Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Rok v kostce 2017 - 2. část

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Cival
Aha, tak mně to nebylo jasný od první sekundy.

Každopádně vtipné, stál jsem si na kabelu, vůbec mi nedoteklo, že mluvíš o E7 :D
674206
Aha, tak mně to nebylo jasný od první sekundy. Každopádně vtipné, stál jsem si na kabelu, vůbec mi nedoteklo, že mluvíš o E7 *:D*
674104
0 0
reagovat
reaguje na: Stranger777
Tak hlavne vsichni rikaj ze je to jasny od prvni sekundy.

a myslel jsem Sola v e7 ;)
674104
Tak hlavne vsichni rikaj ze je to jasny od prvni sekundy. a myslel jsem Sola v e7 ;)
674084
1 0
reagují: Stranger777
reagovat
reaguje na: imf
Ano, pokusím se o to :D Dám si asi nějakej čas a budu doufat, že se přemažu a nebudu si to pamatovat, ale na to je lepší manželka než já :D
674084
Ano, pokusím se o to *:D* Dám si asi nějakej čas a budu doufat, že se přemažu a nebudu si to pamatovat, ale na to je lepší manželka než já *:D*
674073
0 0
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: Cival
OK, alespoň vím jak to máš nastavený a budu si na tebe dávat bacha :D

Kéž by tohle opravdu byly ty hlavní problémy, v tom máš recht :+

P.S.
Jak to myslíš s tím Hanem Solem? Já se bavím o spoilerech po tom co film vidíš. Hana jsi ještě neviděl, ne? :D
674083
OK, alespoň vím jak to máš nastavený a budu si na tebe dávat bacha *:D* Kéž by tohle opravdu byly ty hlavní problémy, v tom máš recht *:+* P.S. Jak to myslíš s tím Hanem Solem? Já se bavím o spoilerech po tom co film vidíš. Hana jsi ještě neviděl, ne? *:D*
674054
0 0
reagovat
reaguje na: Stranger777
Pominu-li ten rant, tak Cival nevykecal twisty... jenom rekl, ze ty postave do posledni chvile veril. To si muzes vylozit jakkoliv, ne?
674073
Pominu-li ten rant, tak Cival nevykecal twisty... jenom rekl, ze ty postave do posledni chvile veril. To si muzes vylozit jakkoliv, ne?
674050
0 0
reagují: Stranger777
reagovat
reaguje na: Stranger777
Nevim kde je ta hranice, odkdy jde zminit Hana Sola apod. Ja to mam tak mesic, pak uz je to chyba citatele... kterej by nemusel byt tak uzkoprsej. Fakt nevim jak jinak treba psat o aktualnim Shyovi nez vyspoilerovat konec Split.

kazdopadne mas v zivote vazny problemy ;)
674054
Nevim kde je ta hranice, odkdy jde zminit Hana Sola apod. Ja to mam tak mesic, pak uz je to chyba citatele... kterej by nemusel byt tak uzkoprsej. Fakt nevim jak jinak treba psat o aktualnim Shyovi nez vyspoilerovat konec Split. kazdopadne mas v zivote vazny problemy ;)
674050
1 0
reagují: Stranger777
reagovat
reaguje na: TheAshenOne

Uteč (od spoilerů)

Méně než rok po premiéře nebo jsi měl těžkou předpremiéru kámo;). V US na konci února loňského roku a u nás až v dubnu loňského roku. Spoiler tag se dá normálně použít.

Jen říkám, že jsem přečetl začátek a skončil naštvaný s celým článkem. To snad není účelem. Get out rozhodně neviděli i mnozí další, stejně jako neviděli všichni Split a osobně bych nevykecával ani Obvyklé podezřelé, to se prostě nedělá nebo by se aspoň dělat nemělo;)
674050
Méně než rok po premiéře nebo jsi měl těžkou předpremiéru kámo*;)*. V US na konci února loňského roku a u nás až v dubnu loňského roku. Spoiler tag se dá normálně použít. Jen říkám, že jsem přečetl začátek a skončil naštvaný s celým článkem. To snad není účelem. Get out rozhodně neviděli i mnozí další, stejně jako neviděli všichni Split a osobně bych nevykecával ani Obvyklé podezřelé, to se prostě nedělá nebo by se aspoň dělat nemělo*;)*
Uteč (od spoilerů)
673893
0 0
reagují: imf, Cival
reagovat
reaguje na: Cival
Njn, ale tohle já neschvaluju obecně. I kdybys mi vykecal konec Shining, tak bych to nepovažoval za správné. Nechápu proč nelze spoilery vynechat.

Úplně jsi mi připomenul manželčinu ségru, která mi při sledování filmu po pár minutách řekla "tohle je vrah". Já se na ni podíval a odpověď byla, že to přece museli už všichni dávno vidět, ne? :D Nemuseli a Uteč ještě řada lidí z MZ neviděla, viděl jsem to i v diskusích a rok to ještě taky nebylo.

Ale vážně, jestli tu už nemůžu číst články, protože spoilerovat se bude jakmile to zmizí z kin, tak se na to tady fakt můžu vyprdnout. Ještě vykecej konec Split a použiju vulgarismy ;)
674048
Njn, ale tohle já neschvaluju obecně. I kdybys mi vykecal konec Shining, tak bych to nepovažoval za správné. Nechápu proč nelze spoilery vynechat. Úplně jsi mi připomenul manželčinu ségru, která mi při sledování filmu po pár minutách řekla "tohle je vrah". Já se na ni podíval a odpověď byla, že to přece museli už všichni dávno vidět, ne? *:D* Nemuseli a Uteč ještě řada lidí z MZ neviděla, viděl jsem to i v diskusích a rok to ještě taky nebylo. Ale vážně, jestli tu už nemůžu číst články, protože spoilerovat se bude jakmile to zmizí z kin, tak se na to tady fakt můžu vyprdnout. Ještě vykecej konec Split a použiju vulgarismy *;)*
673928
0 -1
reagovat
Nejvic WTF scena: rotujici lanovka v Kingsman 2
673995
Nejvic WTF scena: rotujici lanovka v Kingsman 2
0 -1
reagovat
reaguje na: Stranger777
Rok pote, sorry ;)
673928
Rok pote, sorry ;)
673873
4 -1
reagují: Stranger777
reagovat
Scéna, kterou bychom chtěli zažít: Když za frontmanem kapely dojde matka s dcerou, že si od něj přeje odpanění :D - American Satan. Ten film je sice poloamatérský, ale má svoje momenty.
673925
Scéna, kterou bychom chtěli zažít: Když za frontmanem kapely dojde matka s dcerou, že si od něj přeje odpanění *:D* - [url=http://www.imdb.com/title/tt5451690/]American Satan[/url]. Ten film je sice poloamatérský, ale má svoje momenty.
0 0
reagovat
Herečka roku: Ana de Armas za Blade Runner 2049, ve kterém je skvělá a podává výborný výkon. Souhlas s Jessicou Chastain. Mě osobně dost bavila Gal Gadot a Sophia Lillis z TO.

Nejerektivníjší scéna: Charlize Theron a Sofia Boutella v Atomic Blonde tady není o čem. Sexy taneček Rihanni ve Valerianovi byl fajn, a totéž se dá říci o každé scéně Alex Daddario(já jí fakt žeru) v Pobřežní hlídce.

Nejlepší postava: Král Artuš, protože Artuš nikdy nebyl více cool a drsnější. Souhlas s výběrem a ještě bych přihodil postavu Adriana Toomes v podání Michael Keatona ze Spider-man.

Nejvíce WTF scéna: Vetřelec: Covenant, kde se hraje na flétnu, smrt postav. Pak tu máme celé Transformers 5, kde si můžeme vybrat libovolnou scénu. A v neposlední řadě finále Sněhuláka, které vůbec nedává smysl.

Nejlepší plakát: Thor: Ragnarok, Liga spravedlnosti, Baby Driver, Star Wars: Poslední z Jediů, Blade Runner 2049.

Nejlepší hláška: You need to understand, I will do anything to protect my family. I know you know what I'm talking about. So don't mess with me. Don't interfere in my business again. Because I will kill you and anyone you care about. (Spider-Man: Homecoming)

Nejvíce coolervoucí scéna:  Úvod Krále Artuše s Ericem Banou je tak neskutečně působivý, že patří k tomu nejlepšímu z celého filmu.

Scéna, kterou bychom chtěli zažít: Návštěva ostrova Wonder Woman.
673921
[b]Herečka roku:[/b] Ana de Armas za Blade Runner 2049, ve kterém je skvělá a podává výborný výkon. Souhlas s Jessicou Chastain. Mě osobně dost bavila Gal Gadot a Sophia Lillis z TO. [b]Nejerektivníjší scéna:[/b] Charlize Theron a Sofia Boutella v Atomic Blonde tady není o čem. Sexy taneček Rihanni ve Valerianovi byl fajn, a totéž se dá říci o každé scéně Alex Daddario(já jí fakt žeru) v Pobřežní hlídce. [b]Nejlepší postava: [/b]Král Artuš, protože Artuš nikdy nebyl více cool a drsnější. Souhlas s výběrem a ještě bych přihodil postavu [url=http://www.imdb.com/title/tt2250912/characters/nm0000474?ref_=tt_cl_t2]Adriana Toomes[/url] v podání Michael Keatona ze Spider-man. [b]Nejvíce WTF scéna: [/b]Vetřelec: Covenant, kde se hraje na flétnu, smrt postav. Pak tu máme celé Transformers 5, kde si můžeme vybrat libovolnou scénu. A v neposlední řadě finále Sněhuláka, které vůbec nedává smysl. [b]Nejlepší plakát: [/b]Thor: Ragnarok, Liga spravedlnosti, Baby Driver, Star Wars: Poslední z Jediů, Blade Runner 2049. [b]Nejlepší hláška: [/b]You need to understand, I will do anything to protect my family. I know you know what I'm talking about. So don't mess with me. Don't interfere in my business again. Because I will kill you and anyone you care about. (Spider-Man: Homecoming) [b]Nejvíce coolervoucí scéna:  [/b]Úvod Krále Artuše s Ericem Banou je tak neskutečně působivý, že patří k tomu nejlepšímu z celého filmu. [b]Scéna, kterou bychom chtěli zažít: [/b]Návštěva ostrova Wonder Woman.
0 0
reagovat
673913
[url=https://www.novinky.cz/zahranicni/462411-chytil-nacistu-eichmanna-a-nyni-podporil-nemeckou-afd.html]vite, kdo je nejvetsi nacek? zidi[/url]
0 -1
reagovat
nejlepsi hlaska: that's not a choo-choo.
673912
nejlepsi hlaska: that's not a choo-choo.
0 -1
reagovat
Já bych byl za dvojku Valeriana rád.

WTF dojící scéna sedí.
673902
Já bych byl za dvojku Valeriana rád. WTF dojící scéna sedí.
0 0
reagovat
reaguje na: Stranger777
vyse rok po premiere...  
a ona je urcite najviac hot herecka momentalne:)
673893
vyse rok po premiere...   a ona je urcite najviac hot herecka momentalne:)
673873
0 -1
reagují: Stranger777
reagovat
Nejvíc coolervoucí scéna: Michael Keaton a Tom Holland a ich rozhovor v aute. Skvelo nasnímané, nasvietené a ešte lepšie zahrané
Nejvíc coolervoucí scéna v IMAXE: Hoytemom nasnímané prelety lietadiel v Dunkirk. Nolan proste vie urobit cool scénu aj z listovania v zlatych stránkachNejvíc WTF scéna: Merlin v Transformers  (Stanley Tucci) je este viac mimo ako Merlin v Kingsman (Mark Strong). Tí dvaja herci su pritom
taki cool 
Nejerektivnější scéna: Allison Williams v underwear pritom v úplne obyčajnej scéne- rozhovor doma s frajerom
673890
[b]Nejvíc coolervoucí scéna: [/b]Michael Keaton a Tom Holland a ich rozhovor v aute. Skvelo nasnímané, nasvietené a ešte lepšie zahrané [b]Nejvíc coolervoucí scéna v IMAXE:[/b] [url=https://www.csfd.cz/tvurce/67266-hoyte-van-hoytema/]Hoytemom[/url] nasnímané prelety lietadiel v Dunkirk. Nolan proste vie urobit cool scénu aj z listovania v zlatych stránkach[b]Nejvíc WTF scéna: [/b]Merlin v Transformers  (Stanley Tucci) je este viac mimo ako Merlin v Kingsman (Mark Strong). Tí dvaja herci su pritom taki cool  [b]Nejerektivnější scéna:[/b] Allison Williams v underwear pritom v úplne obyčajnej scéne- rozhovor doma s frajerom
0 0
reagovat
Nejlepší herečka: Kaya Scodelario
Nejerektivnější scéna: Korzet Kayi Scodelario v pátých Pirátech
Nejlepší postava: Bradley Thomas v Blok 99
Nejvíc WTF scéna: Merlin v Kingsmanech
Nejlepší plakát: Dobrý časy..link
Nejvíc coolervoucí scéna: Souboj Goslinga a Sylvie Hoeks na konci  
Scénu, kterou chci zažít: Být vedle Kayi Scodelario v korzetu v pátých Pirátech:+
673883
Nejlepší herečka: Kaya Scodelario Nejerektivnější scéna: Korzet Kayi Scodelario v pátých Pirátech Nejlepší postava: Bradley Thomas v Blok 99 Nejvíc WTF scéna: Merlin v Kingsmanech Nejlepší plakát: Dobrý časy..[url=http://www.impawards.com/2017/good_time.html]link[/url] Nejvíc coolervoucí scéna: Souboj Goslinga a Sylvie Hoeks na konci   [b]Scénu, kterou chci zažít:[/b] Být vedle Kayi Scodelario v korzetu v pátých Pirátech*:+*
0 -1
reagovat

Cival

Jestli jsi mi hned na začátku článku vyspoileroval Uteč (ještě jsem neviděl), tak seš fakt frajer...:(
673873
Jestli jsi mi hned na začátku článku vyspoileroval Uteč (ještě jsem neviděl), tak seš fakt frajer...*:(*
Cival
6 -4
reagují: Cival, TheAshenOne
reagovat
Super výběry, wtf scén bylo dost, ale šanci proti té dojící scéně měly ty ostatní asi takovou jako zbytek herců proti mrtvýmu Ledgerovi na oscarech :)
673871
Super výběry, wtf scén bylo dost, ale šanci proti té dojící scéně měly ty ostatní asi takovou jako zbytek herců proti mrtvýmu Ledgerovi na oscarech :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se