Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 49321 - 49340 Napsat příspěvek

AHS

Dopozerané. Veľká spokojnosť. Aj keď halloweenský dvojdiel mi moc nesadol a finále som prakticky celé pretrpel. 8/10
579090
Dopozerané. Veľká spokojnosť. Aj keď halloweenský dvojdiel mi moc nesadol a finále som prakticky celé pretrpel. 8/10
AHS
0 0
reagovat
verbst: Ale ty stale s tym genialnym.:D:D Je to dobre, ale nie je tam ziadna hlavna linka a cele je to epizodne. Ale ako hej, obidva diely boli zatial fakt zabava.:)
579089
verbst: Ale ty stale s tym genialnym.*:D**:D* Je to dobre, ale nie je tam ziadna hlavna linka a cele je to epizodne. Ale ako hej, obidva diely boli zatial fakt zabava.*:)*
0 0
reagovat

House of Lies

Sleduje někdo? Naprosto geniální záležitost. Cheadle tam sedne jak hrnec na prdel a Kristen, o té snad ani nemusím mluvit a Ben Schwarz je prostě génius!
579088
Sleduje někdo? Naprosto geniální záležitost. Cheadle tam sedne jak hrnec na prdel a Kristen, o té snad ani nemusím mluvit a Ben Schwarz je prostě génius!
House of Lies
0 0
reagovat
Fringe:
poslední dva díly hodně super, snad se tvůrci nepletli a i pres mizerny cisla dostanu jeste jednu radu

Alcatraz:
prvni dil nuda, u druhyho sem usnul. Hurley se tam vubec nehodi a cely me to "bavi" asi jako 3. serie 4400

ROB!:
na to, jakej je Shneider filmovej traged se u serialu az prekvapive bavim a tesim se na dalsi dily

2Broke Girls:
díl od dílu větší mazec a Oleg je jedna z nejlepších vedlejších postav v sitcomu za posledních X let

Himym:
poslední 2-3 díly naprostá bída a utrpení

TBBT:
stejně jako hymim. v posledních 2 dílech jsem spatřoval jistej kvalitativní vzestup, ale vzdycky se tam naslo neco, co to dokonale podelalo (bernadette kouzli, Amy dostava tiaru, hrani osadniku a 10 minut dlouha krec o POSTAVENI)

Simpsni:
posledni dil parafrazujici The Social Network naprosto genialni. Je videt, ze to jde, kdyz se chce.

Justified 3x01
Rylan je zpet a jestli letos nedostane Goggins Emmy, budu nastvanej

Modern Family:
nejprehypovanejsi nuda siroko daleko. Posledni asi 4 dily naprosto tragicky. V posledni epizode valeli Dumphyovic, ale ta nova Lilly je naprosto nesnesitelna a prehrava stejne hrozne, jako Vergara. Linka se psem tomu nasadila "korunu" trapnosti.

Suburgatory:
po naprosto nekoukatelnym 9. dile to balim

2apulchlapa:
Kučera si to dává a Sheen tam VUBEC nechybi.

Work It:
odpad srovnatelnej s Up All Night

The Exes:
neni to kdovijaka pecka, ale bavi me to. TURK ze scrubs a ten tlustej ze Seinfelda to celkem tahnout. pohodova 20minutovka

To by pro tenhle tyden asi stacilo :)
579070
Fringe: poslední dva díly hodně super, snad se tvůrci nepletli a i pres mizerny cisla dostanu jeste jednu radu Alcatraz: prvni dil nuda, u druhyho sem usnul. Hurley se tam vubec nehodi a cely me to "bavi" asi jako 3. serie 4400 ROB!: na to, jakej je Shneider filmovej traged se u serialu az prekvapive bavim a tesim se na dalsi dily 2Broke Girls: díl od dílu větší mazec a Oleg je jedna z nejlepších vedlejších postav v sitcomu za posledních X let Himym: poslední 2-3 díly naprostá bída a utrpení TBBT: stejně jako hymim. v posledních 2 dílech jsem spatřoval jistej kvalitativní vzestup, ale vzdycky se tam naslo neco, co to dokonale podelalo (bernadette kouzli, Amy dostava tiaru, hrani osadniku a 10 minut dlouha krec o POSTAVENI) Simpsni: posledni dil parafrazujici The Social Network naprosto genialni. Je videt, ze to jde, kdyz se chce. Justified 3x01 Rylan je zpet a jestli letos nedostane Goggins Emmy, budu nastvanej Modern Family: nejprehypovanejsi nuda siroko daleko. Posledni asi 4 dily naprosto tragicky. V posledni epizode valeli Dumphyovic, ale ta nova Lilly je naprosto nesnesitelna a prehrava stejne hrozne, jako Vergara. Linka se psem tomu nasadila "korunu" trapnosti. Suburgatory: po naprosto nekoukatelnym 9. dile to balim 2apulchlapa: Kučera si to dává a Sheen tam VUBEC nechybi. Work It: odpad srovnatelnej s Up All Night The Exes: neni to kdovijaka pecka, ale bavi me to. TURK ze scrubs a ten tlustej ze Seinfelda to celkem tahnout. pohodova 20minutovka To by pro tenhle tyden asi stacilo :)
0 0
reagovat

