Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Scorsese vs. Marvel: Internet se patlá v nové pseudokontroverzi

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: HAL
 Nebo tak. Mně je to jedno. Užiju si drtivou většinou filmy z obou táborů. 
733271
 Nebo tak. Mně je to jedno. Užiju si drtivou většinou filmy z obou táborů. 
733267
0 0
reagovat
reaguje na: verbst

Spíš tak:

Scorsese 1
Iger -10
:D
733267
Scorsese 1 Iger -10 *:D*
Spíš tak:
733260
1 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: HAL
Ten starší rozhovor je nice catch :+:+:+
733266
Ten starší rozhovor je nice catch *:+**:+**:+*
732341
0 0
reagovat
Iger 1
Scorsese 0


"If they want to bitch about movies it’s certainly their right. It seems so disrespectful to all the people who work on those films who are working just as hard as the people who are working on their films and are putting their creative souls on the line just like they are.
Are you telling me that Ryan Coogler making Black Panther is doing something that somehow or another is less than anything Marty Scorsese or Francis Ford Coppola have ever done on any one of their movies? Come on."
733260
Iger 1 Scorsese 0 "If they want to bitch about movies it’s certainly their right. It seems so disrespectful to all the people who work on those films who are working just as hard as the people who are working on their films and are putting their creative souls on the line just like they are. Are you telling me that Ryan Coogler making Black Panther is doing something that somehow or another is less than anything Marty Scorsese or Francis Ford Coppola have ever done on any one of their movies? Come on."
2 -3
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: KarelR
Zbytečně se omezuješ jen na osmdesátá léta, takhle to bylo vždycky, od toho je to mainstream, cílící na co největší masy - ale jde o to co je v kinech kromě nich. A to je myslím i jeho point v tom co říkal, že Marvelovky "vytlačují" pořádné filmy (i když je to trochu naříkání starého muže kterému ujíždí doba a trochu si plete příčinu a následek).

Vem si třeba ty osmdesátky a oscarové filmy - jasně že všichni chodili na Star Wars a podobně, ale krom toho, a toho Rain Mana, tam máš jako oscarovky třeba Amadea, Gándhího, Vzpomínky na Afriku, Četu, Posledního císaře,... všechno filmy s ohromnou návštěvností, velkofilmy v pravém slova smyslu, a filmy které s těmi blockbustery držely krok i rozpočtově. To je dnes sci-fi, oscarovky jsou dnes ve srovnání s top blockbustery nízkorozpočtovky na které ve srovnání s Avengers skoro nikdo nechodí, ty nůžky se rozevřely neskutečně. Hollywoodský velkofilm umřel, resp se právě jako ten Irishman stěhuje do "televize".

A neodpustím si taky poznámku o tom že by se i dala srovnat filmařská kvalita většiny filmů co zmiňuješ s těmi Marvelovkami. A to srovnání Marvelovských produktů s tehdejším Spielbergem a Lucasem je vyloženě úsměvné.

