Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pikachu pozlobil Avengers, ti už mají skoro dvě a půl miliardy

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
hovorilo sa tu o troch miliardách, ale jak to tak rátam, podla mňa nepadne ani ten avatar
či ako to vidíte ostatní :)
718585
hovorilo sa tu o troch miliardách, ale jak to tak rátam, podla mňa nepadne ani ten avatar či ako to vidíte ostatní *:)*
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge

John Wick 3

Tak jsem Wicka se svým odvážným odhadem otvíráku nad 40 mega ještě dost podtaktoval :)
Půlnočky jsou za 5.9 miliónů, což je víc než dvojnásobek proti předchozímu dílu nebo pokračování Equalizera a dokonce víc než vydělal minulý čtvrtek Pikachu! 
718571
Tak jsem Wicka se svým odvážným odhadem otvíráku nad 40 mega ještě dost podtaktoval *:)* Půlnočky jsou za 5.9 miliónů, což je víc než dvojnásobek proti předchozímu dílu nebo pokračování Equalizera a dokonce víc než vydělal minulý čtvrtek Pikachu! 
John Wick 3
718385
0 0
reagovat
reaguje na: Althea13
celkem arogantni nazor. delas z MCU neco, co neni. vzdyt se vsichni shodneme, ze cca polovina tech filmu je (mirny nad-) prumer (ok, nebudu se hadat, tak 100 % 1/3) a na TDK se chytaji vzdalene tak 3 max
718395
celkem arogantni nazor. delas z MCU neco, co neni. vzdyt se vsichni shodneme, ze cca polovina tech filmu je (mirny nad-) prumer (ok, nebudu se hadat, tak 100 % 1/3) a na TDK se chytaji vzdalene tak 3 max
718303
0 0
reagovat
reaguje na: Althea13
Ale jde. Jen je potřeba zapojit trošku silnější škálu "užil jsem si to, protože jsem v obraze" a "užil jsem si to, protože je to barevné a hejbe se to". A doslova nikdo nepopírá, že k absolutnímu docenění filmu potřebuješ vidět a mít v živé paměti všechny části slkádačky, proč by jinak vznikaly ty přípravné maratony?
U EG pro charakterový vývoj potřebuješ nezbytně vidět všechno s hlavním triem, Strážce a asi i Spideyho a Ant-mana. Ale notná část postav je tam v podstatě na bázi camea. Těžko u takového prostoru očekávat charakterový vývoj.
Navíc nemusíš nutně dopodrobna znát celý materiál s Kapitánem, abys pochopila, že je zaláskovaný do dávno zesnulé postavy. Jednak proto, že je to u Kapitána motiv se opakující velice často, pak jednoduše proto, že hlavní nástřel toho minulého vývoje jde s tím alespoň mozkem dvouletého odvodit celkem snadno. A to nechci zabrušovat do těch vod, kde k samotnému "užití si filmu" je potřeba ten mozek vypínak tak nějak automaticky, jinak i přes naprosto nádherně fungující vývojové mosty postav a jejich detalní prokreslenosti to všechno půjde do kelu, protože je tam mluvící strom s veverkou, co střílí z kulometu.
tl;dr: Rozhodně existují i mnohá další kritéria, podle kterých se může měřit úspěch ve snaze pobavit diváka...
718394
Ale jde. Jen je potřeba zapojit trošku silnější škálu "užil jsem si to, protože jsem v obraze" a "užil jsem si to, protože je to barevné a hejbe se to". A doslova nikdo nepopírá, že k absolutnímu docenění filmu potřebuješ vidět a mít v živé paměti všechny části slkádačky, proč by jinak vznikaly ty přípravné maratony? U EG pro charakterový vývoj potřebuješ nezbytně vidět všechno s hlavním triem, Strážce a asi i Spideyho a Ant-mana. Ale notná část postav je tam v podstatě na bázi camea. Těžko u takového prostoru očekávat charakterový vývoj. Navíc nemusíš nutně dopodrobna znát celý materiál s Kapitánem, abys pochopila, že je zaláskovaný do dávno zesnulé postavy. Jednak proto, že je to u Kapitána motiv se opakující velice často, pak jednoduše proto, že hlavní nástřel toho minulého vývoje jde s tím alespoň mozkem dvouletého odvodit celkem snadno. A to nechci zabrušovat do těch vod, kde k samotnému "užití si filmu" je potřeba ten mozek vypínak tak nějak automaticky, jinak i přes naprosto nádherně fungující vývojové mosty postav a jejich detalní prokreslenosti to všechno půjde do kelu, protože je tam mluvící strom s veverkou, co střílí z kulometu. tl;dr: Rozhodně existují i mnohá další kritéria, podle kterých se může měřit úspěch ve snaze pobavit diváka...
