Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Endgame: Recenze

příspěvky 501 - 520 Napsat příspěvek
reaguje na: Joker_George
Vsadím se, že budou tací lidé, co budou akceptovat celou mega sérii filmů až po Endgame a z Endgame jim postačí asi prvních 20 minut až po pasáž po 5 letech a vypnou to. :D
715298
Vsadím se, že budou tací lidé, co budou akceptovat celou mega sérii filmů až po Endgame a z Endgame jim postačí asi prvních 20 minut až po [spoiler]pasáž po 5 letech[/spoiler] a vypnou to. *:D*
715295
1 -1
reagovat
reaguje na: Joker_George
Vzhledem k tomu, že už tehdy bylo jasný, že bude ještě Endgame, mi ten závěr tak zdrcující nepřišel, protože se dalo čekat, že se všechno spraví. Ale kdyby to ututlali tak, že by 4. díl oznámili až po premiéře IW, tak to by bylo hodně zajímavý :-)
715297
Vzhledem k tomu, že už tehdy bylo jasný, že bude ještě Endgame, mi ten závěr tak zdrcující nepřišel, protože se dalo čekat, že [spoiler]se všechno spraví[/spoiler]. Ale kdyby to ututlali tak, že by 4. díl oznámili až po premiéře IW, tak to by bylo hodně zajímavý :-)
715295
1 -1
reagují: Joker_George
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Pro mě by bylo nejlepším možným ukončením Infinity War. Jen trošku upravit závěr, abychom viděli zraněné a vydeptané hrdiny o trochu déle a vážil bych si MCU ještě o level víc. Tehdy mi v kině spadla brada, u Endgame se mi ji vždy podařilo chytit.
715295
Pro mě by bylo nejlepším možným ukončením Infinity War. Jen trošku upravit závěr, abychom viděli zraněné a vydeptané hrdiny o trochu déle a vážil bych si MCU ještě o level víc. Tehdy mi v kině spadla brada, u Endgame se mi ji vždy podařilo chytit.
715293
4 -1
reagují: Virusbacilus, majlan
reagovat

