|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 42321 - 42340
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2116
- 2117
- 2118
- .
- 3322
- 3323
Vincente, zase chceš začínat s flamem, který každému (včetně mě) přijde už únavný? Bylo to v nějaké diskusi a nevím už, kdo to pronesl, ale ty a další se do mě neustále zbytečně navážíte a myslíte si, jak jste hróóóózně vtipní. Tys tady napsal příspěvek beze smyslu a jen tak jsi použil mě, protože ti to přišlo vtipné. Uvědom si, že je to absolutně zbytečné. Mně pak nezbývá nic jiného, než se podobným výpadům bránit, nic jiného dělat nemůžu. Ty a ostatní tady máte bitvu buchet. Tam nikdo z vás nedává najevo své preference, to jako fakt? A co komentáře, kde se to u vás hemží slovy hot, sexy, nice apod. Vážně si tak sedíš na vedení?! Ty tady často píšeš o Michaelu Bayovi, jak s ním trávíš večery, neustále tady píšeš o hot modelkách a jejich poprsích a teď mě tady chceš rádoby blahosklonně poučovat? Nevím, jak u tebe, ale u mě se tomu říká pokrytectví.
|
reagovat
|
Disketo, krome tebe tady nikdo svoji orientaci nedava vylozene najevo. Ja osobne proti gayum a lesbickam nic nemam, ale uz i me unavuje ty tvoje vyplody cist porad dokola.
|
reagovat
|
Vincent
Taky se nemůžu dočkat, až uživatelé Moviezone jednoho dne napíšou smysluplný komentář, aniž by dávali najevo svoji orientaci.
|
reagovat
|
Taky se nemuzeme dockat, az Disketa napise jednou smysluplny komentar aniz by daval najevo svoji orientaci.
|
reagovat
|
Ted
Já když to čet, tak jsem si uplně představoval, jak klátí starou nějakýmu mafiánovi, v chvíli tam vtrhnou místní bouchači, pár jich sejme, pak zdrhá po lešení, natáhne se a volá agentovi, že se natáčení asi protíhne...

|
reagovat
|
Tony
Jako fanda Strike Backu samozřejmě smutek, ale nezní to jako život ohrožující zranění... "Following the accident in Thailand, Sullivan is resting comfortably and on his way to a full recovery. We appreciate all of the well-wishes and support.”
BTW, ve svým volným čase se procházel po Bangkoku a "něco" se mu přihodilo. Pokud se ten herec chová jako jeho postava v seriálu, tak si to rozdal s thajskou šlapkou bez kondomu, nezaplatil, zbil ho gang pasáků a následně zjsitil, že má syfilis...
BTW, ve svým volným čase se procházel po Bangkoku a "něco" se mu přihodilo. Pokud se ten herec chová jako jeho postava v seriálu, tak si to rozdal s thajskou šlapkou bez kondomu, nezaplatil, zbil ho gang pasáků a následně zjsitil, že má syfilis...
|
reagovat
|
Arrow
První série je slušná, ale rozhodně mě to nebaví tak jako kdysi Smallville. Do druhé se jen tak nepoženu.
|
reagovat
|
verbst
No to len tá posledná časť sa im hodne podarila, a vyzeralo to našli spôsob akým ísť, no ale teraz už to neni také ružové.
|
reagovat
|
hoc 2
zatim sem videl ctyri epizody a ta ctvrta mi prijde nejlepsi. potom jeste ta prvni neni spatna diky posledni scene jinak prumer. uvidim kam se to vyvine. mam radost, ze uz to netahne jen spacey, ale i wright dostava vic prostoru.
zatim sem videl ctyri epizody a ta ctvrta mi prijde nejlepsi. potom jeste ta prvni neni spatna diky posledni scene jinak prumer. uvidim kam se to vyvine. mam radost, ze uz to netahne jen spacey, ale i wright dostava vic prostoru.
|
reagovat
|
Vikings 2x01
Tak ani mně odhodlání dívat se až na celou řadu najednou moc dlouho nevydrželo. Po úvodním střetu to sice dost zpomalilo, ale i tak díl rozhodně nenudil a sestřih na konci slibuje hodně zajímavý věci. A Travis Fimmel si to strašně dává.
TonyClifton
TonyClifton

|
reagovat
|
kubqo
Fakt se to na finále zvedlo? Já jsem to právě utnul někdy kolem 6 dílu, už ani nevím. Teďka se všichni radujou, že je druhá řada, ale o finále první jsem nic nezaslechnul...
|
reagovat
|
TOP Diskuze
21Street Fighter: Trailer 19Víkendový výplach #867 o Mortal Kombat a Keanu Reevesovi 19Jamie Dornan si zahraje Aragorna v novém Pánovi prstenů 18Godzilla Minus Zero: Teaser 15Vzhlížet ke hvězdám: Trailer 12Hunger Games: Úsvit sklizně: Trailer 11Star Wars: Mandalorian a Grogu: Final Trailer 11As Deep As The Grave: Teaser 8Všichni fotři jsou lotři: Trailer 8Farma zvířat: Trailer