Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 48921 - 48940 Napsat příspěvek
Možno vás bude zaujímať, že vonku už je soundtrack k druhej sérii Sherlocka: link
580916
Možno vás bude zaujímať, že vonku už je soundtrack k druhej sérii Sherlocka: http://www.youtube.com/watch?v=9k5N-tXRzbs
0 0
reagovat
ja mám pocit, že sa v tom nový Spartacus začína nejako strácať
580897
ja mám pocit, že sa v tom nový Spartacus začína nejako strácať
0 0
reagovat

spartacus S02E06

Ashur a Glaber FTW a celkově další luxusní díl. :+
580887
Ashur a Glaber FTW a celkově další luxusní díl. *:+*
spartacus S02E06
0 0
reagovat
nový trailer na druhou sezonu GoT - Seven Devils
580878
nový trailer na druhou sezonu GoT - [link="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VVkr9oYsIbo#!"]Seven Devils[/link]
0 0
reagovat
:D
580860
*:D*
0 0
reagovat

@speta.jr

Tj. uz na urovni Ulice?:D
580858
Tj. uz na urovni Ulice?*:D*
@speta.jr
0 0
reagovat

Spartacus

Nejak se mi zda, ze dialogy v tomhle dile byly trochu na vyssim levelu nez obvykle. No Glaber zase jede! 8)
580856
Nejak se mi zda, ze dialogy v tomhle dile byly trochu na vyssim levelu nez obvykle. No Glaber zase jede! *8)*
Spartacus
0 0
reagovat
Vardant: Urvanej Cam + menstruacni linka? C'mon! :)
580836
Vardant: Urvanej Cam + menstruacni linka? C'mon! :)
0 0
reagovat

deiwi

+1 za odvahu napsat, co já jsem si jen myslel :D

Na tu druhou sezónu se hodně těším, ale to na věci nic nemění :))
580831
+1 za odvahu napsat, co já jsem si jen myslel *:D* Na tu druhou sezónu se hodně těším, ale to na věci nic nemění *:))*
deiwi
0 0
reagovat
Cože? Poslední MF bylo těžce geniální.
580829
Cože? Poslední MF bylo těžce geniální.
0 0
reagovat
Tak musím říct, že všechny díly Modern Family a Family Guye v tomhle kalendářním roce jsou dost velká tragédie. Poslední MF je vyloženě nekoukatelná. :o:-
580823
Tak musím říct, že všechny díly Modern Family a Family Guye v tomhle kalendářním roce jsou dost velká tragédie. Poslední MF je vyloženě nekoukatelná. *:o**:-*
0 0
reagovat
Aby nedošlo k mýlce, tak já GoT sleduju jako jeden z mála seriálů. Narážel jsem na to, co říkají místní hateři ?)
580822
Aby nedošlo k mýlce, tak já GoT sleduju jako jeden z mála seriálů. Narážel jsem na to, co říkají místní hateři *?)*
0 0
reagovat

@deiwi:

Bacha at te mistni GoT fanboys neukamenujou :D:D
580815
Bacha at te mistni GoT fanboys neukamenujou *:D**:D*
@deiwi:
0 0
reagovat

deiwi

"Tos posral..." ;)
580813
"Tos posral..." *;)*
deiwi
0 0
reagovat
GoT aka VkVčka na hradě :+
580809
GoT aka VkVčka na hradě *:+*
0 0
reagovat
WD 2x10
aspon že tam byla nějaka akce a ne jen VkVčka na farmě

no hlavně že za měsíc začne GoT :)

580802
WD 2x10 aspon že tam byla nějaka akce a ne jen VkVčka na farmě no hlavně že za měsíc začne GoT :)
0 0
reagovat
Parada :o)
580800
Parada :o)
0 0
reagovat

Spazz

No právě, že už nevím, kde jsem to četl, jen jsem klikl někde na odkaz. Kdybych to věděl, tak bych to sem dal. Tak jen vím, že se tam probíralo, že byRick měl zastřelit Shanea a to asi v posledním dílu této série
580799
No právě, že už nevím, kde jsem to četl, jen jsem klikl někde na odkaz. Kdybych to věděl, tak bych to sem dal. Tak jen vím, že se tam probíralo, že by[spoiler]Rick měl zastřelit Shanea a to asi v posledním dílu této série[/spoiler]
Spazz
0 0
reagovat

okkac

Mohl bys sem prosim hodit odkaz na ten zminovany clanek?
580798
Mohl bys sem prosim hodit odkaz na ten zminovany clanek?
okkac
0 0
reagovat

okkac

S oheldem na to, že se druhá sezona vubec predlohy nedrží a Hershel je snad jediné pojítko s komixem bych 100% nevsázel na skutečnost, že třetí sezóna se bude odehrávat ve věznici. Ale můžou nás překvapit.

Co se nové postavy týče, tak sice to byl frajer, al osobně bych raději viděl postavy Michonee a toho černocha (jména už se mi vytrácejí), bez kterých by beztak příchod guvernéra neměl šťávu...

No uvidíme...
580779
S oheldem na to, že se druhá sezona vubec predlohy nedrží a Hershel je snad jediné pojítko s komixem bych 100% nevsázel na skutečnost[spoiler], že třetí sezóna se bude odehrávat ve věznici. Ale můžou nás překvapit. [/spoiler] Co se nové postavy týče,[spoiler] tak sice to byl frajer, al osobně bych raději viděl postavy Michonee a toho černocha (jména už se mi vytrácejí), bez kterých by beztak příchod guvernéra neměl šťávu... [/spoiler] No uvidíme...
okkac
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se