10/10

Kdyby se na to Marvel tedka proste a jednoduse vybodl, vubec by mi to nevadilo. Koncit se ma totiz v nejlepsim a tohle uz proste nikdy neprekonaj.
715293
Kdyby se na to Marvel tedka proste a jednoduse vybodl, vubec by mi to nevadilo. Koncit se ma totiz v nejlepsim a tohle uz proste nikdy neprekonaj.
10/10
13 -5
reagovat
Jako člověk, co si trilogie Kapitána ani Ironmana už vůbec nepamatuje, z ostatních sérií viděl prvního Thora, druhé Strážce a originy Spideyho, Strange a Pantera a jako nejoblíbenější část universa (kterou si navíc krom týmovek, které sem si musel alespoň proklikáním osvěžit) má oba díly Antmana můžu s klidným svědomím říct, že "náhodní kolemjdoucí" budou schopni film nejen pochopit, ale si ho i užít. Tedy za předpokladu, že viděli Infinity War a ví, kdo to je Kapitán Amerika, Iron man, Thor, nebo Hulk.
Samozřejmně, že znalost všech souvislotí to bude mít na dotyčného boostovací efekt a ano, mnoho postav jsem fakt neznal. Ale u většiny si buď domyslíte, co a proč, nebo vám to řeknou. Navíc se pořád bavíme v rovině rozpoznávání pomalu cameí. Takže klidně jděte i bez "přípravy", ta hlavní linka a zápletka stravitelná je.
Film samotný slušný popkorn a v rámci možností s nadstandartním dramatickým vyzněním. Řemeslně bych to neadoroval víc, jak na ten příjemný nadprůměr, který mi ale nepřinesl zhola nic nápaditého. Když inf adoruje fantasii druhých, chce se mi říct, že zpětně to mohlo být mnohem mnohem nápaditější. Teď tím prosím nemyslete, že mám potřebu to nějak "hejtit", ale Endgame rozhodně není přelomová co do filmařského umu. Ano, MCU zvládlo to, co se nikomu jinému zatím nepodařilo a to jest mít dlouhotrvající sérii filmů, která si zvládne udržet pozornost a ve finále to úspěšně doklepnout. Je to ale trium strategický, zásluhy si připisuje byť kreativní, ale pořád producentská ruka a nikoliv umělecká.
Tak jako tak, slušně se na to koukalo, za mě to fungovalo mnohem lépe než Infinity War, které chtě nechtě dopadlo jako pouhé rozdávání karet a i způsob, jakým se celá věc vyřešila mi přišla plně OK v rámci série, kde se lítá vesmírem. Logiku v tom filmu nemá cenu řešit, na to je si film až moc dobře vědomý toho, o čem a jak to vypráví.
Takže jo, bylo to fajn. Ano, nejsem z těch, co by to prožívali tím emotivním pohledem a jako k takovému k tomu filmu přistupuju. Humor se snažil zasáhnout často, ale právě tím druhem, který vůbec nemusím (zlatý, doslova zlatý Antman), postavy nemám hned vedle srdíčka a filmařsky to pro mě gamechanger taky není. Ale odvyprávět to tvůrci zvládli úspěšně a za to si tu pochvalu určitě zaslouží. 7/10*
715292
Jako člověk, co si trilogie Kapitána ani Ironmana už vůbec nepamatuje, z ostatních sérií viděl prvního Thora, druhé Strážce a originy Spideyho, Strange a Pantera a jako nejoblíbenější část universa (kterou si navíc krom týmovek, které sem si musel alespoň proklikáním osvěžit) má oba díly Antmana můžu s klidným svědomím říct, že "náhodní kolemjdoucí" budou schopni film nejen pochopit, ale si ho i užít. Tedy za předpokladu, že viděli Infinity War a ví, kdo to je Kapitán Amerika, Iron man, Thor, nebo Hulk. Samozřejmně, že znalost všech souvislotí to bude mít na dotyčného boostovací efekt a ano, mnoho postav jsem fakt neznal. Ale u většiny si buď domyslíte, co a proč, nebo vám to řeknou. Navíc se pořád bavíme v rovině rozpoznávání pomalu cameí. Takže klidně jděte i bez "přípravy", ta hlavní linka a zápletka stravitelná je. Film samotný slušný popkorn a v rámci možností s nadstandartním dramatickým vyzněním. Řemeslně bych to neadoroval víc, jak na ten příjemný nadprůměr, který mi ale nepřinesl zhola nic nápaditého. Když inf adoruje fantasii druhých, chce se mi říct, že zpětně to mohlo být mnohem mnohem nápaditější. Teď tím prosím nemyslete, že mám potřebu to nějak "hejtit", ale Endgame rozhodně není přelomová co do filmařského umu. Ano, MCU zvládlo to, co se nikomu jinému zatím nepodařilo a to jest mít dlouhotrvající sérii filmů, která si zvládne udržet pozornost a ve finále to úspěšně doklepnout. Je to ale trium strategický, zásluhy si připisuje byť kreativní, ale pořád producentská ruka a nikoliv umělecká. Tak jako tak, slušně se na to koukalo, za mě to fungovalo mnohem lépe než Infinity War, které chtě nechtě dopadlo jako pouhé rozdávání karet a i způsob, jakým se celá věc vyřešila mi přišla plně OK v rámci série, kde se lítá vesmírem. Logiku v tom filmu nemá cenu řešit, na to je si film až moc dobře vědomý toho, o čem a jak to vypráví. Takže jo, bylo to fajn. Ano, nejsem z těch, co by to prožívali tím emotivním pohledem a jako k takovému k tomu filmu přistupuju. Humor se snažil zasáhnout často, ale právě tím druhem, který vůbec nemusím (zlatý, doslova zlatý Antman), postavy nemám hned vedle srdíčka a filmařsky to pro mě gamechanger taky není. Ale odvyprávět to tvůrci zvládli úspěšně a za to si tu pochvalu určitě zaslouží. [b]7/10*[/b]
7 -3
reagovat
reaguje na: crazytunny
Tak zemřel jen Cull Obsidian, ne? Zbytek hrdinům zatápěl a pak se akorát změnili v prach, jestli si to pamatuji. Taky bych však uvítal nějakou památnou scénu. A byla v tom filmu vůbec Proxima Midnight? 
715291
[spoiler]Tak zemřel jen Cull Obsidian, ne? Zbytek hrdinům zatápěl a pak se akorát změnili v prach, jestli si to pamatuji. Taky bych však uvítal nějakou památnou scénu. A byla v tom filmu vůbec Proxima Midnight? [/spoiler]
715278
0 -1
reagovat
reaguje na: Cival
Šlo, vždycky jde :D ale hodnotím podobně.
715287
Šlo, vždycky jde *:D* ale hodnotím podobně.
715286
4 -2
reagovat
9,7/10, parada, lip to fakt udelat neslo :)
715286
9,7/10, parada, lip to fakt udelat neslo :)
12 -10
reagují: OzyTheKing
reagovat
Nevydrzal som do soboty na IMAX a nasiel si jedno volne miestecko na kraji v obycajnom kine.
Ja ani neviem ako to mam napisat. Presla dekada a smerovalo sem cez 20 filmov, ale....takto, nechcem povedat, ze by som bol sklamany. Ale uspokojeny som neni rozhodne. 
715282
Nevydrzal som do soboty na IMAX a nasiel si jedno volne miestecko na kraji v obycajnom kine. Ja ani neviem ako to mam napisat. Presla dekada a smerovalo sem cez 20 filmov, ale....takto, nechcem povedat, ze by som bol sklamany. Ale uspokojeny som neni rozhodne. 
6 -6
reagovat
reaguje na: adamkeaton
Tvoje máti. 
715280
Tvoje máti. 
715253
3 -3
reagovat
To jak skoncili, umreli Black Order v 1 filmu, nebylo nic proti tomu jak zhebly tady... sorry... to me fakt dostalo.... mohli by dostat samostatnej film, protoze takle pusobi jak totalni sraci :) ...

