Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 11641 - 11660 Napsat příspěvek

Lauren German

615516
http://www.topfox.tv/pic/lauren_german/187910_lauren_german_scaled.jpg
Lauren German
0 0
reagovat
Začíná tu být nějak mrtvo.

Nová buchta slavného režiséra link
615515
Začíná tu být nějak mrtvo. Nová buchta slavného režiséra http://s11.postimg.org/7kbm1qgsj/pofjdopjo.jpg
0 0
reagovat

Vincent

Víc tam mluví, což je obvykle mínus :D ale ona má děsně sexy přízvuk, kor jak BW.


btw tohle je supr 8):+

link
615347
Víc tam mluví, což je obvykle mínus *:D* ale ona má děsně sexy přízvuk, kor jak BW. btw tohle je supr *8)**:+* http://imgur.com/gallery/UinK4
Vincent
0 0
reagovat
Mozna to je taky tema vlasama, ja nevim, ale proste ji to slusi mnohem vic ted nez v Avengers :)
614881
Mozna to je taky tema vlasama, ja nevim, ale proste ji to slusi mnohem vic ted nez v Avengers :)
0 0
reagovat
Black Widow to slusi vic v Capovi nez Avengers; bud se mi to zda nebo tentokrat je trosku stihlejsi :)
614879
Black Widow to slusi vic v Capovi nez Avengers; bud se mi to zda nebo tentokrat je trosku stihlejsi :)
0 0
reagovat
Já už delší dobu tušil, že tam není něco v pořádku :D
614870
Já už delší dobu tušil, že tam není něco v pořádku *:D*
0 0
reagovat
Diskvalifikovat, ihned. :(
614865
Diskvalifikovat, ihned. *:(*
0 0
reagovat

Mildík

docela ti závidím, já inženýra nedodělal :D
613691
docela ti závidím, já inženýra nedodělal *:D*
Mildík
0 0
reagovat
Tý kráso... Tak odpoledne to tu skuhrá a dělá chudáčka... a teďka večer se to láduje kolínkem :D

Docela vám pánové závidím, já píšu diplomku (fail)...
613684
Tý kráso... Tak odpoledne to tu skuhrá a dělá chudáčka... a teďka večer se to láduje kolínkem *:D* Docela vám pánové závidím, já píšu diplomku (fail)...
0 0
reagovat
Ja ted dozral koleno a toci tu staropramen 11. Na buchty neni ani pomysleni.
613683
Ja ted dozral koleno a toci tu staropramen 11. Na buchty neni ani pomysleni.
0 0
reagovat
:D Fun Fucking Friday
613680
*:D* Fun Fucking Friday
0 0
reagovat
Když je buchta fakt dobrá, tak se vyplatí i vylízat pekáč.
613676
Když je buchta fakt dobrá, tak se vyplatí i vylízat pekáč.
0 0
reagovat
No, záleží na vzhledu, tvaru a chuti oné buchty, ale jinak ano.
613669
No, záleží na vzhledu, tvaru a chuti oné buchty, ale jinak ano.
0 0
reagovat

departed

Chápu. Takže taky si vybíráš mezi povidly a tvarohem. :)
613668
Chápu. Takže taky si vybíráš mezi povidly a tvarohem. *:)*
departed
0 0
reagovat
Buchty můžu téměř jakékoliv, ale v druhém smyslu jsem celkem vybíravý.
613667
Buchty můžu téměř jakékoliv, ale v druhém smyslu jsem celkem vybíravý.
0 0
reagovat
Jinak nejlepší buchty jsou tvarové a ze sladkých jídel se můžu utlouct po špičce s rumovo-koňakovou náplní. :)
613666
Jinak nejlepší buchty jsou tvarové a ze sladkých jídel se můžu utlouct po špičce s rumovo-koňakovou náplní. *:)*
0 0
reagovat
Tony: Breaking Bad? Haha
613665
Tony: Breaking Bad? Haha
0 0
reagovat
Tak mrazák a vaření ve velkém je fakt základ pro lidi, co žijí sami / ve dvou... Hodně jsem se to naučil praktikovat v anglii, kde prostě jsem musel šetřit (na dovolený to tam zvládnete trochu dražší jídlo, ale když tam žijete dlouhodobě, tak prostě to nejde)... Nemohl jsem si koupit obyčejná kuřecí prsa a něco si z toho udělat, tyhle věci tam jsou šíleně drahé. Ono všeobecně angláni jsou šíleně lenivý, takže polotovary do mikrovlnky zabírají 50% obchodu... Vyjímkou nejsou nakrájená cibule, mrkev, prostě všechno... (ale i to už je pro ty míň lenivý)...

