Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Superman se vrátí v černém obleku

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Hosokawa

Ad.1 Tak jasně, že to bylo asi trochu nešikovně podaný, ale zas bych z toho nedělal nějakej zásadní laps. Prostě Superman jde k Batmanovi aby mu to vysvětlil, ten do něj napere zvukový vlny, pak do něj ještě začne sypat nějakejma kulometama. Supermana to asi trochu vytočí tak se rozhodne že Batse nejdřív trochu zpacifikuje a předvede mu svoji nadřazenost, protože vůbec nepočítá s tím, že by mu ten mohl nějak vzdorovat. V tu chvíli dostane kryptonitem a je hotovo.
361503
Ad.1 Tak jasně, že to bylo asi trochu nešikovně podaný, ale zas bych z toho nedělal nějakej zásadní laps. Prostě Superman jde k Batmanovi aby mu to vysvětlil, ten do něj napere zvukový vlny, pak do něj ještě začne sypat nějakejma kulometama. Supermana to asi trochu vytočí tak se rozhodne že Batse nejdřív trochu zpacifikuje a předvede mu svoji nadřazenost, protože vůbec nepočítá s tím, že by mu ten mohl nějak vzdorovat. V tu chvíli dostane kryptonitem a je hotovo.
Hosokawa
0 0
reagovat
A co tohle? Asi absolutní bullshit, ale bylo by to už celkem vtipný :D Abrams už by byl oficiálně expert na oživování značek.
361496
A co [link="http://movieweb.com/man-of-steel-2-director-jj-abrams-superman/"]tohle[/link]? Asi absolutní bullshit, ale bylo by to už celkem vtipný *:D* Abrams už by byl oficiálně expert na oživování značek.
0 0
reagovat
BTW: Jako jak dlouho Luthor strávil v tý kryptonský lodi? Vždyť to mohly být klidně týdny ne? Superman mezitím stihnul na nějakou dobu zmizet a zase se vrátit.
361493
BTW: Jako jak dlouho Luthor strávil v tý kryptonský lodi? Vždyť to mohly být klidně týdny ne? Superman mezitím stihnul na nějakou dobu zmizet a zase se vrátit.
0 0
reagovat
1. Toto podla mna nie je ani tak problem konkretnej sceny, ale filmu, ktory Batmana nevykresluje ako najvacsieho detektiva na svete (tym je aj tak Sherlock :))), ale ako lahko manipulovatelneho cloveka, ktory si nevie spojit dve a dve dokopy.
2. Zbytocne zachadzanie do detailov. Podobne prvky obsahuje aj Nolanovska trilogia, ked uz chceme porovnavat.
3. Luthorova motivacia sa neda poriadne chapat, pretoze so Supermanom nemal vo filme ziadny osobny problem. Vyrazne chyba nejaka nadstavba (rozumej filmy predtym), ktora by vysvetlila, preco mu az tak vadi a preco je ochotny na neho vypustit dalsieho tentokrat uz uplne nekontrolovatelneho mimozemstana, ked ich neznasa? Pretoze dufa, ze tohto po tom kratkom case stravenom v kryptonskej lodi bude vediet ovladat a pripadne deaktivovat, nakolko kryptonska technologia predsa nemoze byt tazka na pochopenie?
361495
1. Toto podla mna nie je ani tak problem konkretnej sceny, ale filmu, ktory Batmana nevykresluje ako najvacsieho detektiva na svete (tym je aj tak Sherlock *:))*), ale ako lahko manipulovatelneho cloveka, ktory si nevie spojit dve a dve dokopy. 2. Zbytocne zachadzanie do detailov. Podobne prvky obsahuje aj Nolanovska trilogia, ked uz chceme porovnavat. 3. Luthorova motivacia sa neda poriadne chapat, pretoze so Supermanom nemal vo filme ziadny osobny problem. Vyrazne chyba nejaka nadstavba (rozumej filmy predtym), ktora by vysvetlila, preco mu az tak vadi a preco je ochotny na neho vypustit dalsieho tentokrat uz uplne nekontrolovatelneho mimozemstana, ked ich neznasa? Pretoze dufa, ze tohto po tom kratkom case stravenom v kryptonskej lodi bude vediet ovladat a pripadne deaktivovat, nakolko kryptonska technologia predsa nemoze byt tazka na pochopenie?
0 0
reagovat

Pe7er

Jindy ano, takže jak se hodí do krámu?

