Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 47581 - 47600 Napsat příspěvek

Sorry, tohle prostě musím

Pro ty, který baví 30 Rock Tina Fey a Donald Glover na Donaldově novým mixtape. Tina začíná na 04:55. Enjoy :D
585743
Pro ty, který baví 30 Rock [link="http://www.youtube.com/watch?v=dYuyv_2zCNc"]Tina Fey a Donald Glover[/link] na Donaldově novým mixtape. Tina začíná na 04:55. Enjoy *:D*
Sorry, tohle prostě musím
0 0
reagovat

Matt Smith na Comic-Conu

"If the world was a bit more like Comic-Con, we’d all be a little happier."
Heh, pravda pravdoucí.

Sarger
Budu muset. Jak Studio 60, tak West Wing. Teď jsem přetrpěl druhou sérku Torchwoodu a chci ještě dát třetí a čtvrtou, tak jsem zědavej, jestli na to do konce prázdnin bude čas... :D
585742
[link="http://collider.com/matt-smith-doctor-who-interview/182148/"]"If the world was a bit more like Comic-Con, we’d all be a little happier."[/link] Heh, pravda pravdoucí. [b]Sarger[/b] Budu muset. Jak Studio 60, tak West Wing. Teď jsem přetrpěl druhou sérku Torchwoodu a chci ještě dát třetí a čtvrtou, tak jsem zědavej, jestli na to do konce prázdnin bude čas... *:D*
Matt Smith na Comic-Conu
0 0
reagovat

verbst

Studio 60 si mrkni, je to boží :)
585741
Studio 60 si mrkni, je to boží *:)*
verbst
0 0
reagovat
Gonzi: V štvrtej sérii má práve najviac bavila tá zmena. Aj keď isto by som tomu vytkol pár vecí... ale na to mám ten seriál moc rád ;)

verbst: Neskôr to určite skúsim, teraz fičím na Community (dosť prekvapenie) a That 70sShow.
585740
[b]Gonzi:[/b] V štvrtej sérii má práve najviac bavila tá zmena. Aj keď isto by som tomu vytkol pár vecí... ale na to mám ten seriál moc rád *;)* [b]verbst:[/b] Neskôr to určite skúsim, teraz fičím na Community (dosť prekvapenie) a That 70sShow.
0 0
reagovat

Loki

Studio 60 jsem neviděl, o West Wing jsem slyšel. To je asi tak všechno...
A Sports Centre? To jsem na tom asi jako tenhle týpek.
585739
Studio 60 jsem neviděl, o West Wing jsem slyšel. To je asi tak všechno... A Sports Centre? To jsem na tom asi jako [link="http://www.youtube.com/watch?v=sI53Yeg0E9o"]tenhle týpek[/link].
Loki
0 0
reagovat
verbst: Ty si ako nikdy nepocul o Sports Center, Studiu 60 a West Wingu?
585738
verbst: Ty si ako nikdy nepocul o Sports Center, Studiu 60 a West Wingu?
0 0
reagovat

Sarger

Jo, taky mi to trvalo dlouho. Říkal jsem si, kdy se tam proboha začne něco dít. Zkus vydržet, přistoupit na pomalejší děj a nebudeš litovat...

TedGeorge & killerzeli
Bavte se dál. Mě to hrozně zajímá, a celý Newsroom je pro mě jako zjevení.:+
585737
Jo, taky mi to trvalo dlouho. Říkal jsem si, kdy se tam proboha začne něco dít. Zkus vydržet, přistoupit na pomalejší děj a nebudeš litovat... [b]TedGeorge & killerzeli[/b] Bavte se dál. Mě to hrozně zajímá, a celý Newsroom je pro mě jako zjevení.*:+*
Sarger
0 0
reagovat

Fringe

Nakoukávám celý seriál a nehorázně se mi líbil do konce třetí řady. To scifi a tajemno je fajn, ale brutálně mě u toho držely osobní dramata (Postupné odhalování toho, co vlastně Walter udělal a kupa jiných podobných linek). Jsem ale v 9. díle 4. řady a díky nové časové lince nic z toho nefunguje.

