Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MZ Live Speciál: South Park

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
Tak South Park som ozaj nečakal, no o to viac ma potešil. Ďakujem!
728736
Tak South Park som ozaj nečakal, no o to viac ma potešil. Ďakujem!
0 0
reagovat
Super chalani! Akurat som siel na prechadzku so psom tak som si to stiahol :D Super prechádzka!
727042
Super chalani! Akurat som siel na prechadzku so psom tak som si to stiahol *:D* Super prechádzka!
0 0
reagovat
Blíží se čtvrtý Matrix, takže kdy jindy. :)
727041
Blíží se čtvrtý Matrix, takže kdy jindy. *:)*
0 0
reagovat
reaguje na: pepo
Film šel do kin po třetí sezóně, seriál od tý doby prošel výraznou proměnou a jak píše kolega, jeho vrchol přišel až později.

Steki
Pravda pravdoucí, tam jsem to taky poprvé zachytil. Během krátký doby, kdy jsme HBO měli, se mi podařilo nahrát asi dvě epizody (Korn, Chinpokomon), který jsem pak viděl nesčetněkrát.

Za těch 20+ let snad neexistuje jediná věc nebo fenomén, ke kterýmu by se Parker se Stonem nevyjádřili. Žádnej jinej seriál se nemůže pochlubit tolika legendárníma epizodama, momentama nebo hláškama, přičemž spousta z nich je aktuální dodnes. SP je moje srdcovka.

Film jsem viděl v kině dvakrát. Poprvé jako zhruba jedenáctiletej capart, kdy asi rodiče netušili, na co mě pouští, a podruhý nedávno v Aeru. Nepamatuju si, kdy jsem naposledy odcházel z kina takhle vysmátej. Nezapomenutelná projekce.
727012
Film šel do kin po třetí sezóně, seriál od tý doby prošel výraznou proměnou a jak píše kolega, jeho vrchol přišel až později. [b]Steki[/b] Pravda pravdoucí, tam jsem to taky poprvé zachytil. Během krátký doby, kdy jsme HBO měli, se mi podařilo nahrát asi dvě epizody (Korn, Chinpokomon), který jsem pak viděl nesčetněkrát. Za těch 20+ let snad neexistuje jediná věc nebo fenomén, ke kterýmu by se Parker se Stonem nevyjádřili. Žádnej jinej seriál se nemůže pochlubit tolika legendárníma epizodama, momentama nebo hláškama, přičemž spousta z nich je aktuální dodnes. SP je moje srdcovka. Film jsem viděl v kině dvakrát. Poprvé jako zhruba jedenáctiletej capart, kdy asi rodiče netušili, na co mě pouští, a podruhý nedávno v Aeru. Nepamatuju si, kdy jsem naposledy odcházel z kina takhle vysmátej. Nezapomenutelná projekce.
727000
2 0
reagovat
Nechodilo to v začiatkoch na HBO o polnoci? 
727008
Nechodilo to v začiatkoch na HBO o polnoci? 
1 0
reagovat
Parada chalani, idem asi nakukat nejake novsie casti. Serial som po filme zabalil, lebo neverim, ze nieco moze byt v tomto type tvorby lepsie
727000
Parada chalani, idem asi nakukat nejake novsie casti. Serial som po filme zabalil, lebo neverim, ze nieco moze byt v tomto type tvorby lepsie
1 0
reagují: Memphis
reagovat
Hodně překvapivý výběr, kterej ve mně vyvolal zase pořádnou nostalgii :) Svoje "poprvé" u SP si pamatuji přesně. V 6 letech jsem čuměl na TV Nova a asi o půlnoci dávali díl Bebe's Boobs Destroy Society - Bebe narostou jako první ze třídy prsa, kluci se o ní začnou víc zajímat a holky zase žárlej. Vůbec jsem to nechápal, ale bavilo mě to kvůli sprostý mluvě. Seriál měl podle mě vrchol někdy kolem 10. - 15. řady. Poslední série jsou čajíček.
726995
Hodně překvapivý výběr, kterej ve mně vyvolal zase pořádnou nostalgii *:)* Svoje "poprvé" u SP si pamatuji přesně. V 6 letech jsem čuměl na TV Nova a asi o půlnoci dávali díl Bebe's Boobs Destroy Society - Bebe narostou jako první ze třídy prsa, kluci se o ní začnou víc zajímat a holky zase žárlej. Vůbec jsem to nechápal, ale bavilo mě to kvůli sprostý mluvě. Seriál měl podle mě vrchol někdy kolem 10. - 15. řady. Poslední série jsou čajíček.
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se