Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Meni měnili konec. Proč se nová comicsovka musela přetočit?


ikona
Mr. Hlad
comicsdark phoenixdisneyjames mcavoynew mutantsx-men
Proč bylo třeba překopat nové X-Meny?  

Už příští týden dorazí do kin X-Men: Dark Phoenix a zatím se o tom filmu moc nemluví. A začíná se trošičku šeptat, že to je proto, že se moc nepovedl. Uvidíme za pár dní, ale závěr x-menovské ságy, která si dá u Disneyho chvilku pauzu, by si rozhodně zasloužil velkolepější vstup do kin. Na druhou stranu okolo X-Menů se v posledních letech dějí věci, které ve fanoušcích moc důvěry nevyvolávaly. Neustále přesuny premiér a ohlašované přetáčky u New Mutants zajistily filmu víceméně to, že může jen překvapit. A bůhví jestli to bude v kinech. Kvůli přetáčkám se musela odložit i Dark Phoenix a my teď víme proč. 

Když se vloni oznámilo, že se premiéra přesouvá na rok 2019, mluvilo se o o tom, že je potřeba přetočit značnou část filmu a herci musí znovu na plac na tři měsíce! Pak se ukázalo, že to tak zlé nebude a přetáčelo se jen dva a půl týdne a možná, že to nebylo úplně kvůli kvalitě filmu. James McAvoy totiž teď prozradil, že museli překopat celý konec, protože se až příliš podobal jinému nedávnému comicsovému filmu. Kterému? To neřekl, jisté ovšem je, že konec Dark Phoenix se měl původně odehrávat ve vesmíru, takže se nabízí Thor: Ragnarok, Captain Marvel nebo Avengers: Infinity War. Místo vesmírné bitky tak dostaneme blbnutí ve vlaku a to už jsme mohli vidět v traileru. Znamená to tedy, že noví X-Meni byli vždycky dobří a musel se fakt jen překopat konec? To by bylo asi trochu odvážné tvrzení, ale uvidíme. Už za pár dní. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace