Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Endgame: Recenze

příspěvky 521 - 540 Napsat příspěvek
Půjdu za chvilku do kina, nicméně mám na místní znalce dotaz. Neviděl jsem totiž Captain Marvel (všechny ostatní marvelovky samozřejmě jo)... Mám z toho mít depku?
715232
Půjdu za chvilku do kina, nicméně mám na místní znalce dotaz. Neviděl jsem totiž Captain Marvel (všechny ostatní marvelovky samozřejmě jo)... Mám z toho mít depku?
0 0
reagují: Pleazzy
reagovat
reaguje na: Gorecki
Když Stark dostal od Pepper jeho první oboukový reaktor a když ho zachránili, tak místo tiskovky upřednostnil cheesburgery. To první pustili na konci po vodě a to druhé by si dala dcerka. Pro mě osobně díky tomu byl ten pohřeb emotivnější.
715231
[spoiler]Když Stark dostal od Pepper jeho první oboukový reaktor a když ho zachránili, tak místo tiskovky upřednostnil cheesburgery. To první pustili na konci po vodě a to druhé by si dala dcerka. Pro mě osobně díky tomu byl ten pohřeb emotivnější.[/spoiler]
715195
6 -3
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: winnie_the_pooh
Vyrovnaným soubojem jsi měl na mysli, kdy se s vypětím všech sil Kapitán snaží zvednout Thanosovu ruku? :D Četl jsem článek, kdy matka po nehodě zvedla auto aby její dítě mohlo ven... myslím si, že tuhle sílu ducha měla ta scéna podpořit. Speciálně u Kapitána ;) A pokud jde o super-mocné... bylo tam jen krásně ukázáno jak je síla všech relativní... zaprvé, Vision byl vyřazený kopím, které je prý v komiksech popisováno jako jedna z nejmocnějších zbraní ve vesmíru, takže pak skutečně nemohl moc předvést. A síla Scarlet Witch stojí a padá na tom, jestli stihne zareagovat. Jinými slovy obyčejnou pěstí ze zálohy by ji složil asi i Nick Fury... ne, na tom co jsi popsal nebylo nic nesmyslného :)
715227
Vyrovnaným soubojem jsi měl na mysli, kdy se s vypětím všech sil Kapitán snaží zvednout Thanosovu ruku? *:D* Četl jsem článek, kdy matka po nehodě zvedla auto aby její dítě mohlo ven... myslím si, že tuhle sílu ducha měla ta scéna podpořit. Speciálně u Kapitána *;)* A pokud jde o super-mocné... bylo tam jen krásně ukázáno jak je síla všech relativní... zaprvé, Vision byl vyřazený kopím, které je prý v komiksech popisováno jako jedna z nejmocnějších zbraní ve vesmíru, takže pak skutečně nemohl moc předvést. A síla Scarlet Witch stojí a padá na tom, jestli stihne zareagovat. Jinými slovy obyčejnou pěstí ze zálohy by ji složil asi i Nick Fury... ne, na tom co jsi popsal nebylo nic nesmyslného *:)*
715198
3 -2
reagovat
reaguje na: easyyyy
A hlavně o tom, co se stalo v Budapešti!
715225
A hlavně o tom, co se stalo v [spoiler]Budapešti[/spoiler]!
715206
0 -1
reagovat
Mně by ten humor ani tak nevadil a třeba ve Spidermanovi či Antmanovi jsem s tím neměl problém. Tady mi to vzhledem ke všemu kolem přijde trochu nemístné. Hlavně tím provedením. Vážná scéna a ten moment, kdy má vrcholit, skoro vždycky něčím shodí. A o minutu později už zase někdo umírá nebo se loučí nebo podobně a divák aby poslušně ronil slzy. A uvedení Thora s Hulkem do děje? To snad ne :-(

Si říkám, že s takovým rozpočtem a efektovými možnostmi je fakt škoda točit komedii, protože druhá půlka ukázala, jak temné a hutné drama s tím může být. Kdyby nám naložili v plné verzi takovou akční scifi jízdu, jak naznačil závěr, tak bych si mlaskal blahem, ale asi by to zase tolik nevydělalo, no.
715223
Mně by ten humor ani tak nevadil a třeba ve Spidermanovi či Antmanovi jsem s tím neměl problém. Tady mi to vzhledem ke všemu kolem přijde trochu nemístné. Hlavně tím provedením. Vážná scéna a ten moment, kdy má vrcholit, skoro vždycky něčím shodí. A o minutu později už zase někdo umírá nebo se loučí nebo podobně a divák aby poslušně ronil slzy. A uvedení Thora s Hulkem do děje? To snad ne :-( Si říkám, že s takovým rozpočtem a efektovými možnostmi je fakt škoda točit komedii, protože druhá půlka ukázala, jak temné a hutné drama s tím může být. Kdyby nám naložili v plné verzi takovou akční scifi jízdu, jak naznačil závěr, tak bych si mlaskal blahem, ale asi by to zase tolik nevydělalo, no.
5 0
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
určite bolo
715218
určite bolo
715216
0 -1
reagovat
reaguje na: majlan
Podle mě tam bylo víc humoru než v Infinity War.
715216
Podle mě tam bylo víc humoru než v Infinity War.
715209
1 -1
reagují: pepo
reagovat
Tak komu se taky na konci filmu stalo to, že nestíhal hlavou kdo a kde co drtí po tlamě? :D Já fakt nevěděl kam dřív juknout. :) A teď mám uvnitř sakra prázdno. Na co budu koukat? Skončí Hra o Trůny a zase prázdno. Už se není na co těšit a Spiderman mi chuť asi nezlepší. Byla to dlouhá parádní jízda a při ohlédnutí zpět na tu dobu, co jsem na to čekal a těch filmů, co tomu předcházelo, se mi chce až brečet. Bylo to fajn, možná to mohlo být i fajnovější, přeci jen někteří hrdinové byly opět v pozadí a přitom umí víc a tak konec mohl být i veselejší ale chápu, proč nastal ENDGAME. Teď si jdu asi taky sednout na lavičku jako Forrest Gump a budu přemítat co dál. :)
715213
Tak komu se taky na konci filmu stalo to, že nestíhal hlavou kdo a kde co drtí po tlamě? *:D* Já fakt nevěděl kam dřív juknout. *:)* A teď mám uvnitř sakra prázdno. Na co budu koukat? Skončí Hra o Trůny a zase prázdno. Už se není na co těšit a Spiderman mi chuť asi nezlepší. Byla to dlouhá parádní jízda a při ohlédnutí zpět na tu dobu, co jsem na to čekal a těch filmů, co tomu předcházelo, se mi chce až brečet. Bylo to fajn, možná to mohlo být i fajnovější, přeci jen někteří hrdinové byly opět v pozadí a přitom umí víc a tak konec mohl být i veselejší ale chápu, proč nastal ENDGAME. Teď si jdu asi taky sednout na lavičku jako Forrest Gump a budu přemítat co dál. *:)*
5 -1
reagovat
reaguje na: KarelR
O tohle nejde, viděl jsem vše až do IW, ale jelikož z komiksů nesnáším Danversovou, tak jsem tam s MCU skončil. Tahle recenze mé rozhodnutí trochu nalomila.
715211
O tohle nejde, viděl jsem vše až do IW, ale jelikož z komiksů nesnáším Danversovou, tak jsem tam s MCU skončil. Tahle recenze mé rozhodnutí trochu nalomila.
715196
1 -4
reagovat

Humor v pozadí?

"humor běžně spojovaný s Avengers ustupuje do pozadí"

Já teda nevím, asi jsem byl na jiném filmu? Když minimálně první polovina (bez úvodních minut) je čistá komedie? Mně osobně to zážitek z filmu dost zkazilo, druhá půlka sice něco zachránila, ale těžko se mi prožívají silnější scény a vypjaté momenty, když to skoro vždycky shodí stupidním vtipem na úrovní základní školy. Já vím, mainstreamové publikum si to asi žádá, jen mi to přijde škoda.

Vzhledem k hype, který kolem filmu je, jsem ale asi sám...
715209
"humor běžně spojovaný s Avengers ustupuje do pozadí" Já teda nevím, asi jsem byl na jiném filmu? Když minimálně první polovina (bez úvodních minut) je čistá komedie? Mně osobně to zážitek z filmu dost zkazilo, druhá půlka sice něco zachránila, ale těžko se mi prožívají silnější scény a vypjaté momenty, když to skoro vždycky shodí stupidním vtipem na úrovní základní školy. Já vím, mainstreamové publikum si to asi žádá, jen mi to přijde škoda. Vzhledem k hype, který kolem filmu je, jsem ale asi sám...
Humor v pozadí?
9 -4
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: HellblazerZabud
Spíš naopak, diváci budou chtít vědět víc o jejím vztahu/minulosti s Clintem.
715206
[spoiler]Spíš naopak, diváci budou chtít vědět víc o jejím vztahu/minulosti s Clintem.[/spoiler]
715203
1 -1
reagují: koff
reagovat
Nie je teraz uz neskoro na film o Black Widow? Myslim, ze Marvel uz prepasol idealnu prilezitost natocit film o
Nat, bez ohladu na to, ze sa to ma odohravat v minulosti.
715203
[spoiler]Nie je teraz uz neskoro na film o Black Widow? Myslim, ze Marvel uz prepasol idealnu prilezitost natocit film o Nat, bez ohladu na to, ze sa to ma odohravat v minulosti.[/spoiler]
2 0
reagují: easyyyy
reagovat
reaguje na: winnie_the_pooh

