Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Víkendový výplach #561 o hrách a Pánu prstenů

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Ne

Do kina kvuli nedostatku casu (ale i pro me neprilis lakave nabidce) chodim vyjimecne, letos s ohledem na sve stare rodinne prislusniky se tim spise nepohrnu. Koronu beru vazne, a to i po uvolneni opatreni, protoze jakekoli nepohodli ci omezeni je pro me zcela bezvyznamnou zalezitosti ve srovnani se zdravim mych nejblizsich.
Cisla zkresluje napriklad Spanelsko, tusim oficialne je tam kolem 27.000 umrti, ve skutecnosti pres 40, pocitaji-li se i domovy duchodcu atd. Caste zlehcovani ve smyslu Lidi ale umiraji na neco jineho, covid je jen oslabi, je totez jako: HIV tech 32 milionu jen oslabilo, oni umreli na chripku, zapal plic....
V nasi rodine jsme od brezna nezvysili zadna hygienicka opatreni, to se tyka spis lidi, kteri nikdy netusili, ze bakterie, ktere je mohou ohrozit, nejde videt pouhym okem, tudiz klika, tlacitko, madlo nakupniho kosiku, zabradli, to nikdy nebylo v jejich zornem poli tykajici se spiny, takze si pak nabrali holyma rukama rohliky ci se zakousli do jablka a pripadne dusledky v nekolikadennim odstupu jiz cnely prilis vysoko nad jejich rozlisovacimi schopnostmi.
Uzavru s TLOU2. Kdo se tesite, pripadne mate predobjednano, cosi z pribehu uniklo do eteru, co se vam mozna nebude libit, a co jsem videl trailery, nejsem si jisty, zda priznavaji, v jake mire a za koho se bude hrat. Radil bych pockat par dni, precist recenze a pak se rozhodnout. Rikam to proto, ze na TLJ jsem si koupil listky mesic predem a po pulnocce me cekal za par dnu jeste Imax, abych si to podruhe prozil jeste explicitneji..
756610
Do kina kvuli nedostatku casu (ale i pro me neprilis lakave nabidce) chodim vyjimecne, letos s ohledem na sve stare rodinne prislusniky se tim spise nepohrnu. Koronu beru vazne, a to i po uvolneni opatreni, protoze jakekoli nepohodli ci omezeni je pro me zcela bezvyznamnou zalezitosti ve srovnani se zdravim mych nejblizsich. Cisla zkresluje napriklad Spanelsko, tusim oficialne je tam kolem 27.000 umrti, ve skutecnosti pres 40, pocitaji-li se i domovy duchodcu atd. Caste zlehcovani ve smyslu Lidi ale umiraji na neco jineho, covid je jen oslabi, je totez jako: HIV tech 32 milionu jen oslabilo, oni umreli na chripku, zapal plic.... V nasi rodine jsme od brezna nezvysili zadna hygienicka opatreni, to se tyka spis lidi, kteri nikdy netusili, ze bakterie, ktere je mohou ohrozit, nejde videt pouhym okem, tudiz klika, tlacitko, madlo nakupniho kosiku, zabradli, to nikdy nebylo v jejich zornem poli tykajici se spiny, takze si pak nabrali holyma rukama rohliky ci se zakousli do jablka a pripadne dusledky v nekolikadennim odstupu jiz cnely prilis vysoko nad jejich rozlisovacimi schopnostmi. Uzavru s TLOU2. Kdo se tesite, pripadne mate predobjednano, cosi z pribehu uniklo do eteru, co se vam mozna nebude libit, a co jsem videl trailery, nejsem si jisty, zda priznavaji, v jake mire a za koho se bude hrat. Radil bych pockat par dni, precist recenze a pak se rozhodnout. Rikam to proto, ze na TLJ jsem si koupil listky mesic predem a po pulnocce me cekal za par dnu jeste Imax, abych si to podruhe prozil jeste explicitneji..
Ne
2 0
reagovat

