Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Americkým kinům vládne remake Nedotknutelných. A Aquaman slaví miliardu!

příspěvky 1 - 17 Napsat příspěvek

Bohemian Rhapsody

Queen už je na 8. místě mezi nejnavštěvovanějších porevolučních filmech u nás. Pravděpodobně padne i třetí Avatar, jako nejnavštěvovanější film samostatné České republiky. Docela se bavím nad Spačilovou, která všechny poučovala, ze Bohemian Rhapsody není žádný velehit. :D link
704882
Queen už je na 8. místě mezi nejnavštěvovanějších porevolučních filmech u nás. Pravděpodobně padne i třetí Avatar, jako nejnavštěvovanější film samostatné České republiky. Docela se bavím nad Spačilovou, která všechny poučovala, ze Bohemian Rhapsody není žádný velehit. *:D* [url=https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/komentar-navstevnost-kin-freddie-mercury-bohemian-rhapsody.A181204_112324_filmvideo_ts]link[/url]
Bohemian Rhapsody
0 0
reagovat
Na Box Office Pro po slabych prvotnych ohlasoch uz Sklenenemu zoskrtali predikcie trzieb na 50 milionov za otvaraci vikend a 108 celkovo. Predtym tam dlhodobo mali otvarak za 70 a 180 celkovo. Tak som zvedavy, aka bude nakoniec realita a hlavne ako bude film prijaty divakmi. The Upside tiez nemal bohvieake recenzie, ale v trzbach za otvaraci vikend aj tak vyrazne prekonal ocakavania (na Box Office Mojo este vo stvrtok odhadovali 11 milionov a 3. miesto v rebricku, finalna predikcia Box Office Pro bola 12,5 miliona). 

Prve vikendy ale zvyknu mat Shyamalanove filmy slusne, zvlast v pripade jeho autorskych mysteriozno-hororovych pocinov. Aj taky The Happening otvoril za tridsiatku, Osada kedysi napriek zlym ohlasom za 50, povodny Vyvoleny za 30, The Visit za 25, Rozpolteny za 40, hitove Znamenia za 60 a nakoniec super uspesny Siesty zmysel za 27. Vynimkou je iba Zena vo vode, ktora startovala len s 18 milionmi. 
704851
Na Box Office Pro po slabych prvotnych ohlasoch uz Sklenenemu zoskrtali predikcie trzieb na 50 milionov za otvaraci vikend a 108 celkovo. Predtym tam dlhodobo mali otvarak za 70 a 180 celkovo. Tak som zvedavy, aka bude nakoniec realita a hlavne ako bude film prijaty divakmi. The Upside tiez nemal bohvieake recenzie, ale v trzbach za otvaraci vikend aj tak vyrazne prekonal ocakavania (na Box Office Mojo este vo stvrtok odhadovali 11 milionov a 3. miesto v rebricku, finalna predikcia Box Office Pro bola 12,5 miliona).  Prve vikendy ale zvyknu mat Shyamalanove filmy slusne, zvlast v pripade jeho autorskych mysteriozno-hororovych pocinov. Aj taky The Happening otvoril za tridsiatku, Osada kedysi napriek zlym ohlasom za 50, povodny Vyvoleny za 30, The Visit za 25, Rozpolteny za 40, hitove Znamenia za 60 a nakoniec super uspesny Siesty zmysel za 27. Vynimkou je iba Zena vo vode, ktora startovala len s 18 milionmi. 
0 0
reagovat
Já teda upřímně nevím, proč se o Glass občas mluví pomalu jako o nějakém blockbusteru. Pořád je to rozpočtem (20 mega) i dosavadní prezentací dost komorní filmek, navíc ty trailery nic extra zajímavého nejsou (narozdíl od Split, kde o tom mluvili fakt všichni). Tady se pojede na otvírák maximálně 40 a propady budou rychlé, ve výsledku si to může myslet max. na 250-300 WW, podobně jako Split. Což je při tom rozpočtu samozřejmě pořád megaúspěch, ale žádný nárust nás rozhodně nečeká.

Ono to začlenění Split do "Unbreakable universa" se Glass může ve výsledku vymstít. Na Split přece jen chodili fanoušci hororu, kterým se dobře prodaná zápletka o únosci s x osobnostma líbila. Jenže původní Unbreakable je spíše záležitost pro fajnšmekry, co si budem povídat. Pro mě to sice byl taky jeden z největších filmových zážitků, ale neznám nikoho, kdo by vůbec věděl, že ten film existuje, natož ho viděl. Narozdíl od Splitu.

