Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Superman se vrátí v černém obleku

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Glouwer

1, ant-man ma byt obcas obrovsky
2, spiderman ma byt detinsky a ma hlaskovat....a to oproti garfieldovi zvladol na vybornu
3, lenze iron-man v prvom dieli nepadal, ale pristaval cielene k tomu tanku, a rhody padal volnym padom bez podporneho systemu....su to rozdielne veci....ono velky rozdiel je v scenaristoch....v marvelu ich pisu ludia, co maju nastudovanu aj predlohu, staci sa pozriet na ironmanove obleky, pricom v dc na tom pokulhavaju aj serialy a aj filmy, kde snad jedine co bude podla predlohy bude wonder woman
361669
1, ant-man ma byt obcas obrovsky 2, spiderman ma byt detinsky a ma hlaskovat....a to oproti garfieldovi zvladol na vybornu 3, lenze iron-man v prvom dieli nepadal, ale pristaval cielene k tomu tanku, a rhody padal volnym padom bez podporneho systemu....su to rozdielne veci....ono velky rozdiel je v scenaristoch....v marvelu ich pisu ludia, co maju nastudovanu aj predlohu, staci sa pozriet na ironmanove obleky, pricom v dc na tom pokulhavaju aj serialy a aj filmy, kde snad jedine co bude podla predlohy bude wonder woman
Glouwer
0 0
reagovat
problem bvs je ten, ze sa tam poja celkom 3 dejove linky, ktore by vydali celkovo na 3 samostatne fily....
1, bvs....klasicky stret tychto dvoch hrdinov, kedy v komiksu isiel prvy clark po bruceovi, lebo ho mal za zlocinca...tu to otocili a uplne zabili cely potencial,

2, injustice....to je pasaz z buducnosti, kedy sa v metropolise stane nieco hrozne a superman sa rozhodne vziat vsetko do svojich ruk, s cim batman samozrejme nesuhlasi, tak si idu po krku....su to komiksy od tvorcov rovnakej hry a mortalu kombat, pribeh je perfektny a urcite odporucam a dufam, ze sa ho budu drzat po, alebo pocas justice league

3, superman doomsday....pasaz, ktoru vobec nemali do filmu pchat, ale miesto toho sa mali venovat bodu cislo 1, a rozvijat ho, mohli viac nechat rozvinut lois, wonder woman si mali usetrit na dalsi film

PS: aj smrt jimiho je z injustice a mohli s nou nalozit lepsie co sa tyka dopadu na lois

PS2: bohuzial snyder by potreboval okolo seba ludi co necitali len jeden supermanov....batmanov pribeh, lebo v tom ma velke medzeri a aby ho niekto kopol do vajec, ked to moc prekombinovava a nebuduje ziadne napetie a to co nahodou aj vybudoval zraza dolu tym, ze sa ziadnej linke nevenuje apoctivo a nerozvija ju ako by si zasluzila
361667
problem bvs je ten, ze sa tam poja celkom 3 dejove linky, ktore by vydali celkovo na 3 samostatne fily.... 1, bvs....klasicky stret tychto dvoch hrdinov, kedy v komiksu isiel prvy clark po bruceovi, lebo ho mal za zlocinca...tu to otocili a uplne zabili cely potencial, 2, injustice....to je pasaz z buducnosti, kedy sa v metropolise stane nieco hrozne a superman sa rozhodne vziat vsetko do svojich ruk, s cim batman samozrejme nesuhlasi, tak si idu po krku....su to komiksy od tvorcov rovnakej hry a mortalu kombat, pribeh je perfektny a urcite odporucam a dufam, ze sa ho budu drzat po, alebo pocas justice league 3, superman doomsday....pasaz, ktoru vobec nemali do filmu pchat, ale miesto toho sa mali venovat bodu cislo 1, a rozvijat ho, mohli viac nechat rozvinut lois, wonder woman si mali usetrit na dalsi film PS: aj smrt jimiho je z injustice a mohli s nou nalozit lepsie co sa tyka dopadu na lois PS2: bohuzial snyder by potreboval okolo seba ludi co necitali len jeden supermanov....batmanov pribeh, lebo v tom ma velke medzeri a aby ho niekto kopol do vajec, ked to moc prekombinovava a nebuduje ziadne napetie a to co nahodou aj vybudoval zraza dolu tym, ze sa ziadnej linke nevenuje apoctivo a nerozvija ju ako by si zasluzila
0 0
reagovat
Já bych rád aspoň základní inteligenci i u komiksových filmů, netuším proč by tam neměla nebo nemohla být. To, že je to komiks přece automaticky nemusí znamenat, že ten film bude komplet dementní.
361598
Já bych rád aspoň základní inteligenci i u komiksových filmů, netuším proč by tam neměla nebo nemohla být. To, že je to komiks přece automaticky nemusí znamenat, že ten film bude komplet dementní.
0 0
reagovat
Ja som tym len myslel, ze ak si chcem precvicit mozog tak si pustim Primer alebo Coherence a nezamyslam sa nad logickostou v marvel/dc filmoch.
361607
Ja som tym len myslel, ze ak si chcem precvicit mozog tak si pustim Primer alebo Coherence a nezamyslam sa nad logickostou v marvel/dc filmoch.
0 0
reagovat