715278
[spoiler]To jak skoncili, umreli Black Order v 1 filmu, nebylo nic proti tomu jak zhebly tady... sorry... to me fakt dostalo.... mohli by dostat samostatnej film, protoze takle pusobi jak totalni sraci :) ... [/spoiler]
1 -3
reagují: Joker_George
reagovat
leda tak ultimativní sračka
715253
leda tak ultimativní sračka
5 -7
reagují: verbst
reagovat
Ubrat (dost) na humoru, ve vážných scénách ho úplně odstranit. Složit k tomu pořádnej soundtrack (např. Zimmer mohl). Některé scény ještě více vyhrotit a mohl to být jeden z nejlepších filmů vůbec. + Kapitánova linka a linka s kameny šla ukončit lépe.
Takhle to působí dojmem, jak to všechno zvládl? A jak to může dávat smysl? 
715251
Ubrat (dost) na humoru, ve vážných scénách ho úplně odstranit. Složit k tomu pořádnej soundtrack (např. Zimmer mohl). Některé scény ještě více vyhrotit a mohl to být jeden z nejlepších filmů vůbec. + [spoiler]Kapitánova linka a linka s kameny šla ukončit lépe. [/spoiler]Takhle to působí dojmem, [spoiler]jak to všechno zvládl? A jak to může dávat smysl? [/spoiler]
5 -3
reagovat
To už nemôžem ani otvoriť youtube bez toho aby som nevidel videá s klipmi z Endgame ale ešte mi ostáva pozrieť 6 filmov aby som mal celú sériu a potom idem až do kina na Endgame.
715246
To už nemôžem ani otvoriť youtube bez toho aby som nevidel videá s klipmi z Endgame ale ešte mi ostáva pozrieť 6 filmov aby som mal celú sériu a potom idem až do kina na Endgame.
0 -1
reagovat
Ok, psal jsem to během čekání na potitulkovou scénu, za tu přidám bod. :D
715245
Ok, psal jsem to během čekání na potitulkovou scénu, za tu přidám bod. *:D*
0 -1
reagovat
Právě jsem to viděl a nemůžu se ubránit zklamání. Možná za to může ten obří hype, který vyhnal očekávání do nekonečna, ale za mě solidní komiksovka. Dojetí se nekonalo.
8/10
715244
Právě jsem to viděl a nemůžu se ubránit zklamání. Možná za to může ten obří hype, který vyhnal očekávání do nekonečna, ale za mě solidní komiksovka. Dojetí se nekonalo. 8/10
9 -5
reagovat
reaguje na: jackb
Aha, dik, na ten cheeseburger som zabudol.
715243
Aha, dik, na ten [spoiler]cheeseburger[/spoiler] som zabudol.
715231
1 -1
reagovat

10/10

U IW jsem v kině usnul ale tohle je jiná liga. :+:+:+
A co se týče měřítka tak současný Star Wars teď někde brečí v koutě.
Cap s kladivem a Avengers Assemble byly jedny z nejlepších momentů co jsem v kině kdy zažil.:+:+
PS: Ještě jsem nezažil aby brečel celý sál. 
715242
U IW jsem v kině usnul ale tohle je jiná liga. *:+**:+**:+* A co se týče měřítka tak současný Star Wars teď někde brečí v koutě. [spoiler]Cap s kladivem a Avengers Assemble byly jedny z nejlepších momentů co jsem v kině kdy zažil.*:+**:+*[/spoiler] PS: [spoiler]Ještě jsem nezažil aby brečel celý sál.[/spoiler] 
10/10
6 -5
reagovat
reaguje na: Pleazzy
Dík. :D
715237
Dík. :D
715235
0 -1
reagovat
reaguje na: Fightonidas
Vůbec 
715235
Vůbec 
715232
1 -1
reagují: Fightonidas
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se