Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 421 - 440 Napsat příspěvek
Má šanci to dneska uspět, když z toho vychází desítky děl v seriálech a filmech? 
900159
Má šanci to dneska uspět, když z toho vychází desítky děl v seriálech a filmech? 
0 0
reagují: HAL
reagovat

Apple TV+ potvrdilo Neuromancera

Na plátna se to různí lidé snaží dostat už skoro dvacet let, tak aspoň jako seriál by to mohlo vyjít - nezlobil bych se kdyby to dopadlo jako předchozí Gibsonova seriálová adaptace, Peripheral se Chloë Grace Moretz. Ta byla fantastická a velmi mě mrzelo když ji po první sezoně zrušili.
Jenže... to bylo na Amazonu, u nich se nebojí natáčet dost ostré věci pro dospělejší publikum. U Apple TV mám dost strach aby z toho nevylezla nažehlená blitka, která navíc kašle na původní materiál, tak jako zprasili Asimovovou Nadaci.

Ale showrunner tohoto dělal už Almost Human, to byl docela fajn cyberpunk, tak snad to nedopadne úplně tragicky.
900157
Na plátna se to různí lidé snaží dostat už skoro dvacet let, tak aspoň jako seriál by to mohlo vyjít - nezlobil bych se kdyby to dopadlo jako předchozí Gibsonova seriálová adaptace, Peripheral se Chloë Grace Moretz. Ta byla fantastická a velmi mě mrzelo když ji po první sezoně zrušili. Jenže... to bylo na Amazonu, u nich se nebojí natáčet dost ostré věci pro dospělejší publikum. U Apple TV mám dost strach aby z toho nevylezla nažehlená blitka, která navíc kašle na původní materiál, tak jako zprasili Asimovovou Nadaci. Ale showrunner tohoto dělal už Almost Human, to byl docela fajn cyberpunk, tak snad to nedopadne úplně tragicky.
Apple TV+ potvrdilo Neuromancera
4 0
reagují: Demonic8
reagovat

Chlap (2022)

Potřeboval jsem něco domů s dabingem na pozadí k HO a domácím pracem. A není to taková pecka jako Smysl pro tumor, ale pořád dobrý. Takový český Dr. House v nějaké zahraniční licenci. Maštalír to utáhne a je to sympaťák. Je to hrozně basic a jsou tam hrozný chyby, kterých si všimne člověk co někdy v nemocnici ležel nebo zná aspoň trochu etiku a postupy. Ale.... nějak záhadně to nevadí a příjemně se na to dívá 6/10 objektivně s 7/10 s trochou guilty pleasure. 

Takový ten seriál, co ho sleduje i vaše maminka nebo babička a vy se z toho úplně nepoblejete. 

Vlastně to má docela blízko ke kvalitám i žánru původní Nemocnice na kraji města nebo Sanitce. 

Akorát a nebudu psát jméno, aby to nevypadalo, že si s někým vyřizuji účty, ale už je to poněkolikáté, kdy vidím naprosto katastrofální výkon mladé české herečky. Nevím jestli je to tím, že se teď točí hodně seriálů a je větší poptávka po kvalitě než nabídka, ale myslím že je teď pár hereček co se objevují častěji než by měly...
900152
Potřeboval jsem něco domů s dabingem na pozadí k HO a domácím pracem. A není to taková pecka jako Smysl pro tumor, ale pořád dobrý. Takový český Dr. House v nějaké zahraniční licenci. Maštalír to utáhne a je to sympaťák. Je to hrozně basic a jsou tam hrozný chyby, kterých si všimne člověk co někdy v nemocnici ležel nebo zná aspoň trochu etiku a postupy. Ale.... nějak záhadně to nevadí a příjemně se na to dívá 6/10 objektivně s 7/10 s trochou guilty pleasure.  Takový ten seriál, co ho sleduje i vaše maminka nebo babička a vy se z toho úplně nepoblejete.  Vlastně to má docela blízko ke kvalitám i žánru původní Nemocnice na kraji města nebo Sanitce.  Akorát a nebudu psát jméno, aby to nevypadalo, že si s někým vyřizuji účty, ale už je to poněkolikáté, kdy vidím naprosto katastrofální výkon mladé české herečky. Nevím jestli je to tím, že se teď točí hodně seriálů a je větší poptávka po kvalitě než nabídka, ale myslím že je teď pár hereček co se objevují častěji než by měly...
Chlap (2022)
1 0
reagovat

Tokyo Vice

Wow, v posledních epizodách to tedy solidně rozjeli, perfektní drama s bezchybným dotažením do konce. Jak většinu série jeli pomalé vyprávění se soustředěním na postavy a vztahy mezi nimi, tak to byl jen buildup k tomu aby v poslední třetině série příběh scénáristé čistě rozsekli - až je mi líto že jsem seriál jel postupně s týdenními rozestupy, při bingování by ta gradace působila ještě mnohem líp.