xnewstedx

Chápu jak to myslíš, ale já mluvil o stejném Universu. O tom universu, kde Iron man v prvním díle padal z mnohem větší výšky (scéna s tankem) - padal volným pádem a pak se postavil a tank ještě rozebral na součástky malou raketkou. O několik let později, kdy oblek má mnohem vychytanější dostane Rhodes zásah do zdroje a padá z menší výšky a skoro zemře a je na chvíli ochrnutý. Neberme v potaz to, že by to nikdo nepřežil ale v rámci Universa ve chvíli, kdy mu Iron man oddělá masku, by se Rhodes měl začít smát a solit hlášky, jak si rozbil hubu, ostatně to se od Marvelu dnes i očekává ;) ..... Vím, že to jsou jen detaily, jen mi příjde, že poslední dobou už mi to nepřipadá tak strasně cool... nevím jestli stárnu, ale třeba obří Ant-Man nebo dětinský Spider-man se mi už vůbec nelíbili. V komiksu to možná vypadá cool, ale na plátně se mi to moc nelíbilo. A takových scén je u Marvelu čím dál víc. Po Avengers 1 se mi bohužel nelíbil žádný film od Marvelu.... fakt nevím jestli stárnu nebo co.... :-
361602
Chápu jak to myslíš, ale já mluvil o stejném Universu. O tom universu, kde Iron man v prvním díle padal z mnohem větší výšky ([link="https://www.youtube.com/watch?v=DTqa-NEwUbs&feature=youtu.be&t=2m32s"]scéna s tankem[/link]) - padal volným pádem a pak se postavil a tank ještě rozebral na součástky malou raketkou. O několik let později, kdy oblek má mnohem vychytanější dostane Rhodes zásah do zdroje a padá z menší výšky a skoro zemře a je na chvíli ochrnutý. Neberme v potaz to, že by to nikdo nepřežil ale v rámci Universa ve chvíli, kdy mu Iron man oddělá masku, by se Rhodes měl začít smát a solit hlášky, jak si rozbil hubu, ostatně to se od Marvelu dnes i očekává *;)* ..... Vím, že to jsou jen detaily, jen mi příjde, že poslední dobou už mi to nepřipadá tak strasně cool... nevím jestli stárnu, ale třeba obří Ant-Man nebo dětinský Spider-man se mi už vůbec nelíbili. V komiksu to možná vypadá cool, ale na plátně se mi to moc nelíbilo. A takových scén je u Marvelu čím dál víc. Po Avengers 1 se mi bohužel nelíbil žádný film od Marvelu.... fakt nevím jestli stárnu nebo co.... *:-*
xnewstedx
0 0
reagovat

Hasta

Pisem niekde, ze nieco nechapem? Co ma znamenat ten tvoj argument o autach? Cakas, ze o par storoci sa objavi poloboh s kridelkami na helme s kladivom v ruke? Od komiks filmu neocakavam, ze bude logicky, vedecky precizny, s respektovanim fyziky.
361601
Pisem niekde, ze nieco nechapem? Co ma znamenat ten tvoj argument o autach? Cakas, ze o par storoci sa objavi poloboh s kridelkami na helme s kladivom v ruke? Od komiks filmu neocakavam, ze bude logicky, vedecky precizny, s respektovanim fyziky.
Hasta
0 0
reagovat
Já zas nechápu, proč bych měl vypínat mozek jen proto, že tam je něco, co dnes není reálné? Kdyby ses vrátil o dvě století a ukázal jim dnešní auta, tak bys jim taky řekl ať vypnou mozek? To si u všeho, co nechápeš, řekneš "vypnu mozek a je to ok" ?
361590
Já zas nechápu, proč bych měl vypínat mozek jen proto, že tam je něco, co dnes není reálné? Kdyby ses vrátil o dvě století a ukázal jim dnešní auta, tak bys jim taky řekl ať vypnou mozek? To si u všeho, co nechápeš, řekneš "vypnu mozek a je to ok" ?
0 0
reagovat
Takze fiktivny kov, ktory absorbuje kineticku energiu, ktory pouziva chlapik na steroidoch proti rotacnemu gulometu, carodejka..., vikingsky boh s kladivom, milionar v obleku s toroidnym transformatorom atd atd to vsetko je OK?
Naco chodite na komiks filmy a hladate v nich logiku. BvsS je zly film, ale stupidny je aj Marvel, netreba hateovat, ale vypnut mozog a uzivat si film.
361588
Takze fiktivny kov, ktory absorbuje kineticku energiu, ktory pouziva chlapik na steroidoch proti rotacnemu gulometu, carodejka..., vikingsky boh s kladivom, milionar v obleku s toroidnym transformatorom atd atd to vsetko je OK? Naco chodite na komiks filmy a hladate v nich logiku. BvsS je zly film, ale stupidny je aj Marvel, netreba hateovat, ale vypnut mozog a uzivat si film.
0 0
reagovat

Glouwer

Ty pády z velké výšky by je měly zabít prakticky vždy, oblek neoblek. I kdybys měl sebevíc high-tech nezničitelný superoblek, tak možná zamezí některým zlomeninám, ale neexistuje způsob, jak ochránit člověka uvnitř před setrvačností, která každou buňku jeho těla mačká obrovskou silou dolů. Leda by měl oblek vlastní gravitaci nebo tak něco.

Vlastně se divím, že tak pokročilé obleky nemají pro tyhle případy třeba padák. Je dost takticky nedomyšlené mít stroj, do kterého jste těsně napasovaní, létáte v něm ve velkých výškách a rychlostech, a který je po vyřazení zdroje energie, jenž je hezky přístupný na hrudníku, úplně mrtvým kusem kovu (nebo po dojití baterie, jako v prvních Avengers).
361580
Ty pády z velké výšky by je měly zabít prakticky vždy, oblek neoblek. I kdybys měl sebevíc high-tech nezničitelný superoblek, tak možná zamezí některým zlomeninám, ale neexistuje způsob, jak ochránit člověka uvnitř před setrvačností, která každou buňku jeho těla mačká obrovskou silou dolů. Leda by měl oblek vlastní gravitaci nebo tak něco. Vlastně se divím, že tak pokročilé obleky nemají pro tyhle případy třeba padák. Je dost takticky nedomyšlené mít stroj, do kterého jste těsně napasovaní, létáte v něm ve velkých výškách a rychlostech, a který je po vyřazení zdroje energie, jenž je hezky přístupný na hrudníku, úplně mrtvým kusem kovu (nebo po dojití baterie, jako v prvních Avengers).
Glouwer
0 0
reagovat

sensej

jsem rad, ze ses nasel a "tesim" se na dalsi tve skvosty....teda jestli neprijede BAGR a neveme te sebou ;)

Dal uz mi,pls, pis do vzkazniku, at to tady neskonci vymazem... ;)
361549
jsem rad, ze ses nasel a "tesim" se na dalsi tve skvosty....teda jestli neprijede BAGR a neveme te sebou ;) Dal uz mi,pls, pis do vzkazniku, at to tady neskonci vymazem... ;)
sensej
0 0
reagovat
ty jsi vážně ztracený chlapec :D dát si takovou práci a napsat to, co tady tvrdí všichni, ačkoli to má chyby, tak je to stále film roku
361547
ty jsi vážně ztracený chlapec *:D* dát si takovou práci a napsat to, co tady tvrdí všichni, ačkoli to má chyby, tak je to stále film roku
0 0
reagovat