ANO

Konečně zase něco novýho, za co mi to kino fakt stojí. Sice v kinech jsou starší filmy, ale jenom z posledních pár měsíců a většinu jsem buď viděla nebo mě vůbec neláká.
756552
Konečně zase něco novýho, za co mi to kino fakt stojí. Sice v kinech jsou starší filmy, ale jenom z posledních pár měsíců a většinu jsem buď viděla nebo mě vůbec neláká.
ANO
2 -1
reagovat

ANO

Na ten film čekám 3 roky (od Dunkirku), ale přeji mu aby se dokázal zaplatit, a pokud to znamená, že by se posunul na srpen, tak jsen s tím smířen. Posun na konec roku by mě rozesmutnil o dost více. 
756547
Na ten film čekám 3 roky (od Dunkirku), ale přeji mu aby se dokázal zaplatit, a pokud to znamená, že by se posunul na srpen, tak jsen s tím smířen. Posun na konec roku by mě rozesmutnil o dost více. 
ANO
1 -1
reagovat
reaguje na: sushi232
Proto mluvím o chřipce. Většina jejích obětí by také zemřela brzy na jinou chorobu. Na chřipku i COVID-19 však výjimečně umírají i zdraví lidé a na COVID-19 také dost lidí s jinou chorobou, která je jen omezuje, ale neohrožuje na životě. A pak také hodně starších lidí. A podle mě je rozdíl ubrat někomu pět nebo deset let z jeho života a tvrdit, že by stejně umřel. U obou nemocí se do statistik počítají nakažení a nikdo netvrdí, že se jedná o přímou příčinu úmrtí. Takže mluvit o falšování je nesmysl, jedná se o neznalost lidí co ta čísla znamenají.
Jako příklad jsem uvedl Mali, kde se na severu v oblastech Timbuktu, Gao a Kidal už nakazila stovka členů mise OSN a tvoří většinu nakažených v maliských statistikách v těchto oblastech. Nakazili se ovšem venku při kontaktu s místními. Takže místo oficiálních patnácti stovek v celém Mali bude reálné číslo v řádu desetitisíců a pravděpodobně už i přes sto tisíc. A takhle to je v celé Africe, nedostatek testů, zkreslená statistika. To nebezpečí je reálné, stačí se podívat co to udělalo s nemocnicemi v Itálii, Španělsku nebo třeba v New Yorku. Srovnávat to s chřipkou je ujeté a zcestné. Mortalita je řádově vyšší.

