Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku DC opravdu přeobsazuje Batmana a Supermana?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Achjo, tenhle DC fuck-up je snad nejmrzutější věc, kterou jsem kdy u filmu zaregistroval.
Budu se opakovat - měli fakt dobře našlápnuto a dokurvili to hlavouni.
Achjo.
706252
Achjo, tenhle DC fuck-up je snad nejmrzutější věc, kterou jsem kdy u filmu zaregistroval. Budu se opakovat - měli fakt dobře našlápnuto a dokurvili to hlavouni. Achjo.
0 -2
reagovat
Tak je to ofiko, Batfleck končí - Zdroj 
706251
Tak je to ofiko, Batfleck končí - [url=https://www.polygon.com/2019/1/30/18204607/ben-affleck-new-batman-movie-release-date?fbclid=IwAR05PotM8fV93iW3El4yGHo842T5OSZZ_e1DDbOkJig-Ex9pvfTtiAjo7Dc]Zdroj[/url] 
1 -1
reagovat
reaguje na: rocketking
Souhlas. Tam byl problém na začátku v tom, že mezi MoS a dalším filmem byla díra 3 roky a místo nějakého budování univerza tam bylo vidět, jak hned s druhým filmem chtějí brát miliardu. A ačkoliv pro mě je BvS pecka, ta úporná snaha tam je znát. A místo toho, aby se poučili, tak to tam taličli horem dolem na JL. A výsledek známe.

To je to, když jim stovky milionů jsou málo. On i ten Marvel rozbil bank až s pátým filmem, a ačkoliv teď už je to továrna na peníze, tak z těch 20 filmů ma většina celosvětové výdělky mezi 400 - 800 milionama. Všechny dosavadní filmy z DCEU jsou mezi 670 a 870. A kdyby tam místo na sílu cpané JL (která je po zásluze nejméně výdělečná) byla sólovka Batmana nebo sequel MoS, tak jsme dnes někde jinde.
702430
Souhlas. Tam byl problém na začátku v tom, že mezi MoS a dalším filmem byla díra 3 roky a místo nějakého budování univerza tam bylo vidět, jak hned s druhým filmem chtějí brát miliardu. A ačkoliv pro mě je BvS pecka, ta úporná snaha tam je znát. A místo toho, aby se poučili, tak to tam taličli horem dolem na JL. A výsledek známe. To je to, když jim stovky milionů jsou málo. On i ten Marvel rozbil bank až s pátým filmem, a ačkoliv teď už je to továrna na peníze, tak z těch 20 filmů ma většina celosvětové výdělky mezi 400 - 800 milionama. Všechny dosavadní filmy z DCEU jsou mezi 670 a 870. A kdyby tam místo na sílu cpané JL (která je po zásluze nejméně výdělečná) byla sólovka Batmana nebo sequel MoS, tak jsme dnes někde jinde.
702421
3 0
reagovat
DC filmy mi zhnusily komiksy až tak, že i u Marvelu mě po Endgame a Far From Home vůbec nic už nezajímá. Tak ať si preobsadi koho chtějí. :-
702428
DC filmy mi zhnusily komiksy až tak, že i u Marvelu mě po Endgame a Far From Home vůbec nic už nezajímá. Tak ať si preobsadi koho chtějí. *:-*
0 -3
reagovat
reaguje na: x_ander_jc
Já si myslím, že jejich hlavní problém byly nezvládnuté scénáře. MoS byl ještě OK, ale BvS, Squad už skoro podprůměr. No a s Justice League to dorazili. WW bych ještě se skřípěním zubů zkousnul. Respektive kdyby přišel MoS, pak WW a pak Aquaman (pokud bude dobrý), bylo by to na docela dobré cestě. Filmy by se v pár detailech propojovaly. Pak by ještě přišel Batman a teprve pak BvS nebo Justice League. Všechno s dopředu jasným plánem. No, z WB mi nikdo nezavolal, a tak to dopadlo, jak to dopadlo. ;):D8)
702421
Já si myslím, že jejich hlavní problém byly nezvládnuté scénáře. MoS byl ještě OK, ale BvS, Squad už skoro podprůměr. No a s Justice League to dorazili. WW bych ještě se skřípěním zubů zkousnul. Respektive kdyby přišel MoS, pak WW a pak Aquaman (pokud bude dobrý), bylo by to na docela dobré cestě. Filmy by se v pár detailech propojovaly. Pak by ještě přišel Batman a teprve pak BvS nebo Justice League. Všechno s dopředu jasným plánem. No, z WB mi nikdo nezavolal, a tak to dopadlo, jak to dopadlo. *;)**:D**8)*
702390
1 0
reagují: x_ander_jc
reagovat
reaguje na: DarkSith
Jasně, z toho by nečtenáři komiksů vůbec neměli v hlavě bordel. Už seriálový Flash s těmi alternativní Zeměmi, časovými skoky a podobnými chuťovkami byl na hranici parodie.
702420
Jasně, z toho by nečtenáři komiksů vůbec neměli v hlavě bordel. Už seriálový Flash s těmi alternativní Zeměmi, časovými skoky a podobnými chuťovkami byl na hranici parodie.
702355
2 0
reagovat
Na druhou stranu se Warnerům nedivím, že jsou v hajzlu a neví, co si počít. Jak to tu totiž čtu, fanoušci vlastně taky nemají páru, co vlastně chtějí. 