Hádej, hádej, kdo takhle psal o BvS ;-)

Já doufám, že redakce tento příspěvek nevymaže, protože jeden "provokatér" měl tyto názory... btw. z extrému do extrému ;-)

25.03.2016 11:51:02 : BvS měl náběh být největší komixový film, ten hype byl neskutečný, ale Snyder to posral totálně. Začátek sestříhal tak tragicky a finální souboj byl prostě průměr bez nápadu. Ostatní filmy můžou být super, ale bojím se, že JL dopadne stejně tragicky se Snyderem...

25.03.2016 19:30:45 : Film podle mě super za 8/10, ale prostě SNYDER už to nemůžu točit, neumí odvyprávět příběh a prostě WB s DC na to dojede...

26.03.2016 13:02:00 : ano, celá snová sekvence a WW je jedno vevlké wtf a důvod, proč by tam neměl sedět Snyder

29.03.2016 17:43:26 : Mě jako fanouška štve jen špatný střih, scéna, kdy Superman proletí zdí a že Batman zabíjí a představení JL... Jinak ostatní je vycucané z prstů recenzentů, když chceš film hejtovat, tak si najdeš důvody. Ale příběh a motivace postav je OK, vtipy tam jsou chytré, dialogy zajímavé a vizuál nádherný...

02.04.2016 22:33:51 : Film s úžasným castem,, dva nejvíc ikoničtí hrdinové a popkulturní postavy + nejznámější ženská super hrdinka v době,kdy komixy vládnou kinům a tohle nedá miliardu... pokud tohle nedonutí WB vyhodit Snydera nebo mu tam dopsat Afflecka jako co-directora, tak po JL to můžou rovnou pohřbít

02.04.2016 22:48:56 : ať je marvel jakkoli dětinský, furt je to ta správná zábava do kina


Mi z toho vychází dvojitý agent.... ;-) :-)

PS: další komenty jsou na stejné brdo: brání DC a Marvel haní (hlavně teda diskutující)


















361543
Já doufám, že redakce tento příspěvek nevymaže, protože jeden "provokatér" měl tyto názory... btw. z extrému do extrému ;-) [b]25.03.2016 11:51:02[/b] : BvS měl náběh být největší komixový film, ten hype byl neskutečný, ale [b]Snyder to posral totálně[/b]. Začátek sestříhal tak tragicky a finální souboj byl prostě průměr bez nápadu. Ostatní filmy můžou být super, ale bojím se, že JL dopadne stejně tragicky se Snyderem... [b]25.03.2016 19:30:45[/b] : [b]Film podle mě super za 8/10[/b], ale prostě SNYDER už to nemůžu točit, neumí odvyprávět příběh a prostě WB s DC na to dojede... [b]26.03.2016 13:02:00[/b] : ano, celá snová sekvence a WW je jedno vevlké wtf a důvod, proč by tam neměl sedět Snyder [b]29.03.2016 17:43:26[/b] : Mě jako fanouška štve jen špatný střih, scéna, kdy Superman proletí zdí a že Batman zabíjí a představení JL... [b]Jinak ostatní je vycucané z prstů recenzentů[/b], když chceš film hejtovat, tak si najdeš důvody. Ale příběh a motivace postav je OK, vtipy tam jsou chytré, dialogy zajímavé a vizuál nádherný... [b]02.04.2016 22:33:51[/b] : Film s úžasným castem,, dva nejvíc ikoničtí hrdinové a popkulturní postavy + nejznámější ženská super hrdinka v době,kdy komixy vládnou kinům a tohle nedá miliardu... pokud tohle nedonutí WB vyhodit Snydera nebo mu tam dopsat Afflecka jako co-directora, tak po JL to můžou rovnou pohřbít [b]02.04.2016 22:48:56[/b] : [b]ať je marvel jakkoli dětinský, furt je to ta správná zábava do kina[/b] Mi z toho vychází dvojitý agent.... ;-) :-) PS: další komenty jsou na stejné brdo: brání DC a Marvel haní (hlavně teda diskutující)
Hádej, hádej, kdo takhle psal o BvS ;-)
0 0
reagovat
ak ma pamäť neklame Bucky bol v tej scéne so Zemom spútaný a Zemo tú rýmovačku kričal z plných pľúc takže....
361535
ak ma pamäť neklame Bucky bol v tej scéne so Zemom spútaný a Zemo tú rýmovačku kričal z plných pľúc takže....
0 0
reagovat

