Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hvězdné války mají problémy

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: BlackAdder
No prosím... máš to blbě, já jsem Goreckiho mulťák 8)
688332
No prosím... máš to blbě, já jsem Goreckiho mulťák *8)*
688305
4 -2
reagovat
Taky souhlasím s Karlem:D 

Jelikož jsem se ke SW dostal oproti vrstevníkům poměrně pozdě, minula mě nostalgická vlna, která spoustě lidem trochu zkresluje vnímání. Mám ty příběhy rád, ale...

Těch problémů co SW mají je několik, předně tím, že pomalu každý rok vychází film, ztratili punc velké události, kterou musí být všichni součástí. Ep7 to z důvodu dlouhé přestávky měla, zbylé filmy už nikoli a ani to vzhledem k plánované frekvenci mít v nejbližší době nebudou. To vidím jako první důvod klesajících tržeb.
Druhý důvod je ten, že se snaží držet zuby nehty původních postav, které už jsou dost vyčerpaní a nemají podle mě moc čím překvapit. Jasně, je super když se někde objeví DV (viz Rouge One), Solo, Obi-wan či podobně, propojí ty příběhy nějakou linkou, ale zkrátka mám pocit že už nemají co nabídnout. Proto kvituji zrušení sólovek původních postav. Pro mne mají větší cenu tak jak je znám z jednotlivých epizod s určitým nádechem tajemna. Víc mě ale nezajímají a radši uvidím nové příběhy s novými postavami na kterých se dá budovat nové universum.
Proto je dle mého příprava nové trilogie správný krok. Ideálně jak píše Karel, se světelnými meči a epickými vesmírnými bitvami.
688328
Taky souhlasím s Karlem*:D*  Jelikož jsem se ke SW dostal oproti vrstevníkům poměrně pozdě, minula mě nostalgická vlna, která spoustě lidem trochu zkresluje vnímání. Mám ty příběhy rád, ale... Těch problémů co SW mají je několik, předně tím, že pomalu každý rok vychází film, ztratili punc velké události, kterou musí být všichni součástí. Ep7 to z důvodu dlouhé přestávky měla, zbylé filmy už nikoli a ani to vzhledem k plánované frekvenci mít v nejbližší době nebudou. To vidím jako první důvod klesajících tržeb. Druhý důvod je ten, že se snaží držet zuby nehty původních postav, které už jsou dost vyčerpaní a nemají podle mě moc čím překvapit. Jasně, je super když se někde objeví DV (viz Rouge One), Solo, Obi-wan či podobně, propojí ty příběhy nějakou linkou, ale zkrátka mám pocit že už nemají co nabídnout. Proto kvituji zrušení sólovek původních postav. Pro mne mají větší cenu tak jak je znám z jednotlivých epizod s určitým nádechem tajemna. Víc mě ale nezajímají a radši uvidím nové příběhy s novými postavami na kterých se dá budovat nové universum. Proto je dle mého příprava nové trilogie správný krok. Ideálně jak píše Karel, se světelnými meči a epickými vesmírnými bitvami.
6 -1
reagovat
reaguje na: Gorecki
Karlovo mulťáci se nepočítaj. ;) 
688305
Karlovo mulťáci se nepočítaj. *;)* 
688285
1 -1
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: do_Od
Jo...máme bejt spokojený, jak s naším dětstvím vyjebávají a držet hubu a krok :( A vlastně si počkat až se na SW bude chodit jako třeba na Labyrint až se celá serie přesune do televize....dřív na DVD...
688304
Jo...máme bejt spokojený, jak s naším dětstvím [url=http://www.funnyordie.com/videos/b6a63cac1f/indiana-jones-gets-raped-by-george-lucas-and-steven-spielberg-from-tubulargoldmine]vyjebávají[/url] a držet hubu a krok *:(* A vlastně si počkat až se na SW bude chodit jako třeba na Labyrint až se celá serie přesune do televize....dřív na DVD...
688142
6 -5
reagovat
688288
[url=https://twitter.com/RMTheLastJedi/status/1009940834702249985]I Rian Johnson chce vidět remake![/url]
1 -3
reagovat
Začíná to tu nápadně připomínat diskuzi u Man of Steel. Točíte se do kola. Furt a znova. :-
688286
Začíná to tu nápadně připomínat diskuzi u Man of Steel. Točíte se do kola. Furt a znova. *:-*
4 -1
reagovat
reaguje na: BlackAdder
A nesoudnej Gorecki.
688285
A nesoudnej Gorecki.
688282
3 -2
reagují: BlackAdder
reagovat
reaguje na: Randal K.
Kolko?;)
688284
Kolko?*;)*
688273
3 -2
reagovat
reaguje na: Randal K.
Jasně, že žádná trilogie od Johnsona nebude, tomu může dneska věřit jen nějakej nesoudnej Karel. ;)
688282
Jasně, že žádná trilogie od Johnsona nebude, tomu může dneska věřit jen nějakej nesoudnej Karel. *;)*
688273
3 -9
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: HAL
KoToR ale zdaleka nejsou jen hry (první a druhý díl milují dodnes mraky lidí, včetně těch, kteří nadávají na tebou zmiňovanou onlinovku Old Republic), ten svět a příběhy z něho vznikaly průběžně už někde od začátku devadesátých let a jsou jich mraky. Mohli by si klidně vymyslet fungl novou story a udělat to tak, jak píše Karel kousek pode mnou. Když se mrkneš na diskuse k trailerům na Old Republic na youtube, tak tam všichni brečí, proč sakra někdo neudělá v tomto duchu celý film/y.
Podle mě by na tohle naopak přišli úplně všichni fanoušci SW. A kdyby to byl dobrý film, tak se chytnou i ti ostatní...
688281
KoToR ale zdaleka nejsou jen hry (první a druhý díl milují dodnes mraky lidí, včetně těch, kteří nadávají na tebou zmiňovanou onlinovku Old Republic), ten svět a příběhy z něho vznikaly průběžně už někde od začátku devadesátých let a jsou jich mraky. Mohli by si klidně vymyslet fungl novou story a udělat to tak, jak píše Karel kousek pode mnou. Když se mrkneš na diskuse k trailerům na Old Republic na youtube, tak tam všichni brečí, proč sakra někdo neudělá v tomto duchu celý film/y. Podle mě by na tohle naopak přišli úplně všichni fanoušci SW. A kdyby to byl dobrý film, tak se chytnou i ti ostatní...
688278
3 -3
reagovat

SpinOffy

Že o ně nikdo nestojí? To si trochu přečtěte články a reakce na internetu. Velká část fanoušků chtěla spinoff Darth Maula a hlavně Obi-Wana s McGregorem v hlavní roli. A já popravdě taky. Mnohem víc než devítku.
688280
Že o ně nikdo nestojí? To si trochu přečtěte články a reakce na internetu. Velká část fanoušků chtěla spinoff Darth Maula a hlavně Obi-Wana s McGregorem v hlavní roli. A já popravdě taky. Mnohem víc než devítku.
SpinOffy
6 -4
reagovat
Podle mě je nejlepší cesta kupředu za pár měsíců oznámit "Brand New Star Wars trilogy from the creators of Game of Thrones coming in 2021", vytasit epickou ságu se světelnejma mečema a minimální návazností na Skywalkery a modlit se, aby se pak povedly trailery :)

Na tohle by lidi imho šli.
688279
Podle mě je nejlepší cesta kupředu za pár měsíců oznámit "Brand New Star Wars trilogy from the creators of Game of Thrones coming in 2021", vytasit epickou ságu se světelnejma mečema a minimální návazností na Skywalkery a modlit se, aby se pak povedly trailery *:)* Na tohle by lidi imho šli.
10 -1
reagovat
KotOR movie:Film podle patnáct let staré videohry, ze světa ve kterém se odehrává onlineovka která je tak úspěšná, že ji museli začít vydávat zadarmo, s příběhem a postavami které vůbec nijak nesouvisí s tím co diváci kdy viděli - jo, to je přesně to co je zachrání. 
688278
KotOR movie:Film podle patnáct let staré videohry, ze světa ve kterém se odehrává onlineovka která je tak úspěšná, že ji museli začít vydávat zadarmo, s příběhem a postavami které vůbec nijak nesouvisí s tím co diváci kdy viděli - jo, to je přesně to co je zachrání. 
6 -3
reagují: Salem, Jerec
reagovat
Tak film o KOTOTu co nebude vykrádat hru a Obi by je mohly zachránit. Ale už to nebude Skywalker Story
688277
Tak film o KOTOTu co nebude vykrádat hru a Obi by je mohly zachránit. Ale už to nebude Skywalker Story
1 -3
reagovat
reaguje na: Lombi
Však to jak by vypadala nová trilogie od Lucase se už ví, byla by celá o midichlorianech. 
688276
Však to jak by vypadala nová trilogie od Lucase se už ví, byla by celá o midichlorianech. 
688271
5 -2
reagovat
Trilogia od Johnsona nebude. Na to by som stavil prachy. 
688273
Trilogia od Johnsona nebude. Na to by som stavil prachy. 
7 -2
reagují: Gorecki, BlackAdder
reagovat
reaguje na: Gorecki
"Fakt by som chcel vytiahnut z alternativnej reality 7.,8.,9. ako by ich natocil Lucas a oplieskat vam ich tu o hlavu"

Vis, ze nad tim premyslim casto? Je to co by, kdyby. Ale bohuzel jsem, hlavne z TLJ, hodne zklamany. No a dospel jsem k zaveru, ze vic by to Lucas asi zkonit nemohl a i kdyby jo, kdyby z toho fakt udelal pekelnou sr..ku, tak stejne bych nemohl rict ani pul slova, protoze vzdycky bych narazil na to, ze on je otec star wars, je to jeho dite, jeho vize a muze si s tim delat uplne co chce.
Ted? Ted se to patla pate pres devate nejakyma mantakama. V cele clovek, co nema absolutne predstavu o SW, mi prijde, sedmicku daji dobremu remeslnikovi bez vize a osmicku typkovi, co fakt nevim, jak ani charakterizovat. Pribeh se dela film od filmu namisto nejake koncepce pro celou trilogii... Atd.
Jo, clanek je o necem jinem, sorry. Ja jsem na Sola nesel, hodil jsem bojkot. Kenobi s McGregorem by byl fajn, ale uz ani nemam po tom vsem naladu. Proc tam proboha nesoupnou uz toho Filloniho? Prava ruka Lucase po celou dobu Clone wars. I ti Rebels byli koukatelni. No... Abramsi snaz se plz!
688271
"Fakt by som chcel vytiahnut z alternativnej reality 7.,8.,9. ako by ich natocil Lucas a oplieskat vam ich tu o hlavu" Vis, ze nad tim premyslim casto? Je to co by, kdyby. Ale bohuzel jsem, hlavne z TLJ, hodne zklamany. No a dospel jsem k zaveru, ze vic by to Lucas asi zkonit nemohl a i kdyby jo, kdyby z toho fakt udelal pekelnou sr..ku, tak stejne bych nemohl rict ani pul slova, protoze vzdycky bych narazil na to, ze on je otec star wars, je to jeho dite, jeho vize a muze si s tim delat uplne co chce. Ted? Ted se to patla pate pres devate nejakyma mantakama. V cele clovek, co nema absolutne predstavu o SW, mi prijde, sedmicku daji dobremu remeslnikovi bez vize a osmicku typkovi, co fakt nevim, jak ani charakterizovat. Pribeh se dela film od filmu namisto nejake koncepce pro celou trilogii... Atd. Jo, clanek je o necem jinem, sorry. Ja jsem na Sola nesel, hodil jsem bojkot. Kenobi s McGregorem by byl fajn, ale uz ani nemam po tom vsem naladu. Proc tam proboha nesoupnou uz toho Filloniho? Prava ruka Lucase po celou dobu Clone wars. I ti Rebels byli koukatelni. No... Abramsi snaz se plz!
688201
4 -3
reagují: HAL
reagovat
Soustředit se na Rey, Fina ci Damerona? Star Wars jdou pro me rázně do kytek, jelikoz ani jedna z techto postav mi neprijde ani sympaticka a ani me nejak nezaujala. Devitku dokoukam z principu, pak uz ale nove Star Wars budu asi nadobro bojkotovat.
688259
Soustředit se na Rey, Fina ci Damerona? Star Wars jdou pro me rázně do kytek, jelikoz ani jedna z techto postav mi neprijde ani sympaticka a ani me nejak nezaujala. Devitku dokoukam z principu, pak uz ale nove Star Wars budu asi nadobro bojkotovat.
5 -6
reagovat
Tak si shrnme novinky za posledni tyden:
pred par dny prosaklo skrz nekoho z LF, ze maji v ruznych fazich vyvoje 9 filmu, z nichz zadny neni o Yodovi.
Vcera se objevila zprava, ze se to ci ono rusi, vyslovne se zminil Boba a Kenobi.
Dnes prostrednictvim ABCnews LF upresnuje, ze je stale v ruznych fazich vyvoje urcite mnozstvi jeste nezverejnenych SW filmu, separatne od obou pripravovanych trilogii. Bez dalsich detailu.
Jo, a Daldry pry opustil Kenobiho dlouho pred uvedenim Sola do kin :-)
688256
Tak si shrnme novinky za posledni tyden: pred par dny prosaklo skrz nekoho z LF, ze maji v ruznych fazich vyvoje 9 filmu, z nichz zadny neni o Yodovi. Vcera se objevila zprava, ze se to ci ono rusi, vyslovne se zminil Boba a Kenobi. Dnes prostrednictvim ABCnews LF upresnuje, ze je stale v ruznych fazich vyvoje urcite mnozstvi jeste nezverejnenych SW filmu, separatne od obou pripravovanych trilogii. Bez dalsich detailu. Jo, a Daldry pry opustil Kenobiho dlouho pred uvedenim Sola do kin :-)
0 -1
reagovat
reaguje na: JokoloCZ
Spielberg vsude mnoho let vyklada stejnou historku s tim, ze on se naopak ozval, ze to bude megahit, co vydela 100 mega. TO mi na "nespokojeneho" Spielberga moc neprijde. A tedy jsem pochopil, ze v teto diskuzy "prequely" jsou mineny prvni tri filmy, konkretne predevsim ten prvni..
688251
Spielberg vsude mnoho let vyklada stejnou historku s tim, ze on se naopak ozval, ze to bude megahit, co vydela 100 mega. TO mi na "nespokojeneho" Spielberga moc neprijde. A tedy jsem pochopil, ze v teto diskuzy "prequely" jsou mineny prvni tri filmy, konkretne predevsim ten prvni..
688231
0 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se