Temný x Zábavný / Afflecka x Někoho nového / Naváznost x Samostatné filmy

Pořád dokola. No nic. We'll always have Pa... Man of Steel. A Batman vs. Superman. Už i ten Marvel začal ty filmy brát dospěleji (nebo aspoň ty důležitý v sérii), tak aspoň že mám na co se dál těšit. 
702418
Na druhou stranu se Warnerům nedivím, že jsou v hajzlu a neví, co si počít. Jak to tu totiž čtu, fanoušci vlastně taky nemají páru, co vlastně chtějí.  Temný x Zábavný / Afflecka x Někoho nového / Naváznost x Samostatné filmy Pořád dokola. No nic. We'll always have Pa... Man of Steel. A Batman vs. Superman. Už i ten Marvel začal ty filmy brát dospěleji (nebo aspoň ty důležitý v sérii), tak aspoň že mám na co se dál těšit. 
2 -4
reagovat
reaguje na: x_ander_jc
No a k tomu solovku Flashe s Flashpointem, nechat zapomenout na JL a můžou tak nechat všechny ve svých rolích, postupně samostatné filmy které si vypsal. Reeves by pak pomalu přišel s Batmanem pak McQuarrie s druhým Supermanem a nakonec to s JL zkusit ještě jednou:D
702413
No a k tomu solovku Flashe s Flashpointem, nechat zapomenout na JL a můžou tak nechat všechny ve svých rolích, postupně samostatné filmy které si vypsal. Reeves by pak pomalu přišel s Batmanem pak McQuarrie s druhým Supermanem a nakonec to s JL zkusit ještě jednou*:D*
702396
1 0
reagovat
No a to je právě ten problém. A místo toho, aby si uvědomili, že to posrali s tím svým přístupem, tak to opět posírají tím, že uvažují o výměně hlavních představitelů. Takže se do těch sraček zakopávají čím dál tím víc. A přitom by stačilo si prostě nastolit nějaký jasný plán na max. 5 filmů, a toho se držet. Místo toho oznámili snad 15 filmů, reálně z toho vzniknou tak dva a kdo ví, co z toho vyleze.

A stačilo by tak málo - Aquaman, Shazam a WW 1984 už jsou jasné. Místo kravin jako Blue Beetle by na nějakém Conu mohli už jednozačně oznámit:

Birds of Prey (protože woman power). To už tak nějak běží, takže snad cajk,

Druhého Aquamana, se stejným týmem (včetně Wana),

Druhou Suicide Squad, režie James Gunn, hodit staré gardě pořádného záporáka (Manganiellův Deathstroke),

Druhého Man od Steel, režie Christopher McQuarrie, záporák Brainiac (Brad Pitt),

A abysme se dostali do vesmíru, tak klidně konečně důstojně přovést na plátno Green Lanterna - režie Justin Lin, hlavní role Chris Pine (?!),

