Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 50601 - 50620 Napsat příspěvek

Macejko

Já jsem to pochopil tak, že to byl jeden z mrtvých pasažérů a jen ho nestihli včas dopravit na palubu letadla... ale ruku do ohně bych za tohle vysvětlení nedal...
578398
[spoiler]Já jsem to pochopil tak, že to byl jeden z mrtvých pasažérů a jen ho nestihli včas dopravit na palubu letadla... ale ruku do ohně bych za tohle vysvětlení nedal...[/spoiler]
Macejko
0 0
reagovat
Damn, ospravedlnujem sa.
Mazem, Marvin ma aj tak predbehol:)
578397
Damn, ospravedlnujem sa. Mazem, Marvin ma aj tak predbehol:)
0 0
reagovat

Gorecki

A všichni ostatní tak hezky používaj spoiler tagy...
578400
A všichni ostatní tak hezky používaj spoiler tagy...
Gorecki
0 0
reagovat
A ešte jedna vec:
Mycroft povedal, že na podobnej veci už raz spolupracovali s Nemcami. Následne zmieni mŕtvolu zo začiatku filmu, ktorá bola nájdená s lístkami do lietadla, zničeného nejaký čas dozadu (Sherlock spomenie, že ho to nezaujímalo). Ako sa tá mŕtvola do toho kufra dostala?
578399
A ešte jedna vec: [spoiler]Mycroft povedal, že na podobnej veci už raz spolupracovali s Nemcami. Následne zmieni mŕtvolu zo začiatku filmu, ktorá bola nájdená s lístkami do lietadla, zničeného nejaký čas dozadu (Sherlock spomenie, že ho to nezaujímalo). Ako sa tá mŕtvola do toho kufra dostala?[/spoiler]
0 0
reagovat

Mantreg

Vďaka. Mne to nechcelo do seba zapadnúť, ale takto napísané... Ešte raz díkes :)
578396
Vďaka. Mne to nechcelo do seba zapadnúť, ale takto napísané... Ešte raz díkes *:)*
Mantreg
0 0
reagovat

Sherlock

Přesně tak a dělali to takhle složitě, aby

nemuseli připustit, že o teroristickém útoku věděli a utajili tak existenci informačního zdroje
578395
Přesně tak a dělali to takhle složitě, aby [spoiler]nemuseli připustit, že o teroristickém útoku věděli a utajili tak existenci informačního zdroje[/spoiler]
Sherlock
0 0
reagovat

Macejko

Teroristi jsou happy, protože odpálí britské letadlo, Briti jsou happy protože v letadlu byli nastraženi už jen mrtví lidé... tudíž žádné ztráty na životech
578394
[spoiler]Teroristi jsou happy, protože odpálí britské letadlo, Briti jsou happy protože v letadlu byli nastraženi už jen mrtví lidé... tudíž žádné ztráty na životech[/spoiler]
Macejko
0 0
reagovat

Sherlock

Geniálne po každej stránke. Všetko už bolo povedané, tak sa nebudem opakovať. Ale nepochopil som jednu vec:
O čo vlastne išlo s tým lietadlom? Čo chcel Mycroft/Britská vláda/Americká vláda/ktokoľvek vlastne dosiahnuť?
578393
Geniálne po každej stránke. Všetko už bolo povedané, tak sa nebudem opakovať. Ale nepochopil som jednu vec: [spoiler]O čo vlastne išlo s tým lietadlom? Čo chcel Mycroft/Britská vláda/Americká vláda/ktokoľvek vlastne dosiahnuť?[/spoiler]
Sherlock
0 0
reagovat

AHS

Prvni dil za mnou a... zkouskove je v haji, uvidime se na konci serie... Jeden z nejlepsich pilotu co jsem kdy videl (co se tyce vtazeni do deje, oblibe hrdinu atd.)
578390
Prvni dil za mnou a... zkouskove je v haji, uvidime se na konci serie... Jeden z nejlepsich pilotu co jsem kdy videl (co se tyce vtazeni do deje, oblibe hrdinu atd.)
AHS
0 0
reagovat
haha! už i na internetu dochází k šikaně kvůli vzhledu! aby se časem nemusely zavádět uniformní ikonky pro uživatele ve školním věku...
578387
haha! už i na internetu dochází k šikaně kvůli vzhledu! aby se časem nemusely zavádět uniformní ikonky pro uživatele ve školním věku...
0 0
reagovat
Mildik: Tak si ju aspon trochu zmodifikuj.
578384
Mildik: Tak si ju aspon trochu zmodifikuj.
0 0
reagovat
Pánové, já si nechám tuhle 8)
578381
Pánové, já si nechám tuhle *8)*
0 0
reagovat
no čo ani ja nemam najlepšiu a prežil som :DD
578380
no čo ani ja nemam najlepšiu a prežil som :DD
0 0
reagovat
Co? :D:D
578377
Co? *:D**:D*
0 0
reagovat
No právě, jsem názorná ukázka toho, jak by to nemělo vypadat. :)
578374
No právě, jsem názorná ukázka toho, jak by to nemělo vypadat. *:)*
0 0
reagovat
To říká ten pravej...
578373
To říká ten pravej...
0 0
reagovat

Mildík

Ale vybírej s rozvahou. ;)
578372
Ale vybírej s rozvahou. *;)*
Mildík
0 0
reagovat

TedG

Má tu někdo takovou ikonku jako já? Nemá 8)

Nééé, fakt jsem si vědom, že by to chtělo, když já nevím jakou... Možná uděláme výběrové řízení a kdo mi vybere nejlepší, tak bude pochválen :D
578371
Má tu někdo takovou ikonku jako já? Nemá *8)* Nééé, fakt jsem si vědom, že by to chtělo, když já nevím jakou... Možná uděláme výběrové řízení a kdo mi vybere nejlepší, tak bude pochválen *:D*
TedG
0 0
reagovat
prvni serie byla bozi, ten novej dil vypada taky suprove, ale uz jsem u nej 3x usnul a nejsem ani v pulce... takze ze 3dilne serie to vypada na regulernich 12 dilu (pro me) :D
578366
prvni serie byla bozi, ten novej dil vypada taky suprove, ale uz jsem u nej 3x usnul a nejsem ani v pulce... takze ze 3dilne serie to vypada na regulernich 12 dilu (pro me) :D
0 0
reagovat

speta

link užívám :))
578365
http://www.shadoom.com/TrollFaceDancing.gif užívám *:))*
speta
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se