Btw a ani to není od Scorseseho žádná novinka, jen teď po úspěchu Endgame se z toho všichni můžou zbláznit - našel jsem skoro tři roky starý rozhovor s ním:
“Cinema is gone. The cinema I grew up with and that I’m making, it’s gone.”
The 74-year-old continued: “The theatre will always be there for that communal experience, there’s no doubt.
“But what kind of experience is it going to be? Is it always going to be a theme-park movie?
“I sound like an old man, which I am.”
732341
Zbytečně se omezuješ jen na osmdesátá léta, takhle to bylo vždycky, od toho je to mainstream, cílící na co největší masy - ale jde o to co je v kinech kromě nich. A to je myslím i jeho point v tom co říkal, že Marvelovky "vytlačují" pořádné filmy (i když je to trochu naříkání starého muže kterému ujíždí doba a trochu si plete příčinu a následek). Vem si třeba ty osmdesátky a oscarové filmy - jasně že všichni chodili na Star Wars a podobně, ale krom toho, a toho Rain Mana, tam máš jako oscarovky třeba Amadea, Gándhího, Vzpomínky na Afriku, Četu, Posledního císaře,... všechno filmy s ohromnou návštěvností, velkofilmy v pravém slova smyslu, a filmy které s těmi blockbustery držely krok i rozpočtově. To je dnes sci-fi, oscarovky jsou dnes ve srovnání s top blockbustery nízkorozpočtovky na které ve srovnání s Avengers skoro nikdo nechodí, ty nůžky se rozevřely neskutečně. Hollywoodský velkofilm umřel, resp se právě jako ten Irishman stěhuje do "televize". A neodpustím si taky poznámku o tom že by se i dala srovnat filmařská kvalita většiny filmů co zmiňuješ s těmi Marvelovkami. A to srovnání Marvelovských produktů s tehdejším Spielbergem a Lucasem je vyloženě úsměvné. Btw a ani to není od Scorseseho žádná novinka, jen teď po úspěchu Endgame se z toho všichni můžou zbláznit - našel jsem skoro tři roky starý rozhovor s ním: “Cinema is gone. The cinema I grew up with and that I’m making, it’s gone.” The 74-year-old continued: “The theatre will always be there for that communal experience, there’s no doubt. “But what kind of experience is it going to be? Is it always going to be a theme-park movie? “I sound like an old man, which I am.”
732339
5 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: HAL
Tím pádem mi řekni, co chudák dělal v osmdesátejch letech, když byly (chronologicky od roku 1980 do roku 1989) největší hity v USA Impérium vrací úder, Dobyvatelé ztracené archy, E. T. - Mimozemšťan, Návrat Jediho, Policajt z Beverly Hills, Návrat do budoucnosti, Top Gun, Tři muži a nemluvně, Rain Man a Batman.

To máš vlastně čtyři sci-fi pohádky pro celou rodinu (tři z nich maj alespoň dvě pokračování), jednoho šestákovýho nástupce Allana Quatermaina (má tři pokračování), jednu komedii s Eddiem Murphym (má dvě pokračování), jedno supercheesy blbnutí v letadýlkách (bude mít pokračování příští rok), jeden remake oblíbený francouzský komedie (má pokračování) a jednu comicsovou adaptaci (má v podstatě tři pokračování). Jediný, co by u Martyho prošlo jako "cinema", je ten Rain Man. Jinak je to přece samej family friendly mainstream, kterej chtěl hlavně bavit co nejvíc diváků :D
732339
Tím pádem mi řekni, co chudák dělal v osmdesátejch letech, když byly (chronologicky od roku 1980 do roku 1989) největší hity v USA Impérium vrací úder, Dobyvatelé ztracené archy, E. T. - Mimozemšťan, Návrat Jediho, Policajt z Beverly Hills, Návrat do budoucnosti, Top Gun, Tři muži a nemluvně, Rain Man a Batman. To máš vlastně čtyři sci-fi pohádky pro celou rodinu (tři z nich maj alespoň dvě pokračování), jednoho šestákovýho nástupce Allana Quatermaina (má tři pokračování), jednu komedii s Eddiem Murphym (má dvě pokračování), jedno supercheesy blbnutí v letadýlkách (bude mít pokračování příští rok), jeden remake oblíbený francouzský komedie (má pokračování) a jednu comicsovou adaptaci (má v podstatě tři pokračování). Jediný, co by u Martyho prošlo jako "cinema", je ten Rain Man. Jinak je to přece samej family friendly mainstream, kterej chtěl hlavně bavit co nejvíc diváků *:D*
732337
2 -1
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: KarelR
Musí to být pro Martyho hrozně těžké, sledovat jak v kinech vládne čím dál spotřebnější popcorn, kino je pro masy jako čistě zážitková záležitost, zatímco dospělejší látka se "nuceně" stahuje do televize - tak jako to jeho.
732337
Musí to být pro Martyho hrozně těžké, sledovat jak v kinech vládne čím dál spotřebnější popcorn, kino je pro masy jako čistě zážitková záležitost, zatímco dospělejší látka se "nuceně" stahuje do televize - tak jako to jeho.
732227
0 0
reagují: KarelR
reagovat
"It's not cinema, it’s something else. We shouldn’t be invaded by it. We need cinemas to step up and show films that are narrative films."

"Theaters have become amusement parks. That is all fine and good but don’t invade everything else in that sense. That is fine and good for those who enjoy that type of film and, by the way, knowing what goes into them now, I admire what they do. It’s not my kind of thing, it simply is not. It’s creating another kind of audience that thinks cinema is that."

