Spartacus
Tak se přidávám ke spokojenosti. Vengeance mne dost bavilo a přiznávám, že změna stylu mi sedla více, než kdyby byla další série v duchu přeskakování mezi ludem a arénou. Tyhle guerillové souboje jsou sice zase skoro vždy v lese, ale i tak. Finále opravdu nemá až tak intenzitu jako 5. nebo 9., ale má to spíše emocionálnější hloubku. Jsem zvědav oprvadu na další sérii, která opět by se měla rozrůst do větší epičnosti a už s vícero novými charaktery (Crassus, který je pak zodpovědný za rozdrcení povstání a Caesar), když nás jích teď tolik opustilo MASSIVE SPOILER Myra, Ashur, Lucretia, Oenomaus, kterého je velmi škoda, byť v této sérii nebyl až tak využitý, ale tvůrci se srží historie, když dle pramenů padl už brzkých dobách povstání, no a Glaber už taky dostal do si zasloužil. Tak snad další sérka bude mít taky výrazného záporáka. Liam McIntyre mi do role po chvíli sedl, jen na to, že to má být vynikající bojovník, tak oproti ostatním působí trochu jako tintítko, takže pár kilo svalů by do příště ještě mohl nabrat.
|
reagovat
|
Taky jsem zvedavy na to kdo tam bude vlastne hrat