Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Shazam! vítězí, ale u Warnerů se ještě neslaví

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: Jerec
Watchmeni jsou epicky naslaply film, ale Nolan si nepotrebuje vypomahat zpomalovackama a slavnou hudbou... 
Vcera jsem zrovna videl po dlouhe dobe Pocatek a ta akce je tam porad dokonala, i když o tu tam jde az ve druhe rade. Boj v hotelu je porad neskutecny...
712732
Watchmeni jsou epicky naslaply film, ale Nolan si nepotrebuje vypomahat zpomalovackama a slavnou hudbou...  Vcera jsem zrovna videl po dlouhe dobe Pocatek a ta akce je tam porad dokonala, i když o tu tam jde az ve druhe rade. Boj v hotelu je porad neskutecny...
712728
10 -3
reagují: Jerec
reagovat
reaguje na: Jerec
Celej Nolan zahrabat? LOL.

HAL je mozna moc prisnej, podstatu ale celkem vystihl
712731
Celej Nolan zahrabat? LOL. HAL je mozna moc prisnej, podstatu ale celkem vystihl
712728
4 -7
reagovat
Snyderův styl už se aktuálně poněkud přejedl, ale Watchmen a 300 jsou pro mě vizuálně celkem jednoznačně nejatraktivnější komiksovky vůbec. A Watchmeni, ti podle mě nemají v rámci žánru žádnou konkurenci, to je tak epickej a našláplej film, že se celej Nolan může proti tomu jít zahrabat. A je mi celkem jedno, jestli je to víc zásluha Snydera, nebo komiksové předlohy (kterou neznám).
712728
Snyderův styl už se aktuálně poněkud přejedl, ale Watchmen a 300 jsou pro mě vizuálně celkem jednoznačně nejatraktivnější komiksovky vůbec. A Watchmeni, ti podle mě nemají v rámci žánru žádnou konkurenci, to je tak epickej a našláplej film, že se celej Nolan může proti tomu jít zahrabat. A je mi celkem jedno, jestli je to víc zásluha Snydera, nebo komiksové předlohy (kterou neznám).
5 -5
reagují: (=LIFTY=), Cival
reagovat
reaguje na: Horace
tocit akci umi, akorat by ji pak mohli poustet normalni rychlosti... s takovou by mela 300ka 35 minut :D

kdyz uz je rec o Watchmenech, celkem jsem zvedavej na HBO seriál... pak se uvidí, kdo je patlal... těch pár obrázků na oranzový pandulaky zatim nevypada moc lakave.
712727
tocit akci umi, akorat by ji pak mohli poustet normalni rychlosti... s takovou by mela 300ka 35 minut :D kdyz uz je rec o Watchmenech, celkem jsem zvedavej na HBO seriál... pak se uvidí, kdo je patlal... těch pár obrázků na oranzový pandulaky zatim nevypada moc lakave.
712726
3 -3
reagují: CAPS_LOCK
reagovat
reaguje na: HAL
Písať o tom, že Snyder je packal je dosť na :-. Snyder pekne rozbehol sériu s Man of Steel a zásah štúdia bol pekne cítiť pri BvS.

Aj keď sú Watchmen obrázok za obrázkom, kto by ich tak vedel pekne zobraziť? Asi nik. Pretože nikto sa na to nedal len Snyder. Nieje všetko len o tom, že to prekopíruješ na plátno.

To, že sa vyhajpovala WW čo doteraz nechápem a to automatickž neznamená, že je to úspech poprípade skvelý film. Aquaman je o niečom inom, Wan vedel od začiatku aký podtón tomu dať. Nemalo to kiksy a zakopnutia ako v prípade BvS alebo totálneho balastu a hnusu v JL. Tam to pochoval už len ten Wheadon. 

