Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Captain Marvel: Recenze

příspěvky 121 - 120 Napsat příspěvek

7/10

Za mě celkem slušný mar vel origin ;)
Brie Larson je ve filmu sympaťanda, které se dá fandit. Fury jí zdatně sekunduje, jen je strašná kravina to, jakým způsobem přijde o oko. Agent nováček je výbornej :+
Každopádně závěrečná akce mi přijde celkem krátká a ve srovnání s Alitou silně kulhá na obě nohy. Na tohle do kina podruhé nepůjdu.
709617
Za mě celkem slušný mar vel origin *;)* Brie Larson je ve filmu sympaťanda, které se dá fandit. Fury jí zdatně sekunduje, jen je strašná kravina to, jakým způsobem [spoiler]přijde o oko[/spoiler]. Agent nováček je výbornej *:+* Každopádně závěrečná akce mi přijde celkem krátká a ve srovnání s Alitou silně kulhá na obě nohy. Na tohle do kina podruhé nepůjdu.
7/10
5 -3
reagovat
"ale je osvěžující, že se párkrát uhne nečekaným směrem"
znamena to, ze se hlavni hrdinky polibi? v 90. letech by to bylo hodne necekane
709616
"ale je osvěžující, že se párkrát uhne nečekaným směrem" znamena to, ze se hlavni hrdinky polibi? v 90. letech by to bylo hodne necekane
2 -4
reagovat
Herecky a dialogy je to fajn. Má to svoje momenty, kterým srdce nechybí a celkově se na to docela příjemně dívá, ale není tam žádná hrozba. Záporaci nula. Konflikty mezi rasami vůbec neprokleslen, což by nemuselo vadit, kdyby se film víc věnoval Carol takový. Její charakter je neznačen v pár sekundových montáží. Klíčový je její comeback díky silné vůli, kterou  se tam snažili naznačit. Na konci už naprosto všechny rozdrtí, takže o nic nejde. Akce je hrozně natočená a chybí tomu lepší gradace, takže i když ant-mana zrovna nežeru, tak tohle je nejslabší film fáze 3. 6/10 
709615
Herecky a dialogy je to fajn. Má to svoje momenty, kterým srdce nechybí a celkově se na to docela příjemně dívá, ale není tam žádná hrozba. Záporaci nula. Konflikty mezi rasami vůbec neprokleslen, což by nemuselo vadit, kdyby se film víc věnoval Carol takový. Její charakter je neznačen v pár sekundových montáží. [spoiler]Klíčový je její comeback díky silné vůli, kterou  se tam snažili naznačit. Na konci už naprosto všechny rozdrtí, takže o nic nejde. [/spoiler]Akce je hrozně natočená a chybí tomu lepší gradace, takže i když ant-mana zrovna nežeru, tak tohle je nejslabší film fáze 3. 6/10 
4 -4
reagovat
Goose byla náhodou super. A taky náležitě odměněna červeným kobercem..:+
709611
Goose byla náhodou super. A taky náležitě odměněna červeným kobercem..*:+*
8 -2
reagovat
Jsem hrozně rád, že na to má Hlad takovej normální názor, docela svěží závan v návalu těch nesmyslů, co zahlcují net.

Je to prostě superhero origin s tím špatným i dobrým, co měly všechny filmy předtím.  A patří to ve výsledku do té lepší půlky marvelovských originů.
709606
Jsem hrozně rád, že na to má Hlad takovej normální názor, docela svěží závan v návalu těch nesmyslů, co zahlcují net. Je to prostě superhero origin s tím špatným i dobrým, co měly všechny filmy předtím.  A patří to ve výsledku do té lepší půlky marvelovských originů.
10 -3
reagovat
reaguje na: pepo
Už chápu to hodnocení, pepo nemá rád kočky :D:D:D Ale upřímně, bez té kočičí vložky bych se rozhodně obešla.
709604
[spoiler]Už chápu to hodnocení, pepo nemá rád kočky *:D**:D**:D* [/spoiler][spoiler]Ale upřímně, bez té kočičí vložky bych se rozhodně obešla.[/spoiler]
709599
4 -3
reagovat

8/10

Po treilerech byla mírná rozpačitost a hlavně hrál v neprospěch fakt, že mi vždycky Brie přišla dost nesympatická herečka. Jasně, komiksovky mám zkouknutý všechny a na Endgame se vážně těšim, takže kino bylo jistota. Ale spíš z povinnosti, zájem moc nebyl. 

A musím říct, že po včerejšku se to hezky obrátilo a do kina si rád zajdu ještě jednou. 

