Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 44901 - 44920 Napsat příspěvek

Arrow

nájs
btw borec zastaví letící šíp a pak ho hodí tak silně, že to funguje jako zbraň - what's there not to love? :D:+
597376
nájs btw borec zastaví letící šíp a pak ho hodí tak silně, že to funguje jako zbraň - what's there not to love? *:D**:+*
Arrow
0 0
reagovat
lepsi 40 minut nez dratem do oka
597368
lepsi 40 minut nez dratem do oka
0 0
reagovat

xxendxx

To by bylo možná i na závěrečný film. :)
597367
To by bylo možná i na závěrečný film. *:)*
xxendxx
0 0
reagovat

IT CROWD dostane konecne poradnej konec

597365
http://iwatchstuff.com/2013/05/the-it-crowd-finally-getting-a-proper-fi.php
IT CROWD dostane konecne poradnej konec
0 0
reagovat

Mildík

celý diel a tú websériu rozoznáš od seba tak, že celý diel je pomenovaný normálne, kým webséria je webrip
597351
celý diel a tú websériu rozoznáš od seba tak, že celý diel je pomenovaný normálne, kým webséria je webrip
Mildík
0 0
reagovat

Mildik

S01E04 od vysilali na jinych TV stanicich kompletni, takze trochu zapatrat.
597342
S01E04 od vysilali na jinych TV stanicich kompletni, takze trochu zapatrat.
Mildik
0 0
reagovat

Hannibal

Už se to tu řešilo, ale tehdy jsem tomu nevěnoval příliš pozornosti...

Rozkoukal jsem tento seriál, dojel jsem k dílu 3 a pokud se nepletu, tak následující díl (s01e04) byl odvysílám jako webepizoda, protože z určitých důvodů to prostě nepustili do televize... Otázka - Ten díl má opravdu jen poloviční stopáž? A následující díl (s01e05) navazuje na čtvrtý internetový díl, nebo to nějako chytře sestříhali, že se člověk obejde i bez znalosti internetového dílu.

Thx ;)
597340
Už se to tu řešilo, ale tehdy jsem tomu nevěnoval příliš pozornosti... Rozkoukal jsem tento seriál, dojel jsem k dílu 3 a pokud se nepletu, tak následující díl (s01e04) byl odvysílám jako webepizoda, protože z určitých důvodů to prostě nepustili do televize... Otázka - Ten díl má opravdu jen poloviční stopáž? A následující díl (s01e05) navazuje na čtvrtý internetový díl, nebo to nějako chytře sestříhali, že se člověk obejde i bez znalosti internetového dílu. Thx *;)*
Hannibal
0 0
reagovat
Pro mně osobně je třeba ta osmička větší finále, než samotný finále. Něco takovýho jsem v televizi ještě neviděl.
597310
Pro mně osobně je třeba ta osmička větší finále, než samotný finále. Něco takovýho jsem v televizi ještě neviděl.
0 0
reagovat

Spazz

Mal si to pisat az po poslednom diele;)
597309
Mal si to pisat az po poslednom diele*;)*
Spazz
0 0
reagovat

Vikings

Dneska me ceka posledni dil a i kdyby to byl totalni prujem, tak mi to celkovy dojem rozhodne nezkazi. Je to fakt parada, tech osm predchozich dilu jsem sjel na jeden zatah a nenudil jsem se ani vterinu :)

Akorat ty piskuntalie okolo Rolla me teda trochu sraly... vecne se *neco* naznacuje, on si to pak zas rozmysli, jenom aby to v nasledujicim dile zase zacal resit... imo dost blbe napsana postava.