A Glass se prezentuje právě jako vyvrcholení "superhrdinské" trilogie, nikoliv jako sequel "hororového" Splitu. A mám obavy, že právě ti hororoví fandové, kteří dali vydělat Splitu, zůstanou doma.

Ale rád se budu plést. Nejdůležitější je to, aby ten film byl dobrej, a v to stále doufám, i přes ty negativní první reakce.
704841
Já teda upřímně nevím, proč se o Glass občas mluví pomalu jako o nějakém blockbusteru. Pořád je to rozpočtem (20 mega) i dosavadní prezentací dost komorní filmek, navíc ty trailery nic extra zajímavého nejsou (narozdíl od Split, kde o tom mluvili fakt všichni). Tady se pojede na otvírák maximálně 40 a propady budou rychlé, ve výsledku si to může myslet max. na 250-300 WW, podobně jako Split. Což je při tom rozpočtu samozřejmě pořád megaúspěch, ale žádný nárust nás rozhodně nečeká. Ono to začlenění Split do "Unbreakable universa" se Glass může ve výsledku vymstít. Na Split přece jen chodili fanoušci hororu, kterým se dobře prodaná zápletka o únosci s x osobnostma líbila. Jenže původní Unbreakable je spíše záležitost pro fajnšmekry, co si budem povídat. Pro mě to sice byl taky jeden z největších filmových zážitků, ale neznám nikoho, kdo by vůbec věděl, že ten film existuje, natož ho viděl. Narozdíl od Splitu. A Glass se prezentuje právě jako vyvrcholení "superhrdinské" trilogie, nikoliv jako sequel "hororového" Splitu. A mám obavy, že právě ti hororoví fandové, kteří dali vydělat Splitu, zůstanou doma. Ale rád se budu plést. Nejdůležitější je to, aby ten film byl dobrej, a v to stále doufám, i přes ty negativní první reakce.
0 0
reagovat

Rozpolcený skleněný

Popravdě bych od Skleněného moc nečekal, Rozpolceného jsem ani nebyl schopen dokoukat (a to se mi moc často nestává). Připadalo mi, že to
McAvoy pojal jako komickou roli, což ale nejspíš nebyl záměr. Film se
ale svezl po šťastné dráze horrorů. Ale uvidíme, můžu být vlastně jen
mile překvapen.
U Nedotknutelných release 2 bude zajímavý případný úspěch mimo Ameriku. Origoš nebyl špatný, akorát trochu moc agitační
(jak to teď u evropské produkce bývá až příliš často).
704836
Popravdě bych od Skleněného moc nečekal, Rozpolceného jsem ani nebyl schopen dokoukat (a to se mi moc často nestává). Připadalo mi, že to McAvoy pojal jako komickou roli, což ale nejspíš nebyl záměr. Film se ale svezl po šťastné dráze horrorů. Ale uvidíme, můžu být vlastně jen mile překvapen. U Nedotknutelných release 2 bude zajímavý případný úspěch mimo Ameriku. Origoš nebyl špatný, akorát trochu moc agitační (jak to teď u evropské produkce bývá až příliš často).
Rozpolcený skleněný
1 -1
reagovat
reaguje na: ovmartin23
tak po cislech z Ciny se uz o tom zacalo mluvit ale mesic do premiery by miliardu tipovali tak 2 lidi ze 100. 
704827
tak po cislech z Ciny se uz o tom zacalo mluvit ale mesic do premiery by miliardu tipovali tak 2 lidi ze 100. 
704815
0 0
reagovat
Těším se na žebříček největších kasovních úspěchů loňskýho roku. Zejména jeho druhá půlka byla výživná. Wan je king.
704825
Těším se na žebříček největších kasovních úspěchů loňskýho roku. Zejména jeho druhá půlka byla výživná. Wan je king.
0 -2
reagovat
Muzeme cekat clanek od  Teda, tykajici se konecnych vysledku vs jeho predikce a proc tomu tak bylo?
704820
Muzeme cekat clanek od  Teda, tykajici se konecnych vysledku vs jeho predikce a proc tomu tak bylo?
0 -2
reagovat
Glass otvorí IMO minimálne za 50. Split sa ľuďom páčil a okolo Glass je slušný buzz - chystajú sa na to ľudia z môjho okolia, kolegovia, všetko priemerní konzumenti čo čítajú maximálne tak občas koľko percent má film na CSFD. 