Snyder je jeden z mála, ktorý vie točiť prehľadnú akciu. Efekty si vie podľa mňa tiež postrážiť na jednotku. A aj keď používa viac CGI než by bolo zdravé, tak úroveň v jeho filmoch je vyššia oproti iným. Taký Marvel má podľa mňa o dosť slabšie efekty. Čo scéna to iná kvalita.
712726
Písať o tom, že Snyder je packal je dosť na *:-*. Snyder pekne rozbehol sériu s Man of Steel a zásah štúdia bol pekne cítiť pri BvS. Aj keď sú Watchmen obrázok za obrázkom, kto by ich tak vedel pekne zobraziť? Asi nik. Pretože nikto sa na to nedal len Snyder. Nieje všetko len o tom, že to prekopíruješ na plátno. To, že sa vyhajpovala WW čo doteraz nechápem a to automatickž neznamená, že je to úspech poprípade skvelý film. Aquaman je o niečom inom, Wan vedel od začiatku aký podtón tomu dať. Nemalo to kiksy a zakopnutia ako v prípade BvS alebo totálneho balastu a hnusu v JL. Tam to pochoval už len ten Wheadon.  Snyder je jeden z mála, ktorý vie točiť prehľadnú akciu. Efekty si vie podľa mňa tiež postrážiť na jednotku. A aj keď používa viac CGI než by bolo zdravé, tak úroveň v jeho filmoch je vyššia oproti iným. Taký Marvel má podľa mňa o dosť slabšie efekty. Čo scéna to iná kvalita.
712721
6 -9
reagují: xxendxx
reagovat
reaguje na: Randal K.
Watchmen je přetočení stránek komiksu jako slow-mo videoklip, to by s dobrým kameramanem (většinu filmů mu točil jeden člověk) dal dohromady každý druhý klipař - to samé 300, která se dějově rozpadá až to hezké není. Ten film (resp všechny Snyderovy filmy) je skvělý jako zdroj cool obrazů pro trailery, ale výsledné filmy jsou převážně rozpatlané nesmysly. Z trailerů i ten BvS vypadal velmi zajímavě.

Že tam byly i jiné vlivy je ovšem jasné, Goyer je úplně stejné prase, a pomatený přístup studia to dorazil, byť tam to byl problém hlavně u JLA. 

Btw Raimiho Spider-Mana 3 jsem viděl nedávno podruhé - a jak jsem ho tehdy těžce vyhejtil, tak teď je to vlastně normální komiksový průměr. Klidně mu dejte druhou šanci. On je docela rozdíl když jdete do kin v době Nolanovek, první trilogii X-Men a prvních dvou Spider-Manů... a nebo dnes po záplavě generických a přeplácaných superhrdinských filmů.
712721
Watchmen je přetočení stránek komiksu jako slow-mo videoklip, to by s dobrým kameramanem (většinu filmů mu točil jeden člověk) dal dohromady každý druhý klipař - to samé 300, která se dějově rozpadá až to hezké není. Ten film (resp všechny Snyderovy filmy) je skvělý jako zdroj cool obrazů pro trailery, ale výsledné filmy jsou převážně rozpatlané nesmysly. Z trailerů i ten BvS vypadal velmi zajímavě. Že tam byly i jiné vlivy je ovšem jasné, Goyer je úplně stejné prase, a pomatený přístup studia to dorazil, byť tam to byl problém hlavně u JLA.  Btw Raimiho Spider-Mana 3 jsem viděl nedávno podruhé - a jak jsem ho tehdy těžce vyhejtil, tak teď je to vlastně normální komiksový průměr. Klidně mu dejte druhou šanci. On je docela rozdíl když jdete do kin v době Nolanovek, první trilogii X-Men a prvních dvou Spider-Manů... a nebo dnes po záplavě generických a přeplácaných superhrdinských filmů.
712714
10 -9
reagují: David92, Horace
reagovat
reaguje na: marduk_sk

Hellboy

Ono se nejde na co těšit, když to z traileru vypadá strašně a efekty jsou horší, jak u předchozích filmů:D:+
712720
Ono se nejde na co těšit, když to z traileru vypadá strašně a efekty jsou horší, jak u předchozích filmů*:D**:+*
Hellboy
712719
1 -2
reagovat
v redakcii sa nikto na hellboya neteší, pretože nečíta komiksy s ním, inak by sa tešila, keďže je to ich adaptácia s pod dohľadom Mignoly.
712719
v redakcii sa nikto na hellboya neteší, pretože nečíta komiksy s ním, inak by sa tešila, keďže je to ich adaptácia s pod dohľadom Mignoly.
3 -2
reagují: rush
reagovat
reaguje na: Randal K.
a to zas podľa mňa to papierovo vôbec nebol zlý nápad.

myslim, že vyjadrenie v zmysle "chceli jednym filmom obsiahnuť 5 ročné snaženie" nie je celkom korektne.

Marvel:
5 filmov (z toho jeden totálne zbytočný Hulk) a išlo sa na teamovku.

DC:
3 filmy (Squad nerátam) a išlo sa na teamovku + batmanov origin sme vážne nepotrebovali.

Takže v podstate bol DC iba o jeden film stručnejší :-)

To, že v jednom filme bolo treba predstaviť kopec postáv ako výčitku neberiem. 
Prvý X-Men zvládli predstaviť 8 dôležitých postáv + 3 výrazných pricmrdávačov + Wolvieho "hladanie minulosti" + menšinový konflikt + nové univerzum, a stačila im na to hodina trištvrte. BvS mal na všetko 2,5+ hodiny.