A mimochodem, na AIDS už se dnes při správné léčbě neumírá, v podstatě ani nezkracuje život.
756508
Proto mluvím o chřipce. Většina jejích obětí by také zemřela brzy na jinou chorobu. Na chřipku i COVID-19 však výjimečně umírají i zdraví lidé a na COVID-19 také dost lidí s jinou chorobou, která je jen omezuje, ale neohrožuje na životě. A pak také hodně starších lidí. A podle mě je rozdíl ubrat někomu pět nebo deset let z jeho života a tvrdit, že by stejně umřel. U obou nemocí se do statistik počítají nakažení a nikdo netvrdí, že se jedná o přímou příčinu úmrtí. Takže mluvit o falšování je nesmysl, jedná se o neznalost lidí co ta čísla znamenají. Jako příklad jsem uvedl Mali, kde se na severu v oblastech Timbuktu, Gao a Kidal už nakazila stovka členů mise OSN a tvoří většinu nakažených v maliských statistikách v těchto oblastech. Nakazili se ovšem venku při kontaktu s místními. Takže místo oficiálních patnácti stovek v celém Mali bude reálné číslo v řádu desetitisíců a pravděpodobně už i přes sto tisíc. A takhle to je v celé Africe, nedostatek testů, zkreslená statistika. To nebezpečí je reálné, stačí se podívat co to udělalo s nemocnicemi v Itálii, Španělsku nebo třeba v New Yorku. Srovnávat to s chřipkou je ujeté a zcestné. Mortalita je řádově vyšší. A mimochodem, na AIDS už se dnes při správné léčbě neumírá, v podstatě ani nezkracuje život.
756456
4 -2
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D:D:D
756481
*:D**:D**:D*
756477
2 -1
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Už bych to ukončil, jak psal Ted... Nemá to cenu :+
756479
Už bych to ukončil, jak psal Ted... Nemá to cenu *:+*
756478
3 -2
reagovat
reaguje na: sushi232
Aha takže podľa teba sa tie preplnené nemocnice, plné márnice a masové hroby v USA a v Itálii zrazu objavili úplne náhodne? Tí ludia nezomierajú preto že majú koronavírus ktorý ich oslabuje, nie, oni by tak isto zomreli aj keby žiadny vírus neexistoval že? Prosím otvor oči
756478
Aha takže podľa teba sa tie preplnené nemocnice, plné márnice a masové hroby v USA a v Itálii zrazu objavili úplne náhodne? Tí ludia nezomierajú preto že majú koronavírus ktorý ich oslabuje, nie, oni by tak isto zomreli aj keby žiadny vírus neexistoval že? Prosím otvor oči
756465
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: pepo
jo, me taky. Bude mit nejctenejsi vyplach za posledni rok a bude je muset psat dal :D
756477
jo, me taky. Bude mit nejctenejsi vyplach za posledni rok a bude je muset psat dal *:D*
756470
4 -1
reagují: pepo
reagovat
Mne je luto do_oda. Napise si prvy vyplach (pekny, mimochodom) a vy mu to v diskusii takto nahnojite:(
756470
Mne je luto do_oda. Napise si prvy vyplach (pekny, mimochodom) a vy mu to v diskusii takto nahnojite*:(*
10 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Tohle si Neo nezasloužil...
756468
Tohle si Neo nezasloužil...
2 -1
reagovat
reaguje na: sushi232
Nadávejte si prosím ve vzkazníku, děkujeme
756466
Nadávejte si prosím ve vzkazníku, děkujeme
756465
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jéžiši, co ty jsi za komika :D alobalová čepička pobavila, zbytek už byl o dost slabší...myslím, že to je nehodné jakékoli jiné reakce, než opět toho cynického úšklebku, ale budu na Tebe hodný. Chce to jistě pořádnou dávku ignorantství, aby ses snažil použít argument někoho jiného proti němu :D:D:D
Nemluvím tu o ohýbání statistik, ani o falšování údajů, ty jelimane...ani o poměru celkového počtu pozitivních případů k mrtvým (i když to tak pro blbečky může vypadat), jako spíše právě o té tebou zmiňované (díky, cap. Obviousi) metodě výpočtu, která se různí.
Ptal jsem se na tohle už hodně doktůrků, včetně některých pracovníků v testovacích laboratořích, abych mohl vyjít do světa s tím, že sice nemám info z první ruky, ale ty "druhé" ruce jsou ty, které testují a přicházejí do kontaktu s pacienty na denním pořádku.
Takže ještě jednou a zkráceně: Drž hubu, ju? :D 8)
756465
Jéžiši, co ty jsi za komika *:D* alobalová čepička pobavila, zbytek už byl o dost slabší...myslím, že to je nehodné jakékoli jiné reakce, než opět toho cynického úšklebku, ale budu na Tebe hodný. Chce to jistě pořádnou dávku ignorantství, aby ses snažil použít argument někoho jiného proti němu *:D**:D**:D* Nemluvím tu o ohýbání statistik, ani o falšování údajů, ty jelimane...ani o poměru celkového počtu pozitivních případů k mrtvým (i když to tak pro blbečky může vypadat), jako spíše právě o té tebou zmiňované (díky, cap. Obviousi) metodě výpočtu, která se různí. Ptal jsem se na tohle už hodně doktůrků, včetně některých pracovníků v testovacích laboratořích, abych mohl vyjít do světa s tím, že sice nemám info z první ruky, ale ty "druhé" ruce jsou ty, které testují a přicházejí do kontaktu s pacienty na denním pořádku. Takže ještě jednou a zkráceně: Drž hubu, ju? *:D* *8)*
756460
1 -6
reagují: FallenMaia, TedGeorge
reagovat
reaguje na: sushi232
Já ti trochu sundám tu alobalovou čepičku, ju? :)

V různých zemích mají různou metodiku pro započítávaní obětí i testů, jen ve zkratce, je rozdíl, jestli byl člověk nakažený nebo to byla hlavní příčina, jinde se započítávají jednotlivé testy, ve spoustě zemí jen lidi a nikoho víckrát. Taky někde netestují prakticky vůbec nebo jen lidi s výraznými plicními problémy a někde zadarmo každého, kdo si o to řekne. 

