Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Black Panther letí za miliardou! Je to megahit zimy

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Yellow Panda

DC by mohla (jako obvykle se zpožděním) přichystat odpověď na Black Panthera. Název filmu by byl Yellow Panda, lze očekávat úspěch, neboť cílí na jiný segment trhu :D:D:D.
675852
DC by mohla (jako obvykle se zpožděním) přichystat odpověď na Black Panthera. Název filmu by byl Yellow Panda, lze očekávat úspěch, neboť cílí na jiný segment trhu *:D**:D**:D*.
Yellow Panda
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Tuesday 8:35 AM: Disney has just confirmed what we saw earlier: Marvel’s Black Panther is the second-biggest 4-day opener of all-time at the domestic B.O. with $241.96M, after Force Awakens ($288M) and beating Star Wars: Last Jedi ($241.6M). Monday also marked an all-time record with $40.167M, beating Force Awakens‘ $40.11M (Dec. 21, 2015).
675293
[b]Tuesday 8:35 AM: [/b][url=http://deadline.com/tag/disney/]Disney[/url] has just confirmed what we saw earlier: [url=http://deadline.com/tag/marvel/]Marvel[/url]’s [i][url=http://deadline.com/tag/black-panther/]Black Panther[/url] [/i]is the second-biggest 4-day opener of all-time at the domestic B.O. with [b]$241.96M, [/b]after [i]Force Awakens [/i]($288M)[i] [/i]and beating [i]Star Wars:[/i] [i]Last Jedi[/i] ($241.6M).[i] [/i]Monday also marked an all-time record with [b]$40.167M[/b], beating [i]Force Awakens[/i]‘ $40.11M (Dec. 21, 2015).
675292
2 -1
reagovat
Tuesday 7:20AM Update: Industry morning estimates indicate that Disney/Marvel's Black Panther has cleared $242M, which means that the superhero now owns the second-best 4-day opening of all-time behind Star Wars: The Force Awakens ($288.07M) and slashes the FSSM run of Star Wars: The Last Jedi ($241.6M) last December. It’s still early and Disney has yet to call the record. The 4-day for Black Panther should be around $242.4M. Ticket sales for the Ryan Coogler-directed movie were -34% on Presidents Day Monday for $40M-$40.1M. With those figures, Black Panther could very well own the all-time Monday domestic record as well, beating Force Awakens’ $40.1M.

No ty...
675292
[b]Tuesday 7:20AM Update: [/b]Industry morning estimates indicate that Disney/Marvel's [b][i]Black Panther[/i][/b] has cleared[b] $242M[/b], which means that the superhero now owns the second-best 4-day opening of all-time behind [i]Star Wars: The Force Awakens [/i]($288.07M) and slashes the FSSM run of [i]Star Wars: The Last Jedi [/i]($241.6M) last December. It’s still early and Disney has yet to call the record.[i] [/i]The 4-day for [i]Black Panther [/i]should be around $242.4M. Ticket sales for the Ryan Coogler-directed movie were -34% on Presidents Day Monday for $40M-$40.1M. With those figures, [i]Black Panther [/i]could very well own the all-time Monday domestic record as well, beating [i]Force Awakens’ [/i]$40.1M. No ty...
1 -2
reagují: mkubalikova
reagovat
reaguje na: crom
Nestras
675231
Nestras
675230
0 0
reagovat
Blahopřání Jumanji ke zdolání devítistovky. Kdo by si to byl pomyslel, když ten film startoval s marketingem "to je ten další film s Rockem, hm". Jsem rád, že se film povedl a ještě na dalších několik let zachránil studio Sony;) Black Panther kraluje, neskutečná záležitost. Buďme za to rádi, kdyby propadl i Marvel, můžeme se všichni nastěhovat do obýváků před Netflix.. :D
675230
Blahopřání Jumanji ke zdolání devítistovky. Kdo by si to byl pomyslel, když ten film startoval s marketingem "to je ten další film s Rockem, hm". Jsem rád, že se film povedl a ještě na dalších několik let zachránil studio Sony*;)* Black Panther kraluje, neskutečná záležitost. Buďme za to rádi, kdyby propadl i Marvel, můžeme se všichni nastěhovat do obýváků před Netflix.. *:D*
1 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: PhyrexiaN
OK, uznávám v plném rozsahu a děkuji za upřesnění :).  Comicsy od Marvelu jdou mimo mě a googlit nebyl čas a chuť. Jak jsem psal, v podstatě je mi to taky jedno, jediný co mi vadí na kvótách a hnutích a podobně je, když se ke změně nutí a ne vychovává a přesvědčuje. I když...Ale to by asi bylo na dlouho...:D
675229
OK, uznávám v plném rozsahu a děkuji za upřesnění *:)*.  Comicsy od Marvelu jdou mimo mě a googlit nebyl čas a chuť. Jak jsem psal, v podstatě je mi to taky jedno, jediný co mi vadí na kvótách a hnutích a podobně je, když se ke změně nutí a ne vychovává a přesvědčuje. I když...Ale to by asi bylo na dlouho...*:D*
675218
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Touché :D:+
675228
Touché *:D**:+*
675227
0 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
U svatého Jiří už se slaví. Zastav se.
675227
U svatého Jiří už se slaví. Zastav se.
675226
0 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
The film’s three-day box office total is actually $201.8 million and it’s on track for a four-day total of $235 million.

