Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Zahájí Steven Soderbergh hollywoodskou revoluci?

příspěvky 1 - 17 Napsat příspěvek
ef uuu cee ka
387466
ef uuu cee ka
0 0
reagovat

Ted

Nevim...
387465
Nevim...
Ted
0 0
reagovat
Prvni odhady 7 - 8.5 za vikend z 3000 kin. Hm. 
387464
Prvni odhady 7 - 8.5 za vikend z 3000 kin. Hm. 
0 0
reagovat
Soderbergh ma tu reklamu posledni tyden pred uvedenim do kin vazne posichrovanou... link
387326
Soderbergh ma tu reklamu posledni tyden pred uvedenim do kin vazne posichrovanou... http://www.youtube.com/watch?v=iNr9xdc6cVA&t=10s
0 0
reagovat
TedGeorge, preto pisem ze ta bublina musi splasnut. Samozrejme, ze reklamka to prezenie cez co najviac medii, budu riesit viralne stranky a podobne. U blockbustru mas dnes uz prakticky vsetko naraz ale nieje to otazka toho, ze by sa to inac nedalo. Len sa zrejme niekto boji, ze ked nebude tv spot 10x denne tak na film nikto nepride.
Lebo na druhu stranu Soderberg sa momentalne modli, ze ma dostatocne renome a ma to narvane hviezdami, takze sa to hashtaguje same. Skus si ale na chvilu predstavit, ze si zacinajuci reziser, dostal si konecne pachy na film a potrebujes propagaciu aby o nom aj niekto vedel. S takymto pristupom ti to zaadne v dave anonymnych fan pocinov na YT.
Proste sa bojim, ze tento system je dobry tak pre velke mena ktore si nalakaju hviezdy a uz maju 20 mega na ucte aby si to mohli s trochou vypomoci zaplatit. To je zlate pre tych par ludi ale studiovy system to neprevrati naruby.
387157
TedGeorge, preto pisem ze ta bublina musi splasnut. Samozrejme, ze reklamka to prezenie cez co najviac medii, budu riesit viralne stranky a podobne. U blockbustru mas dnes uz prakticky vsetko naraz ale nieje to otazka toho, ze by sa to inac nedalo. Len sa zrejme niekto boji, ze ked nebude tv spot 10x denne tak na film nikto nepride. Lebo na druhu stranu Soderberg sa momentalne modli, ze ma dostatocne renome a ma to narvane hviezdami, takze sa to hashtaguje same. Skus si ale na chvilu predstavit, ze si zacinajuci reziser, dostal si konecne pachy na film a potrebujes propagaciu aby o nom aj niekto vedel. S takymto pristupom ti to zaadne v dave anonymnych fan pocinov na YT. Proste sa bojim, ze tento system je dobry tak pre velke mena ktore si nalakaju hviezdy a uz maju 20 mega na ucte aby si to mohli s trochou vypomoci zaplatit. To je zlate pre tych par ludi ale studiovy system to neprevrati naruby.
0 0
reagovat

TedGeorge

Škoda :D
387151
Škoda *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

stranger

Nevim :D
387145
Nevim *:D*
stranger
0 0
reagovat

TedGeorge

A o tom Umučení něco víš, jak to bylo s distribucí? Šlo to přes nějakej Newmarket tuším, což je taky asi takové studio-neustudio. Případně stačí říct "nevím" :D
387141
A o tom Umučení něco víš, jak to bylo s distribucí? Šlo to přes nějakej Newmarket tuším, což je taky asi takové studio-neustudio. Případně stačí říct "nevím" *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

hm

Tak to asi nezbyva, nez jit do kina a podporit, na rottenench i metacritic zatim krasny
387136
Tak to asi nezbyva, nez jit do kina a podporit, na rottenench i metacritic zatim krasny
hm
0 0
reagovat

Will

Hlavne a predevsim je to o reklame.

Neprijde ti trochu absurdni, kdyz treba Universalove narvou nejakych 80 mega do americke reklamy na Mumii a ono to tam pak vydela prave tech 80, cili studio dostane nazpatek maximalne pade a je v minusu 30 jenom na nakladech na reklamu - nemluve o samotnym rozpoctu?

Vsichni to vi a nikdo s tim neni schopnej cokoliv udelat. Proc? Protoze to proste ti nejvetsi hraci jinak neumi a kdyby Hollywood nezachranovala Asie, tak jsou v riti, protoze ty prachy na reklamu rostou naprosto neskutecne a prijmy z blu-ray a DVD zacinaji bejt pomalu zanedbatelny.

Soderbergh todle dobre vidi. Bohuzel je pak skoro jedno, ze je to kvalitni a unikatni reziser, se kterym by vsichni klidne makali zadarmo. A on narozdil od jinejch packalu, ktery vsechno toci na 10 zaberu 3 dny ma jasnej plan a za par tydnu ma hotovo. Navic levne. Protoze koho zajima, jestli je rozpocet 10, 30 nebo 50, kdyz je reklama takovej drahej pruser a lidi by bez ni (podle studii) svuj zadek od Netflixu nevytahli.