Neříkám, že si to třeba Čína neohla, ale pevně věřím, že drtivá většina zemí ne, u nás na těch číslech dělají v podstatě vyšší desítky lidí z MZCR a ČSU, jak bys tohle chtěl ohnout v praxi? 
756460
Já ti trochu sundám tu alobalovou čepičku, ju? *:)* V různých zemích mají různou metodiku pro započítávaní obětí i testů, jen ve zkratce, je rozdíl, jestli byl člověk nakažený nebo to byla hlavní příčina, jinde se započítávají jednotlivé testy, ve spoustě zemí jen lidi a nikoho víckrát. Taky někde netestují prakticky vůbec nebo jen lidi s výraznými plicními problémy a někde zadarmo každého, kdo si o to řekne.  Neříkám, že si to třeba Čína neohla, ale pevně věřím, že drtivá většina zemí ne, u nás na těch číslech dělají v podstatě vyšší desítky lidí z MZCR a ČSU, jak bys tohle chtěl ohnout v praxi? 
756456
1 -3
reagují: sushi232
reagovat

ANO, NEjsem pro odklad

...doufám, že celá ta kravina už brzo přejde. Současná "krize" krásně ukazuje, jak šla v posledních dekádách technologie kupředu, ale myšlení lidí zůstává brutálně pozadu. Je to vlastně už někde půl roku, co se nemoc objevila a stále nemáme aplikované centralizované řešení. To je prostě k smíchu (nebo spíše cynickému úšklebku) a připomíná hlášku z LOST: Either we live together or die alone.
756459
...doufám, že celá ta kravina už brzo přejde. Současná "krize" krásně ukazuje, jak šla v posledních dekádách technologie kupředu, ale myšlení lidí zůstává brutálně pozadu. Je to vlastně už někde půl roku, co se nemoc objevila a stále nemáme aplikované centralizované řešení. To je prostě k smíchu (nebo spíše cynickému úšklebku) a připomíná hlášku z LOST: Either we live together or die alone.
ANO, NEjsem pro odklad
1 -2
reagovat
Tak zrovna zfalšované statistiky jsou všude po světě. Akorát většinou opačným směrem. Pryč jsou doby, kdy lidi s AIDS po propuknutí chřipky umřeli na AIDS...pokud jsou pozitivní na Covid, tak umřou na něj. Stačí se poohlédnout na úplně první případ úmrtí u nás, tedy ona 96-letá paní, o které i v oficiální správě zaznělo, že spíše než NA covid umřela S covidem, ale i PŘESTO bude zapsána jako první oběť této nemoci.
Člověka pak napadá, jestli to např. v Německu či Španělsku opravdu zvládají tak brutálně dobře (úmrtnost nižší než 2 promile) nebo jestli jen přesněji zaznamenávají počty úmrtí. Někdy to vypadá, že ty státy, kde je úmrtnost vyšší než u běžné chřipky (jako třeba u nás) se jen pomocí těch čísel snaží obhájit striktní opatření u veřejnosti (a zakrýt tak šílený tunel, který se tu v posledních měsících odehrál).
756456
Tak zrovna zfalšované statistiky jsou všude po světě. Akorát většinou opačným směrem. Pryč jsou doby, kdy lidi s AIDS po propuknutí chřipky umřeli na AIDS...pokud jsou pozitivní na Covid, tak umřou na něj. Stačí se poohlédnout na úplně první případ úmrtí u nás, tedy ona 96-letá paní, o které i v oficiální správě zaznělo, že spíše než NA covid umřela S covidem, ale i PŘESTO bude zapsána jako první oběť této nemoci. Člověka pak napadá, jestli to např. v Německu či Španělsku opravdu zvládají tak brutálně dobře (úmrtnost nižší než 2 promile) nebo jestli jen přesněji zaznamenávají počty úmrtí. Někdy to vypadá, že ty státy, kde je úmrtnost vyšší než u běžné chřipky (jako třeba u nás) se jen pomocí těch čísel snaží obhájit striktní opatření u veřejnosti (a zakrýt tak šílený tunel, který se tu v posledních měsících odehrál).
756449
1 -2
reagují: Robur, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Robur
Presne tak, súhlas. Sa divím že to stále niekto nieje schopný pochopiť a dokonca sa aj dnes nájdu takí ľudia (aj tu v diskusii) ktorí budú tvrdiť že veď srať na všetko aj tak nikto nedodržuje pravidlá, to je tak sebecký a pitomý názor. A keď sa na to ty pozeráš zodpovedne a povieš že treba byť opatrný, tak ťa nazvú hysterkou, ľudia sú nepoučiteľní.
756438
Presne tak, súhlas. Sa divím že to stále niekto nieje schopný pochopiť a dokonca sa aj dnes nájdu takí ľudia (aj tu v diskusii) ktorí budú tvrdiť že veď srať na všetko aj tak nikto nedodržuje pravidlá, to je tak sebecký a pitomý názor. A keď sa na to ty pozeráš zodpovedne a povieš že treba byť opatrný, tak ťa nazvú hysterkou, ľudia sú nepoučiteľní.
756431
5 -2
reagovat

