Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 66601 - 66620 Napsat příspěvek
Luc44: ale zase si vezni, jakou na to měla prima reklamu. Upoutávky na to byly všude: na netu, na icq, v tisku, v kinech... Inu češi no, ti radši budou čučet na ty české sra*ky a la Ordinace, Ulice, vztahy a jiné:-
482416
Luc44: ale zase si vezni, jakou na to měla prima reklamu. Upoutávky na to byly všude: na netu, na icq, v tisku, v kinech... Inu češi no, ti radši budou čučet na ty české sra*ky a la Ordinace, Ulice, vztahy a jiné*:-*
0 0
reagovat
Ty jsi hroznej telepat :D
Checkuj diskuzi Atlantisu ;)
482394
Ty jsi hroznej telepat *:D* Checkuj diskuzi Atlantisu *;)*
0 0
reagovat
Tak Stargate 4x11 epizoda, je nejlepší z celé 4. série. To je mazec a poslední zaběry taky. :D
482393
Tak Stargate 4x11 epizoda, je nejlepší z celé 4. série. To je mazec a poslední zaběry taky. *:D*
0 0
reagovat

MeaCulpa

Díky za potvrzení, myslím, že dřív to tam i psali, ale teď už na to asi prdí...

Co taky čekalli od 22.15... kdyby naprali aspoň první díl dřív, aby nalákal, ale co, ono je to vlastně jedno, že ;)
482378
Díky za potvrzení, myslím, že dřív to tam i psali, ale teď už na to asi prdí... Co taky čekalli od 22.15... kdyby naprali aspoň první díl dřív, aby nalákal, ale co, ono je to vlastně jedno, že *;)*
MeaCulpa
0 0
reagovat
luc44: v těch žebříčcích se uvádí nejsledovanější pořady dne plus 2 nejsledovanější na čt2, která jinak nemá nikdy šanci do toho žebříčku zasáhnout a je tam pro srovnání. Podle článku na gorille měli Heroes sledovanost pouze 600 000 takže propadák jak svině, ten film co proti nim šel na nově měl stejnou sledovanost.
482375
luc44: v těch žebříčcích se uvádí nejsledovanější pořady dne plus 2 nejsledovanější na čt2, která jinak nemá nikdy šanci do toho žebříčku zasáhnout a je tam pro srovnání. Podle článku na gorille měli Heroes sledovanost pouze 600 000 takže propadák jak svině, ten film co proti nim šel na nově měl stejnou sledovanost.
0 0
reagovat

strangercz

Hmm, přesto si myslím, že mám pravdu 8):D, že za ČT2 se opradu uvádí nej pořad i mimo pořadí, protože nevěřím ,že třeba na tu kravinu o Zaňákové se dívalo od 20 h méně lidí, než na CT2...
To Sohaj - milion ani náhodou, to by na primě měli druhý Vánoce :D
482363
Hmm, přesto si myslím, že mám pravdu *8)**:D*, že za ČT2 se opradu uvádí nej pořad i mimo pořadí, protože nevěřím ,že třeba na tu kravinu o Zaňákové se dívalo od 20 h méně lidí, než na CT2... To Sohaj - milion ani náhodou, to by na primě měli druhý Vánoce *:D*
strangercz
0 0
reagovat
Na jaře má Nova dávat 4400... tak jsem zvědav, jak dabing sprasí tam...:))
Že by Toma daboval Jan Maxián?:D
482358
Na jaře má Nova dávat 4400... tak jsem zvědav, jak dabing sprasí tam...*:))* Že by Toma daboval Jan Maxián?*:D*
0 0
reagovat
To by byla velká pohroma:o Spíš fakt nemají data. Pod milion určitě nepujdou. Ale od příštího týdne začne mít velké problémy, pač Prison Break začíná až ve 22:00:- Proč proboha to nedali třeba na pondělí místo těch "Muži na stromě" či jak se to jmenuje.
482357
To by byla velká pohroma*:o* Spíš fakt nemají data. Pod milion určitě nepujdou. Ale od příštího týdne začne mít velké problémy, pač Prison Break začíná až ve 22:00*:-* Proč proboha to nedali třeba na pondělí místo těch "Muži na stromě" či jak se to jmenuje.
0 0
reagovat
to neni pravda když se podíváš na starší žebříčky tak tam jsou i jiné televize, ale spíš heroes vůbec neměřily
482336
to neni pravda když se podíváš na starší žebříčky tak tam jsou i jiné televize, ale spíš heroes vůbec neměřily
0 0
reagovat