Dát tomu jasný ksicht a řád a hned budeme někde jinde. A pokud to půjde dobře, tak postupně vrátit do hry Batmana.
702396
No a to je právě ten problém. A místo toho, aby si uvědomili, že to posrali s tím svým přístupem, tak to opět posírají tím, že uvažují o výměně hlavních představitelů. Takže se do těch sraček zakopávají čím dál tím víc. A přitom by stačilo si prostě nastolit nějaký jasný plán na max. 5 filmů, a toho se držet. Místo toho oznámili snad 15 filmů, reálně z toho vzniknou tak dva a kdo ví, co z toho vyleze. A stačilo by tak málo - Aquaman, Shazam a WW 1984 už jsou jasné. Místo kravin jako Blue Beetle by na nějakém Conu mohli už jednozačně oznámit: Birds of Prey (protože woman power). To už tak nějak běží, takže snad cajk, Druhého Aquamana, se stejným týmem (včetně Wana), Druhou Suicide Squad, režie James Gunn, hodit staré gardě pořádného záporáka (Manganiellův Deathstroke), Druhého Man od Steel, režie Christopher McQuarrie, záporák Brainiac (Brad Pitt), A abysme se dostali do vesmíru, tak klidně konečně důstojně přovést na plátno Green Lanterna - režie Justin Lin, hlavní role Chris Pine (?!), Dát tomu jasný ksicht a řád a hned budeme někde jinde. A pokud to půjde dobře, tak postupně vrátit do hry Batmana.
702392
2 -1
reagují: NiChoLai
reagovat
Tady se opět je ukazuje, že hlavní problém Warnerů je totálně nezvládnutá propagace neschopnost nějak uchopit to univerzum. A překvapuje mě to proto, že co se týká Aquamana, tak tam zatím jede vše po másle (nikde se nešíří žádné zvěsti o přetáčkách, problémech na place, přestříhávání filmu atp. - což zabilo JL). A tyhle zvěsti o konci herců jsou další hřebíček do rakve.

Je to vážně takový problém, aby si tam pár lidí (kteří tomu rozumí) sedlo a zkrátka vymyslelo jasný koncept? Jak může studio, které má pod palcem Supermana a Batmana, vůbec vymýšlet kraviny s neznámými a už papírově směšnými hrdiny (Plastic man)? Přitom by stačilo oznámení druhého MoS s Cavillem, ukecat k režii šikovného režiséra (McQuarrie? Brad Bird?), jako záporáka střelit Brainiaca (Brad Pitt?) a všichni by řvali nadšením.
702390
Tady se opět je ukazuje, že hlavní problém Warnerů je totálně nezvládnutá propagace neschopnost nějak uchopit to univerzum. A překvapuje mě to proto, že co se týká Aquamana, tak tam zatím jede vše po másle (nikde se nešíří žádné zvěsti o přetáčkách, problémech na place, přestříhávání filmu atp. - což zabilo JL). A tyhle zvěsti o konci herců jsou další hřebíček do rakve. Je to vážně takový problém, aby si tam pár lidí (kteří tomu rozumí) sedlo a zkrátka vymyslelo jasný koncept? Jak může studio, které má pod palcem Supermana a Batmana, vůbec vymýšlet kraviny s neznámými a už papírově směšnými hrdiny (Plastic man)? Přitom by stačilo oznámení druhého MoS s Cavillem, ukecat k režii šikovného režiséra (McQuarrie? Brad Bird?), jako záporáka střelit Brainiaca (Brad Pitt?) a všichni by řvali nadšením.
4 0
reagují: rocketking
reagovat
Ísť samostatné sólovky je momentálne asi najrozumnejšie. A dúfať, že možno vypália tak dobre, že sa časom môžu niekde spojiť. IMO škoda, že prišli o Cavilla a Afflecka, aj keď prvá fáza DCEU je prúser, ak by bola zachovaná kontinuita s tými istými hercami, prospelo by to. 

Takto...nuž, kebyže sa WB a DC nesnažia dohnať Marvel jedným filmom (BvS), tieto problémy by neexistovali. 
702382
Ísť samostatné sólovky je momentálne asi najrozumnejšie. A dúfať, že možno vypália tak dobre, že sa časom môžu niekde spojiť. IMO škoda, že prišli o Cavilla a Afflecka, aj keď prvá fáza DCEU je prúser, ak by bola zachovaná kontinuita s tými istými hercami, prospelo by to.  Takto...nuž, kebyže sa WB a DC nesnažia dohnať Marvel jedným filmom (BvS), tieto problémy by neexistovali. 
4 0
reagovat