Ja si naopak myslím, že ten originálny nápad na papiery musel vyzerať výborne.
Akurát tá exekutíva krívala na obe nohy (Marta!, smiešny Lex, Doomsdaya tam VOBEC nemuseli trepať, a robiť z toho intergalaktický konflikt už nebolo treba ani nahodou, to už nám dal Marvel).
712718
a to zas podľa mňa to papierovo vôbec nebol zlý nápad. myslim, že vyjadrenie v zmysle "chceli jednym filmom obsiahnuť 5 ročné snaženie" nie je celkom korektne. Marvel: 5 filmov (z toho jeden totálne zbytočný Hulk) a išlo sa na teamovku. DC: 3 filmy (Squad nerátam) a išlo sa na teamovku + batmanov origin sme vážne nepotrebovali. Takže v podstate bol DC iba o jeden film stručnejší :-) To, že v jednom filme bolo treba predstaviť kopec postáv ako výčitku neberiem.  Prvý X-Men zvládli predstaviť 8 dôležitých postáv + 3 výrazných pricmrdávačov + Wolvieho "hladanie minulosti" + menšinový konflikt + nové univerzum, a stačila im na to hodina trištvrte. BvS mal na všetko 2,5+ hodiny. Ja si naopak myslím, že ten originálny nápad na papiery musel vyzerať výborne. Akurát tá exekutíva krívala na obe nohy (Marta!, smiešny Lex, Doomsdaya tam VOBEC nemuseli trepať, a robiť z toho intergalaktický konflikt už nebolo treba ani nahodou, to už nám dal Marvel).
712714
9 -2
reagovat
reaguje na: HAL
Snyder nie je neschopný patlal. to by nedal dokopy veci ako Dawn of the Dead, 300 a Watchmen. Man of Steel tiež ako štart DCEU nebol zlý, zarobil, reakcie síce zmiešané, ale nič tragické. stavať sa na ňom dalo bez problémov. 

Čo Snyderovi podrazilo nohy je, že WB a DC chceli po Man of Steel jedným filmom zvládnuť to čo Marvelu trvalo viac ako 5 rokov. V BvS teda Snyder musel obsiahnuť nasledovné - nový Batman, Lex Luthor, teaser Justice League (Aquaman, Cyborg, Flash), Doomsday, Wonder Woman zakomponovaná do deja, konflikt Batman vs Superman, teaser Darkseida a do toho všetkého ešte venovať priestor Clarkovi a Lois, Marthe, Alfredovi, Perrymu Whiteovi, dopadu prítomnosti Supermana na Zemi (senátorka). 