Kdo se bál že tato sezona skončí stejně neuzavřeně jako ta předchozí, tak se do seriálu směle může pustit, neuzavřené tu nezůstalo prakticky nic - jen s mírným  závěrečným pomrknutím k tomu že (nové) příběhy těch postav mohou v dalších sezonách klidně pokračovat. Ale nečekejte akci a divoké přestřelky, to je v seriálu jen velmi minimálně.

Jako celek je to nejlepší Michael Mann od Collateralu.
900146
Wow, v posledních epizodách to tedy solidně rozjeli, perfektní drama s bezchybným dotažením do konce. Jak většinu série jeli pomalé vyprávění se soustředěním na postavy a vztahy mezi nimi, tak to byl jen buildup k tomu aby v poslední třetině série příběh scénáristé čistě rozsekli - až je mi líto že jsem seriál jel postupně s týdenními rozestupy, při bingování by ta gradace působila ještě mnohem líp. Kdo se bál že tato sezona skončí stejně neuzavřeně jako ta předchozí, tak se do seriálu směle může pustit, neuzavřené tu nezůstalo prakticky nic - jen s mírným  závěrečným pomrknutím k tomu že (nové) příběhy těch postav mohou v dalších sezonách klidně pokračovat. Ale nečekejte akci a divoké přestřelky, to je v seriálu jen velmi minimálně. Jako celek je to nejlepší Michael Mann od Collateralu.
Tokyo Vice
10 0
reagovat

3 seriály

Po delší době 3 seriály, na které jsem se těšila:

Gentlemani
Ke stropu nadšením neskáču, ale docela mě to bavilo, chvílemi jsem se smála i nahlas (zamilovaný Jimmy byl nejvíc :D) a klidně si dám časem další výlet do toho světa. 

Problém tři těles
Předlohu mám ráda, u druhého dílu jsem byla někde mezi Odpad a Zapálit Netflix. V druhé půlce se to trochu zvedne, takže jsem to dala celé. Pěkně se na to kouká, ale chvílemi jsem nechápala, že se některé pasáže pocitově táhly jak sopel, přesto spoustu věcí stejně vzali zkratkou a ještě si půjčovali z dalších dílů.

Šógun 
Už jsem psala, z toho jsem regulérně nadšená. 

Bonus: Road House
Sleduji na pokračování, protože jsem u toho už dvakrát usnula. Jestli to dokoukám, tak si napíšu o podepsanou sběratelskou kartičku Connora McGregora, jestli v dnešní době něco takového ještě existuje, abych ji mohla obřadně spálit. Doufám, že na ni bude mít stejné debilní výraz. :D
900143
Po delší době 3 seriály, na které jsem se těšila: [b]Gentlemani[/b] Ke stropu nadšením neskáču, ale docela mě to bavilo, chvílemi jsem se smála i nahlas (zamilovaný Jimmy byl nejvíc *:D*) a klidně si dám časem další výlet do toho světa.  [b]Problém tři těles[/b] Předlohu mám ráda, u druhého dílu jsem byla někde mezi Odpad a Zapálit Netflix. V druhé půlce se to trochu zvedne, takže jsem to dala celé. Pěkně se na to kouká, ale chvílemi jsem nechápala, že se některé pasáže pocitově táhly jak sopel, přesto spoustu věcí stejně vzali zkratkou a ještě si půjčovali z dalších dílů. [b]Šógun[/b]  Už jsem psala, z toho jsem regulérně nadšená.  [b]Bonus: Road House[/b] Sleduji na pokračování, protože jsem u toho už dvakrát usnula. Jestli to dokoukám, tak si napíšu o podepsanou sběratelskou kartičku Connora McGregora, jestli v dnešní době něco takového ještě existuje, abych ji mohla obřadně spálit. Doufám, že na ni bude mít stejné debilní výraz. *:D*
3 seriály
4 0
reagovat

Invincible 2x8

Sakra, to bylo výborné finále. Jak jsem psal, tahle série byla z vícero důvodů méně soudržná než ta první, ale celou dobu bylo přesto docela dobře vidět, že tvůrci mají jasno v tom, co přesně chtějí tentokrát prozkoumat, co se postav týče. A poslední dvě epizody to parádně zúročily. :+
900142
Sakra, to bylo výborné finále. Jak jsem psal, tahle série byla z vícero důvodů méně soudržná než ta první, ale celou dobu bylo přesto docela dobře vidět, že tvůrci mají jasno v tom, co přesně chtějí tentokrát prozkoumat, co se postav týče. A poslední dvě epizody to parádně zúročily. *:+*
Invincible 2x8
2 -1
reagovat
reaguje na: connor
Jako hodně pecka. 
900138
Jako hodně pecka. 
900132
1 0
reagovat