Scorsese se do toho začíná zamotávat. Docela mě zajímá, co si myslí o Busteru Keatonovi nebo Charliem Chaplinovi a o tom, jak do kin kdysi sypali němý grotesky. Nebo třeba o muzikálech s Astairem. Not cinema? :)
732227
"It's not cinema, it’s something else. We shouldn’t be invaded by it. We need cinemas to step up and show films that are narrative films." "Theaters have become amusement parks. That is all fine and good but don’t invade everything else in that sense. That is fine and good for those who enjoy that type of film and, by the way, knowing what goes into them now, I admire what they do. It’s not my kind of thing, it simply is not. It’s creating another kind of audience that thinks cinema is that." Scorsese se do toho začíná zamotávat. Docela mě zajímá, co si myslí o Busteru Keatonovi nebo Charliem Chaplinovi a o tom, jak do kin kdysi sypali němý grotesky. Nebo třeba o muzikálech s Astairem. Not cinema? *:)*
5 -2
reagují: HAL
reagovat
Možná v dětsví jsem viděla jeho film Alice už tu nebydlí, ale moc si to nepamatuji. Je to stejný jakoby pomluvil Pyšnou princeznu, že to není kinematografie :)) Určitě neviděl trilogii o kapitánu Amerika nebo Doctora Strange, které rozhodně nepovažuji za zábavní parky :) Snad jednou pochopí, jak se mýlil. A těším se na budoucí seriály, hlavně na Falcon a Winter soldier.
732117
Možná v dětsví jsem viděla jeho film Alice už tu nebydlí, ale moc si to nepamatuji. Je to stejný jakoby pomluvil Pyšnou princeznu, že to není kinematografie :)) Určitě neviděl trilogii o kapitánu Amerika nebo Doctora Strange, které rozhodně nepovažuji za zábavní parky :) Snad jednou pochopí, jak se mýlil. A těším se na budoucí seriály, hlavně na Falcon a Winter soldier.
1 -1
reagovat
reaguje na: sushi232
wow ty si tak strasne lepsi clovek, ziadna ovca, ultimatny vkus a vyznas sa do elektronickej hudby ... povies mi ako sa to da dokazat? 
Dokonaly psycholog na kinonavstevnikov...
zasnem, byt tebou... tak sa ... :D 
731933
wow ty si tak strasne lepsi clovek, ziadna ovca, ultimatny vkus a vyznas sa do elektronickej hudby ... povies mi ako sa to da dokazat?  Dokonaly psycholog na kinonavstevnikov... zasnem, byt tebou... tak sa ... :D 
731918
6 -1
reagovat
reaguje na: sushi232
Tvoje paušalizace lidí a názorů tě snižuje mnohem víc, než je úroveň marvelovek, které si na nic nehrají a nabízejí jednoduchou zábavu. Co se týče tvé reakce na Goreckiho, obávám se, že značně pozadu jsi ty, jak v ematii, tak v pohledu na zábavu. Což se dá omluvit tím, že jsi naprosto evidentně dítě, které tady dělá ramena.
731923
Tvoje paušalizace lidí a názorů tě snižuje mnohem víc, než je úroveň marvelovek, které si na nic nehrají a nabízejí jednoduchou zábavu. Co se týče tvé reakce na Goreckiho, obávám se, že značně pozadu jsi ty, jak v ematii, tak v pohledu na zábavu. Což se dá omluvit tím, že jsi naprosto evidentně dítě, které tady dělá ramena.
731918
12 -2
reagovat
reaguje na: sushi232
Hele... trochu to zklidni pls :)
731922
Hele... trochu to zklidni pls *:)*
731918
5 -2
reagovat
reaguje na: Gorecki
:D no tak Tebe jsem zrovna o odpověď neprosil...doufám, že jsme si už před měsíci ujasnili, že jsi oproti mně trochu pozadu...nebo ti to stále ještě nedocvaklo? To bys mě už docela zaskočil, netušil jsem že zabedněnost dokáže být takhle myšlenkotěsná...
Navíc...ty jsi hlasem lidu? Dobrovolně se tedy přiznáváš k průměrnosti? No nevím, třeba je to pro Tebe lichotka. Nicméně nezdá se mi, že máš právo mluvit za všechny...spíš tu drzost.
731919
*:D* no tak Tebe jsem zrovna o odpověď neprosil...doufám, že jsme si už před měsíci ujasnili, že jsi oproti mně trochu pozadu...nebo ti to stále ještě nedocvaklo? To bys mě už docela zaskočil, netušil jsem že zabedněnost dokáže být takhle myšlenkotěsná... Navíc...ty jsi hlasem lidu? Dobrovolně se tedy přiznáváš k průměrnosti? No nevím, třeba je to pro Tebe lichotka. Nicméně nezdá se mi, že máš právo mluvit za všechny...spíš tu drzost.
731916
2 -11
reagovat
reaguje na: Elago