Největší překvapení pro mě bylo v jakém duchu se celý film nese. V traileru mi " I'm not going to fight your war, I'm going to end it." při bojové scéně přišlo jako pitomý silácký kec. Ale ten film o tom opravdu je, tam nikdo nechce bojovat.
Sama Capitánka je ve filmu ohromě milá, příjemná postava a klaďas každým coulem. Na úrovni jejího můžského jmenovce. 
Fury není ten jednooký drsňák, jak ho známe. Ale týpek, co se půlku filmu mazlí s kočkou.
O Skrullech nemluvě.

Ani vlastně nevím proč, ale tenhle tón filmu mi pro změnu vážně sedl. Film je prošpikovaný, dost často infantilním, humorem, který k němu dost sedí. A hodněkrát se celé kino smálo nahlas, včetně mě, i když bych si spíš normálně ťukal na čelo. Všechno s kočkou nekočkou nebo rozhovor o Talosových proměnách. 

Na tu 'Gyna power notu se hraje, ale nijak přehnaně. Např. bitka při "I am just a girl" od GS. I když vše, co jsem do teď napsal, ukazuje na pohádku, která je právě točená hlavně pro malý holky. :D

Akce ok, přesně jak jsem čekal, kulervoucího nic.

+ soundtrack
+ odkazy na 90's, a v té době moderní technologii.

Celkově opravdu příjemná jako příjemná podívaná. Kde člověku při finále netepe srdce v krku napětím. A po odchodu z kina se jen tak vesele usmíváte. 

Mně ta změna sedla a myslím, že sedne hodně lidem. Miliardu to dá s přehledem, až se rozkřikne, že to neni nuda jako v trailerech. 
709603
Po treilerech byla mírná rozpačitost a hlavně hrál v neprospěch fakt, že mi vždycky Brie přišla dost nesympatická herečka. Jasně, komiksovky mám zkouknutý všechny a na Endgame se vážně těšim, takže kino bylo jistota. Ale spíš z povinnosti, zájem moc nebyl.  A musím říct, že po včerejšku se to hezky obrátilo a do kina si rád zajdu ještě jednou.  Největší překvapení pro mě bylo v jakém duchu se celý film nese. V traileru mi " I'm not going to fight your war, I'm going to end it." při bojové scéně přišlo jako pitomý silácký kec. Ale ten film o tom opravdu je, tam nikdo nechce bojovat. Sama Capitánka je ve filmu ohromě milá, příjemná postava a klaďas každým coulem. Na úrovni jejího můžského jmenovce.  Fury není ten jednooký drsňák, jak ho známe. Ale týpek, co se půlku filmu mazlí s kočkou. O [spoiler]Skrullech[/spoiler] nemluvě. Ani vlastně nevím proč, ale tenhle tón filmu mi pro změnu vážně sedl. Film je prošpikovaný, dost často infantilním, humorem, který k němu dost sedí. A hodněkrát se celé kino smálo nahlas, včetně mě, i když bych si spíš normálně ťukal na čelo. [spoiler]Všechno s kočkou nekočkou nebo rozhovor o Talosových proměnách.  [/spoiler]Na tu 'Gyna power notu se hraje, ale nijak přehnaně. Např. bitka při "I am just a girl" od GS. I když vše, co jsem do teď napsal, ukazuje na pohádku, která je právě točená hlavně pro malý holky. :D Akce ok, přesně jak jsem čekal, kulervoucího nic. + soundtrack + odkazy na 90's, a v té době moderní technologii. Celkově opravdu příjemná jako příjemná podívaná. Kde člověku při finále netepe srdce v krku napětím. A po odchodu z kina se jen tak vesele usmíváte.  Mně ta změna sedla a myslím, že sedne hodně lidem. Miliardu to dá s přehledem, až se rozkřikne, že to neni nuda jako v trailerech. 
8/10
10 -4
reagovat
reaguje na: pepo
Jesus
709602
[spoiler]Jesus[/spoiler]
709599
1 -3
reagovat

BP csfd

tak jsem se kvuli komentari dole od Karla musel kouknout na profil BP na csfd...a vsechny kriticke komentare, ktere jsem cetl, zminuji jen to, jak moc je ten film cernossky :D at ziji Pepici...