718303
1 0
reagovat
Pro.boxoffice zvysilo odhady Wicka - tedka 44-59 mega US otvirak, coz je super. Ty spokojeny reakce pomohly link
718385
Pro.boxoffice zvysilo odhady Wicka - tedka 44-59 mega US otvirak, coz je super. Ty spokojeny reakce pomohly https://www.boxofficepro.com/weekend-forecast-john-wick-chapter-three-parabellum-dog-journey-sun-also-star/
1 0
reagují: winnie_the_pooh
reagovat

Užití

Nechci se nikoho dotknout, ale lidi, kteří si takzvaně "užijí" film jako je End Game v kině, aniž by alespoň jednou viděli všechny předešlé snímky MCU, musí být intelektuálně na úrovni silně retardovaných dvouletých dětí, kterým stačí, že se ty barevný obrázky pěkně hejbou. A nebo musej mít v krvi minimálně tak dvě promile, protože jinak jim přeci musí scházet asi tak bambilion důležitých informací, převážně co se týče vývoje postav a vztahů mezi nimi, které normální myslící divák nutně potřebuje (a hlavně CHCE!) znát.
Nebo to jako někomu fakt stačí, že ví, že nějaké postava existuje? Nepotřebuje vědět, proč se chová tak, jak se chová? Co prožila? Jaké má vztahy se svým okolím? Jak zapadá do příběhu? Ne? Vážně? Jako nezlobte se na mě, ale to jsou přeci informace, bez nichž  JAKÝKOLIV film (vyjma pořadů vysílaných po ránu na déčku) ztrácí zhruba tak 90% své hodnoty. To dnešnímu publiku opravdu stačí, že se na plátně NĚCO děje? To si jako řekne "to se děje, protože scénář" a hotovo?
A pokud jo, tak to má ještě takové publikum tu drzost označovat moderní (nejen) komiksové blockbustery za "prázdné", "tupé", "primitivní", "omalovánkové", "dětinské" a podobně? To se nestydí hanět aktuální holywoodské scénáristy, že jsou líní a neoriginální a pokrytecky tu oslavovat filmy typu LOTR, TDK a spol., u kterých s tímhle přístupem mohli pobrat a plně docenit maximálně tak úvodní a závěrečný titulky? No potěš koště, fakt, že jo. A pak prej, že moderní filmařina je v úpadku. Jestli je něco těžce v úpadku, tak se to v kině rozhodně nevyskytuje na tý části s plátnem.
718303
Nechci se nikoho dotknout, ale lidi, kteří si takzvaně "užijí" film jako je End Game v kině, aniž by alespoň jednou viděli všechny předešlé snímky MCU, musí být intelektuálně na úrovni silně retardovaných dvouletých dětí, kterým stačí, že se ty barevný obrázky pěkně hejbou. A nebo musej mít v krvi minimálně tak dvě promile, protože jinak jim přeci musí scházet asi tak bambilion důležitých informací, převážně co se týče vývoje postav a vztahů mezi nimi, které normální myslící divák nutně potřebuje (a hlavně CHCE!) znát. Nebo to jako někomu fakt stačí, že ví, že nějaké postava existuje? Nepotřebuje vědět, proč se chová tak, jak se chová? Co prožila? Jaké má vztahy se svým okolím? Jak zapadá do příběhu? Ne? Vážně? Jako nezlobte se na mě, ale to jsou přeci informace, bez nichž  JAKÝKOLIV film (vyjma pořadů vysílaných po ránu na déčku) ztrácí zhruba tak 90% své hodnoty. To dnešnímu publiku opravdu stačí, že se na plátně NĚCO děje? To si jako řekne "to se děje, protože scénář" a hotovo? A pokud jo, tak to má ještě takové publikum tu drzost označovat moderní (nejen) komiksové blockbustery za "prázdné", "tupé", "primitivní", "omalovánkové", "dětinské" a podobně? To se nestydí hanět aktuální holywoodské scénáristy, že jsou líní a neoriginální a pokrytecky tu oslavovat filmy typu LOTR, TDK a spol., u kterých s tímhle přístupem mohli pobrat a plně docenit maximálně tak úvodní a závěrečný titulky? No potěš koště, fakt, že jo. A pak prej, že moderní filmařina je v úpadku. Jestli je něco těžce v úpadku, tak se to v kině rozhodně nevyskytuje na tý části s plátnem.