Z toho proste nemohlo vzísť nič iné než maglajz a to som ja osobne ešte názoru, že BvS má stále dobrú atmošku a niečo do seba. Problém vidím predovšetkým v scenári a v ambíciách štúdia, nie v Snyderovi (viď. Raimiho Spider-Man 3). 
712714
Snyder nie je neschopný patlal. to by nedal dokopy veci ako Dawn of the Dead, 300 a Watchmen. Man of Steel tiež ako štart DCEU nebol zlý, zarobil, reakcie síce zmiešané, ale nič tragické. stavať sa na ňom dalo bez problémov.  Čo Snyderovi podrazilo nohy je, že WB a DC chceli po Man of Steel jedným filmom zvládnuť to čo Marvelu trvalo viac ako 5 rokov. V BvS teda Snyder musel obsiahnuť nasledovné - nový Batman, Lex Luthor, teaser Justice League (Aquaman, Cyborg, Flash), Doomsday, Wonder Woman zakomponovaná do deja, konflikt Batman vs Superman, teaser Darkseida a do toho všetkého ešte venovať priestor Clarkovi a Lois, Marthe, Alfredovi, Perrymu Whiteovi, dopadu prítomnosti Supermana na Zemi (senátorka).  Z toho proste nemohlo vzísť nič iné než maglajz a to som ja osobne ešte názoru, že BvS má stále dobrú atmošku a niečo do seba. Problém vidím predovšetkým v scenári a v ambíciách štúdia, nie v Snyderovi (viď. Raimiho Spider-Man 3). 
712708
13 -8
reagují: HAL, dashiva
reagovat
Dotaz na Shazama a prosím do spoileru (pro ostatní), má tam nějakou roli Black Adam? Docela jsem koukal jak to teasuje Dwayne Johnson. Říkám si, jestli tam má cameo (potitulkové) nebo jenom zoufale potřebuje pokračování kvůli smlouvě. Teda ne že bych měl pocit, že zoufale Black Adama potřebuje, on zvednout telefon a zavolat Feigemu, že chce být součást MCU, tak je součást MCU, prostě mu něco vymyslí. :)
712711
Dotaz na Shazama a prosím do spoileru (pro ostatní), má tam nějakou roli Black Adam? Docela jsem koukal jak to teasuje Dwayne Johnson. Říkám si, jestli tam má cameo (potitulkové) nebo jenom zoufale potřebuje pokračování kvůli smlouvě. Teda ne že bych měl pocit, že zoufale Black Adama potřebuje, on zvednout telefon a zavolat Feigemu, že chce být součást MCU, tak je součást MCU, prostě mu něco vymyslí. :)
2 -1
reagovat
reaguje na: steve95
Je, z kin uz je to zaplaceny a ted to bude diky svetu a dalsim prachum okolo jenom vydelavat.
712709
Je, z kin uz je to zaplaceny a ted to bude diky svetu a dalsim prachum okolo jenom vydelavat.
712703
0 -1
reagovat
Aquaman, WW a mizerné ostatní filmy hlavně ukázaly že Zack Snyder je neschopný patlal co nikdy nenatočil nic aspoň z půlky tak dobrého jako svůj debut (a že i to byl jen svižný brak pro zábavu), a že nikdy neměl dostat do rukou jakoukoli sérii - ty DC filmy ve kterých neměl prsty byly řádově úspěšnější, a i (aspoň trochu snesitelněji) koukatelnější.
712708
Aquaman, WW a mizerné ostatní filmy hlavně ukázaly že Zack Snyder je neschopný patlal co nikdy nenatočil nic aspoň z půlky tak dobrého jako svůj debut (a že i to byl jen svižný brak pro zábavu), a že nikdy neměl dostat do rukou jakoukoli sérii - ty DC filmy ve kterých neměl prsty byly řádově úspěšnější, a i (aspoň trochu snesitelněji) koukatelnější.
8 -9
reagují: Randal K.
reagovat
reaguje na: Cival
ved ono sa to aj tak robí nie? :) tie tržby za víkend, ktoré sú uverejnené poobede, v Amerike je ešte len ráno a už vedia koľko to za nedeľu zarobilo :) čiže vždy tie prvé čísla sú len výpočet za piatok/sobotu :)
712706
ved ono sa to aj tak robí nie? *:)* tie tržby za víkend, ktoré sú uverejnené poobede, v Amerike je ešte len ráno a už vedia koľko to za nedeľu zarobilo *:)* čiže vždy tie prvé čísla sú len výpočet za piatok/sobotu *:)*
712705
0 -1
reagovat
reaguje na: vanThomas
Vikendovy zisky jdou vypocitat uz podle patku, podle cisel za patek a sobotu to pak vypocitas megapresne
712705
Vikendovy zisky jdou vypocitat uz podle patku, podle cisel za patek a sobotu to pak vypocitas megapresne
712697
1 -1
reagují: gaboo
reagovat

TedGeorge

Můžu tržební dotaz? Ne že by mě ten film nějak zajímal, ale není Five Feet Apart vlastně pro studio celkem úspěch? Pokud měl rozpočet 7 mil. a momentálně je někde na 41 (+ nějaké drobné, které ještě nasbírá), i s reklamou (která u takového filmu, může být kolik 10-20 mil?), je v plusových číslech, které budou jenom stoupat ne? Kolik tak může od takového filmu studio čekat zisk? 

Dík :)
712703
Můžu tržební dotaz? Ne že by mě ten film nějak zajímal, ale není [url=https://film.moviezone.cz/five-feet-apart/trailery]Five Feet Apart[/url] vlastně pro studio celkem úspěch? Pokud měl rozpočet 7 mil. a momentálně je někde na 41 (+ nějaké drobné, které ještě nasbírá), i s reklamou (která u takového filmu, může být kolik 10-20 mil?), je v plusových číslech, které budou jenom stoupat ne? Kolik tak může od takového filmu studio čekat zisk?  Dík *:)*
TedGeorge
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Stejne to nechapu, ale dulezity je, ze vis co delas :))
712697
Stejne to nechapu, ale dulezity je, ze vis co delas *:))*
712695
1 -1
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: vanThomas
Protoze se behem samotny nedele ty odhady meni jenom nepatrne a staci tam kolem ty sesty jenom dosoupnout presny cisla.
712695
Protoze se behem samotny nedele ty odhady meni jenom nepatrne a staci tam kolem ty sesty jenom dosoupnout presny cisla.
712694
1 -1
reagují: vanThomas
reagovat
Tede, jak to ze dokazes reportovat cisla za americky vikend v nedeli 18.00 CET? :o:D
712694
Tede, jak to ze dokazes reportovat cisla za americky vikend v nedeli 18.00 CET? *:o**:D*
?
3 -1
reagují: TedGeorge
reagovat

Hellboy

...já bych řekl, že možna budeme i příjemně překvapeni a osobně očekávám v Americe tak 35 Milionua ze světa takových 70 Milionu... ale necháme se překvapit :)
712692
...já bych řekl, že možna budeme i příjemně překvapeni a osobně očekávám v Americe tak 35 Milionua ze světa takových 70 Milionu... ale necháme se překvapit :)
Hellboy
0 -3
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se