Škoda

To ma mrzí, lebo obaja boli vo svojich úlohách uveriteľní, sadli im. Affleckovi hlavne úloha Brucea Waynea. Ešte viac, ako úloha Batmana. Neviem, no mám pocit, že ak už natočia filmy o akýchkoľvek postavách, ľudia budú mať niekde v podvedomí to, že už raz to celé pokazili, zbytočne urýchlili. A možno budú váhať, či ísť do kina, či tomu dať šancu. Tie predsudky tam budú. Ale snáď sa mýlim. 
702372
To ma mrzí, lebo obaja boli vo svojich úlohách uveriteľní, sadli im. Affleckovi hlavne úloha Brucea Waynea. Ešte viac, ako úloha Batmana. Neviem, no mám pocit, že ak už natočia filmy o akýchkoľvek postavách, ľudia budú mať niekde v podvedomí to, že už raz to celé pokazili, zbytočne urýchlili. A možno budú váhať, či ísť do kina, či tomu dať šancu. Tie predsudky tam budú. Ale snáď sa mýlim. 
Škoda
2 -1
reagovat
Na nějakej propojenej vesmír ať se klidně vykašlou ale Supermana je mi líto. Je to můj nejoblíbenější hrdina a to co s ním udělali po výborném MoS mě jednoduše mrzí a klidně bych si alespoň jednu oddělenou sólovku s Cavillem dal :-
702369
Na nějakej propojenej vesmír ať se klidně vykašlou ale Supermana je mi líto. Je to můj nejoblíbenější hrdina a to co s ním udělali po výborném MoS mě jednoduše mrzí a klidně bych si alespoň jednu oddělenou sólovku s Cavillem dal *:-*
3 -1
reagovat
Me treba prisel Affleck jako lepsi castingova volba na Batmana nez Bale. Ze ty filmy jsou uplne jinde podle me neni v obsazeni.
702367
Me treba prisel Affleck jako lepsi castingova volba na Batmana nez Bale. Ze ty filmy jsou uplne jinde podle me neni v obsazeni.
9 -1
reagovat
reaguje na: HAL
“Yeah, I mean, like, you want to move on. I think if I did… shit, I have done three.”

Počítá :D
702362
“Yeah, I mean, like, you want to move on. I think if I did… shit, I have done three.” Počítá *:D*
702360
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
Asi tak, pokial ai stale myslia ze problem je v hercoch tak mkay ... 
702361
Asi tak, pokial ai stale myslia ze problem je v hercoch tak mkay ... 
702360
0 0
reagovat
"každý z nich se objevil ve třech filmech, což Momoovi přijde až až"
No když Momoa počítá i tu chvilku v Suicide Squad, tak jeho Aquaman bude mít za sebou teď už taky tři filmy. Tak tedy doufám že se taky rád nechá přeobsadit :D

Ale toto celé... ne že bych se tomu divil, ale začínají od hodně zlého konce. Hlavní herci bylo to jediné, co nebylo na těch filmech úplně špatně.
702360
"každý z nich se objevil ve třech filmech, což Momoovi přijde až až" No když Momoa počítá i tu chvilku v Suicide Squad, tak jeho Aquaman bude mít za sebou teď už taky tři filmy. Tak tedy doufám že se taky rád nechá přeobsadit *:D* Ale toto celé... ne že bych se tomu divil, ale začínají od hodně zlého konce. Hlavní herci bylo to jediné, co nebylo na těch filmech úplně špatně.
12 0
reagují: KarelR, Will
reagovat

Za mě by to byla docela škoda.

Oba mi v těch rolích hodně sedli.
702359
Oba mi v těch rolích hodně sedli.
Za mě by to byla docela škoda.
2 0
reagovat
:-
:-:-
:-:-:-
:-:-:-:-
:-:-:-:-:-
:-:-:-:-:-:-
:-:-:-:-:-:-:-
702358
*:-* *:-**:-* *:-**:-**:-* *:-**:-**:-**:-* *:-**:-**:-**:-**:-* *:-**:-**:-**:-**:-**:-* *:-**:-**:-**:-**:-**:-**:-*
2 -8
reagovat
reaguje na: Hellshock
Kdyby využily multiverse tak jako v seriálech na CW tak nemají co řešit a elegantně by tímto způsobem všechny postavy sdílely svět DC jen každý na své planetě zemi. To znamená, že třeba na Zemi 52 by se odehrávali události postav z MoS a BvS ale na úplně jiné by třeba Batman byl dávno mrtví a Superman odletěl někam zkoumat vesmír a místo něho by zde byla jen jeho sestřenka Kara Zor-El alias Supergirl. ;)
Jenže to asi vedení WB a DC nenapadne a tak budou jen točit další filmy bez nějakého smysluplného ukotvení. 8)
702355
Kdyby využily multiverse tak jako v seriálech na CW tak nemají co řešit a elegantně by tímto způsobem všechny postavy sdílely svět DC jen každý na své planetě zemi. To znamená, že třeba na Zemi 52 by se odehrávali události postav z MoS a BvS ale na úplně jiné by třeba Batman byl dávno mrtví a Superman odletěl někam zkoumat vesmír a místo něho by zde byla jen jeho sestřenka Kara Zor-El alias Supergirl. *;)* Jenže to asi vedení WB a DC nenapadne a tak budou jen točit další filmy bez nějakého smysluplného ukotvení. *8)*
702354
3 -2
reagují: rocketking
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se