Perry

To vidíš správně, ale poslední místa jsou nejsledovanější snímky na CT2, které je jinak úplně mimo měřitelný rozsah a imho se uveřejňují hlavně pro srovnání
482335
To vidíš správně, ale poslední místa jsou nejsledovanější snímky na CT2, které je jinak úplně mimo měřitelný rozsah a imho se uveřejňují hlavně pro srovnání
Perry
0 0
reagovat
podle mě nemaj data, ale že bych kvůli tomu nespal
482321
podle mě nemaj data, ale že bych kvůli tomu nespal
0 0
reagovat

Luc

No já tam teda vidim 230 00 jako minimum :-
482320
No já tam teda vidim 230 00 jako minimum *:-*
Luc
0 0
reagovat
Tak z toho je patrné jediné, měly míň než 638 000...
482318
Tak z toho je patrné jediné, měly míň než 638 000...
0 0
reagovat
Buď to nefunguje, nebo jsou Heroes propadák :o Sledovanost TV
482315
Buď to nefunguje, nebo jsou Heroes propadák *:o* [link="http://www.novinky.cz/kultura/tv-sledovanost"]Sledovanost TV[/link]
0 0
reagovat
Hmm, tak Hirův přechod z jap do cz jsem neviděl, koukal jsem už na Huffa. Kvalita dabingu, pokud mohu po polovině dílu hodnotit?...mohu:-), je celkem slušná, ale prostě mi nesedí výběr hlasů. Peter je najednou ooobrovskej chlapák, lucina je lucina, benett totálně nevýraznej, mica otravnej, mohinder už není Ind - prostě ty hlasy udělaly z těch postav úplně jiný lidi...
482289
Hmm, tak Hirův přechod z jap do cz jsem neviděl, koukal jsem už na Huffa. Kvalita dabingu, pokud mohu po polovině dílu hodnotit?...mohu:-), je celkem slušná, ale prostě mi nesedí výběr hlasů. Peter je najednou ooobrovskej chlapák, lucina je lucina, benett totálně nevýraznej, mica otravnej, mohinder už není Ind - prostě ty hlasy udělaly z těch postav úplně jiný lidi...
0 0
reagovat
Mě dabing Lostu přijde dobrý jak na Nově, tak na AXN (kde je jiný).
482287
Mě dabing Lostu přijde dobrý jak na Nově, tak na AXN (kde je jiný).
0 0
reagovat
Mě dabing u LOST a Heroes nevadí. Originály jsem neviděl a originální znění slyšet nemusím - zatím.
482286
Mě dabing u LOST a Heroes nevadí. Originály jsem neviděl a originální znění slyšet nemusím - zatím.
0 0
reagovat
ale jinak prima docela zajela se serialama...skoda ze vic nepropaguje The Unit...
482284
ale jinak prima docela zajela se serialama...skoda ze vic nepropaguje The Unit...
0 0
reagovat
Triky jsou v Heroes v pohode, az na druheho letajiciho supermana co se mota kolem kolem Clair, ale to uz zas nejsme v prvni serii :-)
482281
Triky jsou v Heroes v pohode, az na druheho letajiciho supermana co se mota kolem kolem Clair, ale to uz zas nejsme v prvni serii :-)
0 0
reagovat
tam uz je konspiraci, ze mi to hlava nebere:)

stary dobry prerostly tasemnice a vlkodlaci...
482280
tam uz je konspiraci, ze mi to hlava nebere:) stary dobry prerostly tasemnice a vlkodlaci...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se