Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 48841 - 48860 Napsat příspěvek

popicek

Naprostý souhlas. Castlova dcera je nejotravnější seriálová postava desetiletí.
581263
Naprostý souhlas. Castlova dcera je nejotravnější seriálová postava desetiletí.
popicek
0 0
reagovat
Popicku, to bude jádro pudla link
581257
Popicku, to bude jádro pudla http://www.google.cz/imgres?hl=cs&safe=off&biw=1252&bih=595&tbm=isch&tbnid=AgOEFgIuyhBPKM:&imgrefurl=http://www.milletalenti.com/news/pudl-preklad-wikipedia/&docid=l2cKOaFHEtovwM&imgurl=http://files.milletalenti.com/200000325-8630c872a4/pudl-toy-bily.jpg&w=2094&h=1463&ei=e8lfT8qVJ9HHtAbkmJWKBg&zoom=1&iact=hc&vpx=944&vpy=154&dur=3347&hovh=188&hovw=269&tx=150&ty=105&sig=110983159951824964572&page=1&tbnh=112&tbnw=130&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:16,s:0
0 0
reagovat

popik

Ty vole, vím, že pes je nejlepší přítel člověka, ale už by sis měl zase najít nějakou babu Tede ;)
581255
Ty vole, vím, že pes je nejlepší přítel člověka, ale už by sis měl zase najít nějakou babu Tede *;)*
popik
0 0
reagovat

popicek

581252
http://www.vistawallpapers.in/images/wallpapers/Calm%20dog-414240.jpeg
popicek
0 0
reagovat

popik

Začal jsem sledovat Castla na zabití a docela se to po vlažným začátku rozjelo, ale víte co mě tam nejvíc s*re? Ta jeho ultradokonalá dcera, je jak z nějaké reklamy. :-
581250
Začal jsem sledovat Castla na zabití a docela se to po vlažným začátku rozjelo, ale víte co mě tam nejvíc s*re? Ta jeho ultradokonalá dcera, je jak z nějaké reklamy. *:-*
popik
0 0
reagovat

TBBT 5*19

totálně nabitej díl !!!! naprosto ultimátní hlášky

a bylo jasně vidět že ženský tam jsou úplně k hovnu (Amy a Bernadete) a že Penny by si vystačila sama kdyby scenaristi měli koule.Ale aspon že Sheldon Amy totálně odstřelil s její návštěvou babky

doufám že udělají víc "boy session" v další serii kdy budou jen pařit hry a srát na holky
a Raj rozhodně největší macho tohohle dílu :)
581219
totálně nabitej díl !!!! naprosto ultimátní hlášky a bylo jasně vidět že ženský tam jsou úplně k hovnu (Amy a Bernadete) a že Penny by si vystačila sama kdyby scenaristi měli koule.Ale aspon že Sheldon Amy totálně odstřelil s její návštěvou babky doufám že udělají víc "boy session" v další serii kdy budou jen pařit hry a srát na holky a Raj rozhodně největší macho tohohle dílu :)
TBBT 5*19
0 0
reagovat

WD

:+
Posledních 10 minut naprostá paráda a i ten zbytek byl podle mého názoru velice slušný... Finále bude velké a v posledních dílech tvůrci ukázali, že mají koule (konečně!!!) a jsem zvědav jak to dopadne...

Jen menší porovnání s komixem (pro zájemce):
Shane padnul v komixu hned na začátku, v přepočtu na seriál by to mělo být cca v díle 1x02 a jeho skonání mělo i trochu jiný průbeh. A co se týde Dalea, tak jeho poslední chvilky v komixu byli naprosto nářezové a tyhle díly doopravdy stáli za to - žádný zakousnutí na procházce

