Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 48241 - 48260 Napsat příspěvek

Sam

Byl si jistý, že ji pošle do Dorne, v knížce to tak bylo.
583455
Byl si jistý, že ji pošle do Dorne, v knížce to tak bylo.
Sam
0 0
reagovat
Přesně si to nepamatuju, knihy se cetl uz davno, ale zda se mi logicke, ze to mel pekne promyslene dopredu a jen toho vyuzil k odhaleni informatora. Jedno mu to rozhodne nebylo, jednak chtel tim snatkem zajistit vojenskou podporu do budoucna a zadruhe chtel dostat Myrcellu co nejdal od středu bojů a intrik což obojí splňuje Dorne nejlépe.
583453
Přesně si to nepamatuju, knihy se cetl uz davno, ale zda se mi logicke, ze to mel pekne promyslene dopredu a jen toho vyuzil k odhaleni informatora. Jedno mu to rozhodne nebylo, jednak chtel tim snatkem zajistit vojenskou podporu do budoucna a zadruhe chtel dostat Myrcellu co nejdal od středu bojů a intrik což obojí splňuje Dorne nejlépe.
0 0
reagovat

drakaros

To je tvůj odhad nebo to bylo v knize? Každopádně to zní rozumně.
583452
To je tvůj odhad nebo to bylo v knize? Každopádně to zní rozumně.
drakaros
0 0
reagovat
Jasně, ale mě šlo spíš o to, jestli mu bylo jedno, který z těch 3 rodů to bude. Martellové z toho vypadali nejpříhodnějí (aspoň teda nevím, že by byli s Lannisterama ve sporu), jenže mohla taky padnout jedna z dvou dalších možností - Theon Greyjoy nebo Robin Arryn, a to by se podle mě vyjednávalo o dost hůř a nakonec by to mohlo i znamenat, že by Arrynům/Greyjoyům dobrovolně dali "rukojmí". Na druhou stranu, pro Tyrionovův hlavní záměr to je vlastně jedno (odhalil by zdroj informačního úniku) a doopravdy by tam Myrcellu třeba ani poslat nemusel a řekl by, že se prostě nedohodli...
583451
Jasně, ale [spoiler] mě šlo spíš o to, jestli mu bylo jedno, který z těch 3 rodů to bude. Martellové z toho vypadali nejpříhodnějí (aspoň teda nevím, že by byli s Lannisterama ve sporu), jenže mohla taky padnout jedna z dvou dalších možností - Theon Greyjoy nebo Robin Arryn, a to by se podle mě vyjednávalo o dost hůř a nakonec by to mohlo i znamenat, že by Arrynům/Greyjoyům dobrovolně dali "rukojmí". Na druhou stranu, pro Tyrionovův hlavní záměr to je vlastně jedno (odhalil by zdroj informačního úniku) a doopravdy by tam Myrcellu třeba ani poslat nemusel a řekl by, že se prostě nedohodli...[/spoiler]
0 0
reagovat

HAL

Bez ohledu na to, kdo donášel, už byl stejně rozhodnutý, že jí pošle do Dorne.
583450
[spoiler] Bez ohledu na to, kdo donášel, už byl stejně rozhodnutý, že jí pošle do Dorne.[/spoiler]
HAL
0 0
reagovat

Luc44

No jistě, ale ve chvíli kdy pletichařil s tím kam ji pošle ještě nevěděl kdo z jeho poradců na něj donáší a tedy i to kam ji nakonec opravdu pošle.
583449
[spoiler]No jistě, ale ve chvíli kdy pletichařil s tím kam ji pošle ještě nevěděl kdo z jeho poradců na něj donáší a tedy i to kam ji nakonec opravdu pošle.[/spoiler]
Luc44
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Jedno mu to nebylo. Chce si tím naklonit Martelly z Dorne, jeden z hlavních rodů v Západozemí.
583445
Jedno mu to nebylo. Chce si tím naklonit Martelly z Dorne, jeden z hlavních rodů v Západozemí.
Sam.Vimes
0 0
reagovat
A ještě něco - šlo o nějakou filmovou zkratku oproti knize, nebo bylo Tyrionovi opravdu úplně jedno za koho provdá Myrcellu a nechal to čistě na tom, kdo z trojice Varys, Malíček, Pycelle donáší královně?
583442
A ještě něco - šlo o nějakou filmovou zkratku oproti knize, nebo bylo Tyrionovi opravdu úplně jedno [spoiler]za koho provdá Myrcellu a nechal to čistě na tom, kdo z trojice Varys, Malíček, Pycelle donáší královně?[/spoiler]
0 0
reagovat

GoT

Me ser.štve ta blondatá rytířka, ta taky hraje nějak efektovaně.
583440
Me ser.štve ta blondatá rytířka, ta taky hraje nějak efektovaně.
GoT
0 0
reagovat
Bran mi začíná vadit čím dál, tím víc.
Rodrikova poprava mě až tak nevzala. Po první řadě, kdy mi vadila smrt všech od Viseryse po Neda, jsem tak nějak začal počítat s tím, že asi přijdeme ještě o hodně sympatických postav, takže by mě doopravdy naštvala smrt jen několika nejoblíbenějších. Tím zas nechci říct, že mi byl Rodrik ukradený, určitě se mě to dotklo víc než třeba Renly před týdnem...
A to na konci dílu se dalo čekat, podle mě jí draky ukradli ti čarodějové.
583438
Bran mi začíná vadit čím dál, tím víc. [spoiler]Rodrikova poprava mě až tak nevzala. Po první řadě, kdy mi vadila smrt všech od Viseryse po Neda, jsem tak nějak začal počítat s tím, že asi přijdeme ještě o hodně sympatických postav, takže by mě doopravdy naštvala smrt jen několika nejoblíbenějších. Tím zas nechci říct, že mi byl Rodrik ukradený, určitě se mě to dotklo víc než třeba Renly před týdnem...[/spoiler] A to na konci dílu se dalo čekat, podle mě [spoiler]jí draky ukradli ti čarodějové.[/spoiler]
0 0
reagovat
Ha ha bloody ha 8)
583437
Ha ha bloody ha *8)*
0 0
reagovat