Jak říkáš...sto lidí, sto chutí. Jsem rád, že ti taky smrdí hovna a neplácáš se v nich. Ale na obranu Marveláků musím říct, že daní herci jsou často opravdu talenti, jak se tu ostatně zmiňuje, ale průser je IMHO ten režisérský dohled a vedení herců. Jo, je fajn, že máte Oscarového borce ve filmu...ale všechno zabíjí to, že producent (jo, ten svatý Feige) nařídil, ať to je přímočará kravina, co budou rodiče pouštět svým pětiletým ratolestem aby si mohli od nich dát chvilku voraz. A jestliže to totálně žerou dospělí lidé se zodpovědným zaměstnáním nebo pozicí ve společnosti, tak OK...jsou na světě horší úchylky, žejo...já mám taky svoje guilty pleasure filmy.
Marvelovky jsou prostě pro mainsteam lidi. Kupují produkty od Applu, chodí na blockbustery, každý víkend "joggují" (pajdají se špatnou technikou po Stromovce a nakonci hodí selfíčko), chodí se fotit do fitka, poslouchají Avicci a přijde jim to strašně sofistikované (ikdyž naprostá většina jeho tvorby je "čórka," navíc jak od 8-letého - jo, kámošův syn umí EDM líp než ten debil - teda RIP - o mrtvých jen slušně), žerou jen to, co se zrovna píše na netu, že je zdravé (nekecejte, že jste si mysleli, že nutriční specialisti jsou takoví retardi, že každý půlrok přijdou s převratnou změnou jídelníčků protože výzkum - ve skutečnosti to dělají ne výzkumníci, ale publicisté a to hlavně proto, aby ovce měly pestřejší stravu a míň zdravotních problémů), jedou Instáč, makají v kanclu a lezou do prdele svému šéfovi...no, prostě tupé ovce. Jo, Marvelovky se samozřejmě můžou líbit i hodnotnějším lidem, ale ti se neubrání častému "cringe" (nebo jak tomu teď ty děcka říkají) v jejich filmech. Ono totiž pojem "rodinný" film znamená zjednodušeně "pro děti a dětinské retardy."
Za mě to Kevin nedává na výbornou a s grácií, jen prostě povýšil komixovky z naprostého odpadu na aspoň zábavnou, ikdyž smysl nedávající, hovadinku. Jo a taky nasypali miliardy do marketingu, aby se toho ti výše zmínění zbytečňáčci chytli...a když o tom mluví každej, tak to přeci musí bejt cool, žejo?  8)
731918
Jak říkáš...sto lidí, sto chutí. Jsem rád, že ti [spoiler]taky smrdí hovna[/spoiler] a neplácáš se v nich. Ale na obranu Marveláků musím říct, že daní herci jsou často opravdu talenti, jak se tu ostatně zmiňuje, ale průser je IMHO ten režisérský dohled a vedení herců. Jo, je fajn, že máte Oscarového borce ve filmu...ale všechno zabíjí to, že producent (jo, ten svatý Feige) nařídil, ať to je přímočará kravina, co budou rodiče pouštět svým pětiletým ratolestem aby si mohli od nich dát chvilku voraz. A jestliže to totálně žerou dospělí lidé se zodpovědným zaměstnáním nebo pozicí ve společnosti, tak OK...jsou na světě horší úchylky, žejo...já mám taky svoje guilty pleasure filmy. Marvelovky jsou prostě pro mainsteam lidi. Kupují produkty od Applu, chodí na blockbustery, každý víkend "joggují" (pajdají se špatnou technikou po Stromovce a nakonci hodí selfíčko), chodí se fotit do fitka, poslouchají Avicci a přijde jim to strašně sofistikované (ikdyž naprostá většina jeho tvorby je "čórka," navíc jak od 8-letého - jo, kámošův syn umí EDM líp než ten debil - teda RIP - o mrtvých jen slušně), žerou jen to, co se zrovna píše na netu, že je zdravé (nekecejte, že jste si mysleli, že nutriční specialisti jsou takoví retardi, že každý půlrok přijdou s převratnou změnou jídelníčků protože výzkum - ve skutečnosti to dělají ne výzkumníci, ale publicisté a to hlavně proto, aby ovce měly pestřejší stravu a míň zdravotních problémů), jedou Instáč, makají v kanclu a lezou do prdele svému šéfovi...no, prostě tupé ovce. Jo, Marvelovky se samozřejmě můžou líbit i hodnotnějším lidem, ale ti se neubrání častému "cringe" (nebo jak tomu teď ty děcka říkají) v jejich filmech. Ono totiž pojem "rodinný" film znamená zjednodušeně "pro děti a dětinské retardy." Za mě to Kevin nedává na výbornou a s grácií, jen prostě povýšil komixovky z naprostého odpadu na aspoň zábavnou, ikdyž smysl nedávající, hovadinku. Jo a taky nasypali miliardy do marketingu, aby se toho ti výše zmínění zbytečňáčci chytli...a když o tom mluví každej, tak to přeci musí bejt cool, žejo?  *8)*
731821
1 -11
reagují: TheAshenOne, Robur, KarelR
reagovat
reaguje na: sushi232
Ne, nezajima.
731916
Ne, nezajima.
731914
5 -1
reagují: sushi232
reagovat