U svatého Jiří.
675226
The film’s three-day box office total is actually $201.8 million and it’s on track for a four-day total of $235 million. U svatého Jiří.
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: PorkChopExpress
Nejsem expert na komiksy, ale jen menší googlení mi prozradí, že "tlusťoch, gay a asiat" jsou členy Warriors Three, kteří jsou v komiksech od šedesátých let. Ten asiat, jako jediný z nich, není rodilý Asgarďan.  Ženská se jmenuje Sif a je taky jedna ze společnic Thora už od šedesátých let. Heimdall budiž, o to víc, když se v komiksech jedná právě o bratra výše zmíněné Sif. :D Možná to ale lidem tolik nevadí, protože Idris Elba je prostě sympaťák.

V Black Pantherovi je ve vedlejší roli běloch a to nejen jako záporák, následuje menší spoiler z filmu. Dokonce jim i dost pomáhá a není tam jen jako křoví do počtu. 

Největší problémy s tímhle podle mě mají dementi, ať ti nalevo(nelíbí se ti to - rasista), nebo ti napravo(nelíbí se mi to, protože si amíci musí naplnit černošské/asijské kvóty). Zbytek světa si prostě užívá tu jízdu a nevadí jim, že fiktivního norského boha hraje černoch.
675218
Nejsem expert na komiksy, ale jen menší googlení mi prozradí, že "tlusťoch, gay a asiat" jsou členy [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Warriors_Three]Warriors Three[/url], kteří jsou v komiksech od šedesátých let. Ten asiat, jako jediný z nich, není rodilý Asgarďan.  Ženská se jmenuje Sif a je taky jedna ze společnic Thora už od šedesátých let. Heimdall budiž, o to víc, když se v komiksech jedná právě o bratra výše zmíněné Sif. *:D* Možná to ale lidem tolik nevadí, protože Idris Elba je prostě sympaťák. V Black Pantherovi je ve vedlejší roli běloch a to nejen jako záporák, následuje menší spoiler z filmu. [spoiler]Dokonce jim i dost pomáhá a není tam jen jako křoví do počtu. [/spoiler][spoiler] [/spoiler]Největší problémy s tímhle podle mě mají dementi, ať ti nalevo(nelíbí se ti to - rasista), nebo ti napravo(nelíbí se mi to, protože si amíci musí naplnit černošské/asijské kvóty). Zbytek světa si prostě užívá tu jízdu a nevadí jim, že fiktivního norského boha hraje černoch.[spoiler] [/spoiler]
675208
11 0
reagují: PorkChopExpress
reagovat
"Možná nemusíte milovat marvelovskou produkci, ale jejich akcie byste asi neodmítli..." Výborný nápad na hlášku na triko 8)

V odhadech tržeb se nevyznám a než začaly všechny ty spekulace o tom, jak bude Panther výdělečný, přiznám se, že bych to nečekal. Že si vydělá jako každá marvelovka, to jo, ale hit...
Každopádně to týmu Wakanda přeji a ve středu jim jdu také znovu přispět na důchody.
675217
[i]"Možná nemusíte milovat marvelovskou produkci, ale jejich akcie byste asi neodmítli..."[/i] Výborný nápad na hlášku na triko *8)* V odhadech tržeb se nevyznám a než začaly všechny ty spekulace o tom, jak bude Panther výdělečný, přiznám se, že bych to nečekal. Že si vydělá jako každá marvelovka, to jo, ale hit... Každopádně to týmu Wakanda přeji a ve středu jim jdu také znovu přispět na důchody.
2 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
:+:) vôbec nie zlé + sa zároveň otvára možnosť obsadiť Willow Smith ako Jana Masaryka, nech už nediskriminujeme na základe pohlavia. 
675214
*:+**:)* vôbec nie zlé + sa zároveň otvára možnosť obsadiť Willow Smith ako Jana Masaryka, nech už nediskriminujeme na základe pohlavia. 
675207
1 0
reagovat
reaguje na: Douglas
A jak se díváš třeba na Thora? Jde mi o to - OK, nejsou to reálné postavy, je to smyšlený svět, ale čerpá výrazně v severské mytologii. Tak jaký jiný důvod, než kvóty a politická korektnost, je tam mít černého Heimdalla, asiata bojovníka, ženskou bojovnici (co tuším není Valkýra). Dokonce je tam "vazbič", abysme si mi tlustí nestěžovali a blonďák s knírkem, co by mohl být homosexuál, kdyby bylo potřeba :-). Nemám s tím v podstatě sebemenší problém (Idris Elba jako Heimdall je super), ale nepřijde mi to "fér" (blbě řečeno). Mnohem spokojenější bych byl, kdyby Thor měl za spolubojovníky samý zarostlý bělochy a místo do Natalie Portman se zamiloval do černošky. Přišlo by mi to logičtější, než tohle a taky víc "empowering". Ale to už by bylo zase asi moc. :-) A když to otočím, když na Asgardu mají být asiati a černoši, neměli by být ve Wakandě vedlejší postavy asiati a běloši? Jsou tam? (neviděl jsem a ne, zaporáci se nepočítají :-D)
675208
A jak se díváš třeba na Thora? Jde mi o to - OK, nejsou to reálné postavy, je to smyšlený svět, ale čerpá výrazně v severské mytologii. Tak jaký jiný důvod, než kvóty a politická korektnost, je tam mít černého Heimdalla, asiata bojovníka, ženskou bojovnici (co tuším není Valkýra). Dokonce je tam "vazbič", abysme si mi tlustí nestěžovali a blonďák s knírkem, co by mohl být homosexuál, kdyby bylo potřeba :-). Nemám s tím v podstatě sebemenší problém (Idris Elba jako Heimdall je super), ale nepřijde mi to "fér" (blbě řečeno). Mnohem spokojenější bych byl, kdyby Thor měl za spolubojovníky samý zarostlý bělochy a místo do Natalie Portman se zamiloval do černošky. Přišlo by mi to logičtější, než tohle a taky víc "empowering". Ale to už by bylo zase asi moc. :-) A když to otočím, když na Asgardu mají být asiati a černoši, neměli by být ve Wakandě vedlejší postavy asiati a běloši? Jsou tam? (neviděl jsem a ne, zaporáci se nepočítají :-D)
675170
3 -1
reagují: PhyrexiaN
reagovat
reaguje na: Maverick
Freeman je moc velká sázka na jistotu, to by byla nuda. Spíš si myslím, že takový Will Smith by na to byl úplně nejideálnější a byla by tím pádem vyřešena i První dáma, Jada Pinkett si svou účast eventuálně posichrovat dokáže přes #CzechiaSoWhite...
675207
Freeman je moc velká sázka na jistotu, to by byla nuda. Spíš si myslím, že takový Will Smith by na to byl úplně nejideálnější a byla by tím pádem vyřešena i První dáma, Jada Pinkett si svou účast eventuálně posichrovat dokáže přes #CzechiaSoWhite...
675196
3 0
reagují: Maverick
reagovat
reaguje na: Douglas
Čistě hypoteticky... evropský běloch má do "bělocha" z egypta stejně daleko jako dnešní egypťan, všechny kultury a rasy prochází vývojem
(doufám, že si taky nemyslíte, že se v té době kultury a rasy v egyptě
neprolínaly). Pokud někomu vadí, že bohy egypta hrají běloši, což
pochopitelně dokážu pochopit, tak ale nerozumím, že takovýmu člověku je
jedno, že v tom případě černoch v roli boha egypta nemá prostě co pohledávat už vůbec.
Malujte si mě jako rasistu, když vám to pomůže.... ale nenávidím tu
slepou pravdu jedný mince, jen protože to právě teď frčí.
675206
Čistě hypoteticky... evropský běloch má do "bělocha" z egypta stejně daleko jako dnešní egypťan, všechny kultury a rasy prochází vývojem (doufám, že si taky nemyslíte, že se v té době kultury a rasy v egyptě neprolínaly). Pokud někomu vadí, že bohy egypta hrají běloši, což pochopitelně dokážu pochopit, tak ale nerozumím, že takovýmu člověku je jedno, že v tom případě černoch v roli boha egypta nemá prostě co pohledávat už vůbec. Malujte si mě jako rasistu, když vám to pomůže.... ale nenávidím tu slepou pravdu jedný mince, jen protože to právě teď frčí.
675170
1 0
reagovat
reaguje na: Maverick
:D:D:D
675204
*:D**:D**:D*
675196
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ja vim, jenom tak spickuju. Jen me to s mou odhadovanou pulmiliardou u Krasky trosku zahralo u srdce :)
675200
Ja vim, jenom tak spickuju. Jen me to s mou odhadovanou pulmiliardou u Krasky trosku zahralo u srdce :)
675191
1 0
reagovat
reaguje na: Cival
Jasně a Martin Lawrence by mohl hrát věčně opilého Havla. :D
675198
Jasně a Martin Lawrence by mohl hrát věčně opilého Havla. *:D*
675195
3 0
reagovat
Tak uz sa spisuju peticie aby Disney dal 25% vydelku na cernu komunitu v USA :D Chjo, uz aby niekto natocil blockbuster z prostredia hospodskych flakacov, nech nieco tiez dostanem :)
675197
Tak uz sa spisuju peticie aby Disney dal 25% vydelku na cernu komunitu v USA :D Chjo, uz aby niekto natocil blockbuster z prostredia hospodskych flakacov, nech nieco tiez dostanem :)
11 0
reagovat
reaguje na: Cival
Denzel je na TGM moc tlstý, ale Morgan Freeman by bol super.
675196
Denzel je na TGM moc tlstý, ale Morgan Freeman by bol super.
675195
2 0
reagují: KARLOS, pepo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se