Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 46021 - 46040 Napsat příspěvek

Baking Bread

Doukoukáno do prozatimního konce ...

No chtěl jsem napsat objektivní komentář, ale po posledním díle prostě nemám slov :D

Děsně mě začla bavit Lydia (Laura Fraser), je to taková třešnička na dortu :D
592158
Doukoukáno do prozatimního konce ... No chtěl jsem napsat objektivní komentář, ale po posledním díle prostě nemám slov *:D* Děsně mě začla bavit Lydia (Laura Fraser), je to taková třešnička na dortu *:D*
Baking Bread
0 0
reagovat
Holy... :o
592157
Holy... *:o*
0 0
reagovat
:D:+
592156
*:D**:+*
0 0
reagovat

AHS

Taka drobna maskerska zaujimavost (aspon pre mna):
Fotogenicku postavu Pepper hra herecka, ktora vyzera takto:)
592154
Taka drobna maskerska zaujimavost (aspon pre mna): Fotogenicku postavu [link="http://c767204.r4.cf2.rackcdn.com/acfdf2c0-8351-4dce-af24-07f4fb368b45.jpeg"]Pepper[/link] hra herecka, ktora vyzera [link="http://24.media.tumblr.com/bab19a6ac398647e8e8cbb27e753d9e8/tumblr_mg69knlNxB1qe50mko1_500.jpg"]takto[/link]:)
AHS
0 0
reagovat

Homeland - Season 2

Koukal jsem, protože jsem chtěl vědět, jak to dopadne a co se bude dít dál. Ale to, co se dělo bylo docela šílený.
FAILY:
Střih, jak v první řadě (kdy byl z Carrie najednou šílenej bipolární magor) tady byl sice menší, ale taky takovej divnej - Hele, Saule, ty seš vlastně kretén a já tě teďka potopím, protože chci Brodyho zabít... LOL. Na to navazující Quinn, kterej bude jen tak vyhrožovat druhýmu nejmocnějšímu chlapovi v CIA. Yeah, right.
Dál třeba naprostý vyšumění vyšetřování toho vojáka, co chtěl vyzvědět, jak to bylo s Walkerovou smrtí.
Linka s rodinou naprosto otravná a tu dceru měl nějakej terorista odprásknou hned na začátku a manželku vlastně taky. Ta má totž na starosti největší fail - Na tom fundraiseru o tom, jak je to pro veterány těžký a že tam pro ně musí ty rodiny být a sama se o dvacet minut později pomalu rozvádí. LOL. Mohli jsme ušetřit asi celý dva díly, kdyby rodinný problémy byly zredukovaný na minimum.
11 a 12 díl a opětovný řešení rodinnejch problémů bylo utrpení! Sedím v autě, dlouhý pohledy. Jdu domů - Nejdu domů. Chci se hádat. Chci být silněší. Asi ji doopravdy miluješ. BOŽE! Hroznej shit.
Škoda, že to po skvělým začátku řady (Bejrút) začíná pomalu vyšumovat. I když, někdo jako Carrie by prostě u CIA fachat nemohl. Protože kromě její nemoci to neustálý ignorování rozkazů apod. Prostě fikce jako kráva. Ale dobře prodaná. ;)
Co bylo ovšem naopak špičkový, byl pátej díl a Brodyho výslech. Wow, prostě wow. Perfektně zahraný, úžasnej feeling.
Další věc, která mě vlastně nedovolila se přestat koukat byla ta, že se to celý vyvíjí tak nějak trochu jinak, než by člověk čekal. Odpravení v podstatě hlavního záporáka díl před finále? Měl jsem strach, že ve finále se bude zase řešit - Chci být s Tebou, Brody, ale zároveň chci být v CIA. No, pravdu jsem měl tak napůl, protože finále bylo explozivní. Doslova. A opět se ale seriál ubíral jinou cestou, než je člověk zvyklej. Tam, kde by třeba např. 24, hodila cliffhanger jako prase, tady se TO udále v půlce dílu. Jako ehm, povraždit + - 200 lidí, to chce koule. Jenže to pravý přišlo ještě chvilku později - video. Tohle nemohl čekat prostě nikdo a za to závěrečnej palec nahoru, kterej tak nějak dává zapomenout malýmu detailu, že po výbuchu v CIA si prostě Carrie a Brody jen tak odjeli.