Zato Ragnar... uz dlouho jsem nejen v televizi, ale ani ve filmu nevidel nekoho tak charismatickeho. Dovedu si predstavit, ze zenske a homoklady by se na Vikingy dal divaly jenom kvuli nemu, i kdyby vsechno ostatni nenavidely :D I pres vsechny ty ody, co jsem tu na nej cetl, me prekvapilo, jak moc cool a sympaticky opravdu je.... protoze na fotkach vypada jak totalni dement :)
597301
Dneska me ceka posledni dil a i kdyby to byl totalni prujem, tak mi to celkovy dojem rozhodne nezkazi. Je to fakt parada, tech osm predchozich dilu jsem sjel na jeden zatah a nenudil jsem se ani vterinu :) Akorat ty piskuntalie okolo Rolla me teda trochu sraly... vecne se *neco* naznacuje, on si to pak zas rozmysli, jenom aby to v nasledujicim dile zase zacal resit... imo dost blbe napsana postava. Zato Ragnar... uz dlouho jsem nejen v televizi, ale ani ve filmu nevidel nekoho tak charismatickeho. Dovedu si predstavit, ze zenske a homoklady by se na Vikingy dal divaly jenom kvuli nemu, i kdyby vsechno ostatni nenavidely :D I pres vsechny ty ody, co jsem tu na nej cetl, me prekvapilo, jak moc cool a sympaticky opravdu je.... protoze na fotkach vypada jak totalni dement :)
Vikings
0 0
reagovat
Dobre. Mne je to v skutočnosti jedno. :)
597298
Dobre. Mne je to v skutočnosti jedno. *:)*
0 0
reagovat

duro

Ani google translator si neví rady se "smoklit", ale... to myslíte vážně?Na lodi byl Littlefinger, měla na plachtách i jeho znak.
597297
Ani google translator si neví rady se "smoklit", ale... to myslíte vážně?[spoiler]Na lodi byl Littlefinger, měla na plachtách i jeho znak.[/spoiler]
duro
0 0
reagovat
Lebo by odišla od Tyriona a vyhla sa svadbe.
597296
[spoiler]Lebo by odišla od Tyriona a vyhla sa svadbe.[/spoiler]
0 0
reagovat
Prečo by za ním smoklila?
597295
Prečo by za ním smoklila?
0 0
reagovat
Ehm... Na tej lodi bol Malíček.
597293
Ehm... Na tej lodi bol Malíček.
0 0
reagovat
Tušil jsem to, ale takhle natvrdo jsi to říkat nemusel. :D
597292
Tušil jsem to, ale takhle natvrdo jsi to říkat nemusel. *:D*
0 0
reagovat
Bola na nej tá buzna, do ktorej sa zaľúbila.
597287
Bola na nej tá buzna, do ktorej sa zaľúbila.
0 0
reagovat

Hra o trůny

Šestá epizoda opět nezklamala, mám z ní radost. Na první pohled to byla možná výplňovka, ale šplhání Jona Sněha s ostatními na zeď byla pekelně napínavá. :+

Můžu se zeptat na jednu věc? Na konci epizody byla vidět loď, která odplouvala z Králova přístaviště. Kdo byl na té lodi a proč Sansa tolik plakala?
597284
Šestá epizoda opět nezklamala, mám z ní radost. Na první pohled to byla možná výplňovka, ale [spoiler]šplhání Jona Sněha s ostatními na zeď byla pekelně napínavá. *:+*[/spoiler] Můžu se zeptat na jednu věc? [spoiler]Na konci epizody byla vidět loď, která odplouvala z Králova přístaviště. Kdo byl na té lodi a proč Sansa tolik plakala?[/spoiler]
Hra o trůny
0 0
reagovat
po OZu si dej sons of anarchy, to nebude mit vic jak 7. serii. Jestli jsi nevidel Shield a Underbelly, sel bych do toho... oboje ukonceny
597281
po OZu si dej sons of anarchy, to nebude mit vic jak 7. serii. Jestli jsi nevidel Shield a Underbelly, sel bych do toho... oboje ukonceny
0 0
reagovat

Bachy

House of Cards by sa mal vrátiť znova v druhej sérii budúci rok.
597272
House of Cards by sa mal vrátiť znova v druhej sérii budúci rok.
Bachy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se