ANO

Protože Nolan. Bude to další pecka.

Z koronaviru obavy pochopitelně mám. Ne kvůli sobě, ale kvůli rodině, kde nejsou všichni v perfektním zdravotním stavu. Když čtu některé příspěvky v téhle diskuzi, dost mě udivuje, jak jsou někteří lidé nejen neohleduplní, ale dokonce i zaslepeně arogantní vůči ostatním. Přitom čísla mluví jasně. Na chřipku umře ročně půl milionu lidí z miliardy nakažených (odhadovaný průměr). Na SARS-Cov-2 prozatím oficiálně 400 000 lidí ze 7 milionů nakažených. Reálně bude nakažených spíš tak okolo 50-100 milionů a mrtvých už okolo milionu. Každopádně jak u chřipky tak u COVID-19 se jedná hlavně o úmrtí kvůli komplikacím s jinou nemocí, takže ta čísla můžeme postavit vedle sebe. A je zjevné, o kolik je COVID-19 nebezpečnější, pokud bychom ho nechali šířit stejně, jako chřipku. Kdokoliv ve světě to dopustil, jeho zdravotnictví v podstatě zkolabovalo (státy s lepším zdravotnictvím), nebo se ho to nedotklo a prostě jen pohřbívá mrtvé a falšuje statistiky (Čína, Brazílie, Mali atd.).
Samotný virus se šíří snadno, takže ho brzdí jen některá opatření, na prvním místě je chování (nestýkat se zbytečně s množstvím dalších lidí, na druhém mytí rukou a obecně nedotýkat se zbytečně stejných věcí, jako ostatní a na třetím místě je rouška nebo respirátor, první u nemocných, druhé u zdravých.

