Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36961 - 36980 Napsat příspěvek

Togetherness 1x08

Skvělej konec řady :+
630127
Skvělej konec řady *:+*
Togetherness 1x08
0 0
reagovat
Meditačná. To znamená, že zatiaľ sa hromadne vraždia v priemere iba tak 4,5 minúty na diel.
630126
Meditačná. To znamená, že zatiaľ sa hromadne vraždia v priemere iba tak 4,5 minúty na diel.
0 0
reagovat

duro

Aká je zatiaľ tretia sezóna? Ja som zatiaľ videl iba prvý diel ale je fakt, že som sa nejako nechytil.
630119
Aká je zatiaľ tretia sezóna? Ja som zatiaľ videl iba prvý diel ale je fakt, že som sa nejako nechytil.
duro
0 0
reagovat
Bosch si na nic nehraje, což je na něm super. A je to divný, páč tam je taková ta povinná americká vata o zanedbávaný dceři, mrtvý mamině a morálních hodnotách, ale překvapivě to vůbec nenudí. Jeden z mála dobrejch seriálů, u kterých nedokážu exaktně říct, co se mi na něm líbí. A v souboji jednovaječnejch dvojčat Tituse Wellivera a Jamese Nesbitta bych přitom dal hlas tomu druhýmu.
630112
Bosch si na nic nehraje, což je na něm super. A je to divný, páč tam je taková ta povinná americká vata o zanedbávaný dceři, mrtvý mamině a morálních hodnotách, ale překvapivě to vůbec nenudí. Jeden z mála dobrejch seriálů, u kterých nedokážu exaktně říct, co se mi na něm líbí. A v souboji jednovaječnejch dvojčat Tituse Wellivera a Jamese Nesbitta bych přitom dal hlas tomu druhýmu.
0 0
reagovat
The Killing bolo šialene rozťahané, to je pravda, Bosch má proste 10 dielov a mám dojem, že je to tak akurát, dostatočne hutné a dosť času aj na psychológiu. Hlavne je to jeden z mála seriálov, pri ktorých sa nedívam na hodinky. A to sa na hodinky pozerám napr. aj pri Vikingoch.
630110
The Killing bolo šialene rozťahané, to je pravda, Bosch má proste 10 dielov a mám dojem, že je to tak akurát, dostatočne hutné a dosť času aj na psychológiu. Hlavne je to jeden z mála seriálov, pri ktorých sa nedívam na hodinky. A to sa na hodinky pozerám napr. aj pri Vikingoch.
0 0
reagovat

Bosch

Jo, je to super žánrovka. Moc mi sedl formát a počet dílů. Není to tak těžkopádné jako některé slavnější seriály. Titus Welliver je továrna na charisma, místama mi připomínal jiného knižního Harryho. :)
Kdo mi hodně sednul byl hlavní podezřelý. Podle mne se toho zhostil daleko líp, než záporáci z True Detective nebo třeba Dorman z The Fall. Celou dobu mi byl povědomý, docela překvápko, že je to ten mlaďoch z Iron Eagle :+
630103
Jo, je to super žánrovka. Moc mi sedl formát a počet dílů. Není to tak těžkopádné jako některé slavnější seriály. Titus Welliver je továrna na charisma, místama mi připomínal jiného knižního Harryho. *:)* [spoiler]Kdo mi hodně sednul byl hlavní podezřelý. Podle mne se toho zhostil daleko líp, než záporáci z True Detective nebo třeba Dorman z The Fall. Celou dobu mi byl povědomý, docela překvápko, že je to ten mlaďoch z Iron Eagle *:+* [/spoiler]
Bosch
0 0
reagovat
Duro: Dík, časem to zkusím. Nedávno jsem dokoukal první řadu The Killing a nebylo to špatné. Jen jsem ale neměl chuť s tím trávit dalších 30 dílů.
630095
Duro: Dík, časem to zkusím. Nedávno jsem dokoukal první řadu The Killing a nebylo to špatné. Jen jsem ale neměl chuť s tím trávit dalších 30 dílů.
0 0
reagovat

Bosch

Po ôsmych dieloch mi to príde lepšia detektívka ako True Detective. Taká poctivejšia, bez zbytočného filozofovania, realistické postavy, vynikajúci herci a som fakt zvedavý, ako to dopadne.
630083
Po ôsmych dieloch mi to príde lepšia detektívka ako True Detective. Taká poctivejšia, bez zbytočného filozofovania, realistické postavy, vynikajúci herci a som fakt zvedavý, ako to dopadne.
Bosch
0 0
reagovat

How to get Away with Murder

Souhlasím, že ty díly před pauzou jsou podstatně povedenější. