Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pacific Rim se dočká 3D konverze. Bude dobrá?

příspěvky 1 - 9 Napsat příspěvek

freeker

Ja som to vždy bral tak, že WETA je lepšia na živé tvory, rôzne príšery a podobné veci a ILM zase roboty, vesmírne lode, proste všelijaké stroje.
242416
Ja som to vždy bral tak, že WETA je lepšia na živé tvory, rôzne príšery a podobné veci a ILM zase roboty, vesmírne lode, proste všelijaké stroje.
freeker
0 0
reagovat

zamyslenie

Prečo vždy keď čítam o tomto filme sa mi v mysli vynorí toto?
242415
Prečo vždy keď čítam o tomto filme sa mi v mysli vynorí [link="http://www.csfd.cz/film/133165-shin-seiki-evangelion/"]toto?[/link]
zamyslenie
0 0
reagovat

2 Thoca

Nahodou ked si pozres Abramosv Star trek, tak tam kovy vyzeraju o dost inac ako v transformeroch. Moj osobny nazor je , ze ILM je vo vsetkom o dost lepsie ako WETA, ta vie akurat zive tvare a oci. Teraz ma fanusikovia avatara a LOTRa obesia :)) 8)
242357
Nahodou ked si pozres Abramosv Star trek, tak tam kovy vyzeraju o dost inac ako v transformeroch. Moj osobny nazor je , ze ILM je vo vsetkom o dost lepsie ako WETA, ta vie akurat zive tvare a oci. Teraz ma fanusikovia avatara a LOTRa obesia *:))* *8)*
2 Thoca
0 0
reagovat
k tematu... tesim se, Guillermo Del Toro umi servirovat filmy s dobrou atmosferou, takze by film mohl byt zajimavy. Jen doufam, ze se ILM nauci delat i jinej design vseho co je z kovu nez ten co pouzivaj uz nekolik let, pak vse vypada jak transformeri. Coz uz je trochu nuda.
242340
k tematu... tesim se, Guillermo Del Toro umi servirovat filmy s dobrou atmosferou, takze by film mohl byt zajimavy. Jen doufam, ze se ILM nauci delat i jinej design vseho co je z kovu nez ten co pouzivaj uz nekolik let, pak vse vypada jak transformeri. Coz uz je trochu nuda.
0 0
reagovat
Tak Titanic byť měl hodně nočních scén, tak byl nasvícen tak, že všechno bylo vidět zcela zřetelně, narozdíl tod toho Pottera. Zrovna tebou popisovanou scénu jsem si říkal, že je fakt malý zázrak, že jde něco vidět a vidět bylo. Možná to byla už slabší promítačka, nebo nevíc čím to, ale samotná intenzita světla ještě automaticky neznamená, že to ve 3D bude odpad. Maximálně nevynikne stereo efekt... A jak sám popisuješ, když sis sundal brýle, viděl si toho víc, což jasně dokazuje, že v pořádku nebyla projekce, nikoli samotný film (obraz) - protože kdyby to bylo zmršeno (třeba jako u Pirátů a ti navíc byli víc jak z poloviny nativní), pak bys neviděl nic ani když by sis sundal prýle, popřípadě v klasickém 2Dčku...
Potter ovšem ve 3Dčku nevypadal hlavně nijak násilně, mnohdy efektu moc nevyužíval a nějteré záběry působily mírně leporelově, ale pořád to bylo mnohem přijatelnější, bylo vidět, že to nějaký ten pátek pod rukama konvertérů bylo...
Co je ze všeho nejdůležitější je však fakt, že 3D je opravdu hodně, ale opravdu hodně o subjektivním pocitu...
242328
Tak Titanic byť měl hodně nočních scén, tak byl nasvícen tak, že všechno bylo vidět zcela zřetelně, narozdíl tod toho Pottera. Zrovna tebou popisovanou scénu jsem si říkal, že je fakt malý zázrak, že jde něco vidět a vidět bylo. Možná to byla už slabší promítačka, nebo nevíc čím to, ale samotná intenzita světla ještě automaticky neznamená, že to ve 3D bude odpad. Maximálně nevynikne stereo efekt... A jak sám popisuješ, když sis sundal brýle, viděl si toho víc, což jasně dokazuje, že v pořádku nebyla projekce, nikoli samotný film (obraz) - protože kdyby to bylo zmršeno (třeba jako u Pirátů a ti navíc byli víc jak z poloviny nativní), pak bys neviděl nic ani když by sis sundal prýle, popřípadě v klasickém 2Dčku... Potter ovšem ve 3Dčku nevypadal hlavně nijak násilně, mnohdy efektu moc nevyužíval a nějteré záběry působily mírně leporelově, ale pořád to bylo mnohem přijatelnější, bylo vidět, že to nějaký ten pátek pod rukama konvertérů bylo... Co je ze všeho nejdůležitější je však fakt, že 3D je opravdu hodně, ale opravdu hodně o subjektivním pocitu...
0 0
reagovat

Karlos

No to 3D u Pottera byl vážně hnus. Poprvé se mi při filmu stalo, že jsem si musel sundat několikrát brýle, abych něco v těch tmavých scénách viděl. V HD traileru byly detailní záběry - například při útoku na ten most, kdy bylo vidět masu lidí, ale v tom 3D skoro nic. Naprostý odpad a dodnes lituji, že jsem šel na 3D verzi. Naproti tomu ale Titanic byl perfektní a moc se mi 3D zpracování líbilo.
PS: Kino na 3D máme dobré. Zatím jsem viděl vždy nature 3D a spokojenost. Jen u toho převodu u Pottera jsem byl opravdu nemile zděšen.
242324
No to 3D u Pottera byl vážně hnus. Poprvé se mi při filmu stalo, že jsem si musel sundat několikrát brýle, abych něco v těch tmavých scénách viděl. V HD traileru byly detailní záběry - například při útoku na ten most, kdy bylo vidět masu lidí, ale v tom 3D skoro nic. Naprostý odpad a dodnes lituji, že jsem šel na 3D verzi. Naproti tomu ale Titanic byl perfektní a moc se mi 3D zpracování líbilo. PS: Kino na 3D máme dobré. Zatím jsem viděl vždy nature 3D a spokojenost. Jen u toho převodu u Pottera jsem byl opravdu nemile zděšen.
Karlos
0 0
reagovat
Stale je to prevod link
242320
Stale je to prevod http://i.imgur.com/cYzF1.jpg
0 0
reagovat
Sedmý (a samozřejmě osmý) Potter měl stejnou časovou výhodu a tvůrci do převodu taky kecali...
Je pravda, že se na Potterovské 3Dčko dá dívat, ale určitě to není to, když filmař přímo se 3Dčkem pracuje už v prvopočátcích, než v jeho závěru... Tak či onak, za tohle opravdu palec nahoru :+!
242317
Sedmý (a samozřejmě osmý) Potter měl stejnou časovou výhodu a tvůrci do převodu taky kecali... Je pravda, že se na Potterovské 3Dčko dá dívat, ale určitě to není to, když filmař přímo se 3Dčkem pracuje už v prvopočátcích, než v jeho závěru... Tak či onak, za tohle opravdu palec nahoru *:+*!
0 0
reagovat
:+:+:+
242314
*:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se