Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Johna Wicka chystá mix Indiana Jonese a Smrtonosné pasti


ikona
Spooner
chad stahelskiClassifiedindiana jones,smrtonosná pastjohn wick
Mistr akce si vyhlíží další zajímavý projekt.  

Když se nám před lety představila postava bezkonkurenčního zabijáka Johna Wicka, dočkali jsme se nejen parádního hereckého návratu Keanu Reevese, ale také představení dvou velkých režijních talentů, Davida Leitcha a Chada Stahelskiho. Zatímco první jmenovaný se po jedničce přesunul k dalším projektům a svůj talent pro velkolepé akčňáky potvrdil u druhého Deadpoola či Hobbse a Shawa, Stahelski zůstává věrný věčnému ochránci pejsků. Z Wicka tak nejen, že udělal velmi úspěšnou filmovou sérii, ale navíc v ní svůj akční a režijní styl dovádí do čím dál větší režijní dokonalosti, což nám nejspíš dokáže i u chystaného čtvrtého a pátého dílu. Na druhou stranu, asi by nás všechny zajímalo, jak si povede Stahelski mimo svou zavedenou značku. A to se možná už brzy dozvíme.

Chystá totiž snímek s názvem Classified, jehož nástřel zní hodně lákavě. Mělo by se jednat o našlapaný thriller a hru kočky s myší, v níž tvůrci pojedou v duchu dvou velkých filmových klasik, Smrtonosné pasti a Indiana Jonese. Děj se bude odehrávat v utajovaném vládním zařízení, v němž jsou ukryty relikvie z druhé světové války, které jsou však mocnější a nebezpečnější, než se zdají být. A někdo je chce samozřejmě ukrást. Prostě látka, jež by mohla Stahelskimu hodně sedět, a v níž díky přirovnání k Smrtonosné pasti jistě nezapomene ani na akci. Na scénáři ovšem pracuje nepříliš prověřená dvojice Andrew Deutschman a Jason Pagan, která má na kontě poslední Paranormal Activity či zapadlý Project Almanac. Tak snad vezme Stahelski scénář zase za ten správný konec. Další hit vedle Johna Wicka by se mu jistě hodil.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace