Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 48641 - 48660 Napsat příspěvek
Duro - nevydržel jsem to a zeptal jsem se na to kamaráda, který četl knihy (po čtyřku), takže pokud to chceš vědět:
spoiler z knih:
ano, pořád trčí na druhém kontinentu
582191
Duro - nevydržel jsem to a zeptal jsem se na to kamaráda, který četl knihy (po čtyřku), takže pokud to chceš vědět: spoiler z knih: [spoiler]ano, pořád trčí na druhém kontinentu[/spoiler]
0 0
reagovat
"Bloncka přeplave" kedy? Obávam sa, že 5 kníh za nami a ešte furt je niekde v púšti, nie? :D

(neviem, tipujem)
582189
"Bloncka přeplave" kedy? Obávam sa, že 5 kníh za nami a ešte furt je niekde v púšti, nie? *:D* (neviem, tipujem)
0 0
reagovat

HAL

No asi k tvé nelibosti spíše více rozpojovat. Později jsou postavy rozprášeny skoro po celém Westerosu i mimo něj.
582188
No asi k tvé nelibosti spíše více rozpojovat. Později jsou postavy rozprášeny skoro po celém Westerosu i mimo něj.
HAL
0 0
reagovat

KarelR

To u mě právě naopak, u bělovlásky (žádná bloncka) mě právě těší to postupné budouvání jejího příběhu a očekávání jak v budoucnu silně ovlivní ten zbytek. Draci to teď solidně vygradovali, teď musí začít budovat silnou pozici.
Podobné je to s událostmi za zdí, tam je taky odtrženost spíš ku prospěchu věci... ale všichni ti ostatní králové a vévodové, těch už je trochu moc - ještě že se tam teď vůbec neprojevuje nejstarší Lannister a cáklá sestra Starkové, to už by pak vážně na každou z těch skupin během dílu zbývalo sotva pět minut.
582187
To u mě právě naopak, u bělovlásky (žádná bloncka) mě právě těší to postupné budouvání jejího příběhu a očekávání jak v budoucnu silně ovlivní ten zbytek. Draci to teď solidně vygradovali, teď musí začít budovat silnou pozici. Podobné je to s událostmi za zdí, tam je taky odtrženost spíš ku prospěchu věci... ale všichni ti ostatní králové a vévodové, těch už je trochu moc - ještě že se tam teď vůbec neprojevuje nejstarší Lannister a cáklá sestra Starkové, to už by pak vážně na každou z těch skupin během dílu zbývalo sotva pět minut.
KarelR
0 0
reagovat

TedGeorge

Jo, protože Arya tam je strašně mockrát :D
582186
Jo, protože Arya tam je strašně mockrát *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Linie, který mě baví: Stannis, Zeď (občas), Starkové na tahu, Kings landing (cokoliv co se tam děje)
Linie, který mě nebaví: Chcípající blondýna s drakama v poušti, Zeď (občas), malej kluk ve Winterfeldu, Arya na cestě
582185
Linie, který mě baví: Stannis, Zeď (občas), Starkové na tahu, Kings landing (cokoliv co se tam děje) Linie, který mě nebaví: Chcípající blondýna s drakama v poušti, Zeď (občas), malej kluk ve Winterfeldu, Arya na cestě
0 0
reagovat

HAL

Minimálně bloncka by konečně mohla přeplout. Ty zbytečný skoky ke koňákům mi tam děsně nepasujou.
582184
Minimálně bloncka by konečně mohla přeplout. Ty zbytečný skoky ke koňákům mi tam děsně nepasujou.
HAL
0 0
reagovat
Druhý díl GoT je stejně parádní jako ten první. Ale začíná mi trochu vadit jak moc je to roztříštěné, doufám že se aspoň některé dějové linie začnou brzy pořádně propojovat.
582183
Druhý díl GoT je stejně parádní jako ten první. Ale začíná mi trochu vadit jak moc je to roztříštěné, doufám že se aspoň některé dějové linie začnou brzy pořádně propojovat.
0 0
reagovat
@Kostěj
:)

Jinak k GoT. Jakožto čtenář knížek jsem byl naprosto spokojený. Sice mě mrzí, že bude vynechána celá linka v Řekotočí, ale pokud to bude fungovat v seriálu, tak jsem ochoten se s tím smířit :) Drobné změny oproti předloze vykreslující postavy v Králově přístavišti trošičku jinak mi přišli ku prospěchu věci a načrtli základní linky pro druhou sérii. Atmosféra byla na první díl mimořádně hutná, když srovnám první díl minulé série, tak si troufnu tvrdit, že se start série povedl lépe. Pro ty, co tvrdí, že se tam nic nedělo. Podle mě se toho tam stalo celkem dost, ale to bude pro neznalé předlohy patrnější až po pár dílech.
A budu muset přestat číst komentáře pokud nebudu mít nakoukáno, protože mi Duro zkazil scénu s drakem. Takže díky :D Takhle jsem na ni celou dobu čučel jak kouká do blba. Každopádně asi největší fail v seriálu.