Užití
3 0
reagují: ovmartin23, KARLOS
reagovat
reaguje na: HAL
Tím povědomím myslím, že ani mýval, chodící strom a bůh s kladivem ho nepřekvapí protože ví, že ti hrdinové existují a mají vlastní filmy akorát je neviděl. :)
718035
Tím povědomím myslím, že ani mýval, chodící strom a bůh s kladivem ho nepřekvapí protože ví, že ti hrdinové existují a mají vlastní filmy akorát je neviděl. *:)*
717924
0 0
reagovat
reaguje na: Robur
Třeba Captain Marvel mi přijde v tomto ohledu zbytečná. Stačí vidět trailery a vědět, že existuje.
717945
Třeba [b]Captain Marvel[/b] mi přijde v tomto ohledu zbytečná. Stačí vidět trailery a vědět, že existuje.
717943
2 -1
reagovat
Taky si myslim, ze Infinity War muze clovek videt jako prvni marvelovku. Nebude vedet, proc Thor s Asgardanama leti ve vesmirne lodi, ale pro dej ve filmu to neni podstatne. Pokud na to clovek jde s tim, ze ve filmu budou komiksove postavy bojovat o osud vesmiru, nemuze se zklamat a bude to fungovat. V podstate kazda skupina hrdinu je narychlo predstavena tak, aby to stacilo.

Osobne si myslim, ze originy jsou fajn, ale ne kazdy je potrebuje.
717943
Taky si myslim, ze Infinity War muze clovek videt jako prvni marvelovku. Nebude vedet, proc Thor s Asgardanama leti ve vesmirne lodi, ale pro dej ve filmu to neni podstatne. Pokud na to clovek jde s tim, ze ve filmu budou komiksove postavy bojovat o osud vesmiru, nemuze se zklamat a bude to fungovat. V podstate kazda skupina hrdinu je narychlo predstavena tak, aby to stacilo. Osobne si myslim, ze originy jsou fajn, ale ne kazdy je potrebuje.
3 0
reagují: Cinefil
reagovat
ja jsem videl IronMana 1, Capitana 1, 1/2 Ironmana 2 a musel jsem si dat 8 let pauzu....pak to slo Avengers1, Ultron, Civil War (zklamani celkem), rano Infinity a v poledne EndGame v Imaxu a byl jsem nadsen. orientace slusna. vim, ze existuje AntMan s Douglasem. jen me sere ten typek z Jurskeho sveta, ktereho Ted nazval nejvetsi trzebni hvezdou Hollywoodu....koho dabuje Bradley Cooper jsem nepoznal, ale vydedukoval jsem, ze asi tu veverku. Sodoma Gomora priznavam, ze v tom celkem plavu. kamosi mi neco rikali, ze v GotG jsou snad zaporne postavy? nevim, mel jsem 8 piv a 2 panaky.............ale vazne, nemit v hlave databazi, tak se uplne ztracim. pustim to tatovi, ale bez civil war to asi nejde. ta afrika je tam alespon ukazana
ad - nejvice se stale tesim na Capa 2. snad nekdy vyjde cas
717933
ja jsem videl IronMana 1, Capitana 1, 1/2 Ironmana 2 a musel jsem si dat 8 let pauzu....pak to slo Avengers1, Ultron, Civil War (zklamani celkem), rano Infinity a v poledne EndGame v Imaxu a byl jsem nadsen. orientace slusna. vim, ze existuje AntMan s Douglasem. jen me sere ten typek z Jurskeho sveta, ktereho Ted nazval nejvetsi trzebni hvezdou Hollywoodu....koho dabuje Bradley Cooper jsem nepoznal, ale vydedukoval jsem, ze asi tu veverku. Sodoma Gomora priznavam, ze v tom celkem plavu. kamosi mi neco rikali, ze v GotG jsou snad zaporne postavy? nevim, mel jsem 8 piv a 2 panaky.............ale vazne, nemit v hlave databazi, tak se uplne ztracim. pustim to tatovi, ale bez civil war to asi nejde. ta afrika je tam alespon ukazana ad - nejvice se stale tesim na Capa 2. snad nekdy vyjde cas
0 -2
reagovat
reaguje na: KARLOS
Je to tak. Něco funguje samo, něco méně. Přesto bych to nenazýval seriálem, nýbrž universem (provázaný vesmír chcete-li).
