Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DC opravdu přeobsazuje Batmana a Supermana?


ikona
KarelR
aquamanbatmanblue beetleflashharley quinnplastic mansupermanwonder woman
DCčkové tváře se pomalu začínají smiřovat s tím, že možná dostanou nové kolegy. 

Abychom měli hned zkraje jasno - v tuhle chvíli pořád nevíme, jestli se Henry Cavill a Ben Affleck někdy vrátí jako Superman a Batman. Podezření, že ne, je ale zase o něco silnější, jelikož se k dané situaci vyjádřili tři herci z DCEU.

Ezra Miller (Flash) nabádá, aby lidé nevěřili všemu, co čtou na internetu, reálně ale nic neví. Mnohem sdílnější nicméně byla Amy Adams, která si myslí, že už se nevrátí do role Lois Lane. Důvod? DC podle ní "revampuje" (= přetváří) celý DC vesmír a víceméně se zbavuje všeho, co se novému vedení dvakrát nelíbí.

Do třetice pak celou situaci komentoval Jason Momoa, který také nic neví. Případný odchod Cavilla s Affleckem ho ale vůbec netíží, jelikož se každý z nich se objevil ve třech filmech, což Momoovi přijde až až. Cavill teď hraje Zaklínače v seriálu od Netflixu a Affleck se prý vždycky může vrátit k režii. Aquamana by tak nové tváře nepřekvapily a skoro to vypadá, že na ně opatrně chystá půdu.

Warneři naposledy tvrdili, že se ohledně Batmana se Supermanem zatím nic nerozhodlo. Poslední měsíce pak často slýcháme, že už Muž oceli 2 nebo Flash rozhodně nejsou prioritou, a že se studio přiklání spíš k novým sériím. S výjimkou Batmana, jehož Matt Reeves chystá od února 2017 (a zatím kde nic tu nic!), se často mluví o Supergirl, Batgirl nebo Zatanně. Nově pak fasují scénáře Blue Beetle (tak trochu pokus o Iron Mana) a Plastic Man (tak trochu pokus o Deadpoola), kteří by měli být tahouny společně s Aquamanem, Wonder Woman, Shazamem a Harley Quinn.

Momentálně se přitom kašle na nějaké propojování vesmíru - Aquaman prý nemá žádné zásadní odkazy ani potitulkovou scénu lákající na jiný film. V DC se tak málem vracejí do dob, kdy studio točilo kupu separátních sérií, což ale nemusí být vůbec špatně. Narychlo dohánět Marvel zkrátka není extra jednoduché (viz Muž oceli => Justice League). A pokud Warneři místo honby za týmovkami pojedou dobré sólovky, nejspíš to prospěje jim i nám.

---

Vytáhni v hospodě: Ben Affleck si prý chtěl v Reevesově filmu zahrát staršího Batmana, který by byl na začátku a na konci, zatímco by se mladší verze ujal někdo jiný. Reeves ale prý tenhle nápad odmítl, jelikož prý neseděl do jeho plánů.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (23)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace