Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 41041 - 41060 Napsat příspěvek
Jak se někdo může nudit u jakéhokoliv dílu je beyond me.?)
Ano, je to lepší s každým dílem.
613360
Jak se někdo může nudit u jakéhokoliv dílu je beyond me.*?)* Ano, je to lepší s každým dílem.
0 0
reagovat

speedy

Třetí a hlavně čtvrtej díl je naprosto fantastickej, pátej a dál už jenom výborný.
613359
Třetí a hlavně čtvrtej díl je naprosto fantastickej, pátej a dál už jenom výborný.
speedy
0 0
reagovat

Spazz

Já se zase nudil u druhého dílu, který jsem nebyl schopen dokoukat, je to pak lepší?
613358
Já se zase nudil u druhého dílu, který jsem nebyl schopen dokoukat, je to pak lepší?
Spazz
0 0
reagovat

TonyClifton

Ma to vzestupnou tendenci... Ja se u prvniho dilu docela nudil, ale od dvojky vys jsem do toho zacal byt zazrany cim dal tim vic..
613357
Ma to vzestupnou tendenci... Ja se u prvniho dilu docela nudil, ale od dvojky vys jsem do toho zacal byt zazrany cim dal tim vic..
TonyClifton
0 0
reagovat

True Detective

Já viděl jako správnej captain slow teprve první díl a že bych z toho byl kdovíjak hotovej fakt nemůžu říct...
613356
Já viděl jako správnej captain slow teprve první díl a že bych z toho byl kdovíjak hotovej fakt nemůžu říct...
True Detective
0 0
reagovat

True Detective

Well, that was intense. Tohtoročná pecka, nekompromisne... :+
613355
Well, that was intense. Tohtoročná pecka, nekompromisne... *:+*
True Detective
0 0
reagovat

True Detective

A to jako nemůžete počkat, až se večer dostanu domů? Chováte se jakoby se svět netočil kolem mně... že vám není hanba. :-
613354
A to jako nemůžete počkat, až se večer dostanu domů? Chováte se jakoby se svět netočil kolem mně... že vám není hanba. *:-*
True Detective
0 0
reagovat
Jelikož mě True Detective čeká někdy v tejdnu, tak se zeptám - je tu někdo, kdo se těším na dnešní návrat The Good Wife :))?)
613352
Jelikož mě [b]True Detective[/b] čeká někdy v tejdnu, tak se zeptám - je tu někdo, kdo se těším na dnešní návrat [b]The Good Wife[/b] *:))**?)*
0 0
reagovat

True Detective

ty vole...
613351
ty vole...
True Detective
0 0
reagovat
Alright, alrigth, alright... true awesomeness, hlavně díky úplnýmu konci :)
613350
Alright, alrigth, alright... true awesomeness, hlavně díky úplnýmu konci :)
0 0
reagovat
Tak ty srovnání s GOT nemůžou být dál od pravdy. :)
613349
Tak ty srovnání s GOT nemůžou být dál od pravdy. *:)*
0 0
reagovat
Něco málo u žen v zázemí by mi opravdu nevadilo, ale ta první série mi připadala že na tom vyloženě stojí, a zabývá se tím většinu času. Prostě to byli pomalu "další Tudorovci". Přitom nosný linky jako třeba tu první "dálkovou" cestu přes moře to sfouklo strašně snadno a rychle, pak z toho najednou byla úplně zívačka.

Hlavně mi tam ale chybělo víc té vikingské syrovosti a nekompromisnosti. Na další docela mainstream seriál v řadě relativně podobných nejsem moc zvědavý, když mám pocit že to przní prostředí které má na mnohem víc. Chyběla mi tam ta pořádná špína.
613353
Něco málo u žen v zázemí by mi opravdu nevadilo, ale ta první série mi připadala že na tom vyloženě stojí, a zabývá se tím většinu času. Prostě to byli pomalu "další Tudorovci". Přitom nosný linky jako třeba tu první "dálkovou" cestu přes moře to sfouklo strašně snadno a rychle, pak z toho najednou byla úplně zívačka. Hlavně mi tam ale chybělo víc té vikingské syrovosti a nekompromisnosti. Na další docela mainstream seriál v řadě relativně podobných nejsem moc zvědavý, když mám pocit že to przní prostředí které má na mnohem víc. Chyběla mi tam ta pořádná špína.
0 0
reagovat
Nepríde mi, že je to o intrigách. Je tam hromada súbojov i veľkých bitiek, nájazdy, rabovačky a pod. To ako čakáš, že tam nebudú ženy "v zázemí" trochu intrigovať?
613348
Nepríde mi, že je to o intrigách. Je tam hromada súbojov i veľkých bitiek, nájazdy, rabovačky a pod. To ako čakáš, že tam nebudú ženy "v zázemí" trochu intrigovať?
0 0
reagovat
Blbý je že já od vikingského tématu čekám výrazně jiný přístup než od GoT, i od Tudorovců apod., a poměřoval jsem to primárně se špičkovou první polovinou Valhalla Rising. Vedle které je celá první série jen taková vyměklá blbina, ve které jde spíš jen o ty nezajímavé intriky, a ne o ten hardcore středověký bordel.
613345
Blbý je že já od vikingského tématu čekám výrazně jiný přístup než od GoT, i od Tudorovců apod., a poměřoval jsem to primárně se špičkovou první polovinou Valhalla Rising. Vedle které je celá první série jen taková vyměklá blbina, ve které jde spíš jen o ty nezajímavé intriky, a ne o ten hardcore středověký bordel.
0 0
reagovat
Podľa dobových puristov je tam veľa nedostatkov, ale ja na to seriem, podstatná je pre mňa celková atmosféra, ktorá je dobová, až z toho dostávam svrab.

