Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum BITVY

příspěvky 11661 - 11680 Napsat příspěvek
Jak je vidět bitva buchet získala nový rozměr. :D
U mě vedou jednoznačně povidlové. :))
613659
Jak je vidět bitva buchet získala nový rozměr. *:D* U mě vedou jednoznačně povidlové. *:))*
0 0
reagovat
Není nad perník. 8)
613658
Není nad perník. *8)*
0 0
reagovat

Memphis

Už si někdy měl čokoládovou buchtu?
613656
Už si někdy měl čokoládovou buchtu?
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

A kynuté nebo jiné? :D
613655
A kynuté nebo jiné? *:D*
Memphis
0 0
reagovat
Já chci buchty. :(
613654
Já chci buchty. :(
0 0
reagovat
Jděte někam, já teď musel sníst meníčko ve kterým byla nudlovka a sekaná. Chci taky Pizzu :(
613653
Jděte někam, já teď musel sníst meníčko ve kterým byla nudlovka a sekaná. Chci taky Pizzu :(
0 0
reagovat
Ještě doplním Tonyho návod na "domácí pec"...

Pec k pizze patří, ale na druhou stranu kdo ji má doma, že? Pokud nemáte pec, nemáte ani pečící kámen, tak se dají podmínky i tak snadno nahradit... Ono je strašně důležité udržovat teplotu v troubě...

Stačí rozpálit troubu na maximum (nebojte se toho, pravá pec má cca 2-3x násobek běžné trouby) a vložit doprostřed obyčejný plech, ale OBRÁCENĚ... Tím vám vznikne plocha, ze které můžete snadno sundávat, ale i nandávat cokoliv (prostě vám to nezapadne do žlábku)... Tento plech vám bude sloužit jako plocha na pečení a nebudete s ním hýbat... Pak si vždycky jen připravíte pizzu (já to dělám na pečícím papíře) a jednoduše pomocí druhého plechu přesunu (sesunu) na rozpálený plech v troubě...

Když je pizza hotová, není nic lehčího, než otevřít troubu, chytnout kraj pečícího papíru a elegantně pizzu vytáhnout...

Tohle je asi nejosvědčenější metoda jak nahradit pravou pec...
613652
Ještě doplním Tonyho návod na "domácí pec"... Pec k pizze patří, ale na druhou stranu kdo ji má doma, že? Pokud nemáte pec, nemáte ani pečící kámen, tak se dají podmínky i tak snadno nahradit... Ono je strašně důležité udržovat teplotu v troubě... Stačí rozpálit troubu na maximum (nebojte se toho, pravá pec má cca 2-3x násobek běžné trouby) a vložit doprostřed obyčejný plech, ale OBRÁCENĚ... Tím vám vznikne plocha, ze které můžete snadno sundávat, ale i nandávat cokoliv (prostě vám to nezapadne do žlábku)... Tento plech vám bude sloužit jako plocha na pečení a nebudete s ním hýbat... Pak si vždycky jen připravíte pizzu (já to dělám na pečícím papíře) a jednoduše pomocí druhého plechu přesunu (sesunu) na rozpálený plech v troubě... Když je pizza hotová, není nic lehčího, než otevřít troubu, chytnout kraj pečícího papíru a elegantně pizzu vytáhnout... Tohle je asi nejosvědčenější metoda jak nahradit pravou pec...
0 0
reagovat

Mildík

viděl jsem to a upřímně nedokážu pochopit, proč by to někdo dělal... I kdyby to bylo ve výsledku lepší (o čemž bych se i hádal jak moc to bylo cítit), tak strávit tolik času, zašpinit tolik nádobí atd. abych měl o 5% lepší nudle... mno nedoporučuju.
Tony - já to těsto znám, xkrát jsem ho viděl dělat (naživo). Každopádně to s tím mražákem nezní marně (tvorba zásob).
613651
viděl jsem to a upřímně nedokážu pochopit, proč by to někdo dělal... I kdyby to bylo ve výsledku lepší (o čemž bych se i hádal jak moc to bylo cítit), tak strávit tolik času, zašpinit tolik nádobí atd. abych měl o 5% lepší nudle... mno nedoporučuju. Tony - já to těsto znám, xkrát jsem ho viděl dělat (naživo). Každopádně to s tím mražákem nezní marně (tvorba zásob).
Mildík
0 0
reagovat
Těsto je sice kynuté, ale až trestuhodně jednoduché (rozhodně žádná šílenost jako jiná kynutá těsta)... Ale v kanclu to asi neuděláš no... :D