Co se týče otázky RainMakera, tak odpovím na základě znalostí komixu, nicméně se nejedná o spoilery, ale pro jistotu to hodím do tagu:
Každý je ve své podstatě nakažen virem, který způsobuje po smrti "obživnutí". Ono symbolické kousnutí, které bylo považováno za transformující prvek není vůbec potřeba a stačí jakákoliv příčina smrti. Důvodem proč se pokousaní transformovali na chodce byl v tom, že kousnutí způsobuje jednoduše smrt, prostě zabíjí. V komixu se s touhle problematikou moc pěkně pracuje, kdy v podstatě i pokousaná osoba může být zachráněna, než se účinky kousnutí rozšíří a zabijí dotyčnou osobu. Doporučuji přečíst ?)
581216
*:+* Posledních 10 minut naprostá paráda a i ten zbytek byl podle mého názoru velice slušný... Finále bude velké a v posledních dílech tvůrci ukázali, že mají koule (konečně!!!) a jsem zvědav jak to dopadne... Jen menší porovnání s komixem (pro zájemce): [spoiler]Shane padnul v komixu hned na začátku, v přepočtu na seriál by to mělo být cca v díle 1x02 a jeho skonání mělo i trochu jiný průbeh. A co se týde Dalea, tak jeho poslední chvilky v komixu byli naprosto nářezové a tyhle díly doopravdy stáli za to - žádný zakousnutí na procházce[/spoiler] Co se týče otázky RainMakera, tak odpovím na základě znalostí komixu, nicméně se nejedná o spoilery, ale pro jistotu to hodím do tagu: [spoiler]Každý je ve své podstatě nakažen virem, který způsobuje po smrti "obživnutí". Ono symbolické kousnutí, které bylo považováno za transformující prvek není vůbec potřeba a stačí jakákoliv příčina smrti. Důvodem proč se pokousaní transformovali na chodce byl v tom, že kousnutí způsobuje jednoduše smrt, prostě zabíjí. V komixu se s touhle problematikou moc pěkně pracuje, kdy v podstatě i pokousaná osoba může být zachráněna, než se účinky kousnutí rozšíří a zabijí dotyčnou osobu. Doporučuji přečíst *?)*[/spoiler]
WD
0 0
reagovat
Další klip z Game of Thrones link
581206
Další klip z Game of Thrones http://www.youtube.com/watch?v=7S14rYrSSW8
0 0
reagovat

RainMakeR

Kdybys místo hejtování trochu přemejšlel, tak by tě možná napadlo, že

virem jsou nakaženi všichni, ale dokud žijí, tak jsou vůči symptomům nákazy imunní. Možná právě tohle pošeptal Rickovi Dr. Jenner v poslední epizodě 1. série. Podobně to funguje v 28 weeks later anebo Left 4 Dead.
581204
Kdybys místo hejtování trochu přemejšlel, tak by tě možná napadlo, že [spoiler]virem jsou nakaženi všichni, ale dokud žijí, tak jsou vůči symptomům nákazy imunní. Možná právě tohle pošeptal Rickovi Dr. Jenner v poslední epizodě 1. série. Podobně to funguje v 28 weeks later anebo Left 4 Dead.[/spoiler]
RainMakeR
0 0
reagovat

RainMaker WD

Buď jde o návrat k Romerovkám, kdy se ze všech mrtvých stali zombíci nebo jsem četl vysvětlení, že ten mladík se nakazil od těch pout a Shane se nakazil, protože ta mačeta byla používána na zombíky.
581203
[spoiler]Buď jde o návrat k Romerovkám, kdy se ze všech mrtvých stali zombíci nebo jsem četl vysvětlení, že ten mladík se nakazil od těch pout a Shane se nakazil, protože ta mačeta byla používána na zombíky.[/spoiler]
RainMaker WD
0 0
reagovat

WD dotaz

máte někdo vysvětlení jakto že Shane a ten týpek co ho Shane odvedl do lesa po smrti ožili a stali se z nich zombíci ?

nebo se mám nechat překvapit v dalším dílu/serii kde to vysvětlí ?
581202
[spoiler]máte někdo vysvětlení jakto že Shane a ten týpek co ho Shane odvedl do lesa po smrti ožili a stali se z nich zombíci ?[/spoiler] nebo se mám nechat překvapit v dalším dílu/serii kde to vysvětlí ?
WD dotaz
0 0
reagovat

WD

celej díl o hovně až na ten závěr , zase ....
udělali z toho telenovelu
581197
celej díl o hovně až na ten závěr , zase .... udělali z toho telenovelu
WD
0 0
reagovat

WD

co rict........ finale by mohlo byt relativne huste.... nic vic se asi bez spoiler tagu rict neda... :)

Nakonec to Shane teda chytil krivakem, coz ma imho trosku vetsi koule, nez kdyby to byla kulka... akorat me trochu mrzi, ze Rickovy zaverecne slova vypadaly spis jako, ze to proste nezvladl a trosicku mu mozna zacina jebat, nez ze by to byl chladny a drsny kalkul ve smyslu "Mas, cos chtel..."

A doufejme, ze posledni epizoda mela trosicku vetsi rozpocet a bude tam poradna bitka o preziti a ne jenom nejaky "zbabely" (samozrejme by se nam za prdeli prasilo kazdemu) utek hned ze startu a zbytek epizody bysme sledovali jak vsichni oplakavaji ztraty a ze zas nemaji kde slozit hlavu...
581195
co rict........ finale by mohlo byt relativne huste.... nic vic se asi bez spoiler tagu rict neda... :) [spoiler]Nakonec to Shane teda chytil krivakem, coz ma imho trosku vetsi koule, nez kdyby to byla kulka... akorat me trochu mrzi, ze Rickovy zaverecne slova vypadaly spis jako, ze to proste nezvladl a trosicku mu mozna zacina jebat, nez ze by to byl chladny a drsny kalkul ve smyslu "Mas, cos chtel..." A doufejme, ze posledni epizoda mela trosicku vetsi rozpocet a bude tam poradna bitka o preziti a ne jenom nejaky "zbabely" (samozrejme by se nam za prdeli prasilo kazdemu) utek hned ze startu a zbytek epizody bysme sledovali jak vsichni oplakavaji ztraty a ze zas nemaji kde slozit hlavu...[/spoiler]
WD
0 0
reagovat

TedGeorge

amen
581194
amen
TedGeorge
0 0
reagovat
Justified all the way

Po 13ti + 13ti + 8mi dílech si to prostě užívám. Olyphant se pro tuhle roli narodil, Boyd a Eva sou takoví ti ne nejhorší záporáci, kterejm chvílema fandíte, Neal McDonough si roli prostě užívá...

Osmej díl třetí série mi zatím přišel snad nejlepší ze všech. A vzhledem k tomu, že sem všechny viděl v posledních 3 dnech, tak snad můžu soudit. Tím, že byl celej na stanici, dal vyniknout nejlepší vedlejší postavě (Art je bůh), sniper Tim má taky charisma na rozdávání, a co se v týhle epizodě dělo? Prostě velká bomba a poděkování všem za neúnavný hypeovaní tohodle seriálu. Ještě 2 dny a pár hodin do dalšího dílu...
581192
Justified all the way Po 13ti + 13ti + 8mi dílech si to prostě užívám. Olyphant se pro tuhle roli narodil, Boyd a Eva sou takoví ti ne nejhorší záporáci, kterejm chvílema fandíte, Neal McDonough si roli prostě užívá... Osmej díl třetí série mi zatím přišel snad nejlepší ze všech. A vzhledem k tomu, že sem všechny viděl v posledních 3 dnech, tak snad můžu soudit. Tím, že byl celej na stanici, dal vyniknout nejlepší vedlejší postavě (Art je bůh), sniper Tim má taky charisma na rozdávání, a co se v týhle epizodě dělo? Prostě velká bomba a poděkování všem za neúnavný hypeovaní tohodle seriálu. Ještě 2 dny a pár hodin do dalšího dílu...
0 0
reagovat

whatever

rainmakera
581191
rainmakera
whatever
0 0
reagovat

Macejko

ty oblety kolem ni uz me serou :D
581189
ty oblety kolem ni uz me serou *:D*
Macejko
0 0
reagovat

Macejko:

Bitch, please...
581184
Bitch, please...
Macejko:
0 0
reagovat
Ehm a co ze ma vlastne got spolecneho se spartacem ? Jen ze se tu docela casto objevuji v jedne vete .)
581183
Ehm a co ze ma vlastne got spolecneho se spartacem ? Jen ze se tu docela casto objevuji v jedne vete .)
0 0
reagovat
Dokonalosť tých trikov mi vyráža dych. Ten drak nemá jedinú chybu, či už ako digitálny model alebo po stránke animačnej. Myslím, že toto je pravá televízna revolúcia. :+:+:+
link
581182
Dokonalosť tých trikov mi vyráža dych. Ten drak nemá jedinú chybu, či už ako digitálny model alebo po stránke animačnej. Myslím, že toto je pravá televízna revolúcia. *:+**:+**:+* http://www.youtube.com/watch?v=VqD-Ebfd2WA
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se