Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Mission: Impossible - Fallout: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: davidb
Tam nebolo vela scen z traileru.
721804
Tam nebolo vela scen z traileru.
721801
1 0
reagovat

konecne

som to videl...ale bola tam vobec ta scena so zakrvaveným ostatnatym dratem z traileru??
721801
som to videl...ale bola tam vobec ta scena so zakrvaveným ostatnatym dratem z traileru??
konecne
1 -1
reagují: Gorecki
reagovat

8/10

Je to slušná pumelenice :+ ale pětka byla větší.. ačkoliv tuhle sérii znám dobře, tak vždycky mě dostanou s těmi falešnými obličeji (Pegg).. 
696148
Je to slušná pumelenice *:+* ale pětka byla větší.. ačkoliv tuhle sérii znám dobře, tak vždycky mě dostanou s těmi falešnými obličeji (Pegg).. 
8/10
2 0
reagovat

Pumelenice za 10/10

WTF? :o:D

V neděli jsem byl podruhý a je to nejlepší Mission: Impossible. Je to film roku. Je to bez zaváhání. Je to bez slabýho místa.
Je. to. pecka.


@R4ider
WTF?
694292
WTF? *:o**:D* V neděli jsem byl podruhý a je to nejlepší Mission: Impossible. Je to film roku. Je to bez zaváhání. Je to bez slabýho místa. Je. to. pecka. [b][i]@[url=https://profil.moviezone.cz/R4ider]R4ider[/url][/i][/b] WTF?
Pumelenice za 10/10
1 -1
reagovat
reaguje na: cain.pullo
A proto ať žije Trump! God Bless America!

PS: Mission Impossible jako série rozhodně není fajn. Teď mě tak napadá, na podobné téma zkus skvělý ruský seriál Spící agenti, nabourává jednotnou stranickou linii ''proti Putinovi'' a zároveň vůči ruskému režimu zůstává kritický tam, kde si to zaslouží, odkaz dávat nebudu, projeď YT.
693693
A proto ať žije Trump! God Bless America! PS: Mission Impossible jako série rozhodně není fajn. Teď mě tak napadá, na podobné téma zkus skvělý ruský seriál Spící agenti, nabourává jednotnou stranickou linii ''proti Putinovi'' a zároveň vůči ruskému režimu zůstává kritický tam, kde si to zaslouží, odkaz dávat nebudu, projeď YT.
693691
1 -5
reagovat

Film je fajn, ale jaká je vlastně realita?

Dnes vyšel od Oskara Krejčího Článek na téma Záhady vojenského rozpočtu USA, kde jeden odstavec věnován rozvědce:

Podle návrhu Úřadu ředitele národního zpravodajství by měl v příštím fiskálním roce rozpočet zmíněné zpravodajské komunity
činit 81,1 miliardy dolarů. To podle současného kurzu představuje téměř 1831,5 miliard korun, tedy o více než 500 miliard nad letošními výdaji vlády České republiky. Plánované výdaje na práci zpravodajské komunity
USA si mezi sebou rozdělí civilní rozvědka (59,9 miliardy dolarů)
a vojenské zpravodajské agentury (21,2 miliardy dolarů).

V článku je i ze serveru defensenews.com zmíněn přehled sta světových firem,
které v roce 2017 získaly nejvíce vojenských zakázek.

Firma Lockheed Martin s přibližně 100 tisíci zaměstnanci, která měla příjmy
z vojenské výroby téměř 48 miliard dolarů (první místo mezi firmami na
světě), což tvořilo 94 % všech jejích příjmů.
Firma Raytheon Company s přibližně 64 tisíci zaměstnanci měla příjmy z vojenské výroby téměř
23,6 miliard (druhá na světě), což tvořilo 93 %všech jejích příjmů.
Firma Northrop Grumman s přibližně 70 tisíci zaměstnanců měla příjmy
z vojenské výroby 21,7 miliard (čtvrtá na světě), což tvořilo 84 %,
všech jejích příjmů.
Firma Boeing s přibližně 141,3 tisíci zaměstnanců měla příjmy z vojenské výroby téměř 20,6 miliard (pátá na
světě), což tvořilo 22 % všech jejích příjmů.
Firma General Dynamics s přibližně 98,6 tisíci zaměstnanců měla příjmy z vojenské výroby téměř
19,6 miliard dolarů  (šesté místo na světě), což tvořilo 63 % všech
jejích příjmů.