6/10
592125
[spoiler]Koukal jsem, protože jsem chtěl vědět, jak to dopadne a co se bude dít dál. Ale to, co se dělo bylo docela šílený. FAILY: Střih, jak v první řadě (kdy byl z Carrie najednou šílenej bipolární magor) tady byl sice menší, ale taky takovej divnej - Hele, Saule, ty seš vlastně kretén a já tě teďka potopím, protože chci Brodyho zabít... LOL. Na to navazující Quinn, kterej bude jen tak vyhrožovat druhýmu nejmocnějšímu chlapovi v CIA. Yeah, right. Dál třeba naprostý vyšumění vyšetřování toho vojáka, co chtěl vyzvědět, jak to bylo s Walkerovou smrtí. Linka s rodinou naprosto otravná a tu dceru měl nějakej terorista odprásknou hned na začátku a manželku vlastně taky. Ta má totž na starosti největší fail - Na tom fundraiseru o tom, jak je to pro veterány těžký a že tam pro ně musí ty rodiny být a sama se o dvacet minut později pomalu rozvádí. LOL. Mohli jsme ušetřit asi celý dva díly, kdyby rodinný problémy byly zredukovaný na minimum. 11 a 12 díl a opětovný řešení rodinnejch problémů bylo utrpení! Sedím v autě, dlouhý pohledy. Jdu domů - Nejdu domů. Chci se hádat. Chci být silněší. Asi ji doopravdy miluješ. BOŽE! Hroznej shit. Škoda, že to po skvělým začátku řady (Bejrút) začíná pomalu vyšumovat. I když, někdo jako Carrie by prostě u CIA fachat nemohl. Protože kromě její nemoci to neustálý ignorování rozkazů apod. Prostě fikce jako kráva. Ale dobře prodaná. *;)* Co bylo ovšem naopak špičkový, byl pátej díl a Brodyho výslech. Wow, prostě wow. Perfektně zahraný, úžasnej feeling. Další věc, která mě vlastně nedovolila se přestat koukat byla ta, že se to celý vyvíjí tak nějak trochu jinak, než by člověk čekal. Odpravení v podstatě hlavního záporáka díl před finále? Měl jsem strach, že ve finále se bude zase řešit - Chci být s Tebou, Brody, ale zároveň chci být v CIA. No, pravdu jsem měl tak napůl, protože finále bylo explozivní. Doslova. A opět se ale seriál ubíral jinou cestou, než je člověk zvyklej. Tam, kde by třeba např. 24, hodila cliffhanger jako prase, tady se TO udále v půlce dílu. Jako ehm, povraždit + - 200 lidí, to chce koule. Jenže to pravý přišlo ještě chvilku později - video. Tohle nemohl čekat prostě nikdo a za to závěrečnej palec nahoru, kterej tak nějak dává zapomenout malýmu detailu, že po výbuchu v CIA si prostě Carrie a Brody jen tak odjeli.[/spoiler] 6/10
Homeland - Season 2
0 0
reagovat
Tak první díl Forbrydelsen mě navnadil hodně. Teď musím týden čekat na další díl...? :D:-
592112
Tak první díl Forbrydelsen mě navnadil hodně. Teď musím týden čekat na další díl...? *:D**:-*
0 0
reagovat

Duro

Radeji se koukni na Bron/Boen link a na TVzone byl i nedavno recenze. Opravdu velmi kvalitni, vyrazne seversky, mirne prekombinovany, ale nekompromisni. Akorat to hodne vyuziva dansko-svedske vztahy a to, ze danstina a svedstina je si podobna, takze pro nasince je tezke chapat nektere narazky a tyky poznat, kdy se dej odehrava v Dansku nebo ve Svedsku, jelikoz podle reci to opravdu poznat nejde. Vim jen, ze Politi je dansky a Polis svedsky pro policii, takze obcas to slo dle uniformy poznat. :)
592103
Radeji se koukni na Bron/Boen http://www.csfd.cz/film/305322-bron/ a na TVzone byl i nedavno recenze. Opravdu velmi kvalitni, vyrazne seversky, mirne prekombinovany, ale nekompromisni. Akorat to hodne vyuziva dansko-svedske vztahy a to, ze danstina a svedstina je si podobna, takze pro nasince je tezke chapat nektere narazky a tyky poznat, kdy se dej odehrava v Dansku nebo ve Svedsku, jelikoz podle reci to opravdu poznat nejde. Vim jen, ze Politi je dansky a Polis svedsky pro policii, takze obcas to slo dle uniformy poznat. *:)*
Duro
0 0
reagovat
Tak se dnes podívej na první díl a pak se rozhodneš, jestli tě to bude zajímat. :)
592102
Tak se dnes podívej na první díl a pak se rozhodneš, jestli tě to bude zajímat. *:)*
0 0
reagovat
Ja som videl americkú verziu, je vynikajúca, a ľudia chvália aj dánsku... Hoci je to rovnaká story, tak dumám, či s tým strácať čas...
592100
Ja som videl americkú verziu, je vynikajúca, a ľudia chvália aj dánsku... Hoci je to rovnaká story, tak dumám, či s tým strácať čas...
0 0
reagovat

