Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku X-Meni měnili konec. Proč se nová comicsovka musela přetočit?

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
Na redditu a pár fórech se dalo dohledat několik komentářů lidí, co byly na testovacím promítání (údajně byly celkem 3x). Původní závěrem měl být:
Útok mimozemšťanů, kteří vypadali jako lidé (údajně to bylo vysvětlované tím, že si prostě lidi "naskenovali" a pak vypadali jako oni.). Jejich záměrem bylo zlikvidovat světové vůdce, což měla zařídit hlavně postava Chastain. Nakonec to skončilo tím, že Jean zabila postavu Chastain a sama při tom zemřela. Při dalším promítáním už mimozemštany dali více do pozadí, ale v závěru Jean nezemřela, ale "zmizela" ve vesmíru.  Právě závěr publiku vadil nejvíc, stejně jako smrt některé z hlavní postav (původně měly zemřít minimálně dvě), která se prostě přejde bez nějakých emocí. Tak uvidíme, co nakonec sestříhali.
720423
Na redditu a pár fórech se dalo dohledat několik komentářů lidí, co byly na testovacím promítání (údajně byly celkem 3x). Původní závěrem měl být: [spoiler]Útok mimozemšťanů, kteří vypadali jako lidé (údajně to bylo vysvětlované tím, že si prostě lidi "naskenovali" a pak vypadali jako oni.). Jejich záměrem bylo zlikvidovat světové vůdce, což měla zařídit hlavně postava Chastain. Nakonec to skončilo tím, že Jean zabila postavu Chastain a sama při tom zemřela. Při dalším promítáním už mimozemštany dali více do pozadí, ale v závěru Jean nezemřela, ale "zmizela" ve vesmíru. [/spoiler] Právě závěr publiku vadil nejvíc, stejně jako smrt některé z hlavní postav ([spoiler]původně měly zemřít minimálně dvě[/spoiler]), která se prostě přejde bez nějakých emocí. Tak uvidíme, co nakonec sestříhali.
1 0
reagovat
reaguje na: x_ander_jc
Keby mu dali podobnú čiastku, ako RDJ pri A:IW, tak by na to kývol. Bezváhania. 
Kludne by som si ho vedel predstaviť ako Old Man Logana z Lemirovskeho runu.
720224
Keby mu dali podobnú čiastku, ako RDJ pri A:IW, tak by na to kývol. Bezváhania.  Kludne by som si ho vedel predstaviť ako Old Man Logana z Lemirovskeho runu.
720186
0 0
reagovat
Vsadím se, že šlo o závěr Captain Marvel. Proč by to přetáčeli až teď? Už jen když porovnám záběry z traileru X-menů a CM tak se Jean hodně podobá na Carol ve vesmíru.
720215
Vsadím se, že šlo o závěr [b]Captain Marvel[/b]. Proč by to přetáčeli až teď? Už jen když porovnám záběry z traileru [b]X-menů[/b] a [b]CM[/b] tak se Jean hodně podobá na Carol ve vesmíru.
4 0
reagovat
Hegemonie Marvelu mě sice trochu štve, na druhou stranu se nemůžu dočkat, až mutanty do MCU zahrnou. X-Meni už potřebují restartovat. A hlavně nevolat Jackmanovi. 
720201
Hegemonie Marvelu mě sice trochu štve, na druhou stranu se nemůžu dočkat, až mutanty do MCU zahrnou. X-Meni už potřebují restartovat. A hlavně nevolat Jackmanovi. 
2 -1
reagovat
len aby sme v kine vsetci nelutovali, ze neprekopali celu tu sekvenciu medzi uvodnymi a zaverecnyi titulkami.
720194
len aby sme v kine vsetci nelutovali, ze neprekopali celu tu sekvenciu medzi uvodnymi a zaverecnyi titulkami.
3 -1
reagovat
A já už myslel, že se tam muselo řešit nějaké napojení na MCU.

Jsem sám zvědavý, jak X-meny nakonec do MCU pojmou. Ale ať už poslední  x-menovské filmy byly jakékoliv a je jasné, že musí stát mimo MCU, tak  by mě docela mrzelo, kdyby nevyužili některé herce a šli cestou  kompletního restartu. Ať už se u X-menů nadávalo na cokoliv, tak zrovna  McAvoy, Fassbender nebo Jennifer to nebyli. V MCU bych je rád viděl. A ukecat Jackmana na comeback by asi taky nebyl takový problém.
720186
A já už myslel, že se tam muselo řešit nějaké napojení na MCU. Jsem sám zvědavý, jak X-meny nakonec do MCU pojmou. Ale ať už poslední  x-menovské filmy byly jakékoliv a je jasné, že musí stát mimo MCU, tak  by mě docela mrzelo, kdyby nevyužili některé herce a šli cestou  kompletního restartu. Ať už se u X-menů nadávalo na cokoliv, tak zrovna  McAvoy, Fassbender nebo Jennifer to nebyli. V MCU bych je rád viděl. A ukecat Jackmana na comeback by asi taky nebyl takový problém.
2 -3
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se