WTF???

To si tu jako opravdu myslíte, že by M. Scorsese vyblil takový "názor" od srdíčka?
Jakože to fakt berete vážně a neuvědomujete si, že to je celé jen PR k Irishmanovi? Tyvole, už fakt přidejte facepalm emotikon. NE, on fakt nemá IQ houpacího koně.
Je to podobné, jako když Jarmusch o Patersonovi tvrdil, že v době Iron manů a všech pí*ovin, kde jde celýmu světu o kejhák a pláštěnkář to zachrání, prostě natočil film o řidičovi autobusu. Jo, byl přímočarejší, ale Scorsese je daleko sofistikovanější a ví, že kontroverzí vzniká publicita.
Jestli někoho zajímá můj názor, tak především není potřeba se chytat každý hovadiny, co se šustne na netu. Co by na to řekla Gréta? 8)
731914
To si tu jako opravdu myslíte, že by M. Scorsese vyblil takový "názor" od srdíčka? Jakože to fakt berete vážně a neuvědomujete si, že to je celé jen PR k Irishmanovi? Tyvole, už fakt přidejte facepalm emotikon. NE, on fakt nemá IQ houpacího koně. Je to podobné, jako když Jarmusch o Patersonovi tvrdil, že v době Iron manů a všech pí*ovin, kde jde celýmu světu o kejhák a pláštěnkář to zachrání, prostě natočil film o řidičovi autobusu. Jo, byl přímočarejší, ale Scorsese je daleko sofistikovanější a ví, že kontroverzí vzniká publicita. Jestli někoho zajímá můj názor, tak především není potřeba se chytat každý hovadiny, co se šustne na netu. Co by na to řekla Gréta? *8)*
WTF???
0 -6
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: HAL
Že Evans s*re na mainstream ještě neznamená, že se na všechno krom Marvelu vykašlal. "Malých" věcí má dost a před Marvelem měl i dvě FF a Sunshine.
731849
Že Evans s*re na mainstream ještě neznamená, že se na všechno krom Marvelu vykašlal. "Malých" věcí má dost a před Marvelem měl i dvě FF a Sunshine.
731828
3 0
reagovat
Nebojte, napozeraného toho mám viac než dosť, ani zďaleka nie iba blockbustery. No za tým, čo som napísal, si stojím. To, čo sa páči vám, nemusí sa páčiť mne a naopak. 
Ale uznávam, trochu som tých hercov neprávom "degradoval". Beriem späť.
731833
Nebojte, napozeraného toho mám viac než dosť, ani zďaleka nie iba blockbustery. No za tým, čo som napísal, si stojím. To, čo sa páči vám, nemusí sa páčiť mne a naopak.  Ale uznávam, trochu som tých hercov neprávom "degradoval". Beriem späť.
1 0
reagovat
reaguje na: Elago
"u nikoho z nich som zatiaľ nezaznamenal úlohu, rolu, postavu, ktorej by som to uveril"

