Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 47941 - 47960 Napsat příspěvek

Kostěj, KarelR

Já už si napětím okousal všechny nehty na prstech :D a Claire Danes a její psychopatické záchvaty naprosto žeru 8)
588435
Já už si napětím okousal všechny nehty na prstech *:D* a Claire Danes a její psychopatické záchvaty naprosto žeru *8)*
Kostěj, KarelR
0 0
reagovat

KarelR

"Poděkuješ" mi, až (jestli) to dokoukáš :D
588431
"Poděkuješ" mi, až (jestli) to dokoukáš *:D*
KarelR
0 0
reagovat

Kostěj

Silou vůle se snažím počkat, až ta série bude celá. Damnit... ale teď jsi mě fakt nalomil! :D
588429
Silou vůle se snažím počkat, až ta série bude celá. Damnit... ale teď jsi mě fakt nalomil! *:D*
Kostěj
0 0
reagovat

Homeland

To tu nikdo nesleduje druhou sérii? Druhej díl to rozjel fakt ve velkým stylu - obě akce v Bejrútu infarktový, a ten závěr!! :+:+
588428
To tu nikdo nesleduje druhou sérii? Druhej díl to rozjel fakt ve velkým stylu - obě akce v Bejrútu infarktový, a ten závěr!! *:+**:+*
Homeland
0 0
reagovat

ad Dexter

Hellblazer
Quinn hrozně hubne? Víš něco bližšího, nebo to jen bylo tušení něčeho nadcházejícího?
588425
[b]Hellblazer[/b] Quinn hrozně hubne? Víš něco bližšího, nebo to jen bylo tušení něčeho nadcházejícího?
ad Dexter
0 0
reagovat
Já jsem musel googlit, protože nesleduju a ten obrázek je naprosto bezkonkurenční! :D :+
588412
Já jsem musel googlit, protože nesleduju a ten obrázek je naprosto bezkonkurenční! *:D* *:+*
0 0
reagovat
Aspoň se máš na co těšit a ušetřil jsem tě pochybností :)
588410
Aspoň se máš na co těšit a ušetřil jsem tě pochybností *:)*
0 0
reagovat

Vardant

DEJ SI FACKU!
588405
DEJ SI FACKU!
Vardant
0 0
reagovat

Sons of Anarchy

Walton Goggins?! :D :+
588403
Walton Goggins?! *:D* *:+*
Sons of Anarchy
0 0
reagovat
V kontexte na posledny diel HIMYM:)
link
588395
V kontexte na posledny diel HIMYM:) [link="http://heynannynanny.com"]link[/link]
0 0
reagovat

Last resort

Opět nadstandartní, ale to množství patosu na závěr si mohli odpustit :)
588394
Opět nadstandartní, ale to množství patosu na závěr si mohli odpustit *:)*
Last resort
0 0
reagovat

Dexter

Hodně fajnovej díl. Ty rozhovory s Deb budou kořením týhle řady. A jsem zvědaej, co udělá s tím ajťákem...
588382
Hodně fajnovej díl. Ty rozhovory s Deb budou kořením týhle řady. A jsem zvědaej, co udělá s tím ajťákem...
Dexter
0 0
reagovat
?)
588381
*?)*
0 0
reagovat
Matka neskutocne slape:+

(kto by to odo mna cakal, ze?:)
588380
Matka neskutocne slape*:+* (kto by to odo mna cakal, ze?:)
0 0
reagovat
PS: Gossip Girl is back whooohooo :))
588379
PS: Gossip Girl is back whooohooo *:))*
0 0
reagovat

Dexter

Me se nejvic libily ty jeho rozhovory s Deb.. Sarcastaball na patou :D
588378
Me se nejvic libily ty jeho rozhovory s Deb.. Sarcastaball na patou *:D*
Dexter
0 0
reagovat

Dexter

Toho Quinna bylo těžký si nevšimnout, hlavně při tý scéně ve strip-clubu. Vychrtlej jak Rath po čtyřech měsících vazby.

Jinak parádní díl, zejména se mi líbilo, jak naložil s tím vocasem od Jamie a ještě nasbíral body u Debry :D
588374
Toho Quinna bylo těžký si nevšimnout, hlavně při tý scéně ve strip-clubu. Vychrtlej jak Rath po čtyřech měsících vazby. Jinak parádní díl, zejména se mi líbilo, jak naložil s tím vocasem od Jamie a ještě nasbíral body u Debry *:D*
Dexter
0 0
reagovat

Dexter

Pre mna teda dost sklamanie po prvej dobrej casti, jedine co som si vsimol je, ze Quinn je stale chudsi a chudsi...:-
588371
Pre mna teda dost sklamanie po prvej dobrej casti, jedine co som si vsimol je, ze Quinn je stale chudsi a chudsi...*:-*
Dexter
0 0
reagovat

verbst

Keď do seba rýpu O'Banion s Al Caponem alebo Masseria rieši kšefty s Lucianom, tak sa len usmievam :D
588369
Keď do seba rýpu O'Banion s Al Caponem alebo Masseria rieši kšefty s Lucianom, tak sa len usmievam *:D*
verbst
0 0
reagovat

The Good Wife

Zase nářez. Fakt nevím, jak to pojmenovat a co to je, ale ten seriál to prostě má. Už se těším, až se tam opět objeví Perry.

Boardwalk Empire
Velmi příjemnej díl. Jsem zvědavej, jestli nebude kvůli těm Tabor Heights angažovanej i Richard, kterej mi tady dneska jako jediná věc chyběl. Nucky a Cox skvělí! Alův příběh, to bylo teprve něco!
Balder: Jaký? :D
588368
Zase nářez. Fakt nevím, jak to pojmenovat a co to je, ale ten seriál to prostě má. Už se těším, až se tam opět objeví Perry. [b]Boardwalk Empire[/b] Velmi příjemnej díl. Jsem zvědavej, jestli nebude kvůli těm Tabor Heights angažovanej i Richard, kterej mi tady dneska jako jediná věc chyběl. Nucky a Cox skvělí! Alův příběh, to bylo teprve něco! [b]Balder[/b]: Jaký? *:D*
The Good Wife
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se