kucííí z marvelu jedou svoje + soník

ale pořád nikdo z nich nevyvětlil, proč si ten winter soldjer nezacpal uši při rýmovačce a "your mothers names sara" :D:D:D
361534
ale pořád nikdo z nich nevyvětlil, proč si ten winter soldjer nezacpal uši při rýmovačce a "your mothers names sara" *:D**:D**:D*
kucííí z marvelu jedou svoje + soník
0 0
reagovat
Glouwer> plny suhlas, oba filmy su plne "zvratov" len pre efekt a postavy sa riadia tym kto poznal koho mamu a kto je s kym kamarat.
361527
[b]Glouwer> [/b]plny suhlas, oba filmy su plne "zvratov" len pre efekt a postavy sa riadia tym kto poznal koho mamu a kto je s kym kamarat.
0 0
reagovat

Dodatek

Teď když si to čtu, tak ten hate byl možná až moc velký na Marvel :D a nezasloužil si to .... To s tou televizí bylo asi přehnané srovnání. Marvel mám rád ale po Avengers 1 to šlo dle mého názoru silně z kopce.... u spousty nadcházejících filmů jsem si místama říkal "wtf? vážně?" Takže asi tak :+
361526
Teď když si to čtu, tak ten hate byl možná až moc velký na Marvel *:D* a nezasloužil si to .... To s tou televizí bylo asi přehnané srovnání. Marvel mám rád ale po Avengers 1 to šlo dle mého názoru silně z kopce.... u spousty nadcházejících filmů jsem si místama říkal "wtf? vážně?" Takže asi tak *:+*
Dodatek
0 0
reagovat
Tony> realne, poznam dost inteligentneho cloveka ktory uplne zmagoril z konspiracnych teorii. Proste inteligencia nezarucuje emocianalnu stabilitu a uz vobec nie racionalne uvazovanie za kazdych okolnosti.


Sony>Ked zoberies, ze ho siel bez pardonu zabit, iba rovnako silna emocia ho z toho mohla vytrhnut. Ano bolo to ako past na oko ale vratilo ho to k tomu logickemu uvazovaniu po ktorom tak prahne Tony.


361519
[b]Tony>[/b] realne, poznam dost inteligentneho cloveka ktory uplne zmagoril z konspiracnych teorii. Proste inteligencia nezarucuje emocianalnu stabilitu a uz vobec nie racionalne uvazovanie za kazdych okolnosti. [b]Sony>[/b]Ked zoberies, ze ho siel bez pardonu zabit, iba rovnako silna emocia ho z toho mohla vytrhnut. Ano bolo to ako past na oko ale vratilo ho to k tomu logickemu uvazovaniu po ktorom tak prahne Tony.
0 0
reagovat

Chování postav - předem se omlouvám za menší hate

To chování postav, které se tu řeší mě celkem rozesmálo...hlavně když si vzpomenu na Civil War, kde se všichni tvářili drsně a vážně, aby pak Cap pronesl "mega cool" hlášku "We fight" a pak se všichni u soubojů smáli jak jaryni, protože se vlastně nechtěli zranit a pak když se jeden zranil tak všichni zůstali jak opaření. Přirovnal bych to k blbnutí dětí - jedno ditě štouchlo druhé, to spadlo a odřelo si koleno. Všechny děti se pak na sebe dívají, že se stala nehoda. No a je po srandě..... Za mě mnohem stupidnější souboj než v BvS..... - tím neobhajuji BvS

Mimochodem jak je možné, že Rhodese ten pád takhle rozbil? Že nemohl ani chodit? (pokud vim dostal zásah do zdroje obleku, ne do páteře) Iron Mana v 1. díle sestřelil tank a v klidu se postavil a tank ještě rozbil... a argumenty typu "ale Rhodes měl oblek rozbitý" neberu.... Iron man v prvním díle měl oblek nevychytaný a padal volným pádem.