Uvidime, jestli vytahli.
387135
Hlavne a predevsim je to o reklame. Neprijde ti trochu absurdni, kdyz treba Universalove narvou nejakych 80 mega do americke reklamy na Mumii a ono to tam pak vydela prave tech 80, cili studio dostane nazpatek maximalne pade a je v minusu 30 jenom na nakladech na reklamu - nemluve o samotnym rozpoctu? Vsichni to vi a nikdo s tim neni schopnej cokoliv udelat. Proc? Protoze to proste ti nejvetsi hraci jinak neumi a kdyby Hollywood nezachranovala Asie, tak jsou v riti, protoze ty prachy na reklamu rostou naprosto neskutecne a prijmy z blu-ray a DVD zacinaji bejt pomalu zanedbatelny. Soderbergh todle dobre vidi. Bohuzel je pak skoro jedno, ze je to kvalitni a unikatni reziser, se kterym by vsichni klidne makali zadarmo. A on narozdil od jinejch packalu, ktery vsechno toci na 10 zaberu 3 dny ma jasnej plan a za par tydnu ma hotovo. Navic levne. Protoze koho zajima, jestli je rozpocet 10, 30 nebo 50, kdyz je reklama takovej drahej pruser a lidi by bez ni (podle studii) svuj zadek od Netflixu nevytahli. Uvidime, jestli vytahli.
Will
0 0
reagovat
Mne stale uchadza v com je toto gamechanger, pretoze mi pride ze takyto film nesmie stat viac jak 10 mega, inac to nikto nezaplati. Coz mimo ine znamena ze velke hviezdy su tam na dobre slovo a stale sa klepes ci sa to cele zaplati.
To mi skor pride rozumne splasnut studiovu bublinu, nerobit take machinacie s prachami a davat ai pozor na rozpocty. Aby sa ludia nebali experimentovat a netocili sa dokola filmy z jednej serie, na ktoru sa chodi pretoze nic ine v kine nieje, nie preto ze by to bola dobra seria.
387134
Mne stale uchadza v com je toto gamechanger, pretoze mi pride ze takyto film nesmie stat viac jak 10 mega, inac to nikto nezaplati. Coz mimo ine znamena ze velke hviezdy su tam na dobre slovo a stale sa klepes ci sa to cele zaplati. To mi skor pride rozumne splasnut studiovu bublinu, nerobit take machinacie s prachami a davat ai pozor na rozpocty. Aby sa ludia nebali experimentovat a netocili sa dokola filmy z jednej serie, na ktoru sa chodi pretoze nic ine v kine nieje, nie preto ze by to bola dobra seria.
0 0
reagovat

TedGeorge

Díky, já měl právě ten pocit, že jestli to má takhle promyšlený, tak těžko prodělá :)

Ještě by mě zajímalo, jestli tušíš, jak to bylo u Passion of the Christ, protože tam si do toho snad Gibson taky nalil vlastní peníze, ne?
387128
Díky, já měl právě ten pocit, že jestli to má takhle promyšlený, tak těžko prodělá :) Ještě by mě zajímalo, jestli tušíš, jak to bylo u Passion of the Christ, protože tam si do toho snad Gibson taky nalil vlastní peníze, ne?
TedGeorge
0 0
reagovat

Stranger

Celkove z USA vic jak 30. Min by nebylo dobry.

Ale jak pisu ve clanku, imho ma velkou cast nakladu na reklamu pokrytou tou dohodou s Amazon Prime. Spis tu tedy hovorime o symbolicky rovine - show the Man, ze to jde i bez nej.

S tim, jak to ma sef nastaveny ani penize prodelat nemuze.
387127
Celkove z USA vic jak 30. Min by nebylo dobry. Ale jak pisu ve clanku, imho ma velkou cast nakladu na reklamu pokrytou tou dohodou s Amazon Prime. Spis tu tedy hovorime o symbolicky rovine - show the Man, ze to jde i bez nej. S tim, jak to ma sef nastaveny ani penize prodelat nemuze.
Stranger
0 0
reagovat

TedGeorge

Teď myslíš 1. víkend, že? A celkově?
387126
Teď myslíš 1. víkend, že? A celkově?
TedGeorge
0 0
reagovat

Stranger777, Marlax

Tak vzhledem k tomu, kolik s tim mel s_ani, jak dlouho na tom makal a co by to melo symbolizovat do budoucna, by cokoliv pod 10 mega bylo slusnym kopancem do kouli. Imho by byl docela rad za 15.
387125
Tak vzhledem k tomu, kolik s tim mel s_ani, jak dlouho na tom makal a co by to melo symbolizovat do budoucna, by cokoliv pod 10 mega bylo slusnym kopancem do [spoiler]kouli[/spoiler]. Imho by byl docela rad za 15.
Stranger777, Marlax
0 0
reagovat

Marlax

Díky za dotaz, tohle byla i moje první myšlenka.
387124
Díky za dotaz, tohle byla i moje první myšlenka.
Marlax
0 0
reagovat
A jakou částku bysme tedy měli na boxofficemojo vyhlížet, aby bylo možné prohlásit, že mu to vyšlo?
Jinak jsem zvědavý na závěr kampaně, zatím průběžně zapomínám, že ten film existuje.
387123
A jakou částku bysme tedy měli na boxofficemojo vyhlížet, aby bylo možné prohlásit, že mu to vyšlo? Jinak jsem zvědavý na závěr kampaně, zatím průběžně zapomínám, že ten film existuje.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se