|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 65161 - 65180
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3258
- 3259
- 3260
- .
- 3307
- 3308
House 4x09
Sledujete ještě někdo Gregoryho? Já jenom že stylovější seriálovej konec jsem neviděl od... House 3x11 

|
reagovat
|
americkou verzi the Office povazuji za nejlepsi komedialni serial. Ano, je to lepsi nez Simpsonovi
|
reagovat
|
Fluke
Ale veď to je pre ženské magazíny príznačné - polovicu obsahu tvoria recepty na verenie a druhú polovicu recepty na chudnutie 

|
reagovat
|
Dooost, už sem poprskal všechno co v oklí šlo, ještě, že jsem dneska obědval v Ikei a ne u počítače
Jinak Honzo koukám, že máš talent

t_gon: žena.cz je jeden zenejpozoruhodnějších webů co znám a už mě nejvíc nedostává co za kraviny tam řeší, ale jak si samotnej web protiřečí, půlka článků a keců je o tom, aby žena co to čte nebyla nána, nenechala se balamutit a prostě to nebyla taková ta růžová vypatlaná kráva (snad víš jak to myslím) a druhá půlka článků a keců je přesně naopak dělajcí z žen..nebo pro ženy co sou snad úplně vypatlaný pokud to čtou

Jinak Honzo koukám, že máš talent

t_gon: žena.cz je jeden zenejpozoruhodnějších webů co znám a už mě nejvíc nedostává co za kraviny tam řeší, ale jak si samotnej web protiřečí, půlka článků a keců je o tom, aby žena co to čte nebyla nána, nenechala se balamutit a prostě to nebyla taková ta růžová vypatlaná kráva (snad víš jak to myslím) a druhá půlka článků a keců je přesně naopak dělajcí z žen..nebo pro ženy co sou snad úplně vypatlaný pokud to čtou

|
reagovat
|
Silence: tak, samozřejmě máš teoreticky pravdu, jenže pak je třeba ještě vzít v úvahu fungování titulků... to už je ale úplně jiný příběh, milé děti :)
|
reagovat
|
Já si to radši nepředstavuju, ale ber to tak, že bojovníci maj vždycky vztah ke svejm zbraním, tudíž mohl mít Beowulf velmi vážný vztah ke svému meči, který na něj nějakým kouzlem nebo bůhví čím přenášel pocity, když ho Angie "hladila". A už bych fakt změnil téma. Přece tu nebudem řešit Alešovy sexuální fantazie, který jsou vyvolaný plastovými panáčky.

|
reagovat
|
Tú scénu by som na Alešovom mieste popísal takto. Síce je to dlhé na titulku, ale verne to odpovedá skučnosti:
"Angelina ho nežne chytila medzi dlane, okúsila jeho oceľovú tvrdosť, rytmickými nežnými pohybmi sa prešla po jeho špičke až jej následne spod rúk vytiekol..."
"Angelina ho nežne chytila medzi dlane, okúsila jeho oceľovú tvrdosť, rytmickými nežnými pohybmi sa prešla po jeho špičke až jej následne spod rúk vytiekol..."
|
reagovat
|
Psema
Presne neviem, ako si to technicky predstavuješ, ale to nič.
IMHO Angeliny chcela Beowulfovi ukázať, že s takým páratkom ju nemôže ani poškabať, nie to eštee zabiť. Mimoto ten meč na konci "nevystriekne", iba sa roztaví
IMHO Angeliny chcela Beowulfovi ukázať, že s takým páratkom ju nemôže ani poškabať, nie to eštee zabiť. Mimoto ten meč na konci "nevystriekne", iba sa roztaví

|
reagovat
|
POLYKÁNÍ
To se ještě uvidí!!

Ne... už vážně končím... už si připadám dost, jako dětinskej blbeček.. takže můžu říct, že ti to, Aleši, nezávidím. Stejně tak, jako tě nechápu.

Ne... už vážně končím... už si připadám dost, jako dětinskej blbeček.. takže můžu říct, že ti to, Aleši, nezávidím. Stejně tak, jako tě nechápu.
|
reagovat
|
Jako nechal jsme se unest a zbezne procetl Flukovu zenu.cz ;)
A ta diskuze me rozesmala neskutecne. Samotny clanek nekomu muze zvednout kufr, popr nektere casti te diskuze, ale nektere seky tam si co do vtipnosti nezadaji s prispevky na strankach filmu Crash Road...
Silence - koukam ze taky nemas co delat a ve volnych chvilich listujes ve slovniku cizich slov ;))
A ta diskuze me rozesmala neskutecne. Samotny clanek nekomu muze zvednout kufr, popr nektere casti te diskuze, ale nektere seky tam si co do vtipnosti nezadaji s prispevky na strankach filmu Crash Road...
Silence - koukam ze taky nemas co delat a ve volnych chvilich listujes ve slovniku cizich slov ;))
|
reagovat
|
A už vážně končím.. chtěl jsem to jenom zkusit... takže se omlouvám.... 

|
reagovat
|
MASTURBACE
Máš pravdu. I v tom případě se ten můj přípěvek o MASTURBACI dá použít. Akorát místo "Angelina MASTURBOVALA Beowulfa" napíšeme "Angelina MASTURBOVALA Beowulfův falický symbol" Co ty na to? 

|
reagovat
|
Silencov
Tak pozor. Angelina neukájala Beowulfa, Angelina ukájala Beowulfov meč (aka zmienený falický symbol). V tom je DOSŤ veľký rozdiel.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
39Téma: 25 nejlepších filmů 21. století podle krauseta 30Barbar Conan se vrací i s Arniem a hvězdným režisérem 28První dojmy: Akční sci-fi Válečné monstrum 24Šedá zóna: Trailer 20První dojmy: vyhlížené sci-fi Spasitel 14Lov na Gluma zlákal oscarovou hereckou hvězdu 14Víkendový výplach #862 o Ghostfaceovi a Highlanderovi 11Na skok do divočiny: Recenze 11Spasitel: Trailer 4 10Pretty Lethal: Trailer