Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37041 - 37060 Napsat příspěvek
Uf Tede, nic proti, ale pokud se to nevyřeší nějak líp propojením, tak to nemá cenu takhle uměle hrotit, kdo chce psát tam, píše tam, kdo sem, tak sem. Já se snažím o obojí a ustřihnutí jednoho kanálu by mne popravdě nakrklo....
634041
Uf Tede, nic proti, ale pokud se to nevyřeší nějak líp propojením, tak to nemá cenu takhle uměle hrotit, kdo chce psát tam, píše tam, kdo sem, tak sem. Já se snažím o obojí a ustřihnutí jednoho kanálu by mne popravdě nakrklo....
0 0
reagovat
na tvzone chodim, ale nejak nemam chut diskutovat o vsem na co koukam v milionu separatnich topicku, ktery stejne cte 5 lidi
634040
na tvzone chodim, ale nejak nemam chut diskutovat o vsem na co koukam v milionu separatnich topicku, ktery stejne cte 5 lidi
0 0
reagovat
Budu si curat do vlastniho pisecku (Cival sem nechodi, ze ne? :D ), ale tuhle diskuzi (a ted mluvim jako MZ fanda, ne jako ((asi)) docasna vypomoc redakci) bych fakt uz zrusil. Tedka jsem sem hodil koment k GOT 5x08 - aniz bych si to uvedomil - a ta diskuze proste patri na tvzone.

Je tu nekdo se mnou, nebo si vsichni az prilis zvykli na "tu ikonku nahore" ? Kluci v cele se Spoonerem, Daviesem, Krasou a novackem v TVzone crew, jehoz nick vzdycky zapomenu ( :D ) si zaslouzi vasi navstevu, protoze delaji kurva dobrou praci a tech lidi by tam melo byt mnohem vic.

Mozna zoufaly vykrik, ale jeste jednou sem to napsat chtel. Takze tak... :)
634039
Budu si curat do vlastniho pisecku (Cival sem nechodi, ze ne? *:D* ), ale tuhle diskuzi (a ted mluvim jako MZ fanda, ne jako ((asi)) docasna vypomoc redakci) bych fakt uz zrusil. Tedka jsem sem hodil koment k GOT 5x08 - aniz bych si to uvedomil - a ta diskuze proste patri na tvzone. Je tu nekdo se mnou, nebo si vsichni az prilis zvykli na "tu ikonku nahore" ? Kluci v cele se Spoonerem, Daviesem, Krasou a novackem v TVzone crew, jehoz nick vzdycky zapomenu ( *:D* ) si zaslouzi vasi navstevu, protoze delaji kurva dobrou praci a tech lidi by tam melo byt mnohem vic. Mozna zoufaly vykrik, ale jeste jednou sem to napsat chtel. Takze tak... :)
0 0
reagovat

Penny Dreadful

Čtvrtý a pátý díl S2 velká paráda. :+:+
634037
Čtvrtý a pátý díl S2 velká paráda. *:+**:+*
Penny Dreadful
0 0
reagovat

okkac

Tvůj příspěvek by měl patřit do spoiler tagu, nic ve zlém.
634036
Tvůj příspěvek by měl patřit do spoiler tagu, nic ve zlém.
okkac
0 0
reagovat

Gonzi

Já z toho smíchy řval nahlas, totálně mne to rozsekalo, neskutečně vypointovaná scéna. :D
634034
Já z toho smíchy řval nahlas, totálně mne to rozsekalo, neskutečně vypointovaná scéna. *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
takze Sillicon Valley a Halt and catch fire vychazi ve stejny den? nice.
Btw posledni scena z SV - valel jsem se smichy po podlaze.
634033
takze Sillicon Valley a Halt and catch fire vychazi ve stejny den? nice. Btw posledni scena z SV - valel jsem se smichy po podlaze.
0 0
reagovat

Last Week with John Oliver

Opäť TOP diel a spomenuté Česko a česká televize. :D

GoT

Spokojnosť, mohlo by si to konečne udržať úroveň.
634030
Opäť TOP diel a spomenuté Česko a česká televize. *:D* [b]GoT[/b] Spokojnosť, mohlo by si to konečne udržať úroveň.
Last Week with John Oliver
0 0
reagovat

Gonzi

Hardhome v knihach je jen zminen a ze tam probehl masakr. Misto Johna Snowa tam byl s lodmi vyslan jiny clen hlidky, takze nebyla pritomna zadna POV postava, aby to bitvu zprostredkovala detailnejsim popisem.
634028
Hardhome v knihach je jen zminen a ze tam probehl masakr. Misto Johna Snowa tam byl s lodmi vyslan jiny clen hlidky, takze nebyla pritomna zadna POV postava, aby to bitvu zprostredkovala detailnejsim popisem.
Gonzi
0 0
reagovat