Captain America

Když to vidím napsaný, tak je to možná tím, že Kapitána strašně podceňuju 8) :D
715199
Když to vidím napsaný, tak je to možná tím, že Kapitána strašně podceňuju *8)* *:D*
Captain America
715198
0 0
reagovat
Tak jsem si doplnil znalosti z MCU, skouknul předchozí filmy (snad jsem nic nevynechal) a docela se těším :)

Akorát by mě teda zajímalo, zda v Endgame nejsou takový ty do očí bijící logický lapsy, který byly Infinity War... Třeba souboj v Edinburghu (?), kde Vision a Scarlett Witch, kteří by měli být mega mocní, dostávají od těch Thanosových pohůnků pěknou nakládačku. A nakonec je musí zachránit Cap.A, Black Widow a Falcon. Nebo Thanos, který na začátku zlikviduje (doslova) jednou rukou boha Loki, aby pak na konci ten samý Thanos, kdy už má navíc skoro všechny mocný kameny, vedl vyrovnaný a skoro dramatický souboj s Kapitánem. Nemůžu si pomoc, ale se mi protáčí panenky a vytrhává mě to z filmovýho zážitku.
715198
Tak jsem si doplnil znalosti z MCU, skouknul předchozí filmy (snad jsem nic nevynechal) a docela se těším *:)* Akorát by mě teda zajímalo, zda v Endgame nejsou takový ty do očí bijící logický lapsy, který byly Infinity War... Třeba souboj v Edinburghu (?), kde Vision a Scarlett Witch, kteří by měli být mega mocní, dostávají od těch Thanosových pohůnků pěknou nakládačku. A nakonec je musí zachránit Cap.A, Black Widow a Falcon. Nebo Thanos, který na začátku zlikviduje (doslova) jednou rukou boha Loki, aby pak na konci ten samý Thanos, kdy už má navíc skoro všechny mocný kameny, vedl vyrovnaný a skoro dramatický souboj s Kapitánem. Nemůžu si pomoc, ale se mi protáčí panenky a vytrhává mě to z filmovýho zážitku.
4 -1
reagují: Chermy, winnie_the_pooh
reagovat
reaguje na: Fixer
A viděl jsi předchozích 21 filmů a pamatuješ si je? Úplně vidím lidi, co dali sem tam nějakou marvelovku, řeknou si "hele ty Avengers 4 dostali 10/10, tak na to jdu", a pak budou jen vytřeštěně zírat, že vůbec nechápou, kdo je kdo a o co go :D
715196
A viděl jsi předchozích 21 filmů a pamatuješ si je? Úplně vidím lidi, co dali sem tam nějakou marvelovku, řeknou si "hele ty Avengers 4 dostali 10/10, tak na to jdu", a pak budou jen vytřeštěně zírat, že vůbec nechápou, kdo je kdo a o co go *:D*
715192
7 -1
reagují: Fixer
reagovat
reaguje na: jackb
Ktore?
715195
Ktore?
715175
0 -1
reagují: jackb
reagovat
reaguje na: ovmartin23
Sup do diskuze.... link
715194
Sup do diskuze.... https://www.moviezone.cz/clanek/38097-trhnou-avengers-miliardu-za-prvni-vikend-a-jak-uspeji-v-cesku
715193
2 -1
reagovat
pise se v nejakem topicu o trzbach? ze Endgame dalo v cine za jeden den 108M? takze ta miliarda v nedeli vecer bude.

tipuju, ze Star Wars IX daji celosvetove maximalne 55 % trzeb Endgame. pred par lety sci-fi, dnes realita, resp. comics
715193
pise se v nejakem topicu o trzbach? ze Endgame dalo v cine za jeden den 108M? takze ta miliarda v nedeli vecer bude. tipuju, ze Star Wars IX daji celosvetove maximalne 55 % trzeb Endgame. pred par lety sci-fi, dnes realita, resp. comics
1 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
Musím uznat, že tohle mě trochu nalomilo.
715192
Musím uznat, že tohle mě trochu nalomilo.
1 0
reagují: KarelR
reagovat
Při všech těch tajnostech, kolik toho asi věděl Gunn kvůli scénáři GoG3? Tohle je jedinej film, kterej je tam jenom lehce nastíněnej a Gamoru a její vztah se Star-Lordem vlastně bude muset začít od nuly znova. Ale jako doufám, že nejnovější člen se v samostatném filmu objeví:D
715191
Při všech těch tajnostech, kolik toho asi věděl Gunn kvůli scénáři GoG3? Tohle je jedinej film, kterej je tam jenom lehce nastíněnej a [spoiler]Gamoru a její vztah se Star-Lordem vlastně bude muset začít od nuly znova[/spoiler]. Ale jako doufám, že nejnovější člen se v samostatném filmu objeví*:D*
6 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se