Shrnuto, z nákazy mám respekt, do kina bych šel s respirátorem a nezajímá mě, jak na mě budou ostatní koukat.
756431
Protože Nolan. Bude to další pecka. Z koronaviru obavy pochopitelně mám. Ne kvůli sobě, ale kvůli rodině, kde nejsou všichni v perfektním zdravotním stavu. Když čtu některé příspěvky v téhle diskuzi, dost mě udivuje, jak jsou někteří lidé nejen neohleduplní, ale dokonce i zaslepeně arogantní vůči ostatním. Přitom čísla mluví jasně. Na chřipku umře ročně půl milionu lidí z miliardy nakažených (odhadovaný průměr). Na SARS-Cov-2 prozatím oficiálně 400 000 lidí ze 7 milionů nakažených. Reálně bude nakažených spíš tak okolo 50-100 milionů a mrtvých už okolo milionu. Každopádně jak u chřipky tak u COVID-19 se jedná hlavně o úmrtí kvůli komplikacím s jinou nemocí, takže ta čísla můžeme postavit vedle sebe. A je zjevné, o kolik je COVID-19 nebezpečnější, pokud bychom ho nechali šířit stejně, jako chřipku. Kdokoliv ve světě to dopustil, jeho zdravotnictví v podstatě zkolabovalo (státy s lepším zdravotnictvím), nebo se ho to nedotklo a prostě jen pohřbívá mrtvé a falšuje statistiky (Čína, Brazílie, Mali atd.). Samotný virus se šíří snadno, takže ho brzdí jen některá opatření, na prvním místě je chování (nestýkat se zbytečně s množstvím dalších lidí, na druhém mytí rukou a obecně nedotýkat se zbytečně stejných věcí, jako ostatní a na třetím místě je rouška nebo respirátor, první u nemocných, druhé u zdravých. Shrnuto, z nákazy mám respekt, do kina bych šel s respirátorem a nezajímá mě, jak na mě budou ostatní koukat.
ANO
7 -2
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Tak to se solidne pletes. :) Publikaci z prubehu pandemie uz bylo zverejneno mozna stovky ? Tak proc tam neni ani jedna potvrzujici slabnuti viru?
link
756430
Tak to se solidne pletes. *:)* Publikaci z prubehu pandemie uz bylo zverejneno mozna stovky ? Tak proc tam neni ani jedna potvrzujici slabnuti viru? https://scholar.google.cz/scholar?as_q=&as_epq=covid+19&as_oq=&as_eq=&as_occt=title&as_sauthors=&as_publication=&as_ylo=2020&as_yhi=&hl=cs&as_sdt=0%2C5
756429
2 -4
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Studii nedostaneš, protože to ještě nikdo neví a každý odborník jen zveřejňuje svůj názor. Na tu si budeš muset ještě dlouho počkat. Do té doby si akorát můžeš přečíst názory lidí z oboru a souhlasit nebo nesouhlasit. Já jsem nikde netvrdil, že je to potvrzené jako fakt.
756429
Studii nedostaneš, protože to ještě nikdo neví a každý odborník jen zveřejňuje svůj názor. Na tu si budeš muset ještě dlouho počkat. Do té doby si akorát můžeš přečíst názory lidí z oboru a souhlasit nebo nesouhlasit. Já jsem nikde netvrdil, že je to potvrzené jako fakt.
756428
4 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Jako nezlob se na mne ale italsky doktor a Pekova, ktera vsude placa ze je vir umely,  to jsou zdroje jak z mimibazaru. Jestli te to zajima vic, tak si tady muzes precist proc se te pani neda verit. link

Fakt ti musim vysvetlovat proc na tvrzeni ze vir slabne potrebujes studii a ne pofiderni clanky? :)

Ja nekde psal neco o ucinnosti opatreni? Slo mi o vliv na ekonomiku a spotrebu, coz sem pritahla otazka na kino.
756428
Jako nezlob se na mne ale italsky doktor a Pekova, ktera vsude placa ze je vir umely,  to jsou zdroje jak z mimibazaru. Jestli te to zajima vic, tak si tady muzes precist proc se te pani neda verit. https://gisat.blog.respekt.cz/sona-pekova-se-dobrovolne-kompromitovala-rozhovorem-na-rudohnedem-svobodnem-radiu-jak-po-lidske-tak-odborne-strance/ Fakt ti musim vysvetlovat proc na tvrzeni ze vir slabne potrebujes studii a ne pofiderni clanky? :) Ja nekde psal neco o ucinnosti opatreni? Slo mi o vliv na ekonomiku a spotrebu, coz sem pritahla otazka na kino.
756424
2 -7
reagují: speedy.mail
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se