Když máš 2 hyperinteligentní postavy, tak máš prostě zákonitě požadavky a vzorce na to jak se budou chovat, těžko se můžou ve smysluplném scénáři chovat jako baroví rváči s IQ 75. :)
361494
Jindy ano, takže jak se hodí do krámu? Když máš 2 hyperinteligentní postavy, tak máš prostě zákonitě požadavky a vzorce na to jak se budou chovat, těžko se můžou ve smysluplném scénáři chovat jako baroví rváči s IQ 75. *:)*
Pe7er
0 0
reagovat
V tomto pripade nie.
361492
V tomto pripade nie.
0 0
reagovat

Pe7er

Počkej takže se s pravděpodobnostmi neargumentuje, když nejsou 100%? :)
361491
Počkej takže se s pravděpodobnostmi neargumentuje, když nejsou 100%? *:)*
Pe7er
0 0
reagovat
Vetsia pravdepodobnost mozno, ale nikdy nie 100%, takze s tymto argumentovat nema vyznam.
361490
Vetsia pravdepodobnost mozno, ale nikdy nie 100%, takze s tymto argumentovat nema vyznam.
0 0
reagovat

Will

To určitě ne, ale rozhodně je k tomu daleko daleko větší pravděpodobnost nemyslíš? :)
No tak z výrobou zbroje a training montagí to bylo celé maximálně tragikomické a mimo mísu, to bych sem raději ani netahal.... :) Vize budoucnosti byl jeden z nejhorších scénáristických momentů co jsem za hodně dlouho viděl...



do_Od
Máš k něco k věci mluv, jinak mlč, je to tak těžké pochopit? :)Já chápu, že je to s trolly skvělá berlička pro lidi co nemají co říct, ale opíráš se nějak často :D
361489
To určitě ne, ale rozhodně je k tomu daleko daleko větší pravděpodobnost nemyslíš? *:)* No tak z výrobou zbroje a training montagí to bylo celé maximálně tragikomické a mimo mísu, to bych sem raději ani netahal.... *:)* Vize budoucnosti byl jeden z nejhorších scénáristických momentů co jsem za hodně dlouho viděl... [link="http://url_odkazu"]do_Od[/link] Máš k něco k věci mluv, jinak mlč, je to tak těžké pochopit? *:)*Já chápu, že je to s trolly skvělá berlička pro lidi co nemají co říct, ale opíráš se nějak často *:D*
Will
0 0
reagovat

Will

....ale pak prisel Martha moment, ktery sboural cely tvuj odstavec ;) :)

....a o par minut pozdeji "Jsem pritel od Supermana" ;)

Scenar je deravy jako usta stare zeny a dialogy tak hloupe, jako cely tento prispevek :)
361488
....ale pak prisel Martha moment, ktery sboural cely tvuj odstavec ;) :) ....a o par minut pozdeji "Jsem pritel od Supermana" ;) Scenar je deravy jako usta stare zeny a dialogy tak hloupe, jako cely tento prispevek :)
Will
0 0
reagovat

