Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 10 nejočekávanějších filmů roku 2021

příspěvky 21 - 30 Napsat příspěvek
Největší neznámou z toho je asi ten Ridley Scott. Námět je poměrně atraktivní, tak teď je otázka, jestli si starý pán vzpomene na své lepší časy, nebo jestli to spíš potopí. Moc bych si přála to první.
Nejslibnější z toho všeho je Duna a největším očekávaným průserem asi bude Matrix 4.
Ale samozřejmě se mohu mýlit :)).
777092
Největší neznámou z toho je asi ten Ridley Scott. Námět je poměrně atraktivní, tak teď je otázka, jestli si starý pán vzpomene na své lepší časy, nebo jestli to spíš potopí. Moc bych si přála to první. Nejslibnější z toho všeho je Duna a největším očekávaným průserem asi bude Matrix 4. Ale samozřejmě se mohu mýlit *:))*.
1 -1
reagovat
Na všechno se moc těším, kromě teda těch "superhrdinských" filmů 8):D
777088
Na všechno se moc těším, kromě teda těch "superhrdinských" filmů *8)**:D*
4 0
reagovat
Já se těším na všechno. Ale mám pocit že až na Andersona a Sheridana to všechno mávnutím proutku může skončit obrovským kvalitativním průserem. Strašně moc neznámých proměnných všude IMHO.
777082
Já se těším na všechno. Ale mám pocit že až na Andersona a Sheridana to všechno mávnutím proutku může skončit obrovským kvalitativním průserem. Strašně moc neznámých proměnných všude IMHO.
3 -4
reagovat
Těším se na Suicide Square, protože to je restart, který dává smysl, od člověka, který dokázal lidem prodat mluvící strom a mývala s kulometem. Pak rozhodně na nového Andersona - vidím v tom další Grandhotel Budapešť, s úžasnou retro atmosférou a božími herci. No a rozhodně na Nobody. Hardcore Henryho jsem si hodně užil a Bob je někdo, komu nejde nefandit. Kor pokud se na tu roli dva roky připravoval...No a pak už se vyloženě těším na horory - nové Saw, Halloween, Tiché místo 2, nový Wan, Candyman, Army of The Dead a hlavně Last night in Soho od Wrighta:+
777079
Těším se na Suicide Square, protože to je restart, který dává smysl, od člověka, který dokázal lidem prodat mluvící strom a mývala s kulometem. Pak rozhodně na nového Andersona - vidím v tom další Grandhotel Budapešť, s úžasnou retro atmosférou a božími herci. No a rozhodně na Nobody. Hardcore Henryho jsem si hodně užil a Bob je někdo, komu nejde nefandit. Kor pokud se na tu roli dva roky připravoval...No a pak už se vyloženě těším na horory - nové Saw, Halloween, Tiché místo 2, nový Wan, Candyman, Army of The Dead a hlavně Last night in Soho od Wrighta*:+*
2 0
reagovat
reaguje na: shv
Ten Clooney bolí.

A na Tiché místo 2 se půlka redakce hrozně těší, a ta druhá zase hrozně netěší. Takže ne vždy se ho podaří někam protlačit. :D
777078
Ten Clooney bolí. A na Tiché místo 2 se půlka redakce hrozně těší, a ta druhá zase hrozně netěší. Takže ne vždy se ho podaří někam protlačit. *:D*
777077
2 -1
reagovat
tvle, takovy copypaste lonskeho roku ..
link

btw. kam vam vypadlo Tiche misto 2? :D
777077
tvle, takovy copypaste lonskeho roku .. https://www.moviezone.cz/clanek/39611-10-nejocekavanejsich-filmu-roku-2020 btw. kam vam vypadlo Tiche misto 2? :D
4 0
reagují: do_Od
reagovat
Prď si kde chceš, my chcem kino! :)
777075
Prď si kde chceš, my chcem kino! :)
777073
26 0
reagovat
Bude zajímavé sledovat, které filmy budou ve výsledku kvalitnější, jestli ty kde táhne spíše téma, nebo ty za kterým stojí dobrý režisér. Věřím z opatrností více tomu druhému, proto jsem zvědaví především na:  Those Who Wish Me Dead a zde ve vší vážnosti děkuji Mr Hladovi za připomenutí tohoto snímku, Není čas zemřít přesto, že mne Bond celkově nechává chladným (až na jednu výjimku), kdy je možné, že na mne zapůsobí jak Zlaté Oko, a DUNA kde platí obojí - jedno z mála sci-fi které se mne líbí i po 40 a D.V. kde jeho styl mne velmi sedí.
Zvláštní kategorii je pro mne TOP GUN. Trochu se obávám až příliš tendenční proti Ruské, nebo Čínské propagandy, která mne již OBECNĚ unavuje až vyčerpává, ještě více se obávám Kosinkého, který dokáže v dílčí scéně vizuální zázraky, ale celkově jsou jeho filmy jak když namažete příliš málo másla na velký krajíc. Na druhou stranu "miluji" leteckou techniku a TY trailery jsou neskutečné a věřím, že půjde po technické stránce o revoluční film jaký tu ještě nebyl. Ať TG dopadne jakkoliv, jedno je jasné - speciálně u TGII je kino POVINNOST a důkaz, že KINA mají stále svoje místo a jsou nenahraditelná!

A z tohoto principu (kvalita režiséra) nejméně věřím Duelu (byť tématem mne film láká více než Bond, nebo Ti kteří si přejí abych zemřel), Scott mne již tolikrát spálil, kdy mu již nevěřím a raději si počkám, až bude film k dispozici i mimo distribuci kin.
777071
Bude zajímavé sledovat, které filmy budou ve výsledku kvalitnější, jestli ty kde táhne spíše téma, nebo ty za kterým stojí dobrý režisér. Věřím z opatrností více tomu druhému, proto jsem zvědaví především na:  [b]Those Who Wish Me Dead[/b] a zde ve vší vážnosti děkuji Mr Hladovi za připomenutí tohoto snímku,[b] Není čas zemřít[/b] přesto, že mne Bond celkově nechává chladným (až na jednu výjimku), kdy je možné, že na mne zapůsobí jak Zlaté Oko, a [b]DUNA[/b] kde platí obojí - jedno z mála sci-fi které se mne líbí i po 40 a D.V. kde jeho styl mne velmi sedí. Zvláštní kategorii je pro mne [b]TOP GUN[/b]. Trochu se obávám až příliš tendenční proti Ruské, nebo Čínské propagandy, která mne již OBECNĚ unavuje až vyčerpává, ještě více se obávám Kosinkého, který dokáže v dílčí scéně vizuální zázraky, ale celkově jsou jeho filmy jak když [i]namažete příliš málo másla na velký krajíc.[/i] Na druhou stranu "miluji" leteckou techniku a TY trailery jsou neskutečné a věřím, že půjde po technické stránce o revoluční film jaký tu ještě nebyl. Ať TG dopadne jakkoliv, jedno je jasné - speciálně u TGII je kino POVINNOST a důkaz, že KINA mají stále svoje místo a jsou nenahraditelná! A z tohoto principu (kvalita režiséra) nejméně věřím Duelu (byť tématem mne film láká více než Bond, nebo Ti kteří si přejí abych zemřel), Scott mne již tolikrát spálil, kdy mu již nevěřím a raději si počkám, až bude film k dispozici i mimo distribuci kin.
2 -4
reagovat
Aha ted koukam ze ho zas odlozili :D tak nic no
777070
Aha ted koukam ze ho zas odlozili *:D* tak nic no
3 0
reagovat
+ Babylon od Chazella
777069
+ Babylon od Chazella
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se