717930
Je to tak. Něco funguje samo, něco méně. Přesto bych to nenazýval seriálem, nýbrž universem (provázaný vesmír chcete-li).
717929
0 0
reagovat
Díly seriálu jsou týmovky. Tj Iron-maní trilogie a prvé dva díly Kapitána, Thora, Ant-mana a zbylé originy ustojí samy o sobě imo úplně s přehledem. Málo toho není.
Trojky Kapitána, Thora a (logicky) Avengeri zapadají do celistvějšího konceptu a u těch opravdu jako o čistokrevných dílech seriálu mluvit jde. Je to šest filmů a k jejich plnému docenění (a imo i pochopení) potřebujete celou sezonu. Ale zbytek funguje trošku jinak. IMO.
717929
Díly seriálu jsou týmovky. Tj Iron-maní trilogie a prvé dva díly Kapitána, Thora, Ant-mana a zbylé originy ustojí samy o sobě imo úplně s přehledem. Málo toho není. Trojky Kapitána, Thora a (logicky) Avengeri zapadají do celistvějšího konceptu a u těch opravdu jako o čistokrevných dílech seriálu mluvit jde. Je to šest filmů a k jejich plnému docenění (a imo i pochopení) potřebujete celou sezonu. Ale zbytek funguje trošku jinak. IMO.
2 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: pytlik
Co znamená "povědomí, že ti hrdinové existují"? 
Tohle pak jde napasovat i na libovolný seriál, který má některé díly důležitější, a některé méně.

Já tedy kdybych viděl docela realistické thrillery Winter Soldier a Civil War, a pak mi tam najednou začal zničehonic pobíhat mluvící mýval, tak bych si akorát tak řekl že při tom natáčení museli být všichni na houbičkách.
717924
Co znamená "povědomí, že ti hrdinové existují"?  Tohle pak jde napasovat i na libovolný seriál, který má některé díly důležitější, a některé méně. Já tedy kdybych viděl docela realistické thrillery Winter Soldier a Civil War, a pak mi tam najednou začal zničehonic pobíhat mluvící mýval, tak bych si akorát tak řekl že při tom natáčení museli být všichni na houbičkách.
717917
1 0
reagují: pytlik
reagovat
reaguje na: HAL
Nope znám lidi, kteří viděli jen Cap trilogii a pak Infinity War a užili si to. Neviděli Iron Many, Doctora Strange atd... ale stačilo jim povědomí, že ti hrdinové existují :)
717917
Nope znám lidi, kteří viděli jen Cap trilogii a pak Infinity War a užili si to. Neviděli Iron Many, Doctora Strange atd... ale stačilo jim povědomí, že ti hrdinové existují *:)*
717913
3 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Cinefil
Nope, MCU JE seriál - není to řada nezávislých filmů s pár odkazy, těmi jsou jen originy - když naskočíš až do Age of Ultron, tak prostě nebudeš vědět která bije, nedejbože do čehokoli po něm.
717913
Nope, MCU [b]JE[/b] seriál - není to řada nezávislých filmů s pár odkazy, těmi jsou jen originy - když naskočíš až do Age of Ultron, tak prostě nebudeš vědět která bije, nedejbože do čehokoli po něm.
717906
0 -1
reagují: pytlik
reagovat
reaguje na: Kostěj
Ano, ale ne v tradičním slova smyslu. Je to universe, kde se jednotlivé filmy odehrávají v jednom světě s možností jejich propojení a skákání v čase (nikoliv cestování (teď už i to:D)).
