Tak jsem dojel ctvrtou sezonu nasich metanfetaminovych kuchtíků a je cas na nejake to zhodnoceni...
Co se týče kvality, tak oproti ostatnim sezonam a dilum se toho moc nezmenilo, serial ma proste svuj standart, ktereho se drzi a ktery jsem musel akceptovat, a nejaka zmena v nedohlednu. Na druhou stranu musim uznat, ze posledni 3-4 dily staly za to a ze jsem se bavil. Konecne nejaka akce, napeti a zvraty...
Dokonce jsem se podival na nejake to hodnoceni jednotlivych dilu (konkurencni serialovy web) a moje pocity ohledne jednotlivych dilu proste sedi... Takze se snad nevymykam prumernemu divakovi.
Nechci hodnotit jeste serial jako celek, ale na zaver snad jedna pripominka - kazdy kazdemu porad radi "musis pockat, nakonci to do sebe cele zapadne a uvidis ten orgasmus promyslenosti a skveleho scenare"... No, nevim nevim... Na konci ctvrte serie ani tvurci nevedeli podle me jestli nejaka dalsi serie bude a jestli dostanou zelenou. Ctvrta sezona je proste a jednoduse krasne uzavrena, zadna pata sezona by nemusela byt, protoze jsme dostali odpoved na 95% otazek a bylo uzavreno 95% dejovych linek... Je jasne, ze do pate sezony neco jeste vymysleli, ale nikdo mi nenamluvi, ze vedeli, ze budou mit jeste jednu sezonu... Takze o nejakem promyslenem orchestru nemuze byt rec...
Uvidime co prinese dalsi sezona...
Breaking Bad - 4. sezona
|
reagovat
|