Tony

Tys ještě dneska nedostal nakrmeno, viď? Sorry, nesmim. :(
361486
Tys ještě dneska nedostal nakrmeno, viď? Sorry, [link="http://img.memecdn.com/please-dont-feed-the-trolls_o_574238.jpg"]nesmim[/link]. :(
Tony
0 0
reagovat
Tony> To ze mas IQ 200+ nezarucuje, ze sa vzdy chovas racionalne. Keby mal Batman iny umysel nez Clarka zabit vyrabal by si celu zbroj a dal by si pracu s pripravou celeho prostredia? Ani dost nie. Poste v ten moment uz bol rozhodnuty, ze Clarka zabije. Myslim, ze ta vizia buducnosti to v nom definitvne zlomila. Toto naozaj nieje problem BvS.
361485
[b]Tony>[/b] To ze mas IQ 200+ nezarucuje, ze sa vzdy chovas racionalne. Keby mal Batman iny umysel nez Clarka zabit vyrabal by si celu zbroj a dal by si pracu s pripravou celeho prostredia? Ani dost nie. Poste v ten moment uz bol rozhodnuty, ze Clarka zabije. Myslim, ze ta vizia buducnosti to v nom definitvne zlomila. Toto naozaj nieje problem BvS.
0 0
reagovat

do_Od

1) Jasně no 2 "lidi" s IQ někde kolem 200 (ještě IMHO oba celkem pacifisti) si radši půjdou po krku s emocemi, než aby se aspoň pokusili o "mírové" řešení.
2) Co že se to přesně objevuje v každém druhém filmu logické jednání postav?
3) Po těch pár minutách ha ha ha...

361483
1) Jasně no 2 "lidi" s IQ někde kolem 200 (ještě IMHO oba celkem pacifisti) si radši půjdou po krku s emocemi, než aby se aspoň pokusili o "mírové" řešení. 2) Co že se to přesně objevuje v každém druhém filmu logické jednání postav? 3) Po těch pár minutách ha ha ha...
do_Od
0 0
reagovat

Hosokowa

1. Protože jsou celý film vedeni k tomu, myslet si jeden o druhém, že jsou pro svět špatní. Není to "jen" pouhopouhé nedorozumění mezi dvěma hrdiny, zde se považují za zločince. V Supermanových očích samozřejmě Luther tohle ve finále trumfne a on na Batmana začne pohlížet trochu jinak, proto ho také CHCE přesvědčit, aby mu s Lutherem pomohl. Nicméně přišlo ti, že si Batman přeje s Clarkem povídat? Že má zájem od něj ještě cokoliv dalšího slyšet? Přišel ho v záplavě vzteku zabít - je to takhle jednoduché. A ten vztek ho opustí teprve ve chvíli, kdy si uvědomí, že je Superman víc než jen mimozemšťan.

2. Protože zrovna tohle se objevuje v každém druhém filmu a zrovna u tohohle slyším podobný problém poprvé. Nitpicking AF.

3. To už jsi asi spal. Luther totiž logicky doufal, že s jeho krví ho bude Doomsday poslouchat na slovo. Když pak oba se Supermanem vypadli z lodi, už mu to bylo víceméně fuk. Druha možnost je, že díky znalostem Kryptonské mytologie, technologie a bůhví všeho dalšího věděl o nějakém způsobu, který by Doomsdaye deaktivoval.
361482
1. Protože jsou celý film vedeni k tomu, myslet si jeden o druhém, že jsou pro svět špatní. Není to "jen" pouhopouhé nedorozumění mezi dvěma hrdiny, zde se považují za zločince. V Supermanových očích samozřejmě Luther tohle ve finále trumfne a on na Batmana začne pohlížet trochu jinak, proto ho také CHCE přesvědčit, aby mu s Lutherem pomohl. Nicméně přišlo ti, že si Batman přeje s Clarkem povídat? Že má zájem od něj ještě cokoliv dalšího slyšet? Přišel ho v záplavě vzteku zabít - je to takhle jednoduché. A ten vztek ho opustí teprve ve chvíli, kdy si uvědomí, že je Superman víc než jen mimozemšťan. 2. Protože zrovna tohle se objevuje v každém druhém filmu a zrovna u tohohle slyším podobný problém poprvé. Nitpicking AF. 3. To už jsi asi spal. Luther totiž logicky doufal, že s jeho krví ho bude Doomsday poslouchat na slovo. Když pak oba se Supermanem vypadli z lodi, už mu to bylo víceméně fuk. Druha možnost je, že díky znalostem Kryptonské mytologie, technologie a bůhví všeho dalšího věděl o nějakém způsobu, který by Doomsdaye deaktivoval.
Hosokowa
0 0
reagovat

