Překvapivě nejlepší řada. Překvapivě protože nejede podle originálu. Joel Kinnaman je fakt Bůh, ten jeho přerod ve slušňáka a zase zpátky v rozervanýho bývalýho feťáka jsem doslova hltal.
Nevím, takhle mne dostal třeba Mads Mikkelsen v Pusherovi. (kdo neviděl doporučuju všema dvaceti, navíc jsem teď zpětně zjistil, že mu tam dělal parťáka Martin Rohde !!! a připadám si jako kretén, že jsem ho nepoznal už v Broenu. :-) )
Fakt se nad ním nechci moc rozplývat, ale Holder tam prostě kraloval všechny 3 sezony a obstojnou konkurencí mu byl až Peter Sarsgaard, kterej to odehrál neskutečně, žral jsem mu každou vteřinu, co byl v záběru. Ten přerod od sráče, kterýho odsuzujete až po člověka, kterýho je vám nejvíc líto za celý 3 řady. No musim přiznat, že jsem ho málem obrečel.
A jestli mne mimo Holdera něco nejvíc bavilo všechny 3 řady, tak to bylo právě to téma "Myslíte si na základě pár nepřímejch útržkovitejch důkazů, že jsem vinen? Odsuďte mne jako největšího hajzla, abyste se v příštím díle dozvěděli, že jsem vlastně strašnej správňák a hajzl je někdo jinej" Tady přiznávám, že jsem si od začátku druhé a třetí řady skálopevně myslel, že vrahem je Holderům parťák, resp. poradce radního a taky když se vrátím k prvním dvěma řadám, tak si sypu popel na hlavu, že jsem nic nepoznal na Terry, ta to prostě odehrála špičkoidně. V tomhle mne tvůrci vykoupali solidně. Jinak mne ve vedlejších rolích hodně bavila ve 3: řadě Bullet a Holderův parťák, jehož roli si Gregg Henry vyloženě užíval. 3. řada je za solidních 90% a musím zvednout celkové hodnocení. 8/10
The Killing s03
615433
Překvapivě nejlepší řada. Překvapivě protože nejede podle originálu. Joel Kinnaman je fakt Bůh, ten jeho přerod ve slušňáka a zase zpátky v rozervanýho bývalýho feťáka jsem doslova hltal.
Nevím, takhle mne dostal třeba Mads Mikkelsen v Pusherovi. (kdo neviděl doporučuju všema dvaceti, navíc jsem teď zpětně zjistil, že mu tam dělal parťáka Martin Rohde !!! a připadám si jako kretén, že jsem ho nepoznal už v Broenu. :-) )
Fakt se nad ním nechci moc rozplývat, ale Holder tam prostě kraloval všechny 3 sezony a obstojnou konkurencí mu byl až Peter Sarsgaard, kterej to odehrál neskutečně, žral jsem mu každou vteřinu, co byl v záběru. [spoiler]Ten přerod od sráče, kterýho odsuzujete až po člověka, kterýho je vám nejvíc líto za celý 3 řady. No musim přiznat, že jsem ho málem obrečel. [/spoiler]
A jestli mne mimo Holdera něco nejvíc bavilo všechny 3 řady, tak to bylo právě to téma "Myslíte si na základě pár nepřímejch útržkovitejch důkazů, že jsem vinen? Odsuďte mne jako největšího hajzla, abyste se v příštím díle dozvěděli, že jsem vlastně strašnej správňák a hajzl je někdo jinej" Tady přiznávám, že jsem si od začátku druhé a třetí řady skálopevně myslel, že vrahem je [spoiler]Holderům parťák, resp. poradce radního a taky když se vrátím k prvním dvěma řadám, tak si sypu popel na hlavu, že jsem nic nepoznal na Terry, ta to prostě odehrála špičkoidně. [/spoiler] V tomhle mne tvůrci vykoupali solidně. Jinak mne ve vedlejších rolích hodně bavila ve 3: řadě Bullet a Holderův parťák, jehož roli si Gregg Henry vyloženě užíval. 3. řada je za solidních 90% a musím zvednout celkové hodnocení. 8/10
The Killing s03
|
reagovat
|

.