A mrknul jsem na Jekylla. Musím říst, že jsem to vzal na jeden zápřah. Naprosto geniální James Nesbitt v hlavní roli.:+
582182
@Kostěj *:)* Jinak k [b]GoT[/b]. Jakožto čtenář knížek jsem byl naprosto spokojený. Sice mě mrzí, že bude vynechána celá linka v Řekotočí, ale pokud to bude fungovat v seriálu, tak jsem ochoten se s tím smířit :) Drobné změny oproti předloze vykreslující postavy v Králově přístavišti trošičku jinak mi přišli ku prospěchu věci a načrtli základní linky pro druhou sérii. Atmosféra byla na první díl mimořádně hutná, když srovnám první díl minulé série, tak si troufnu tvrdit, že se start série povedl lépe. Pro ty, co tvrdí, že se tam nic nedělo. Podle mě se toho tam stalo celkem dost, ale to bude pro neznalé předlohy patrnější až po pár dílech. A budu muset přestat číst komentáře pokud nebudu mít nakoukáno, protože mi Duro zkazil scénu s drakem. Takže díky *:D* Takhle jsem na ni celou dobu čučel jak kouká do blba. Každopádně asi největší fail v seriálu. A mrknul jsem na [b]Jekylla[/b]. Musím říst, že jsem to vzal na jeden zápřah. Naprosto geniální James Nesbitt v hlavní roli.*:+*
0 0
reagovat
By si taky mohli zkusit nepotvrdit...:D
582181
By si taky mohli zkusit nepotvrdit...*:D*
0 0
reagovat
HBO potvrdilo vznik třetí série Hry o trůny. :+
582180
HBO potvrdilo vznik třetí série Hry o trůny. *:+*
0 0
reagovat
bachy - krome znamejch veci jsem tu nevidel doporucit American horror story coz je podle me naprosto nejvetsi prekvapeni podzimu. Rozhodne to doporucuju.
582172
bachy - krome znamejch veci jsem tu nevidel doporucit American horror story coz je podle me naprosto nejvetsi prekvapeni podzimu. Rozhodne to doporucuju.
0 0
reagovat
Charlie vládnul...
582170
Charlie vládnul...
0 0
reagovat

Memphis

Súhlas, pri tých rôznych ''vážnych'' seriáloch mi Calif. prišiel skvelý na odreagovanie, vymysleli skvelé dialógy a scény ale zase ten koniec si mohli odpustiť, odtiaľ potiaľ :-
Každopádne Charlie Runkle najlepšia postava :D
582169
Súhlas, pri tých rôznych ''vážnych'' seriáloch mi Calif. prišiel skvelý na odreagovanie, vymysleli skvelé dialógy a scény ale zase ten koniec si mohli odpustiť, odtiaľ potiaľ *:-* Každopádne Charlie Runkle najlepšia postava *:D*
Memphis
0 0
reagovat

crimson_moon

Sráči.... LOL
582162
Sráči.... LOL
crimson_moon
0 0
reagovat

Derek

Tak pilot sa bude vysielať už 12. apríla. Nebude chýbať ani Karl Pilkington. :+ zopár trailerov je na stránke link
582159
Tak pilot sa bude vysielať už 12. apríla. Nebude chýbať ani Karl Pilkington. *:+* zopár trailerov je na stránke http://www.rickygervais.com/
Derek
0 0
reagovat

popicek

Doporučuji aby ses s crimson_moon šel pomlátit ty, nejen slovně. Whoever lose, we win :)
582158
Doporučuji aby ses s crimson_moon šel pomlátit ty, nejen slovně. Whoever lose, we win *:)*
popicek
0 0
reagovat

popik

to KarelR: Ježíííš, proč to hned takhle utínat? Proč nenechat uživatele trochu se slovně pomlátit, jak to dělaj rozhodčí třeba v hokeji...nechat hráče trochu oťukat a unavit a potom utnout, ať je v diskuzích trochu sranda, ne? Pozdější promazání pak není takovej problém :D8) ber to jako radu, jak prokrvit a napumpovat do diskuze trochu adrenalinu, aby čtenář nezlenivěl.?)
582157
to KarelR: Ježíííš, proč to hned takhle utínat? Proč nenechat uživatele trochu se slovně pomlátit, jak to dělaj rozhodčí třeba v hokeji...nechat hráče trochu oťukat a unavit a potom utnout, ať je v diskuzích trochu sranda, ne? Pozdější promazání pak není takovej problém *:D**8)* ber to jako radu, jak prokrvit a napumpovat do diskuze trochu adrenalinu, aby čtenář nezlenivěl.*?)*
popik
0 0
reagovat

crimson_moon

OK, doporučuju zařadit o rychlost míň. Díky moc.
582156
OK, doporučuju zařadit o rychlost míň. Díky moc.
crimson_moon
0 0
reagovat
aby ti tou klávesnicou niekto nerozbil hubu link :D
582155
aby ti tou klávesnicou niekto nerozbil hubu http://www.youtube.com/watch?v=YdsgOyu4irk *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se