to hosowaka

BvS je pro mne naprostá pakárna. nedávno jsem viděl ultimate cut a tím jak mě to hodně "zaujalo" tak nevím co bylo a nebylo v kino verzi, ale:
1. superman přistane a začne mluvit a než to dokončí tak do něj batman něco spustí a pak už ho mydlí a na nějaké řeči čas nebyl.
2. že by jí zastřelil a pak si to dal na férovku s batmanem, podle mne jí chtěl použít jako únikovku
3. nechtěl...ale kdybys to chtěl více rozebírat, tak se mohl domnívat že ho krev jeho krve bude poslouchat.

nicméně i po shlédnutí ultimatního cutu trvám na tom, že je to slátina non plus ultras a nic promyšleného na tom nevidím. zlaté omalovánky marvelu, kde se ani po nějakém smyslu nepátrá. v podstatě jediný komiksový promyšlený film jsou pro mne watchmeni, což je až na drobnosti komplet převedený komiks. ale nechci za to snyderovi upírat zásluhy.
361481
BvS je pro mne naprostá pakárna. nedávno jsem viděl ultimate cut a tím jak mě to hodně "zaujalo" tak nevím co bylo a nebylo v kino verzi, ale: 1. superman přistane a začne mluvit a než to dokončí tak do něj batman něco spustí a pak už ho mydlí a na nějaké řeči čas nebyl. 2. že by jí zastřelil a pak si to dal na férovku s batmanem, podle mne jí chtěl použít jako únikovku 3. nechtěl...ale kdybys to chtěl více rozebírat, tak se mohl domnívat že ho krev jeho krve bude poslouchat. nicméně i po shlédnutí ultimatního cutu trvám na tom, že je to slátina non plus ultras a nic promyšleného na tom nevidím. zlaté omalovánky marvelu, kde se ani po nějakém smyslu nepátrá. v podstatě jediný komiksový promyšlený film jsou pro mne watchmeni, což je až na drobnosti komplet převedený komiks. ale nechci za to snyderovi upírat zásluhy.
to hosowaka
0 0
reagovat
Já fanoušek komiksů nejsem. Jako komiks jsem četl jen Asterixe a Obelixe a Tintinovi dobrodružství, když jsem byl malej. Na BvS jsem šel jen ze zvědavosti a byl jsem nehorázně překvapen. Už dlouho tu nebyl tak promyšlený film. Klidně napište co vám nedávalo smysl a já vám dám argumenty proč to smysl dávalo. Problém filmů od DC není v tom že jsou ,,jen pro fanoušky", ale že většina lidí u filmu nepřemýšlí.
361477
Já fanoušek komiksů nejsem. Jako komiks jsem četl jen Asterixe a Obelixe a Tintinovi dobrodružství, když jsem byl malej. Na BvS jsem šel jen ze zvědavosti a byl jsem nehorázně překvapen. Už dlouho tu nebyl tak promyšlený film. Klidně napište co vám nedávalo smysl a já vám dám argumenty proč to smysl dávalo. Problém filmů od DC není v tom že jsou ,,jen pro fanoušky", ale že většina lidí u filmu nepřemýšlí.
0 0
reagovat

Robur

jop, ja som silný fans marvelu
361457
jop, ja som silný fans marvelu
Robur
0 0
reagovat
Chce se mi napsat, že kyllerovi ušly dvě věci...8)
361452
Chce se mi napsat, že kyllerovi ušly dvě věci...*8)*
0 0
reagovat

M.a.t.t.

Já vím, jen rejpu ;)
361451
Já vím, jen rejpu *;)*
M.a.t.t.
0 0
reagovat

RainMakeR

"To protože Marvel přece dělá vše stylově." :D
361450
"To protože Marvel přece dělá vše stylově." *:D*
RainMakeR
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se