kazdopadne porad vaham jestli jit na Cpt Marvel, nudou tam asi zajdu, ale potvrdilo se, ze to nebude nic originalniho

btw: myslite, ze muzu film vynechat a i tak si pak uzit End Game?
709601
tak jsem se kvuli komentari dole od Karla musel kouknout na profil BP na csfd...a vsechny kriticke komentare, ktere jsem cetl, zminuji jen to, jak moc je ten film cernossky :D at ziji Pepici... kazdopadne porad vaham jestli jit na Cpt Marvel, nudou tam asi zajdu, ale potvrdilo se, ze to nebude nic originalniho btw: myslite, ze muzu film vynechat a i tak si pak uzit End Game?
BP csfd
5 -8
reagují: BranMakMorn
reagovat
reaguje na: Spiker
Pro Hlada je to holt na marvelovku hodně, pro mě málo :D
709600
Pro Hlada je to holt na marvelovku hodně, pro mě málo *:D*
709590
5 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
je. a je to strašná kokotina
709599
[spoiler]je. a je to strašná kokotina[/spoiler]
709597
1 -8
reagují: mkubalikova, TedGeorge
reagovat
reaguje na: mkubalikova

tak to musim vidieť!

dik
709598
dik
tak to musim vidieť!
709595
2 -1
reagovat
Co se tech kocek tyce - neni tam neco ve stylu Muzu v cernem jednicky, ze ne? :D
709597
Co se tech kocek tyce - neni tam neco ve stylu Muzu v cernem jednicky, ze ne? :D
4 0
reagují: pepo
reagovat
reaguje na: pepo
Jo s tím souhlas! A moje kočky dnes spaly v obýváku, nehodlám nic riskovat. :D
709595
Jo s tím souhlas! [spoiler]A moje kočky dnes spaly v obýváku, nehodlám nic riskovat. *:D*[/spoiler]
709594
8 -1
reagují: davidb
reagovat
reaguje na: davidb
áno. a bolo by lepšie, keby to neukázali
709594
[spoiler]áno. a bolo by lepšie, keby to neukázali[/spoiler]
709591
5 -3
reagují: mkubalikova
reagovat
ukazu ako Fury prisiel o oko?
709591
ukazu ako Fury prisiel o oko?
2 0
reagují: pepo
reagovat
Velmi milé překvapení. Karel i Hlad oba na 7, přitom včera bylo poznat, že jeden je zklamán a jeden potěšen..:D
709590
Velmi milé překvapení. Karel i Hlad oba na 7, přitom včera bylo poznat, že jeden je zklamán a jeden potěšen..*:D*
5 -1
reagují: KarelR
reagovat

7/10

Po vsetkom tom hejte a mdlych traileroch som mal obavy ale nakoniec ma to prijemne prekvapilo. Strih akcnych scen bolo sice casto peklo ale ostatne veci slapali, pocnuc prekvapujuc sympatickou a sarkastickou Brie (a Goose je samozrejme Top). O dost lepsie nez Wonder Woman.
Muzi mozu byt kludni. Ten feminizmus tam naozaj nie je az tak over the top.
709589
Po vsetkom tom hejte a mdlych traileroch som mal obavy ale nakoniec ma to prijemne prekvapilo. Strih akcnych scen bolo sice casto peklo ale ostatne veci slapali, pocnuc prekvapujuc sympatickou a sarkastickou Brie (a Goose je samozrejme Top). O dost lepsie nez Wonder Woman. Muzi mozu byt kludni. Ten feminizmus tam naozaj nie je az tak over the top.
7/10
8 -1
reagovat
reaguje na: HAL
První Cap má na ČSFD stejně jako Black Panther 68% (kromě Neuveřitelnýho Hulka s 63% to jsou jediný marvelovky v modrý barvě). V Česku bohužel moc oblíbenej není ?)
709588
První Cap má na ČSFD stejně jako Black Panther 68% (kromě Neuveřitelnýho Hulka s 63% to jsou jediný marvelovky v modrý barvě). V Česku bohužel moc oblíbenej není *?)*
709586
4 0
reagovat
"Stačí se podívat na prvního Captaina Americku a na to, co se s ním dělo ve dvojce, kdy už se svému původu a zrodu nemusel věnovat. Jedničky a originy zkrátka nedávají tolik prostoru pro unikátnost."

Wait, what? První Cap je pořád jedna z nejlepších a nejoriginálnějších Marvelovek.
709586
"Stačí se podívat na prvního Captaina Americku a na to, co se s ním dělo ve dvojce, kdy už se svému původu a zrodu nemusel věnovat. Jedničky a originy zkrátka nedávají tolik prostoru pro unikátnost." Wait, what? První Cap je pořád jedna z nejlepších a nejoriginálnějších Marvelovek.
5 -8
reagují: KarelR
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se