Celkem: 3 014 mld Kč Pro srovnání rozpočet ČR pro rok 2016 (výdaje) 1 250,9 mld. Kč... USA si
nemohou dovolit mír, ten by je zničil.

zdroj.: Záhady vojenského rozpočtu USA
693691
Dnes vyšel od Oskara Krejčího Článek na téma Záhady vojenského rozpočtu USA, kde jeden odstavec věnován[b] rozvědce: [/b]Podle návrhu [url=https://www.dni.gov/index.php/what-we-do/ic-budget]Úřadu ředitele národního zpravodajství[/url] by měl v příštím fiskálním roce rozpočet zmíněné zpravodajské komunity činit[b] 81,1 miliardy dolarů.[/b] To podle současného kurzu představuje téměř [b]1831,5 miliard korun[/b], tedy o více než 500 miliard nad letošními výdaji vlády České republiky. Plánované výdaje na práci zpravodajské komunity USA si mezi sebou rozdělí civilní rozvědka (59,9 miliardy dolarů) a vojenské zpravodajské agentury (21,2 miliardy dolarů). V článku je i ze serveru defensenews.com zmíněn přehled sta světových firem, které v roce 2017 získaly nejvíce vojenských zakázek. Firma Lockheed Martin s přibližně 100 tisíci zaměstnanci, která měla příjmy z vojenské výroby téměř 48 miliard dolarů (první místo mezi firmami na světě), což tvořilo 94 % všech jejích příjmů. Firma Raytheon Company s přibližně 64 tisíci zaměstnanci měla příjmy z vojenské výroby téměř 23,6 miliard (druhá na světě), což tvořilo 93 %všech jejích příjmů. Firma Northrop Grumman s přibližně 70 tisíci zaměstnanců měla příjmy z vojenské výroby 21,7 miliard (čtvrtá na světě), což tvořilo 84 %, všech jejích příjmů. Firma Boeing s přibližně 141,3 tisíci zaměstnanců měla příjmy z vojenské výroby téměř 20,6 miliard (pátá na světě), což tvořilo 22 % všech jejích příjmů. Firma General Dynamics s přibližně 98,6 tisíci zaměstnanců měla příjmy z vojenské výroby téměř 19,6 miliard dolarů  (šesté místo na světě), což tvořilo 63 % všech jejích příjmů. Celkem: 3 014 mld Kč Pro srovnání rozpočet ČR pro rok 2016 (výdaje) 1 250,9 mld. Kč... USA si nemohou dovolit mír, ten by je zničil. [url=http://casopisargument.cz/2018/08/20/zahady-vojenskeho-rozpoctu-usa/]zdroj.: Záhady vojenského rozpočtu USA[/url]
Film je fajn, ale jaká je vlastně realita?
4 -4
reagují: CAPS_LOCK
reagovat

Cruise se dočista "zbláznil"?

Na film jsem se hodně těšil, na akci, scenérie, mojí oblíbenou Michelle Monaghan i Rebeccu Ferguson.

Hltal jsem střípky informací. Prostudoval jsem si Cruisův návrat do Hollywoodu po jeho banu kvůli otevřenému přihlášení se ke Scientologii a musel obdivovat jeho následnou a pro mě cennou sebeparodii, díky které jsem měl pocit, že si snad tu a tam uvědomuje, že je příslušníkem lidského rodu.
V tomhle kontextu jsem musel obdivovat a stále obdivuji jeho pro mě jen těžce představitelnou vytrvalost a těměř nadlidský hnací motor.
I vzhledem k jeho věku mám někdy pocit, že ten pán zná nějaké tajemství života, které pro mě bude velmi pravděpodobně do konce mého času nepoznatelné a neuchopitelné.
Rogue nation jsem viděl několikrát a mám ji za vyjimečný a umně vyvážený film.
Tady jsem odcházel z kina s hodně rozčarovaným zážitkem.

Měl jsem pocit, že Cruise přestal být schopen vnímat rozdíl mezi filmem a realitou. 

Na jedné straně obdiv nad jeho schopností utáhnout takový rozsáhlý projekt a enormní energií, kterou odevzdává dál a dál s jen malými známkami unávy.
Na druhé a každé další straně jsem se nemohl ubránit dojmu, že se zbláznil.
Prostě jsem se nezbavil pocitu, že nevnímá, že Ethan Hunt je jen fiktivní postava ve fiktivním světě, že Tom Cruise není Ethan Hunt a že ani jeden z nich nejsou bůh. A nebo je/jsou?

Před shlédnutím Falloutu jsem Cruise viděl ve mnou milované (z velké části pro humor,  spontánnost a nadsázku) show Grahama Nortona. Byl tam se zbytkem osazenstva MI, ale točilo se to divným způsobem extrémně kolem něj. Poplácávání Toma po zádech, ten rádoby skromně nereagoval, ale působil velmi úzkostně.
Měl jsem silné tušení, že by mu v ten moment někdo něco vytkl, vybouchl by jako atomová bomba, která je tak populárním artiklem v MI filmech.
Jako by ostatní herci byli hlavně rekvizitami jeho světa a zároveň jako by střežili tajemství světa Toma Cruise za oponou, do kterého díky natáčení částečně pronikli. Hlavně neříct nic, co by ho vykreslilo ve špatném světle. Jen se usmívat a chrilit superlativy.

Fallout na mě působil podobně strojeně, zoufale se snažíc cementovat, že nikdo není víc než Ethan Hunt/Tom Cruise. I kouzelná Vanessa Kirby byla "donucena" naprosto neorganicky vzdát milostný nebo spíš nechutný hold.

Dokonce si myslím, že aby Cruise sobě a světu dokázal, že nejlepší, vzal si do filmu jako hlavního záporáka představitele Supermana, kterého na konci filmu samozřejmě zabije. 

Děti nosí pyžamo se Supermanem. Superman od roku 2018 nosí pyžamo s Ethanem Huntem.
To by samo o sobě byla celkem sranda, ale podle mě se On naprosto seriózně vidí dokonce ještě nad absolutně absolutní skupinou Chucka Norrise, Jacka Bauera a právě Kal-Ela.

I ta Scientologie do toho hezky zapadá.

Ethan Cruise se definitivně zapsal nejen mezi pozemské, ale i mimozemské bohy. Možná by ho mohl draftovat Tony Stark. Schoval by se třeba do Infinity kamenu a nic netušící Thanos by v poslední setině sekundy Avengers 4 vybouchl za znělky Mission Impossible.
Nepřijde mi to až tak nemožné.

Ne, vážně, měl jste ještě někdo rámcově podobný pocit po shlédnutí poslední Mission Impossible?
693583
Na film jsem se hodně těšil, na akci, scenérie, mojí oblíbenou Michelle Monaghan i Rebeccu Ferguson. Hltal jsem střípky informací. Prostudoval jsem si Cruisův návrat do Hollywoodu po jeho banu kvůli otevřenému přihlášení se ke Scientologii a musel obdivovat jeho následnou a pro mě cennou sebeparodii, díky které jsem měl pocit, že si snad tu a tam uvědomuje, že je příslušníkem lidského rodu. V tomhle kontextu jsem musel obdivovat a stále obdivuji jeho pro mě jen těžce představitelnou vytrvalost a těměř nadlidský hnací motor. I vzhledem k jeho věku mám někdy pocit, že ten pán zná nějaké tajemství života, které pro mě bude velmi pravděpodobně do konce mého času nepoznatelné a neuchopitelné. Rogue nation jsem viděl několikrát a mám ji za vyjimečný a umně vyvážený film. Tady jsem odcházel z kina s hodně rozčarovaným zážitkem. Měl jsem pocit, že Cruise přestal být schopen vnímat rozdíl mezi filmem a realitou.  Na jedné straně obdiv nad jeho schopností utáhnout takový rozsáhlý projekt a enormní energií, kterou odevzdává dál a dál s jen malými známkami unávy. Na druhé a každé další straně jsem se nemohl ubránit dojmu, že se zbláznil. Prostě jsem se nezbavil pocitu, že nevnímá, že Ethan Hunt je jen fiktivní postava ve fiktivním světě, že Tom Cruise není Ethan Hunt a že ani jeden z nich nejsou bůh. A nebo je/jsou? Před shlédnutím Falloutu jsem Cruise viděl ve mnou milované (z velké části pro humor,  spontánnost a nadsázku) show Grahama Nortona. Byl tam se zbytkem osazenstva MI, ale točilo se to divným způsobem extrémně kolem něj. Poplácávání Toma po zádech, ten rádoby skromně nereagoval, ale působil velmi úzkostně. Měl jsem silné tušení, že by mu v ten moment někdo něco vytkl, vybouchl by jako atomová bomba, která je tak populárním artiklem v MI filmech. Jako by ostatní herci byli hlavně rekvizitami jeho světa a zároveň jako by střežili tajemství světa Toma Cruise za oponou, do kterého díky natáčení částečně pronikli. Hlavně neříct nic, co by ho vykreslilo ve špatném světle. Jen se usmívat a chrilit superlativy. Fallout na mě působil podobně strojeně, zoufale se snažíc cementovat, že nikdo není víc než Ethan Hunt/Tom Cruise. I kouzelná Vanessa Kirby byla "donucena" naprosto neorganicky vzdát milostný nebo spíš nechutný hold. Dokonce si myslím, že aby Cruise sobě a světu dokázal, že nejlepší, vzal si do filmu jako hlavního záporáka představitele Supermana, [spoiler]kterého na konci filmu samozřejmě zabije. [/spoiler] Děti nosí pyžamo se Supermanem. Superman od roku 2018 nosí pyžamo s Ethanem Huntem. To by samo o sobě byla celkem sranda, ale podle mě se On naprosto seriózně vidí dokonce ještě nad absolutně absolutní skupinou Chucka Norrise, Jacka Bauera a právě Kal-Ela. I ta Scientologie do toho hezky zapadá. Ethan Cruise se definitivně zapsal nejen mezi pozemské, ale i mimozemské bohy. Možná by ho mohl draftovat Tony Stark. Schoval by se třeba do Infinity kamenu a nic netušící Thanos by v poslední setině sekundy Avengers 4 vybouchl za znělky Mission Impossible. Nepřijde mi to až tak nemožné. Ne, vážně, měl jste ještě někdo rámcově podobný pocit po shlédnutí poslední Mission Impossible?
Cruise se dočista "zbláznil"?
4 -17
reagovat
mě to ale totálně nebavilo. Žádný kulervoucí scény jako ve 4ce (Mrakodrap) a 5ce (vodní turbína) tam nebyli. To finále bylo takový divný. 
Soundtrack mě ale opravdu připomínal TDK ...
Ta honička v Paříži byla až moc umělá ....
Ta osudovost mě tam už nebaví. Zase to bylo těsný ... jako obvykle ....
6/10
693492
mě to ale totálně nebavilo. Žádný kulervoucí scény jako ve 4ce (Mrakodrap) a 5ce (vodní turbína) tam nebyli. To finále bylo takový divný.  Soundtrack mě ale opravdu připomínal TDK ... Ta honička v Paříži byla až moc umělá .... Ta osudovost mě tam už nebaví. Zase to bylo těsný ... jako obvykle .... 6/10
4 -18
reagovat

