Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Poslední z Jediů: Blu-ray

příspěvky 201 - 213 Napsat příspěvek
Ako moze byt dobry film ked na jeho konci vobec nemam strach o hrdinov? Hux je kazdemu na smiech, vsetci ho sikanuju od zaciatku do konca, Kylo je stale nevytrenovany chlapec, ktory nie je o nic silnejsi ako Rey. Ta ho dokonca dokazala porazit uz v prvej casti, nevidim dovod preco by sa jej to nemalo podarit teraz. Cely First Order je banda nekompetentnych blbcov a jediny kto vzbudzoval strach je Snoke ale ten bol porieseny do par minut. Zatial co po Imperiu sme sa bali o kazdeho jedneho hrdinu, zaporaci boli silnejsi ako kedykolvek predtym, teraz nemam o nikoho ziaden strach.

Okrem toho, je dobry film ten ktory ma znacnu schyzofreniu a do velmi vaznych momentov sustavne hadze detske vtipy a tym zabija atmosferu? (mom joke, smiesne odhodenie meca Lukom atd atd atd.) Dodam, ze s vtipom FA nemam najmensi problem lebo to bolo podane vkusne.
687396
Ako moze byt dobry film ked na jeho konci vobec nemam strach o hrdinov? Hux je kazdemu na smiech, vsetci ho sikanuju od zaciatku do konca, Kylo je stale nevytrenovany chlapec, ktory nie je o nic silnejsi ako Rey. Ta ho dokonca dokazala porazit uz v prvej casti, nevidim dovod preco by sa jej to nemalo podarit teraz. Cely First Order je banda nekompetentnych blbcov a jediny kto vzbudzoval strach je Snoke ale ten bol porieseny do par minut. Zatial co po Imperiu sme sa bali o kazdeho jedneho hrdinu, zaporaci boli silnejsi ako kedykolvek predtym, teraz nemam o nikoho ziaden strach. Okrem toho, je dobry film ten ktory ma znacnu schyzofreniu a do velmi vaznych momentov sustavne hadze detske vtipy a tym zabija atmosferu? (mom joke, smiesne odhodenie meca Lukom atd atd atd.) Dodam, ze s vtipom FA nemam najmensi problem lebo to bolo podane vkusne.
10 -4
reagují: Robur
reagovat
Přeju Abramsovi pevný nervy a hodně stěstí s damage controlem.
687395
Přeju Abramsovi pevný nervy a hodně stěstí s damage controlem.
3 -5
reagovat
reaguje na: Sony
Si schopny akceptovat fakt, ze z duelu Ben - Luke som mal vacsie zimomriavky, ako zo vsetkych poskakujucich machajucich fightov v prequeloch (alebo sterilnych animovanych filmeckov), pretoze ma viac zaujimalo, o co tam ide? Ze “poradny fight” si kazdy predstavuje inak? 
Nie je ti (vam) uz ten pocit “mam(e) patent na pravdu” trapny?
687394
Si schopny akceptovat fakt, ze z duelu Ben - Luke som mal vacsie zimomriavky, ako zo vsetkych poskakujucich machajucich fightov v prequeloch (alebo sterilnych animovanych filmeckov), pretoze ma viac zaujimalo, o co tam ide? Ze “poradny fight” si kazdy predstavuje inak?  Nie je ti (vam) uz ten pocit “mam(e) patent na pravdu” trapny?
687389
10 -9
reagují: Sony, Muf
reagovat
reaguje na: KarelR
Z těch nových dílů je ještě Rogue One nejlepší. :D Ta 8ka je taková špička, že jsem to ani dokoukat nezvládl.
687393
Z těch nových dílů je ještě Rogue One nejlepší. *:D* Ta 8ka je taková špička, že jsem to ani dokoukat nezvládl.
687388
8 -4
reagovat
Epizoda VIII je možná z hlediska filmařiny dobrým počinem, z hlediska vývoje postav možná učinila dost kroků vpřed, ale to nezmění nic na skutečnosti, že směr, kterým se vydala je mi méně blízký než třeba epizoda VII. Holt ta nostalgie, která mně provázela u prvního dílu této trilogie byla výživnější i přesto, že pouze kopírovala (možná právě proto) podobnou dějovou linku jako první SW film.

Osmička z mého pohledu trpí hlavně na to, že nedokázala splnit očekávání mnoha fanoušků či běžných diváků, kteří očekávali více SW mytologie a méně... toho, co jsme dostali.

Když jsem onehdy učinil druhý pokus se na film podívat, vzdal jsem to v první čtvrtině. Ale nevzdávám se :), zkusím to znovu, jen si musím počkat, až mně zoufalost a absence čehokoliv jiného na dívání, donutí se k tomu vrátit.

Každopádně recenze na disk super, stejně tak oceňuji protiváhu k tomu, co mi vadí.
687392
Epizoda VIII je možná z hlediska filmařiny dobrým počinem, z hlediska vývoje postav možná učinila dost kroků vpřed, ale to nezmění nic na skutečnosti, že směr, kterým se vydala je mi méně blízký než třeba epizoda VII. Holt ta nostalgie, která mně provázela u prvního dílu této trilogie byla výživnější i přesto, že pouze kopírovala (možná právě proto) podobnou dějovou linku jako první SW film. Osmička z mého pohledu trpí hlavně na to, že nedokázala splnit očekávání mnoha fanoušků či běžných diváků, kteří očekávali více SW mytologie a méně... toho, co jsme dostali. Když jsem onehdy učinil druhý pokus se na film podívat, vzdal jsem to v první čtvrtině. Ale nevzdávám se *:)*, zkusím to znovu, jen si musím počkat, až mně zoufalost a absence čehokoliv jiného na dívání, donutí se k tomu vrátit. Každopádně recenze na disk super, stejně tak oceňuji protiváhu k tomu, co mi vadí.
5 -1
reagovat
team hviezdne vojny sú sračka
687391
team hviezdne vojny sú sračka
7 -6
reagovat
Team Jetosračka
687390
Team Jetosračka
12 -5
reagovat
Kupa lidí samozřejmě aplikuje klasický fandovský postup - stalo se to, co jsem čekal = je to předvídatelná nuda; stalo se to, co jsem nečekal = je to nelogický nesmysl, tohle jsem od Star Wars nikdy nechtěl! Nejít podle té nejpředvídatelnější mapičky (vysvětlit Snokea, dát Rey slavné rodiče, ukázat megaborce Lukea...) se najednou ukázalo být kacířstvím, protože... "jsme přece dva roky něco neřešili na netu, aby nás ten parchant Johnson překvapil nečekaným řešením?!" Dal uz jsem nemel nervy to cist...
Porada u SW: hele, lidi se tesi u Lukea na poradny fight se svetelnymi meci = pojdme s nema poradne vyjebat = super napad, bude to cool...:-
Co se Snokem? Nic nevysvetluj, vyresime to lehce = lidi nam to sezerou...

Porada u Marvelu: Hele, vsichni resi, kdo umre, vsichni tipuji Cpt. Ameriku a IronMana...co kdyby na konci skoro vsichni "poumirali" = super napad!!!

Chce to nejakou WAAAU scenu...ok, Thor se na konci pririti v takove razi, ze v kine budou vsem stat chlupy na tele!!!

Tim chci rict, ze vzdycky to jde udelat jinak, ale tady je mi slovo JINAK mnohem blizsi u Avengers, a to Star Wars zboznuju... :+
687389
[i]Kupa lidí samozřejmě aplikuje klasický fandovský postup - stalo se to, co jsem čekal = je to předvídatelná nuda; stalo se to, co jsem nečekal = je to nelogický nesmysl, tohle jsem od Star Wars nikdy nechtěl! Nejít podle té nejpředvídatelnější mapičky (vysvětlit Snokea, dát Rey slavné rodiče, ukázat megaborce Lukea...) se najednou ukázalo být kacířstvím, protože... "jsme přece dva roky něco neřešili na netu, aby nás ten parchant Johnson překvapil nečekaným řešením?!" [/i]Dal uz jsem nemel nervy to cist... Porada u SW: hele, lidi se tesi u Lukea na poradny fight se svetelnymi meci = pojdme s nema poradne vyjebat = super napad, bude to cool...*:-* Co se Snokem? Nic nevysvetluj, vyresime to lehce = lidi nam to sezerou... Porada u Marvelu: Hele, vsichni resi, kdo umre, vsichni tipuji Cpt. Ameriku a IronMana...co kdyby na konci skoro vsichni "poumirali" = super napad!!! Chce to nejakou WAAAU scenu...ok, Thor se na konci pririti v takove razi, ze v kine budou vsem stat chlupy na tele!!! Tim chci rict, ze vzdycky to jde udelat jinak, ale tady je mi slovo JINAK mnohem blizsi u Avengers, a to Star Wars zboznuju... *:+*
14 -4
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: rocketking
Rogue One - 6/10, meh 8)
687388
Rogue One - 6/10, meh *8)*
687386
6 -9
reagují: speedy.mail
reagovat
Kopněte fanouška do obličeje a on se jen usměje a řekne: "Děkuju." :D
687386
Kopněte fanouška do obličeje a on se jen usměje a řekne: "Děkuju." *:D*
13 -4
reagují: KarelR
reagovat
687384
[url=https://1.bp.blogspot.com/-RQ4eaMwPi4U/Us6HU-SP1NI/AAAAAAAAP2Q/-sdI9Au7jno/s1600/fortune-clapping.gif]link[/url]
5 -6
reagovat
Team KarelR!
687383
Team KarelR!
15 -13
reagovat
Star wars je proste legenda. Ale co sa dialo v kinematografii predtym?:D:D:D ale vazne....Vyborny text! Preste toto ja riesim s bandou frflosov od premiery. A nikto nechce pocuvat. Rovnako ako nikto nebude pocuvat Karla. 
687379
Star wars je proste legenda. Ale co sa dialo v kinematografii predtym?*:D**:D**:D* ale vazne....Vyborny text! Preste toto ja riesim s bandou frflosov od premiery. A nikto nechce pocuvat. Rovnako ako nikto nebude pocuvat Karla. 
10 -7
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se