A když už jsme nakousli tu itaslkou kuchyni... Někdo zkušenosti s domácími těstovinami? Jako s výrobou myslím :)
613650
Těsto je sice kynuté, ale až trestuhodně jednoduché (rozhodně žádná šílenost jako jiná kynutá těsta)... Ale v kanclu to asi neuděláš no... *:D* A když už jsme nakousli tu itaslkou kuchyni... Někdo zkušenosti s domácími těstovinami? Jako s výrobou myslím *:)*
0 0
reagovat
Kamarád dělal v docela dobrym podniku Pizzy 10 let a dělali to z nějaký instantní směsi z Makra, kde už je sušený droždí, mouka, sůl, tuk, prej je to tak normální naprosto všude. Což fakt nechápu, protože smíchat mouku, droždí, sůl, vlažnou vodu a olivovej olej (nic jinýho, opakuju nic jinýho v tom těstě nemá co dělat!!), nechat nadvakrát vykynout zvládne každej kretén. Pak je základ mít rozpálenou pec, když neni pec, tak pečící kámen do trouby, když neni kámen, tak v klidu nějakou kulatou formu nebo plech či pekáč. Ale chce to tu "nádobu rozpálit fakt na maximum. No a co si dá kdo nahoru už je jeho věc.
Jo a to těsto jde suprově udělat do zásoby do mrazáku po vykynutí klidně i na pečící papír.
613649
Kamarád dělal v docela dobrym podniku Pizzy 10 let a dělali to z nějaký instantní směsi z Makra, kde už je sušený droždí, mouka, sůl, tuk, prej je to tak normální naprosto všude. Což fakt nechápu, protože smíchat mouku, droždí, sůl, vlažnou vodu a olivovej olej (nic jinýho, opakuju nic jinýho v tom těstě nemá co dělat!!), nechat nadvakrát vykynout zvládne každej kretén. Pak je základ mít rozpálenou pec, když neni pec, tak pečící kámen do trouby, když neni kámen, tak v klidu nějakou kulatou formu nebo plech či pekáč. Ale chce to tu "nádobu rozpálit fakt na maximum. No a co si dá kdo nahoru už je jeho věc. Jo a to těsto jde suprově udělat do zásoby do mrazáku po vykynutí klidně i na pečící papír.
0 0
reagovat

Mildík

Mně nechutná italská pizza... takže naopak Chacharovu síť extrémně adoruju a pravidelně si tam dávám např tuhle kombinaci: smetanový základ, eidam, šunka, slanina, žampióny, kukuřice, oregáno. Chtěl bych vidět, jak by se na tohle tvářil Ital :D Každopádně oni se za italskou pizzerii nevydávají a naopak mají i pizzy s klobásama, tvarůžkama atd.
TonyClifton
Vlastní pizzu si dost dobře neudělám v kanclu + dobré těsto je kynuté (s čímž se nemíním obtěžovat) a dobré práškové jsem ještě neviděl, takže si max sem tam koupím takový ten zmrzlý korpus. Každopádně lepší (čti: mně více chutnající) pizzu než v chacharovi jsem ještě neměl.
613648
Mně nechutná italská pizza... takže naopak Chacharovu síť extrémně adoruju a pravidelně si tam dávám např tuhle kombinaci: [b]smetanový základ, eidam, šunka, slanina, žampióny, kukuřice, oregáno[/b]. Chtěl bych vidět, jak by se na tohle tvářil Ital *:D* Každopádně oni se za italskou pizzerii nevydávají a naopak mají i pizzy s klobásama, tvarůžkama atd. [b]TonyClifton[/b] Vlastní pizzu si dost dobře neudělám v kanclu + dobré těsto je kynuté (s čímž se nemíním obtěžovat) a dobré práškové jsem ještě neviděl, takže si max sem tam koupím takový ten zmrzlý korpus. Každopádně lepší (čti: mně více chutnající) pizzu než v chacharovi jsem ještě neměl.
Mildík
0 0
reagovat
Tak tak, Pizzu si doma taky udělám občas, ani to není žádná věda. Základní těsto je za hubičku a pak je na každém, co všechno si tam naskládá a kolik do toho investuje 8)

Rozhodně se nebojte experimentovat a i když doma člověk nemá pec, tak existují super fígle, jak si takovou pec co nejvíce přizpůsobit a rozdíl člověk nepozná...