9/10

Nadprůměrný akční film s výbornou Rebeccou Ferguson a je až neuvěřitelné jaké akční scény si dovolí Cruise točit bez kaskadéra:+
Jediné mínus filmu je nateklý Ving Rhames, který už se snad ani hýbat nedokáže, už by to chtělo aby jeho postavu nechali zemřít nebo už se prostě jeho postava v dalším dílu neobjevila!
693487
Nadprůměrný akční film s výbornou Rebeccou Ferguson a je až neuvěřitelné jaké akční scény si dovolí Cruise točit bez kaskadéra*:+* Jediné mínus filmu je nateklý Ving Rhames, který už se snad ani hýbat nedokáže, už by to chtělo aby jeho postavu nechali zemřít nebo už se prostě jeho postava v dalším dílu neobjevila!
9/10
1 -2
reagovat
Souhlasím s příspěvky pode mnou - Vanessa je překrásná (v přeobsazení Crown mě ona nejvíc mrzí) a doufám, že ji teď uvidíme ve více filmech/seriálech :+
693455
Souhlasím s příspěvky pode mnou - Vanessa je překrásná (v přeobsazení Crown mě ona nejvíc mrzí) a doufám, že ji teď uvidíme ve více filmech/seriálech *:+*
4 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Jedna dlouholetá kamarádka je neskutečně podobná Ferguson, dokonce bych řekl, že je i hezčí :D Terka
693419
Jedna dlouholetá kamarádka je neskutečně podobná Ferguson, dokonce bych řekl, že je i hezčí :D [url=http://cainpullo.sweb.cz/5.jpg]Terka[/url]
693403
3 -6
reagovat
Michelle nějak zošklivěla :-(

Vanessa Kirby je strašně, ale strašně sexy. Takový to ošklivý, nízký, hříšný, úžasný sexy 8) (díky kterýmu  mimochodem ukradla The Crown chudince Claire Foy).
693411
Michelle nějak zošklivěla :-( Vanessa Kirby je strašně, ale strašně sexy. Takový to ošklivý, nízký, hříšný, úžasný sexy *8)* (díky kterýmu  mimochodem ukradla The Crown chudince Claire Foy).
5 0
reagovat
reaguje na: Gorecki
No... tomu rozumim. A znamená to teda, že ke konci už to fakt moc smyslu nedává ?)
693405
No... tomu rozumim. A znamená to teda, že ke konci už to fakt moc smyslu nedává *?)*
693246
1 0
reagovat
Vanessa s Rebeccou jsou zlatíčka :+:+:+!
693403
Vanessa s Rebeccou jsou zlatíčka *:+**:+**:+*!
6 0
reagují: cain.pullo
reagovat