Brie Larson - Room, Dočasný domov, klidně i Scott Pilgrim
Mark Ruffalo - Prokletý ostrov, Spotlight, Zodiac
Benedict Cumberbatch - Kód Enigmy, Jeden musí z kola ven, divadelní záznamy Hamleta a Frankensteina
Scarlett Johansson - Ztraceno v překladu, Přízračný svět, Match Point
Jeremy Renner - Wind River, Město, Smrt čeká všude
Don Cheadle - Hotel Rwanda, Crash, Traffic
Tom Hiddleston - Jindřich V., Přežijí jen milenci, divadelní záznam Coriolana
Cate Blanchett - Babel, Talentovaný pan Ripley, Nebe, Zápisky o skandálu, Letec, Život pod vodou... prakticky nekonečnej seznam :)
Gwyneth Paltrow - Zamilovaný Shakespeare, Taková zvláštní rodinka, Důkaz

Taky mám trochu pocit, že koukáš jenom na blockbustery. Nakoukej to a dej vědět ;)

De Niro a Pacino to samozřejmě nejsou, ale to je jak tahat do hry Richarda Burtona a Spencera Tracyho. Že uměj výborně hrát ukázali všichni, jen holt ty nejlepší výkony nepodávaj v akčních komiksovkách a fantasy za 150+ mega, protože tam na to často ani není prostor :)
731832
"u nikoho z nich som zatiaľ nezaznamenal úlohu, rolu, postavu, ktorej by som to uveril" Brie Larson - Room, Dočasný domov, klidně i Scott Pilgrim Mark Ruffalo - Prokletý ostrov, Spotlight, Zodiac Benedict Cumberbatch - Kód Enigmy, Jeden musí z kola ven, divadelní záznamy Hamleta a Frankensteina Scarlett Johansson - Ztraceno v překladu, Přízračný svět, Match Point Jeremy Renner - Wind River, Město, Smrt čeká všude Don Cheadle - Hotel Rwanda, Crash, Traffic Tom Hiddleston - Jindřich V., Přežijí jen milenci, divadelní záznam Coriolana Cate Blanchett - Babel, Talentovaný pan Ripley, Nebe, Zápisky o skandálu, Letec, Život pod vodou... prakticky nekonečnej seznam :) Gwyneth Paltrow - Zamilovaný Shakespeare, Taková zvláštní rodinka, Důkaz Taky mám trochu pocit, že koukáš jenom na blockbustery. Nakoukej to a dej vědět *;)* De Niro a Pacino to samozřejmě nejsou, ale to je jak tahat do hry Richarda Burtona a Spencera Tracyho. Že uměj výborně hrát ukázali všichni, jen holt ty nejlepší výkony nepodávaj v akčních komiksovkách a fantasy za 150+ mega, protože tam na to často ani není prostor *:)*
731821
8 0
reagovat
reaguje na: Elago
Dovolím si s tebou silně nesouhlasit. Scarlett Johansson v Ona nebo ve Ztraceno v překladu, Cate Blanchett skoro v čemkoliv, Jeremy Renner ve Wind River, Brie Larson v Room, Mark Ruffalo ve Spotlight, Zodiac nebo Prokletém ostrově, Benedict Cumberbatch skoro v čemkoliv, Robert Downey v Tropické bouři nebo v Soudci a takhle bych mohl pokračovat mnohem déle, podali parádní herecké výkony. Plně srovnatelné s tebou jmenovanými. Marvelovky sice stavím pod komiksovky od DC i od Foxů, na herecké obsazení i výkony si ale nikdo stěžovat nemůže.
731830
Dovolím si s tebou silně nesouhlasit. Scarlett Johansson v Ona nebo ve Ztraceno v překladu, Cate Blanchett skoro v čemkoliv, Jeremy Renner ve Wind River, Brie Larson v Room, Mark Ruffalo ve Spotlight, Zodiac nebo Prokletém ostrově, Benedict Cumberbatch skoro v čemkoliv, Robert Downey v Tropické bouři nebo v Soudci a takhle bych mohl pokračovat mnohem déle, podali parádní herecké výkony. Plně srovnatelné s tebou jmenovanými. Marvelovky sice stavím pod komiksovky od DC i od Foxů, na herecké obsazení i výkony si ale nikdo stěžovat nemůže.
731821
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se