Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #561 o hrách a Pánu prstenů


ikona
do_Od
figurkyJurský ParkMarilyn MonroereklamaThe Last of Us 2víkendový výplach
Jak vypadá POP! figurka Marilyn Monroe? Na jakou hru se nejvíc těšíme? A kdo nejvíc lituje režie jistého průšvihu? 

Můj první výplach

Špatné svědomí týdne
Josh Trank je teď díky Caponovi zase trochu slyšet, prozatím ale neřekl nic, co by stálo za to někde opakovat. Tedy až na malé ukázky pokrytectví, za které se mu můžeme zpětně smát. Teď se například nechal slyšet, že lituje rozhodnutí zůstat u režie Fantastické čtyřky potom, co mu studio nedovolilo obsadit do role Sue Storm (Kate Mara) černou herečku. Něco mi bohužel říká, že ten film měl pořád daleko horší problémy.

Herní reklama týdne
Ještě dvanáct dní zbývá do jedné z největších herních událostí letošní roku - vydání dvojky The Last of Us. Jestli jste jako já, tak už máte dávno předobjednáno, zabranou dovolenou, chystáte si další tetování a ignorujete všechny, kdo na vás čumí jako na blázna. I kdyby vám to ale nic neříkalo, tenhle luxusní TV spot musí ocenit každý filmový fanda.

Surfařské filmy týdne
Když se nad tím tak zamyslím, vlastně jsem zase tolik surfařských filmů neviděl. Kromě Mělčin vlastně možná žádný, a to se mi Blake Lively v neoprénu tehdy celkem dost líbila. A než to někdo napíše v diskuzi, tak ano, vím o Bodu zlomu, a mám ho už pár let v plánu. Každopádně Vanity Fair teď poprosilo profíka Kanoaa Igarashiho, aby zhodnotil, kdy některé surfařské filmy odpovídají realitě, a kdy naopak vůbec. Mrknout se můžete níže:

Marylin Monroe týdne
Možná je to jen mnou, ale odjakživa jsem považoval sbírání figurek za čistě geekovskou doménu. Nejspíš si tak dovedete představit můj údiv, když jsem si naposledy vybíral něco do kanclu, a objevil jsem například takové kousky jako Davida Pastrňáka, Freddieho Mercuryho nebo Alberta Einsteina. A to jsou pořád příklady těch slušnějších. Každopádně minulý týden by herečka Marilyn Monroe oslavila 94. narozeniny a k té příležitosti vyšla tahle paráda. Já bych ale spíš bral toho Magnuma!

Herní recenze týdne
Vzhledem k pochybným kvalitám posledních Honest Trailers si tu teď maličko odskočíme od filmu a podíváme se ještě jednou za hrami. Ty už totiž filmy v mnoha případech celkem úspěšně nahrazují, a jednou z nejlepších ukázek je série Uncharted. Místo HT si tak vyzkoušíme GR, neboli Girlfriend Reviews, kde vám teď jedna moc šikovná slečna poví, jaké to je sledovat svého kluka pařit jednu z nejlepších her vůbec.

Pán prstenů týdne
Herec a komik Josh Gad tenhle týden potěšil fandy legendární trilogie Pán prstenů, když na svém youtubovém kanálu uspořádal obří reunion. A poděkovat za to můžeme koronaviru, který lidi seznámil s programem zvaným Zoom. Každopádně se tenhle hodinový pokec s vašimi milovanými hrdiny prý celkem povedl, takže si ho asi pusťte:

Jurský park týdne
O pár řádků výš jsem naznačoval, že už má dnes svoji akční figurku kdekdo. Nekecal jsem. Fanoušci Jurského parku si teď můžou koupit dokonce i sabotéra Dennise Nedryho, s i bez slizu v očích. No nežijeme v krásné době? Furt to ale nedosahuje kvalit původní akční figurky, která z nějakého důvodu připomíná spíš Terminátora.

Co se sakra stalo Brandanu Fraserovi týdne
Minulý týden se na webu objevila pekelná ukázka na domácí snímek Za oponou života, ve kterém si zahraje dokonce i americký herec Brendan Fraser. Ten si ještě na konci devadesátek a z počátku nového milenia užíval docela fajn kariéry, pak se ale něco stalo, a on skončil ve výše zmíněné české sračce. Jaká přesně byla cesta od Mumie sem, teď zjistíte v následujícím videu:

Zrušení Avengers týdne
Abychom ten herní týden dovršili, před pár dny uniklo na internet pár minut záběrů ze zrušené The Avengers videohry od publishera THQ. Hra měla původně vyjít zhruba ve stejnou dobu jako první film, příběh se ale měl výrazně lišit, místo Lokiho a Thanose si půjčoval z linky Secret Invasion a hlavními záporáky tak byli Skrullové. Záběry níže byly pořízeny na Xboxu 360 a podle mise to vypadá, že tým zrovna kosí nepřátele na vesmírné lodi. Na hru od Square Enix se ale přeci jen těšíme o něco víc.

Duel týdne
V minulém výplachu se vás Mr. Hlad ptal, v jakém filmu krom série Mumie se vám Fraser líbil nejvíc. Podle očekávání nejvíc padal Král džungle, zmiňovali jste ale i filmy jako Smlouva s ďáblem nebo Bohové a monstra.

Dnes se podíváme na Tenet, respektive na to, jestli byste na film chtěli už v červenci vyrazit do kina, nebo jste raději pro odložení. Neřešte teď finanční aspekty ani počet otevřených kin, spíš to berte jako průzkum, a odpovídejte jednoduše ANO/NE. Důvody rozepište v komentáři. Fakt mě to zajímá.

Za týden každopádně zdar. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (77)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace