Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Poslední z Jediů: Blu-ray

příspěvky 161 - 180 Napsat příspěvek
Nesouhlasím se vším, co jsem si přečetl.
687469
Nesouhlasím se vším, co jsem si přečetl.
5 -4
reagovat
#TeamKarel
687468
#TeamKarel
7 -4
reagovat
reaguje na: Jerec
Amen, Jerec... amen.
687467
Amen, [url=https://profil.moviezone.cz/Jerec]Jerec[/url]... amen.
687463
3 -4
reagovat
Amen, Karle... amen.
687465
Amen, Karle... amen.
4 -3
reagovat
Sedmicku na blucku mam ale koli bonusom seriozne zvazujem, ze 8, 9 vynecham a kupim az ked bude vsetko komplet v jednotnom baleni. Dufam, ze sa posnazia a bude edicia kde toho dozadnu viac, nielen re-pack existujucich diskov. 
687464
Sedmicku na blucku mam ale koli bonusom seriozne zvazujem, ze 8, 9 vynecham a kupim az ked bude vsetko komplet v jednotnom baleni. Dufam, ze sa posnazia a bude edicia kde toho dozadnu viac, nielen re-pack existujucich diskov. 
1 0
reagovat
"Po filmu, který nám dal prakticky všechno, o co si fanoušci řekli na internetu..."
Oni fakt nějací fanoušci na netu chtěli, aby EpVII dějově kopírovala EpIV? To si opravdu neumím představit. (Bez ohledu na kvalitu samotného filmu.)
"... film, jenž se na posvátné debatování vykašlal. Johnson osmičku nevymýšlel od diváckých požadavků, nýbrž od postav, které mají jasně dané dějové oblouky. Rey se zbaví závislosti na rodičích a konečně se postaví na vlastní nohy."
EpVII jsem viděl pouze jednou, tak si to třeba tolik nepamatuju, ale neměl jsem pocit, že by tam téma rodiče bylo příliš významné. Rey říkala, že je nobody, živořila a pak se náhodou přimotala do velkého dobrodružství, ale že by tam řešila rodiče... Ti se naopak po filmu neustále řešili v diskusích, takže tady bych to viděl spíš obráceně: Johnson zareagoval právě na tyhle spekulace o rodičích a to téma ve filmu převelice zdůraznil, aby pak následně diskutérům ukázal vztyčený prostředníček, stejně jako u spousty dalších věcí. Takže Johnson sice neplnil divácká očekávání, ale výrazně se proti nim vymezoval, což je v podstatě druhá strana téže mince. Originalitu si představuji jinak.
"Finn se ze sobeckého dezertéra promění v pravého Rebela, jenž se nezdráhá položit vlastní život pro záchranu ostatních."
Finn se ze "sobeckého dezertéra" přece proměnil hned na začátku EpVII, když riskoval život, aby utekl a zachránil Poa, pak bojoval proti stormtrooperům, pak se nabídl na sebevražednou misi na Starkilleru, pak se postavil Kylovi... tak nějak mám pocit, že ta "proměna" už dávno proběhla a v EpVIII se už nijak dál nevyvine.
"Poe se odnaučí hrdinsky frajírkovat a pochopí, že střemhlavý útok občas není tím správným velitelským rozhodnutím." 
No, ve skutečnosti v tom finále ten střemhlavý útok byl "správným velitelským rozhodnutím". Protože, kdyby to Finn dotáhl, tak sejmou obří dělo a můžou zůstat schovaní v bezpečí za velkými rezavými dveřmi. Takhle Poe odvolal útok poté, co ztratil tak 3/4 kluzáků a lidí, aby se vrátil zpátky na základnu a... co? Počkal, až si pro ně Impérium přijde? Asi těžko mohl počítat s tím, že se objeví Luke a zachrání je...
687463
"Po filmu, který nám dal prakticky všechno, o co si fanoušci řekli na internetu..." Oni fakt nějací fanoušci na netu chtěli, aby EpVII dějově kopírovala EpIV? To si opravdu neumím představit. (Bez ohledu na kvalitu samotného filmu.) "... film, jenž se na posvátné debatování vykašlal. Johnson osmičku nevymýšlel od diváckých požadavků, nýbrž od postav, které mají jasně dané dějové oblouky. Rey se zbaví závislosti na rodičích a konečně se postaví na vlastní nohy." EpVII jsem viděl pouze jednou, tak si to třeba tolik nepamatuju, ale neměl jsem pocit, že by tam téma rodiče bylo příliš významné. Rey říkala, že je nobody, živořila a pak se náhodou přimotala do velkého dobrodružství, ale že by tam řešila rodiče... Ti se naopak po filmu neustále řešili v diskusích, takže tady bych to viděl spíš obráceně: Johnson zareagoval právě na tyhle spekulace o rodičích a to téma ve filmu převelice zdůraznil, aby pak následně diskutérům ukázal vztyčený prostředníček, stejně jako u spousty dalších věcí. Takže Johnson sice neplnil divácká očekávání, ale výrazně se proti nim vymezoval, což je v podstatě druhá strana téže mince. Originalitu si představuji jinak. "Finn se ze sobeckého dezertéra promění v pravého Rebela, jenž se nezdráhá položit vlastní život pro záchranu ostatních." Finn se ze "sobeckého dezertéra" přece proměnil hned na začátku EpVII, když riskoval život, aby utekl a zachránil Poa, pak bojoval proti stormtrooperům, pak se nabídl na sebevražednou misi na Starkilleru, pak se postavil Kylovi... tak nějak mám pocit, že ta "proměna" už dávno proběhla a v EpVIII se už nijak dál nevyvine. "Poe se odnaučí hrdinsky frajírkovat a pochopí, že střemhlavý útok občas není tím správným velitelským rozhodnutím."  No, ve skutečnosti v tom finále ten střemhlavý útok byl "správným velitelským rozhodnutím". Protože, kdyby to Finn dotáhl, tak sejmou obří dělo a můžou zůstat schovaní v bezpečí za velkými rezavými dveřmi. Takhle Poe odvolal útok poté, co ztratil tak 3/4 kluzáků a lidí, aby se vrátil zpátky na základnu a... co? Počkal, až si pro ně Impérium přijde? Asi těžko mohl počítat s tím, že se objeví Luke a zachrání je...
7 -5
reagují: Muf
reagovat
1) Čísla prodejů TLJ BD/DVD jsou všeobesným průměrem (nebo lehce nadprůměrných) prodejů. Poloviční pokles prodejů jde vždycky vysvětlit negativně, podobně jako výdělek z kin, ale zapomíná se na to, že TFA tyhle mantinely vysoce prorazily a nynější situace spíš imo reflektuje, že ze SW se stává spotřební zboží. Nic víc, nic míň. A ano, bez možnosti započítat do průměru i VoD atd. celou situaci "komplikuje". Protože narozdíl od BD streamovací služby nabírají na síle mnohem, mnohem víc a podstatně rychleji, než svého času on, nehledě na to, že sám trh s BD/DVD "umírá"... Takže ano, imo i tři roky se dokáží projevit celkem výrazně.

2) Já český disk nemám, ale zaslechl jsem skazky o  horším zvukovém projevu originální stopy. Krom ztrátové komprimace by měl mít i velmi ořezanou dynamiku.

3) Kritiku bonusů chápu, ale to je jako šikanovat jednookého mezi slepými za to, že nevidí i prostorově ?). Mohlo to být mnohem, mnohem horší.
687461
1) Čísla prodejů TLJ BD/DVD jsou všeobesným průměrem (nebo lehce nadprůměrných) prodejů. Poloviční pokles prodejů jde vždycky vysvětlit negativně, podobně jako výdělek z kin, ale zapomíná se na to, že TFA tyhle mantinely vysoce prorazily a nynější situace spíš imo reflektuje, že ze SW se stává spotřební zboží. Nic víc, nic míň. A ano, bez možnosti započítat do průměru i VoD atd. celou situaci "komplikuje". Protože narozdíl od BD streamovací služby nabírají na síle mnohem, mnohem víc a podstatně rychleji, než svého času on, nehledě na to, že sám trh s BD/DVD "umírá"... Takže ano, imo i tři roky se dokáží projevit celkem výrazně. 2) Já český disk nemám, ale zaslechl jsem skazky o  horším zvukovém projevu originální stopy. Krom ztrátové komprimace by měl mít i velmi ořezanou dynamiku. 3) Kritiku bonusů chápu, ale to je jako šikanovat jednookého mezi slepými za to, že nevidí i prostorově *?)*. Mohlo to být mnohem, mnohem horší.
2 0
reagovat
Já šel z kina rezervovaně spokojenej, což byl mnohem lepší výsledek, než ve kterej jsem si doufl po S7 a R1 doufat. Gorecki to vystihl líp, než bych to dokázal já a nějaký prodejní čísla jsou mi úplně u prdele. Na Trošku taky chodí davy, no a co ?).
687457
Já šel z kina rezervovaně spokojenej, což byl mnohem lepší výsledek, než ve kterej jsem si doufl po S7 a R1 doufat. Gorecki to vystihl líp, než bych to dokázal já a nějaký prodejní čísla jsou mi úplně u prdele. Na Trošku taky chodí davy, no a co *?)*.
5 -1
reagovat
Najvacsi problem sj tak vidim v tom, ze SW uz nepatri tvorcom, ale divakom. A kazdy pokus vratit ho spat filmarom skonci logicky hejtom. Mna TLJ takisto sklamalo, ale aj tak je to stale paradny blockbuster s hromadou super scen, ktore nikde inde neuvidime 
687452
Najvacsi problem sj tak vidim v tom, ze SW uz nepatri tvorcom, ale divakom. A kazdy pokus vratit ho spat filmarom skonci logicky hejtom. Mna TLJ takisto sklamalo, ale aj tak je to stale paradny blockbuster s hromadou super scen, ktore nikde inde neuvidime 
8 -2
reagovat
Takže v úvodu posíláme hatery pryč, že ten text není nic pro ně, a potom je většina "stopáže" věnována právě haterům a křečovitým snahám film před nimi znovu a znovu obhajovat, příležitostně proložená nějakou tou provokací nebo deklasováním protistrany ... okay. Závěrečné popíchnutí s Avengery pak už působí vyloženě dětinsky. :-
687450
Takže v úvodu posíláme hatery pryč, že ten text není nic pro ně, a potom je většina "stopáže" věnována právě haterům a křečovitým snahám film před nimi znovu a znovu obhajovat, příležitostně proložená nějakou tou provokací nebo deklasováním protistrany ... okay. Závěrečné popíchnutí s Avengery pak už působí vyloženě dětinsky. *:-*
14 -8
reagovat
A přesto tady furt otravuješ... Hmm.
687447
A přesto tady furt otravuješ... Hmm.
687446
8 -1
reagovat

KarelR

Samozřejmě ten film nenávidím a mnohem více souhlasím s link . Tohle stranou, je to asi nejlépe napsaná obhajoba tohoto filmu, co jsem zatím viděl. Ukazuje mi to pohled, který sice nesdílím, ale dokážu pochopit :+
687445
Samozřejmě ten film nenávidím a mnohem více souhlasím s https://www.youtube.com/watch?v=1oAi0hoJ_28 . Tohle stranou, je to asi nejlépe napsaná obhajoba tohoto filmu, co jsem zatím viděl. Ukazuje mi to pohled, který sice nesdílím, ale dokážu pochopit *:+*
KarelR
8 -2
reagovat
Přesná recenze. Haters gonna hate, ale pro mě to byl nejsilnější a nejpřekvapivější kinozážitek u epického blockbusteru za hodně dlouhé roky.
Třetí nejlepší SW film vůbec.
687437
Přesná recenze. Haters gonna hate, ale pro mě to byl nejsilnější a nejpřekvapivější kinozážitek u epického blockbusteru za hodně dlouhé roky. Třetí nejlepší SW film vůbec.
9 -15
reagovat
687436
[url=https://www.youtube.com/watch?v=xbMVLRAx8IE]Nekdo by mel konecne ty trubky co maji na svedomi posledni SW kopnout do prdele. Tohle jsou pro mne SW vice nez posledni 4 filmy. [/url]
4 -5
reagovat
Btw. výňatek ze článku co se dnes o situaci se Star Wars objevil na novinky.cz

"Jenže zdaleka ne všichni fanoušci Star Wars jsou pomatenci, kteří sprostě nadávají v internetových diskusích. Poslední filmy byly kritizovány právem a jasnými argumenty, pro absenci nových myšlenek, nudné postavy a zápletky. Filmy působí úplně zbytečně, chrlí je dvakrát do roka a téměř ničím se od sebe neliší.
Na poslední díl Solo: Star Wars Story už lidé ani nechodí a bude to propadák umělecky i finančně. Situace se těžko změní, dokud u Disneyho nepochopí, že dobrý příběh nevzniká tím, že do filmu přidáte víc herců toho či onoho původu, ale poctivou a zdlouhavou prací scenáristů."

That awkward moment, kdy random pisálek z novinek má lepší vkus, než někteří redaktoři moviezone :)
687434
Btw. výňatek ze článku co se dnes o situaci se Star Wars objevil na novinky.cz "Jenže zdaleka ne všichni fanoušci Star Wars jsou pomatenci, kteří sprostě nadávají v internetových diskusích. Poslední filmy byly kritizovány právem a jasnými argumenty, pro absenci nových myšlenek, nudné postavy a zápletky. Filmy působí úplně zbytečně, chrlí je dvakrát do roka a téměř ničím se od sebe neliší. Na poslední díl Solo: Star Wars Story už lidé ani nechodí a bude to propadák umělecky i finančně. Situace se těžko změní, dokud u Disneyho nepochopí, že dobrý příběh nevzniká tím, že do filmu přidáte víc herců toho či onoho původu, ale poctivou a zdlouhavou prací scenáristů." That awkward moment, kdy random pisálek z novinek má lepší vkus, než někteří redaktoři moviezone :)
15 -8
reagovat
reaguje na: Gorecki
ono ted bude zajimave, jakym smerem se vydaji dal...

Nove postavy mi zatim neprijdou dost dobre, no a ty stare (oblibene) umrely.

I presto, ze se najdou lidi, kterym film sedl, si myslim, ze u hlavounu, kteri maji SW na starosti, musi byt hrozna nervozita...
687429
ono ted bude zajimave, jakym smerem se vydaji dal... Nove postavy mi zatim neprijdou dost dobre, no a ty stare (oblibene) umrely. I presto, ze se najdou lidi, kterym film sedl, si myslim, ze u hlavounu, kteri maji SW na starosti, musi byt hrozna nervozita...
687410
5 -3
reagovat
reaguje na: Robur
Prodeje Blu-ray určite můžou klesat kvůli streamování, ale ne o skoro 50% za dva roky. Navíc značka jako Star Wars by vůči tomuhle trendu měla být, protože fandové jsou za normálních okolností sběratelé, kteří si rádi připlatí za věci, co jim pak budou lapat prach na policích.

2Davhav: Jj, zdechl vyčerpáním při sezení na šutru, nic epičtějšího jsem nikdy neviděl. Nejepičtější smrt od toho týpka co ho v Commandu Arnie pustil ze srázu.
687428
Prodeje Blu-ray určite můžou klesat kvůli streamování, ale ne o skoro 50% za dva roky. Navíc značka jako Star Wars by vůči tomuhle trendu měla být, protože fandové jsou za normálních okolností sběratelé, kteří si rádi připlatí za věci, co jim pak budou lapat prach na policích. 2Davhav: Jj, zdechl vyčerpáním při sezení na šutru, nic epičtějšího jsem nikdy neviděl. Nejepičtější smrt od toho týpka co ho v Commandu Arnie pustil ze srázu.
687418
7 -8
reagovat
Mistre Skywalkere, musite se vratit protoze Kylo Ren je silny v temne strane Sily. Chudak Daisy, ze tohle a dalsi perly musela na tom ostrove rikat do kamery a s vaznou tvari :-)
687427
Mistre Skywalkere, musite se vratit protoze Kylo Ren je silny v temne strane Sily. Chudak Daisy, ze tohle a dalsi perly musela na tom ostrove rikat do kamery a s vaznou tvari :-)
5 -6
reagovat
reaguje na: Robur
Nemalo ale bolo ;) Nesnaz sa mi tu povedat, ze to ako hodil mec za seba nebolo myslene ako vtip. Cele kino sa smialo, na dvoch predstaveniach na ktorych som bol. V dokumente na bluray je aj alternativna verzia kde Luke hodi nahnevane pred seba. Je to ovela dostojnejsie a je to nieco co by urobila realna postava. Ak by to bolo tak, nepoviem ani slovo. To prave sedeleho s jeho postojom zmiznut zo sveta.
687424
Nemalo ale bolo ;) Nesnaz sa mi tu povedat, ze to ako hodil mec za seba nebolo myslene ako vtip. Cele kino sa smialo, na dvoch predstaveniach na ktorych som bol. V dokumente na bluray je aj alternativna verzia kde Luke hodi nahnevane pred seba. Je to ovela dostojnejsie a je to nieco co by urobila realna postava. Ak by to bolo tak, nepoviem ani slovo. To prave sedeleho s jeho postojom zmiznut zo sveta.
687420
4 -4
reagovat
reaguje na: Robur
Jedna fakticka poznamka: opravuji tve desitky let samoty. Podle novelizaci Luke zmizel nejake 2-4 roky pred TFA. Ja vim, ze to ve filmu vypada, ze je ztracen dekady. Ale tamtez se pise, ze stejne tak Kylo Ren neni Benem zas tak dlouho...
687422
Jedna fakticka poznamka: opravuji tve desitky let samoty. Podle novelizaci Luke zmizel nejake 2-4 roky pred TFA. Ja vim, ze to ve filmu vypada, ze je ztracen dekady. Ale tamtez se pise, ze stejne tak Kylo Ren neni Benem zas tak dlouho...
687420
3 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se