Na marvel se tu píšou samé pochlebovačné komentáře a články přitom svou stupidností může konkurovat i reportážím z jedné nejmenované tuzemské televize. Tím chci jen říct, že porovnávat Marvel a DC filmy je úplná blbost, protože v každém najdete slabé místa.
361523
To chování postav, které se tu řeší mě celkem rozesmálo...hlavně když si vzpomenu na Civil War, kde se všichni tvářili drsně a vážně, aby pak Cap pronesl "mega cool" hlášku "We fight" a pak se všichni u soubojů smáli jak jaryni, protože se vlastně nechtěli zranit a pak když se jeden zranil tak všichni zůstali jak opaření. Přirovnal bych to k blbnutí dětí - jedno ditě štouchlo druhé, to spadlo a odřelo si koleno. Všechny děti se pak na sebe dívají, že se stala nehoda. No a je po srandě..... Za mě mnohem stupidnější souboj než v BvS..... - tím neobhajuji BvS Mimochodem jak je možné, že Rhodese ten pád takhle rozbil? Že nemohl ani chodit? (pokud vim dostal zásah do zdroje obleku, ne do páteře) Iron Mana v 1. díle sestřelil tank a v klidu se postavil a tank ještě rozbil... a argumenty typu "ale Rhodes měl oblek rozbitý" neberu.... Iron man v prvním díle měl oblek nevychytaný a padal volným pádem. Na marvel se tu píšou samé pochlebovačné komentáře a články přitom svou stupidností může konkurovat i reportážím z jedné nejmenované tuzemské televize. Tím chci jen říct, že porovnávat Marvel a DC filmy je úplná blbost, protože v každém najdete slabé místa.
Chování postav - předem se omlouvám za menší hate
0 0
reagovat
Vážně se tady dokola bude rozebírat iracionální jednání postav?? Už to tady bylo napsáno několikrát a já bych se klidně pod to i podepsal. Batman je naštvaný a nic nechce slyšet, důležité je upozornit, že tohle je jiný Batman než ho všichni známe. Unavený, zlomený a naprosto přesvědčený, že to co dělá je správné. Superman ho mohl zastavit, ale tak nějak ztratil nervy(kdo by neztratil kdyby měl málo času na to aby zachránil svou mámu před upálením za živa). Podle mě je to dost jednoduché a pokud to někdo necháme, tak mě ho je opravdu líto. Pokud se to někomu nelíbí a přijde mu to hloupě vystavené, tak to respektuji.
361516
Vážně se tady dokola bude rozebírat iracionální jednání postav?? Už to tady bylo napsáno několikrát a já bych se klidně pod to i podepsal. Batman je naštvaný a nic nechce slyšet, důležité je upozornit, že tohle je jiný Batman než ho všichni známe. Unavený, zlomený a naprosto přesvědčený, že to co dělá je správné. Superman ho mohl zastavit, ale tak nějak ztratil nervy(kdo by neztratil kdyby měl málo času na to aby zachránil svou mámu před upálením za živa). Podle mě je to dost jednoduché a pokud to někdo necháme, tak mě ho je opravdu líto. Pokud se to někomu nelíbí a přijde mu to hloupě vystavené, tak to respektuji.
0 0
reagovat

Hosokawa

ad .1 Přesně v tomhle bodě se pro mě film stal absolutní sračkou a obě postavy totálníma dementama, ještě jak se pak sups nechá podruhé za sebou trefit kryptonitem, když už zná jeho účinky :(:-:-:-
361512
ad .1 Přesně v tomhle bodě se pro mě film stal absolutní sračkou a obě postavy totálníma dementama, ještě jak se pak sups nechá podruhé za sebou trefit kryptonitem, když už zná jeho účinky *:(**:-**:-**:-*
Hosokawa
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se