duro

Je to ale slepý tip, znovu podotýkám, že jsem neviděl ani jednu verzi, tak abys nebyl případně zklamaný a pak to neházel na mě. Tenhle seriál (ten dánský) mi tipnul Marigold. :)
592099
Je to ale slepý tip, znovu podotýkám, že jsem neviděl ani jednu verzi, tak abys nebyl případně zklamaný a pak to neházel na mě. Tenhle seriál (ten dánský) mi tipnul Marigold. *:)*
duro
0 0
reagovat
Díky za tip!
592097
Díky za tip!
0 0
reagovat
Nevím, je-li tu nějaký fanda amerického seriálu The Killing, ale nejen pro ně je tu původní dánská verze Forbrydelsen. První díl je na ČT2 od 22:15. Já neviděl ani jednu verzi, takže jsem hodně zvědavý. :)
592095
Nevím, je-li tu nějaký fanda amerického seriálu The Killing, ale nejen pro ně je tu původní dánská verze [b]Forbrydelsen[/b]. První díl je na ČT2 od 22:15. Já neviděl ani jednu verzi, takže jsem hodně zvědavý. *:)*
0 0
reagovat

xxendxx

Tak když se projevuješ jako prvok, neumím odpovídat, boužel... :-(

Perry: Určitě tomu šanci dej. Je to takové kouzelné o atmosféře, chemii mezi hlavními postavami a taky humoru. Hlavně ústřední dvojka mě opravdu bavila. Myslím, že jestli se dá někde perfektně ukázat bromance, tak tady. Je to od tvůrců Doctora Who, takže lehce ten styl. Hodně se k tomu poved i soundtrack, který k jedné řadě (4.) dělal Michal Pavlíček. Tohle je hodně pěkný. link
592093
Tak když se projevuješ jako prvok, neumím odpovídat, boužel... :-( Perry: Určitě tomu šanci dej. Je to takové kouzelné o atmosféře, chemii mezi hlavními postavami a taky humoru. Hlavně ústřední dvojka mě opravdu bavila. Myslím, že jestli se dá někde perfektně ukázat bromance, tak tady. Je to od tvůrců Doctora Who, takže lehce ten styl. Hodně se k tomu poved i soundtrack, který k jedné řadě (4.) dělal Michal Pavlíček. Tohle je hodně pěkný. http://www.youtube.com/watch?v=oBZ6ItamqZk
xxendxx
0 0
reagovat
MERLINa jsme tu resili 25.12. s TonyCliftonem, jenze ani po 5 prispevcich nebyl schopen odpovedet na jednoduchou otazku kterou asi nepochopil. Zkus se ho zeptat ty, treba uspejes :)
592060
MERLINa jsme tu resili 25.12. s TonyCliftonem, jenze ani po 5 prispevcich nebyl schopen odpovedet na jednoduchou otazku kterou asi nepochopil. Zkus se ho zeptat ty, treba uspejes :)
0 0
reagovat
Koukal někdo na Merlina ? Jestli tomu mám dát šanci.. to zpracování mi přijde... no divné
592059
Koukal někdo na Merlina ? Jestli tomu mám dát šanci.. to zpracování mi přijde... no divné
0 0
reagovat

Panství Downton

Děkuju Tedovi za upozornění na tenhle seriál. Teď na ČT2 skončila první epizoda a já jsem rád, že jsem ji viděl. :+ Hodně zajímavých postav, úžasných hereckých výkonů a k tomu i velmi kultivovaný dabing. :) Koho jsem si po první epizodě oblíbil: pan Bates, stará lady v podání Maggie Smith, lord Grantham a mladí herci taky nejsou stranou. Těším se na druhou epizodu, která bude příští sobotu. Lituju, že jsem ten seriál míjel už při premiéře.
591966
Děkuju Tedovi za upozornění na tenhle seriál. Teď na ČT2 skončila první epizoda a já jsem rád, že jsem ji viděl. *:+* Hodně zajímavých postav, úžasných hereckých výkonů a k tomu i velmi kultivovaný dabing. *:)* Koho jsem si po první epizodě oblíbil: pan Bates, stará lady v podání Maggie Smith, lord Grantham a mladí herci taky nejsou stranou. Těším se na druhou epizodu, která bude příští sobotu. Lituju, že jsem ten seriál míjel už při premiéře.
Panství Downton
0 0
reagovat

TBBT 6x12

molekuls :-D
paradní díl
591951
molekuls :-D paradní díl
TBBT 6x12
0 0
reagovat

Memphis

Justin Bieber :D
591949
Justin Bieber *:D*
Memphis
0 0
reagovat

zahron

Dobrý... Z TBBT se prostě stává další TaaHM, takže tu s náma bude donekonečna. Můžeme se jen dohadovat, kdo nahradí Jima Parsonse.

A skvělý čísla pro Person of Interest. Přes vánoce jsem dokoukával podzimní díly a je to pořád pecka.
591944
Dobrý... Z TBBT se prostě stává další TaaHM, takže tu s náma bude donekonečna. Můžeme se jen dohadovat, kdo nahradí Jima Parsonse. A skvělý čísla pro Person of Interest. Přes vánoce jsem dokoukával podzimní díly a je to pořád pecka.
zahron
0 0
reagovat

TBBT

heh ... link
591942
heh ... [link="http://insidetv.ew.com/2013/01/04/big-bang-returns-to-biggest-audience-ever/"]link[/link]
TBBT
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se