OW bude IMO silný a potom to asi pôjde rýchlo dole, lebo prvé reakcie sú zlé (čo ma po traileroch až tak neprekvapuje). 
704818
Glass otvorí IMO minimálne za 50. Split sa ľuďom páčil a okolo Glass je slušný buzz - chystajú sa na to ľudia z môjho okolia, kolegovia, všetko priemerní konzumenti čo čítajú maximálne tak občas koľko percent má film na CSFD.  OW bude IMO silný a potom to asi pôjde rýchlo dole, lebo prvé reakcie sú zlé (čo ma po traileroch až tak neprekvapuje). 
0 -1
reagovat
Pan Skleněný klidně může překvapit i 60 mega. Slabé ohlasy by z neměly hrát velkou roli, jelikož Rozpolcený se v USA líbil, podle tržeb. Aquaman, Spidey a Pašerák mě dělají velkou radost.

U Captain Marvel bych se těm číslům vůbec nedivil. Lidé budou chtít vidět a poznat hrdinku, která nakope Thanosovi zadek.
704817
Pan Skleněný klidně může překvapit i 60 mega. Slabé ohlasy by z neměly hrát velkou roli, jelikož Rozpolcený se v USA líbil, podle tržeb. Aquaman, Spidey a Pašerák mě dělají velkou radost. U Captain Marvel bych se těm číslům vůbec nedivil. Lidé budou chtít vidět a poznat hrdinku, která nakope Thanosovi zadek.
2 -2
reagovat
Megaúspěch Black Panthera, Venoma a Aquamana imho jasně ukazuje, že lidi slyšej na nový superhrdinský série, což je v jádru určitě dobře :+

Všechny ty (často viděný) řeči, jak se superhrdinskej žánr dávno vyčerpal a vlastně umírá, jsou úplně mimo :)
704816
Megaúspěch Black Panthera, Venoma a Aquamana imho jasně ukazuje, že lidi slyšej na nový superhrdinský série, což je v jádru určitě dobře *:+* Všechny ty (často viděný) řeči, jak se superhrdinskej žánr dávno vyčerpal a vlastně umírá, jsou úplně mimo *:)*
8 -3
reagovat
ja se domnivam tvrdit, ze miliardu cekala mala skupina lidi (at uz v US ci na MZ), do ktere jsem se radil (nekolikrat jsem napsal US 300 + Cina 300 a mld padne)....po 9 dnech promitani v Cine verila v miliardu skoro polovina lidi sledujicich box office. dukaz nemam, vsechno jsou to axiomy :D
704815
ja se domnivam tvrdit, ze miliardu cekala mala skupina lidi (at uz v US ci na MZ), do ktere jsem se radil (nekolikrat jsem napsal US 300 + Cina 300 a mld padne)....po 9 dnech promitani v Cine verila v miliardu skoro polovina lidi sledujicich box office. dukaz nemam, vsechno jsou to axiomy *:D*
1 0
reagují: hatapa
reagovat
nikdo, nevidel jsem, ze by nekdo nekde predikoval miliardu. Totalni uspech a jsem zvedav kde to skonci. Mimochodem long range tracking u captain marvel 160 mega :o, neverim. A pristi vikend Glass neudela vic jak 40.
704811
nikdo, nevidel jsem, ze by nekdo nekde predikoval miliardu. Totalni uspech a jsem zvedav kde to skonci. Mimochodem long range tracking u captain marvel 160 mega *:o*, neverim. A pristi vikend Glass neudela vic jak 40.
0 -1
reagovat
kdo by to byl čekal, že Aquaman vydělá miliardu. V DC si mnou ruce, ale hlavně je to Wanova práce, jsem zvědavý na jeho další režijní počin. 
704809
kdo by to byl čekal, že Aquaman vydělá miliardu. V DC si mnou ruce, ale hlavně je to Wanova práce, jsem zvědavý na jeho další režijní počin. 
1 -1
reagovat
reaguje na: pepo
Zadelano na pondelni flamik:D
704807
Zadelano na pondelni flamik*:D*
704804
7 -1
reagovat
Tak snáď je ten Upside lepší než originál. Ťažké to nebude.
704804
Tak snáď je ten Upside lepší než originál. Ťažké to nebude.
3 -2
reagují: Godlike
reagovat
Že Spider-Man vydělá víc jak Marry Poppins, to jsem nečekal. :o 
704803
Že Spider-Man vydělá víc jak Marry Poppins, to jsem nečekal. *:o* 
3 0
reagovat
Ten Upside je hroznej facepalm, ale je vidět, že si holt někdo tu matematiku prostě dobře spočítal no. Se jim pak není divit, že to natočí.
704802
Ten Upside je hroznej facepalm, ale je vidět, že si holt někdo tu matematiku prostě dobře spočítal no. Se jim pak není divit, že to natočí.
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se