Tie bitky ma tam bavia, sú poctivo stredoveké a vždy v nich o niečo ide, najmä v porovnaní s Hrou o tróny je fajn mať seriál, kde sa tvorcovia akčným scénam nevyhýbajú.
613344
Podľa dobových puristov je tam veľa nedostatkov, ale ja na to seriem, podstatná je pre mňa celková atmosféra, ktorá je dobová, až z toho dostávam svrab. Tie bitky ma tam bavia, sú poctivo stredoveké a vždy v nich o niečo ide, najmä v porovnaní s Hrou o tróny je fajn mať seriál, kde sa tvorcovia akčným scénam nevyhýbajú.
0 0
reagovat

duro

Co říkáš na historickou věrnost, ty bitky plus mínus takhle mohly opravdu vypadat, ne? A co další věci - oblečení, zbraně, chování vikingů... odpovídá to?
613343
Co říkáš na historickou věrnost, ty bitky plus mínus takhle mohly opravdu vypadat, ne? A co další věci - oblečení, zbraně, chování vikingů... odpovídá to?
duro
0 0
reagovat
..nutno dodat, ze "dokonalý stredoveký bordel" ma dost daleko k tem klasickym eye-candy bitkam...

Osobne mi u Vikingu fakt sedi vic spis ta pribehova linka, nez nejake akcni vsuvky.... resp. asi by se to bez nich neobeslo, ale urcite to na nich nestoji... prave kvuli tomu, ze je to takovy bordel. Jednou za cas to fakt zveda tlak a je to super, ale kdyby se takhle meli mydlit v kazdem dile, bylo by to pekne o hovne
613342
..nutno dodat, ze "dokonalý stredoveký bordel" ma dost daleko k tem klasickym eye-candy bitkam... Osobne mi u Vikingu fakt sedi vic spis ta pribehova linka, nez nejake akcni vsuvky.... resp. asi by se to bez nich neobeslo, ale urcite to na nich nestoji... prave kvuli tomu, ze je to takovy bordel. Jednou za cas to fakt zveda tlak a je to super, ale kdyby se takhle meli mydlit v kazdem dile, bylo by to pekne o hovne
0 0
reagovat
Po dvoch častiach, pričom druhú delia od prvej tie 4 roky, ťažko hovoriť o nejakom komplexnom príbehu. Ale je to zaujímavé, výborne zahraté a luxusne sa tam mydlia, bitka v druhej epizóde je dokonalý stredoveký bordel.
613341
Po dvoch častiach, pričom druhú delia od prvej tie 4 roky, ťažko hovoriť o nejakom komplexnom príbehu. Ale je to zaujímavé, výborne zahraté a luxusne sa tam mydlia, bitka v druhej epizóde je dokonalý stredoveký bordel.
0 0
reagovat

duro

Hmm, já z první série právě zas tak nadšený nebyl, opravdu bez výhrad jsem měl snad leda ten jeden z posledních dílů o uctívání severských bohů.
Funguje tam teď aspoň pořádný příběh napříč celou sérií? (nad rámec dnes už dost standardizovaného intrikování mezi pár hlavníma postavama)
613340
Hmm, já z první série právě zas tak nadšený nebyl, opravdu bez výhrad jsem měl snad leda ten jeden z posledních dílů o uctívání severských bohů. Funguje tam teď aspoň pořádný příběh napříč celou sérií? (nad rámec dnes už dost standardizovaného intrikování mezi pár hlavníma postavama)
duro
0 0
reagovat

HAL

Vikings proste pokračujú vo vysokej kvalite, odvážili sa urobiť skok "o 4 roky neskôr" a Fimmel si to dáva. Proste to je dobré.
613339
Vikings proste pokračujú vo vysokej kvalite, odvážili sa urobiť skok "o 4 roky neskôr" a Fimmel si to dáva. Proste to je dobré.
HAL
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se