Tales of the Empire

900132
[url=https://www.youtube.com/watch?v=8SIST9t72kY]Long live the Empire![/url] *:o*
Tales of the Empire
7 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Ještě James Purefoy jako Stefan Skellen
900125
Ještě James Purefoy jako Stefan Skellen
900093
1 0
reagovat

Sogun

Už dlouho neměl žádný seriál takovou pěknou péči na sociálních sítích, doporučuji FB, moc fajn doprovodný obsah. To už jsem říkal před časem, že bonusový obsah co se dřív dával na placky dneska patří na socky. Kdo to pochopí první, rozbije bank.
900114
Už dlouho neměl žádný seriál takovou pěknou péči na sociálních sítích, doporučuji FB, moc fajn doprovodný obsah. To už jsem říkal před časem, že bonusový obsah co se dřív dával na placky dneska patří na socky. Kdo to pochopí první, rozbije bank.
Sogun
0 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Jo, to odpovídá víc no :D
900103
Jo, to odpovídá víc no *:D*
900100
1 0
reagovat
Někde na dovolene jsem minuly rok tento "kanal" TLC chytnul a fakt jsem cumel co se delaj za reality show :D
900101
Někde na dovolene jsem minuly rok tento "kanal" TLC chytnul a fakt jsem cumel co se delaj za reality show *:D*
0 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Imo spis Cougar Manor, nez milf... :/
900100
Imo spis Cougar Manor, nez milf... :/
900099
1 0
reagují: Demonic8
reagovat
RainMakerova oblíbená reality show je zpět.

MILF Manor S2
900099
RainMakerova oblíbená reality show je zpět. [url=https://youtu.be/Y0jfTG8cr-Q?si=dPsU4hxDY9ullx0S]MILF Manor S2[/url]
1 0
reagují: The Joker
reagovat
Sharlto Copley si ve ctvrte rade Zaklínače zahraje lovce odměn Lea Bonharta. 
Pak se podívám na nějaký sestřih nejlepších scén, jak u Negana v WD.
A Zoltana Danny Woodburn (slavny liliput, třeba z Watchmenu)
900093
Sharlto Copley si ve ctvrte rade Zaklínače zahraje lovce odměn Lea Bonharta.  Pak se podívám na nějaký sestřih nejlepších scén, jak u Negana v WD. A Zoltana Danny Woodburn (slavny liliput, třeba z Watchmenu)
6 0
reagují: fabec
reagovat

tak už je ten návrat ofiko

snad tady nelezu MKMZ do zelí 
link
900042
snad tady nelezu MKMZ do zelí  https://www.instagram.com/p/C5UCnSlyYCM/?igsh=b2M1aW5neGt2NnRn
tak už je ten návrat ofiko
1 0
reagovat

Lawmen: Legend of Bass Reeves

Nějakých 60 % asi bohužel odpovídá. Má to skvostný 1. díl, který byl s famózní poetikou prostě desítkový. A pak skvělou závěrečnou montáž. A taky vedlejší role, kde je super Barry Pepper, Donald Sutherland, Dennis Quaid i neselhávající Shea Wingham. Ale jinak je to dost nuda a Sheridanova ruka prostě chybí...
900011
Nějakých 60 % asi bohužel odpovídá. Má to skvostný 1. díl, který byl s famózní poetikou prostě desítkový. A pak skvělou závěrečnou montáž. A taky vedlejší role, kde je super Barry Pepper, Donald Sutherland, Dennis Quaid i neselhávající Shea Wingham. Ale jinak je to dost nuda a Sheridanova ruka prostě chybí...
Lawmen: Legend of Bass Reeves
1 0
reagovat
Z nejakého dôvodu som si myslel, že Šogun má mať 8 dielov, po včerajšej časti som si vravel, že toho vo finále chcú stihnúť dosť veľa... a potom pozerám, že 10 častí, uf, to je úľava. 8)
899977
Z nejakého dôvodu som si myslel, že Šogun má mať 8 dielov, po včerajšej časti som si vravel, že toho vo finále chcú stihnúť dosť veľa... a potom pozerám, že 10 častí, uf, to je úľava. *8)*
5 0
reagovat
reaguje na: Papricek
V pohodě. Nechci k tomu být extra ochranitelský. Nemyslím si, že to musí sednout každému. Ten příběh je úžasný, ale ne univerzálně oblíbitelný. :-) 
899976
V pohodě. Nechci k tomu být extra ochranitelský. Nemyslím si, že to musí sednout každému. Ten příběh je úžasný, ale ne univerzálně oblíbitelný. :-) 
899966
0 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
:D:D:D Díky. Ta první věta mě fakt hodně pobavila. :D:D:D
899973
*:D**:D**:D* Díky. Ta první věta mě fakt hodně pobavila. *:D**:D**:D*
899967
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se