75% nejlepsi MI

Cruise na svuj vek klobouk dolu. Vynikajici Cavill.
1 Rebecca Ferguson
2 Vanessa Kirby
3 Michelle Monagham
link
693396
Cruise na svuj vek klobouk dolu. Vynikajici Cavill. 1 Rebecca Ferguson 2 Vanessa Kirby 3 Michelle Monagham [url=https://www.imdb.com/name/nm3948952/mediaviewer/rm2884839168?ref_=nm_ov_ph][/url]
75% nejlepsi MI
3 0
reagovat
reaguje na: vZeč
Lark chcel atomove zbrane, ktore mali Apostoli a ti ich chceli vymenit za oslobodenie svojho leadra - Lanea.

Toho mal pre Larka extrahovat zmanipulovany Ethan a jednou z podmienok toho celeho bolo, ze si ho nasledne Lane vychutna smrtou jeho manzelky, ktoru priviedol na miesto planovaneho vybuchu.

Jo, trochu prekomplikovane:)
693246
Lark chcel atomove zbrane, ktore mali Apostoli a ti ich chceli vymenit za oslobodenie svojho leadra - Lanea. Toho mal pre Larka extrahovat zmanipulovany Ethan a jednou z podmienok toho celeho bolo, ze si ho nasledne Lane vychutna smrtou jeho manzelky, ktoru priviedol na miesto planovaneho vybuchu. Jo, trochu prekomplikovane:)
693242
2 0
reagují: vZeč
reagovat
Celkem by mě zajímal rozbor toho, co jaká postava v tom filmu chtěla, co všechno byl něčí plán, nebo odkud už to byla improvizace apod. Protože zatim mi to moc smysl nedává. Hlavně to spřáhnutí Larka a Apoštolů, jejich cíle a jejich potřeba vůbec spolupracovat. To mi prosím klidně vysvětlete :D
693242
Celkem by mě zajímal rozbor toho, co jaká postava v tom filmu chtěla, co všechno byl něčí plán, nebo odkud už to byla improvizace apod. Protože zatim mi to moc smysl nedává. Hlavně to spřáhnutí Larka a Apoštolů, jejich cíle a jejich potřeba vůbec spolupracovat. To mi prosím klidně vysvětlete *:D*
1 0
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: Gorecki
Jak pises, chybi toho vice, napr. i scenka na lane v grand palais v Parizi.
693233
Jak pises, chybi toho vice, napr. i scenka na lane v grand palais v Parizi.
693167
1 0
reagovat
reaguje na: Dwarf
McQuarrie tu scenku s kamionom vselijako okecava, ale imho sa absolutne nehodi do toho finale, ktore sa odohrava v odlahlej krajine, ziadne cesty, nema logiku aby letel tak nizko medzi stromami a ani by to Tom nevybral.
Ziadne making off ani nenaznacuje takuto akcnu scenu. Proste islo o marketingovy ojeb a nemozu to priznat.
Ine chybajuce ci alternativne sceny z traileru nie su takto koncepcne akoby z ineho filmu.

Odkaz na jednicku: Max je matkou White Widow.
693167
McQuarrie tu scenku s kamionom vselijako okecava, ale imho sa absolutne nehodi do toho finale, ktore sa odohrava v odlahlej krajine, ziadne cesty, nema logiku aby letel tak nizko medzi stromami a ani by to Tom nevybral. Ziadne making off ani nenaznacuje takuto akcnu scenu. Proste islo o marketingovy ojeb a nemozu to priznat. Ine chybajuce ci alternativne sceny z traileru nie su takto koncepcne akoby z ineho filmu. [spoiler]Odkaz na jednicku: Max je matkou White Widow.[/spoiler]
693161
2 0
reagují: Dwarf
reagovat
Kdo jste to videli - proc nebyla Bassetova na konci potrestana? Kdyz ne agenturou, tak Huntem?
693163
[spoiler]Kdo jste to videli - proc nebyla Bassetova na konci potrestana? Kdyz ne agenturou, tak Huntem?[/spoiler]
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se