Macejko

Pro úplnost: kolikrát si se udělal? ?)
583436
Pro úplnost: kolikrát si se udělal? *?)*
Macejko
0 0
reagovat
Inak ten tohtotýždňový 720p rip bol naozaj dosť hnusný (a to ja na IMMERSE nadávam...). Ak náhodou niekto natrafí na lepší release, nech ma prosím kontaktuje do pošty.
583434
Inak ten tohtotýždňový 720p rip bol naozaj dosť hnusný (a to ja na IMMERSE nadávam...). Ak náhodou niekto natrafí na lepší release, nech ma prosím kontaktuje do pošty.
0 0
reagovat

Game of Thrones, s02e06

Úchvatné. Jednoducho... úchvatné. Pri Rodrikovej poprave som reval skoro rovnako, ako pri poprave Neda Starka. Ygritte je úžasná. Island je nádherný. Scéna so vzburou ľudu šponuje nervy na maximum. Dinklage, Gleeson a Dance hrajú ako bohovia. Milujem líniu s Aryou a Tywinom. A čo je najdôležitejšie - scenár sa definitívne odchýlil od knihy. Hardcore fanúšikovia budú nadávať a prskať síru. Ja, aj keď som sa za hardcore fanúšika považoval tiež, tieto zmeny zbožňujem. Prekvapení plná riť. Jediné, čo ma na tejto epizóde sralo, bol Bran. Nielenže ho nenávidím ako postavu (aj v knihe, aj v seriáli), ale jeho predstaviteľ teraz predviedol ukážkovo mizerné herectvo. Seriously, WTF? Theon sa mi naserie do baráku, oznámi mi, že on tam šéfuje on, a moja reakcia na to vyzerá, akoby som na raňajky nedostal vytúžený hemendex, ale fujky fuj praženicu? Prisahám, Jaime mal toho krepáňa sotiť silnejšie. (10/10)
583429
Úchvatné. Jednoducho... úchvatné. [spoiler]Pri Rodrikovej poprave som reval skoro rovnako, ako pri poprave Neda Starka.[/spoiler] Ygritte je úžasná. Island je nádherný. Scéna[spoiler] so vzburou ľudu[/spoiler] šponuje nervy na maximum. Dinklage, Gleeson a Dance hrajú ako bohovia. Milujem líniu s Aryou a Tywinom. A čo je najdôležitejšie - scenár sa definitívne odchýlil od knihy. Hardcore fanúšikovia budú nadávať a prskať síru. Ja, aj keď som sa za hardcore fanúšika považoval tiež, tieto zmeny zbožňujem. Prekvapení plná riť. Jediné, čo ma na tejto epizóde sralo, bol Bran. Nielenže ho nenávidím ako postavu (aj v knihe, aj v seriáli), ale jeho predstaviteľ teraz predviedol ukážkovo mizerné herectvo. Seriously, WTF? [spoiler]Theon sa mi naserie do baráku, oznámi mi, že on tam šéfuje on,[/spoiler] a moja reakcia na to vyzerá, akoby som na raňajky nedostal vytúžený hemendex, ale fujky fuj praženicu? Prisahám, Jaime mal toho krepáňa sotiť silnejšie. (10/10)
Game of Thrones, s02e06
0 0
reagovat
OK... uz chapem... poznamky pre citatelov...
A verim, ze sa tu budu starostlivo oddelovat a OZNACOVAT spoilery pre serial a pre knihy, vdaka dopredu link
583426
OK... uz chapem... poznamky pre citatelov... A verim, ze sa tu budu starostlivo oddelovat a OZNACOVAT spoilery pre serial a pre knihy, vdaka dopredu http://www.moviezone.cz/img/smileys/9.gif
0 0
reagovat

Gorecki

Martin - autor předlohy ;), konec dílu byl, jak kdyby Frodo dal prsten Pipinovi nebo Han Solo nevystřelil první (vyber si dle preferencí :D ) ;)

whatever Ne, teda jo, ale tam jak píše Jeržik, jinak to nepůjde...
583423
Martin - autor předlohy ;), konec dílu byl, jak kdyby Frodo dal prsten Pipinovi nebo Han Solo nevystřelil první (vyber si dle preferencí *:D* ) *;)* whatever [spoiler]Ne, teda jo, ale tam jak píše Jeržik, jinak to nepůjde...[/spoiler]
Gorecki
0 0
reagovat
Aha.. Ygritte,, uz viem:)
583420
Aha.. Ygritte,, uz viem:)
0 0
reagovat

Luc44

Toci sa mi z tvojich prispevkov hlava. Ako nectenar kukam jako zjara dafuq o com tocis.

A aka Ygritte a aky Martin?:o
583419
Toci sa mi z tvojich prispevkov hlava. Ako nectenar kukam jako zjara dafuq o com tocis. A aka Ygritte a aky Martin?*:o*
Luc44
0 0
reagovat
No ten začiatok fakt vyzerá, akoby omylom preskočili jednu epizódu. :)
583418
No ten začiatok fakt vyzerá, akoby omylom preskočili jednu epizódu. *:)*
0 0
reagovat

Family Guy 10x20

Paródia na Taken? Prečo nie? Brian a Stewie > Neeson :D
583417
Paródia na Taken? Prečo nie? Brian a Stewie > Neeson *:D*
Family Guy 10x20
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se