717906
Ano, ale ne v tradičním slova smyslu. Je to universe, kde se jednotlivé filmy odehrávají v jednom světě s možností jejich propojení a skákání v čase (nikoliv cestování (teď už i to*:D*)).
717901
0 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: KARLOS
Tak, tak. Je potřeba zavzpomínat na IF před a těsně po shlédnutí. To že se některé spekulační články potvrdili, je potřeba brát s rezervou. Nikdo si nebyl na 100% jistý. A ano ty "koule" Marvelu jsou to, co mě nejvíc mile překvapilo. :)
717903
Tak, tak. Je potřeba zavzpomínat na [b]IF[/b] před a těsně po shlédnutí. To že se některé spekulační články potvrdili, je potřeba brát s rezervou. Nikdo si nebyl na 100% jistý. A ano ty [i]"koule"[/i] Marvelu jsou to, co mě nejvíc mile překvapilo. *:)*
717900
0 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
MCU je seriál.
717901
MCU [b]je [/b]seriál.
717898
2 -1
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: HAL
"Lusknutí s takovou nemohlo nikoho překvapit, a ani nikomu zvednout tlak." S poslední větou souhlas, ostatně já něříkám, že by se hned druhý den po premiéře nezačalo spekulovat, jak se lusknutí zvrátí.
Ale imo dost lidí "překvapeno" bylo, především, že MCU na něco takového má opravdu koule. Analytycké předpovědi v takovém podání, jaké si podal ty, jsem alespoň já nezaregistroval. Ale je samozřejmně možné, že to lidi na základě předloh a vývoje série odhadovali. Jen to nebude takový všeobecný konzus, jak se snažíte naznačit.8)
Pokud si vybavuju, pak lusknutí bylo vždycky zmíněno, co Thanos v předloze dokázal a k čemu by se filmy pravděpodobně neodvážily.
Ale jak říkám, teď je hrozně lehké říkat, jak tento krok byl krásně čitelný a že ho museli všichni očekávat. Proto říkám, že kdo ho fakt očekával, pak klobouk dolů.:+
717900
"Lusknutí s takovou nemohlo nikoho překvapit, a ani nikomu zvednout tlak." S poslední větou souhlas, ostatně já něříkám, že by se hned druhý den po premiéře nezačalo spekulovat, jak se lusknutí zvrátí. Ale imo dost lidí "překvapeno" bylo, především, že MCU na něco takového má opravdu koule. Analytycké předpovědi v takovém podání, jaké si podal ty, jsem alespoň já nezaregistroval. Ale je samozřejmně možné, že to lidi na základě předloh a vývoje série odhadovali. Jen to nebude takový všeobecný konzus, jak se snažíte naznačit.*8)* Pokud si vybavuju, pak lusknutí bylo vždycky zmíněno, co Thanos v předloze dokázal a k čemu by se filmy pravděpodobně neodvážily. Ale jak říkám, teď je hrozně lehké říkat, jak tento krok byl krásně čitelný a že ho museli všichni očekávat. Proto říkám, že kdo ho fakt očekával, pak klobouk dolů.*:+*
717880
2 0
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: HAL
MCU je tak trochu jako seriál. Postavy se pohádají, ale jednou se musí udobřit, aby mohlo dobrodružství pokračovat. Nevidím to jako špatnou věc. Thanos si krátce prožil svůj happyend jen, aby mohl být zvrácen kvůli pokračování. Ono co by to bylo za "megazloducha" kdyby hned prohrál. Steppenwolf?
Nezbývá nám nic, než se s tím smířit.
717898
[b]MCU [/b]je tak trochu jako seriál. Postavy se pohádají, ale jednou se musí udobřit, aby mohlo dobrodružství pokračovat. Nevidím to jako špatnou věc. [b]Thanos [/b]si krátce prožil svůj happyend jen, aby mohl být zvrácen kvůli pokračování. Ono co by to bylo za "megazloducha" kdyby hned prohrál. [b]Steppenwolf?[/b] Nezbývá nám nic, než se s tím smířit.
717880
2 0
reagují: Kostěj
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se