Já když jsem chtěl prostě maso, tak jsem vzal 3 celá kuřata, jedno jsem k tomu dostal gratis a cenově jsem to měl snad stejně jakobych si koupil 1 kilo prsíček... Doma naporcovat, napytlíkovat na porce, z kostí udělat vývar, atd atd...

Ale zpátky k pizze a těstovinám... Já mám doma ten parádní strojek na těstoviny a musím říct, že je to opravdu jiná liga... Je to pracné, ale člověk dostává ten správný grif časem a nakonec to docela jde... Jen jsem se teda pořád nevychytal skladování... Až to vychytám, tak se prostě stačí jedno nedělní odpoledne hecnou, věnovat tomu 2-3 hodiny a udělat si pár kilo těstovin do zásoby...
613662
Tak mrazák a vaření ve velkém je fakt základ pro lidi, co žijí sami / ve dvou... Hodně jsem se to naučil praktikovat v anglii, kde prostě jsem musel šetřit (na dovolený to tam zvládnete trochu dražší jídlo, ale když tam žijete dlouhodobě, tak prostě to nejde)... Nemohl jsem si koupit obyčejná kuřecí prsa a něco si z toho udělat, tyhle věci tam jsou šíleně drahé. Ono všeobecně angláni jsou šíleně lenivý, takže polotovary do mikrovlnky zabírají 50% obchodu... Vyjímkou nejsou nakrájená cibule, mrkev, prostě všechno... (ale i to už je pro ty míň lenivý)... Já když jsem chtěl prostě maso, tak jsem vzal 3 celá kuřata, jedno jsem k tomu dostal gratis a cenově jsem to měl snad stejně jakobych si koupil 1 kilo prsíček... Doma naporcovat, napytlíkovat na porce, z kostí udělat vývar, atd atd... Ale zpátky k pizze a těstovinám... Já mám doma ten parádní strojek na těstoviny a musím říct, že je to opravdu jiná liga... Je to pracné, ale člověk dostává ten správný grif časem a nakonec to docela jde... Jen jsem se teda pořád nevychytal skladování... Až to vychytám, tak se prostě stačí jedno nedělní odpoledne hecnou, věnovat tomu 2-3 hodiny a udělat si pár kilo těstovin do zásoby...
0 0
reagovat

Disketa1

Tím se zřejmě leccos vysvětluje.
613661
Tím se zřejmě leccos vysvětluje.
Disketa1
0 0
reagovat
Ad jídla v práci. Před chvílí jsem dojedl domácí chleba se schwarzwaldskou šunkou, rukolou, zakápnutý olivovým olejem. Chuťový orgasmus, cena poloviční oproti kantýně. 8)
Gonzi: To je podle mne základ, připravovat si do mrazáku, ledničky, nakládáním, zavařováním, sušením, aby se dalo vařit rychle, levně, chutně, relativně zdravě, ale hlavně bez polotovarů. :)
Ledničku a mrazák plnou různých druhů pesta, naložených věcí, kvásku, zamraženého těsta, naklíčených luštěnin, domácího vývaru atd. atd.
Třeba co se týká té pizzy, tak když jdu ráno do práce, vyndám těsto z mrazáku, přijdu z práce, rozpálím troubu s kamenem, hodím do mixéru plechovku rajčat, bylinky atd, nakrájím sýr, šunku, zeleninu co mne napadne napíšu pár komentářů na Moviezone, rozválím těsto (rukama), všechno na to šoupnu, hodim to do trouby a během chvilky sedim u filmu s pizzou.
Mildík: Domácí těstoviny moc ne, akorát nudle do polévky, špecle nebo gnocchi. :)
613660
Ad jídla v práci. Před chvílí jsem dojedl domácí chleba se schwarzwaldskou šunkou, rukolou, zakápnutý olivovým olejem. Chuťový orgasmus, cena poloviční oproti kantýně. *8)* Gonzi: To je podle mne základ, připravovat si do mrazáku, ledničky, nakládáním, zavařováním, sušením, aby se dalo vařit rychle, levně, chutně, relativně zdravě, ale hlavně bez polotovarů. *:)* Ledničku a mrazák plnou různých druhů pesta, naložených věcí, kvásku, zamraženého těsta, naklíčených luštěnin, domácího vývaru atd. atd. Třeba co se týká té pizzy, tak když jdu ráno do práce, vyndám těsto z mrazáku, přijdu z práce, rozpálím troubu s kamenem, hodím do mixéru plechovku rajčat, bylinky atd, nakrájím sýr, šunku, zeleninu co mne napadne napíšu pár komentářů na Moviezone, rozválím těsto (rukama), všechno na to šoupnu, hodim to do trouby a během chvilky sedim u filmu s pizzou. Mildík: Domácí těstoviny moc ne, akorát nudle do polévky, špecle nebo gnocchi. *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se