Jinak ony české "pizzy" a restaurace vydávající se za italké atd... No já to moc nemusím a mám na to jednoduchý návod. Většinou než někam člověk jde, tak si na internetu zkontroluje co podnik nabízí (nebo lze většinou zjistit už i z lístku na místě) - stačí zkontrolovat 2-3 základní pizzy. Pokud podnik Margheritu ani třeba Quattro Formaggi neumí dělat správně, tak rychle pryč... Opravdu na kombinaci Eidam, oregáno ("Margherita") nejsem zvědavej... 8)
613647
Tak tak, Pizzu si doma taky udělám občas, ani to není žádná věda. Základní těsto je za hubičku a pak je na každém, co všechno si tam naskládá a kolik do toho investuje *8)* Rozhodně se nebojte experimentovat a i když doma člověk nemá pec, tak existují super fígle, jak si takovou pec co nejvíce přizpůsobit a rozdíl člověk nepozná... Jinak ony české "pizzy" a restaurace vydávající se za italké atd... No já to moc nemusím a mám na to jednoduchý návod. Většinou než někam člověk jde, tak si na internetu zkontroluje co podnik nabízí (nebo lze většinou zjistit už i z lístku na místě) - stačí zkontrolovat 2-3 základní pizzy. Pokud podnik Margheritu ani třeba Quattro Formaggi neumí dělat správně, tak rychle pryč... Opravdu na kombinaci Eidam, oregáno ("Margherita") nejsem zvědavej... *8)*
0 0
reagovat
Neni nic jednoduššího, než si udělat pizzu vlastní. Když to člověk vymaká, tak to v klidu vyjde na nějakých 15 korun za pizzu a je to za pár minut. :) Zvládne to každej, i lidi, co jinak připálej vodu na čaj.
613646
Neni nic jednoduššího, než si udělat pizzu vlastní. Když to člověk vymaká, tak to v klidu vyjde na nějakých 15 korun za pizzu a je to za pár minut. *:)* Zvládne to každej, i lidi, co jinak připálej vodu na čaj.
0 0
reagovat
kua, teď mám chuť na pizzu :- (samozřejmě jedině poctivou českou pizzu
613645
kua, teď mám chuť na pizzu *:-* (samozřejmě jedině [link="http://www.pizzaprotebe.cz/"]poctivou českou pizzu[/link]
0 0
reagovat
Jo jo sex je jako pizza, i když je špatná, tak je to pořád vlastně dobrý. :D
613643
Jo jo sex je jako pizza, i když je špatná, tak je to pořád vlastně dobrý. *:D*
0 0
reagovat
613642
[link="http://www.youtube.com/watch?v=Hnvoz91k8hc&feature=em-hot"]Až mě děsí fakt, že nevím, co bych si vybral[/link] *:D*
0 0
reagovat
V obou případech kekel, ať už separátně či dohromady.
613604
V obou případech kekel, ať už separátně či dohromady.
0 0
reagovat

Mildík

naprostá blbost - pokud se mi teď líbí emma watson, tak nepotřebuju její průnik s Jennifer Lawrence a naopak + obě jsou dost jiné, takže ten jejich mix rozhodně není "nejlepší verze" (což by možná, MOŽNÁ, MOŽNÁ platilo třeba u emmy watson s charlize theron)
613600
naprostá blbost - pokud se mi teď líbí emma watson, tak nepotřebuju její průnik s Jennifer Lawrence a naopak + obě jsou dost jiné, takže ten jejich mix rozhodně není "nejlepší verze" (což by možná, MOŽNÁ, [b]MOŽNÁ[/b] platilo třeba u emmy watson s charlize theron)
Mildík
0 0
reagovat
Mildík: Separátně určitě lepší ;), ale nemusejí se separovat... mno, to už se dostáváme k úvahám, které mě půdovdě napadaly při popisku linku než sem na něj klikl 8):D
613599
Mildík: Separátně určitě lepší *;)*, ale nemusejí se separovat... mno, to už se dostáváme k úvahám, které mě půdovdě napadaly při popisku linku než sem na něj klikl *8)**:D*
0 0
reagovat
I když popravdě řečeno, nevím jestli to je opravdu taková výhra... Separátně mi přijdou lepší 8)
613595
I když popravdě řečeno, nevím jestli to je opravdu taková výhra... Separátně mi přijdou lepší *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se