AHS

Tak už mám za sebou 3 diely. Je to úplná paráda! :))
579066
Tak už mám za sebou 3 diely. Je to úplná paráda! *:))*
AHS
0 0
reagovat

Spartacus 3x1

1. díl nezklamal :-)
jede to v zavedených standartech
boobs and blood :)
579059
1. díl nezklamal :-) jede to v zavedených standartech boobs and blood :)
Spartacus 3x1
0 0
reagovat

AHS

Už celé mesiace som si chystal haterský koment a oni mi to takto pokazia. Konečne som sa po skúškovom k tomu dostal. Zatiaľ som videl iba pilot, ale je to super. Konečne som sa dočkal normálneho hororového seriálu a nie nejakej blbosti, kde sa tvorcovia schovávajú za samoúčelné psycho. Toto je síce tiež psycho, ale má to aspoň zmysel. :+
579058
Už celé mesiace som si chystal haterský koment a oni mi to takto pokazia. Konečne som sa po skúškovom k tomu dostal. Zatiaľ som videl iba pilot, ale je to super. Konečne som sa dočkal normálneho hororového seriálu a nie nejakej blbosti, kde sa tvorcovia schovávajú za samoúčelné psycho. Toto je síce tiež psycho, ale má to aspoň zmysel. *:+*
AHS
0 0
reagovat
Tak nakonec vyhrál Justified a jsem u čtvrtýho dílu a NELITUJU! Hodně mazec!

Díky kluci :)

Jinak Big Bang byl fajn, ale Fringe je neskutečně geniální.

Alcatraz jsem zkusil a... dva díly a šmitec.
579054
Tak nakonec vyhrál Justified a jsem u čtvrtýho dílu a NELITUJU! Hodně mazec! Díky kluci *:)* Jinak Big Bang byl fajn, ale Fringe je neskutečně geniální. Alcatraz jsem zkusil a... dva díly a šmitec.
0 0
reagovat

TBBT 5x13

V poslednej dobe sa sypú naozaj super epizódy. :+
579047
V poslednej dobe sa sypú naozaj super epizódy. *:+*
TBBT 5x13
0 0
reagovat

speta.jr

jestli se ti libilo 4400, tak se ti bude libit i tohle. Jestli si to nevidel, pust si radeji 4400
579019
jestli se ti libilo 4400, tak se ti bude libit i tohle. Jestli si to nevidel, pust si radeji 4400
speta.jr
0 0
reagovat

KarelR

Opravdu povedený, TBBT mě baví pořád, ale tentokrát jsem se smál skoro celou dobu.
579009
Opravdu povedený, TBBT mě baví pořád, ale tentokrát jsem se smál skoro celou dobu.
KarelR
0 0
reagovat

Alkatraz

Nejake nazory? Pry to nedavno zacalo...
579008
Nejake nazory? Pry to nedavno zacalo...
Alkatraz
0 0
reagovat

The Big Bang Theory s05e13

A furt nelituju, že jsem na to nepřestal koukat. Výbornej díl :+
579007
A furt nelituju, že jsem na to nepřestal koukat. Výbornej díl *:+*
The Big Bang Theory s05e13
0 0
reagovat

okkac

Přesně takhle souhlasím s tebou ve všem ohledně Hell on Wheels
578999
Přesně takhle souhlasím s tebou ve všem ohledně Hell on Wheels
okkac
0 0
reagovat

duro

To nejsi sám :+ Za začátku jsem měl o Raylana strach, ale tímhle se vrátil do staré formy a už se nemůžu dočkat zbytku sezony.
578996
To nejsi sám *:+* Za začátku jsem měl o Raylana strach, ale tímhle se vrátil do staré formy a už se nemůžu dočkat zbytku sezony.
duro
0 0
reagovat

Justified 3x01

Pecka peckovitá, no a samozrejme...

pri fóre s obrusom som sa smial nahlas a púšťal som si ho opakovane asi 5x. :+:D
578995
Pecka peckovitá, no a samozrejme... [spoiler]pri fóre s obrusom som sa smial nahlas a púšťal som si ho opakovane asi 5x. *:+**:D*[/spoiler]
Justified 3x01
0 0
reagovat

Justified

Tretia seria sa nam tiez rozbehla vcelku slubne. I ked som si na Quinna alias Nixa hodnu chvilu nemohol zvyknut.
578994
Tretia seria sa nam tiez rozbehla vcelku slubne. I ked som si na Quinna alias Nixa hodnu chvilu nemohol zvyknut.
Justified
0 0
reagovat

Gorecki

Rozbehne.
578991
Rozbehne.
Gorecki
0 0
reagovat

Justified s01e01

No.... "westernovost" ok, ale... verim, ze sa to este rozbehne8)
578990
No.... "westernovost" ok, ale... verim, ze sa to este rozbehne*8)*
Justified s01e01
0 0
reagovat

X-Men Community

578989
http://www.buzzfeed.com/jpmoore/the-cast-of-community-as-x-men *:D*
X-Men Community
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se