Přijde mi, že se další nosné linky série tahají z paty (že neexistovaly v době točení prvních dílů - narozdíl třeba od Petera přeneseného z alternativního vesmíru, či Olivie jako pokusného králíka se superschopnostmi) a že díky tomu seriál silně ztrácí na konzistenci. Tím, že je to i nový vesmír, tak celkem slušně nefunguje vztah kohokoli s kýmkoli, nefunguje Peter vůči komukoli a dějové linky selhávají.

Jsem to jen já, nebo se ten seriál ve 4. řadě v prdel obrátil?
585736
Nakoukávám celý seriál a nehorázně se mi líbil do konce třetí řady. To scifi a tajemno je fajn, ale brutálně mě u toho držely osobní dramata (Postupné odhalování toho, co vlastně Walter udělal a kupa jiných podobných linek). Jsem ale v 9. díle 4. řady a díky nové časové lince nic z toho nefunguje. Přijde mi, že se další nosné linky série tahají z paty (že neexistovaly v době točení prvních dílů - narozdíl třeba od Petera přeneseného z alternativního vesmíru, či Olivie jako pokusného králíka se superschopnostmi) a že díky tomu seriál silně ztrácí na konzistenci. Tím, že je to i nový vesmír, tak celkem slušně nefunguje vztah kohokoli s kýmkoli, nefunguje Peter vůči komukoli a dějové linky selhávají. Jsem to jen já, nebo se ten seriál ve 4. řadě v prdel obrátil?
Fringe
0 0
reagovat

Sarger

Som o par dielov dalej ako ty a tiez mam podobny problem. A to som od "fachu".
Ale vraj sa to rozbehne:))
585733
Som o par dielov dalej ako ty a tiez mam podobny problem. A to som od "fachu". Ale vraj sa to rozbehne:))
Sarger
0 0
reagovat

Mad Men

Čo je na tom seriály také super? Po 4 častiach prvej série sa tam stále nič nedialo... nuda. (Ale isto tomu dám ešte šancu)
585727
Čo je na tom seriály také super? Po 4 častiach prvej série sa tam stále nič nedialo... nuda. (Ale isto tomu dám ešte šancu)
Mad Men
0 0
reagovat

Emmy

American Horror Story a Mad Men - 17 Nominací
GoT - 11 Nominací
585726
American Horror Story a Mad Men - 17 Nominací GoT - 11 Nominací
Emmy
0 0
reagovat
To by som uz narozdiel od tychto predchadzajucich prispevkov bol trochu odveci:)
585725
To by som uz narozdiel od tychto predchadzajucich prispevkov bol trochu odveci:)
0 0
reagovat

Gorecki

A proč si smazal ohorek? :D
585724
A proč si smazal ohorek? :D
Gorecki
0 0
reagovat
Okurka je uhorka
585723
Okurka je uhorka
0 0
reagovat

Gorecki

Uhorek je okurka? Okurka je uhorek?
585722
Uhorek je okurka? Okurka je uhorek?
Gorecki
0 0
reagovat
uhorkova sezona
585721
uhorkova sezona
0 0
reagovat
Gorecki to krásne vystihol.
585720
Gorecki to krásne vystihol.
0 0
reagovat

duro

Narazal som sice skor na tvoju dlhorocnu uspesnu karieru talentovaneho ubergeeka, fanboya vo vseobecnosti a tvoj bardsky vek tu medzi pritomnymi, ale to je jedno, aj tak to bola trapna poznamka:)
585719
Narazal som sice skor na tvoju dlhorocnu uspesnu karieru talentovaneho ubergeeka, fanboya vo vseobecnosti a tvoj bardsky vek tu medzi pritomnymi, ale to je jedno, aj tak to bola trapna poznamka:)
duro
0 0
reagovat
Ja to mám ale pomerne náhodné, Joker je systematický fanboy, vyberie si jeden film z celej sezóny a ide mu po krku. Len sa čudujem, že toho roku presedlal z Batmana na Spider-Mana.

Možno preto, že na Batmana tu je iný otravný fanatik.
585718
Ja to mám ale pomerne náhodné, Joker je systematický fanboy, vyberie si jeden film z celej sezóny a ide mu po krku. Len sa čudujem, že toho roku presedlal z Batmana na Spider-Mana. Možno preto, že na Batmana tu je iný otravný fanatik.
0 0
reagovat

duro

ved to bol kompliment:)
585717
ved to bol kompliment:)
duro
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se