Game of Thrones s05e08

I kdyby nebylo závěru parádně zrežírovanej díl, jeden z nej a fakt se tam toho mimo závěr nestalo o tolik víc, než minule. Neskutečně bavila rozmluva mezi Khaleesi a Tyrionem, to je prostě konverzační masterpiece. Sorensenová byla skvělá, škoda že byla. A snad to přežije obřík, jeho chci vidět ještě na zdi.
Prosím ať si to minimálně ty poslední 2 díly kvalitu udrží a ty 3* na csfd za kterýma si pořád stojím, zvednu. :)
634025
I kdyby nebylo závěru parádně zrežírovanej díl, jeden z nej a fakt se tam toho mimo závěr nestalo o tolik víc, než minule. [spoiler]Neskutečně bavila rozmluva mezi Khaleesi a Tyrionem, to je prostě konverzační masterpiece. Sorensenová byla skvělá, škoda že byla. A snad to přežije obřík, jeho chci vidět ještě na zdi. [/spoiler] Prosím ať si to minimálně ty poslední 2 díly kvalitu udrží a ty 3* na csfd za kterýma si pořád stojím, zvednu. *:)*
Game of Thrones s05e08
0 0
reagovat
Uuuuu! Neskutečný! Nejlepší díl vůbec? Ten úplnej závěr beze slov byl impressive as fuck!
634024
Uuuuu! Neskutečný! Nejlepší díl vůbec? Ten úplnej závěr beze slov byl impressive as fuck!
0 0
reagovat

Gonzi

Ex ti to řekne teď, nebo já až odpoledne.
634021
Ex ti to řekne teď, nebo já až odpoledne.
Gonzi
0 0
reagovat

GoT

#JonSnow #BadAss #Longclaw

Jinak je celkem příjemné, když tam jsou bitevní scény točené jako bitevní scény a ne jako komorní potyčka 5ti lidí, nebo jako černý záběr. Těm co to dřív obhajovali: a teď si představte, že předchozí pasáže by byly podobné...

PS: pro čtenáře, můžete mi říct měřítko té potyčky v knihách?
634020
#JonSnow #BadAss #Longclaw Jinak je celkem příjemné, když tam jsou bitevní scény točené jako bitevní scény a ne jako komorní potyčka 5ti lidí, nebo jako černý záběr. Těm co to dřív obhajovali: a teď si představte, že předchozí pasáže by byly podobné... PS: pro čtenáře, můžete mi říct měřítko té potyčky v knihách?
GoT
0 0
reagovat
Ja uz nastesti zapomnel, co to bejvalej vojak napsal. Jinak bych ho uz musel zabit.
634019
Ja uz nastesti zapomnel, co to bejvalej vojak napsal. Jinak bych ho uz musel zabit.
0 0
reagovat
Uááááá, neotvírat jakékoliv materiály kolem GoT bude do odpoledních hodin hodně težký.
634018
Uááááá, neotvírat jakékoliv materiály kolem GoT bude do odpoledních hodin hodně težký.
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Jako fakt? Smazal jsem to a máš kliku, že jsem to už viděl. No fuckin' spoilers! :)
634017
Jako fakt? Smazal jsem to a máš kliku, že jsem to už viděl. No fuckin' spoilers! :)
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

GoT 5x08

No, co se dá říct než.... TY KRÁVO!

Jeden z nejlepších dílů vůbec, hostina pro fanoušky fantasy. Každá scéna super, finální gradace boží... takhle by to mohlo vypadat pořád :)
634016
No, co se dá říct než.... TY KRÁVO! Jeden z nejlepších dílů vůbec, hostina pro fanoušky fantasy. Každá scéna super, finální gradace boží... takhle by to mohlo vypadat pořád :)
GoT 5x08
0 0
reagovat

GoT

Omg do vecera to fakt bude peklo.uz sem cetl nejaky reakce na twiteru a zda se ze 8 dil je hodne epickej.mel jsem si rano privstat :-(
634015
Omg do vecera to fakt bude peklo.uz sem cetl nejaky reakce na twiteru a zda se ze 8 dil je hodne epickej.mel jsem si rano privstat :-(
GoT
0 0
reagovat

GoT

AMAZEBALLS!:o

Fakt, jestli budou poslední dva díly jako tenhle nebo lepší, tak celá tahle řada bude jako tantrický sex. MOAAAR!:+

A Samovy obsidiánové dýky? Bitch please, Valyrijská ocel!

#JonSnow #BadAss #Longclaw
634014
AMAZEBALLS!*:o* Fakt, jestli budou poslední dva díly jako tenhle nebo lepší, tak celá tahle řada bude jako tantrický sex. MOAAAR!*:+* A Samovy obsidiánové dýky? Bitch please, Valyrijská ocel! #JonSnow #BadAss #Longclaw
GoT
0 0
reagovat

Outlander, 7. díl

Úžasný díl, nádhera. Ten seriál nemá chybu.
633985
Úžasný díl, nádhera. Ten seriál nemá chybu.
Outlander, 7. díl
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se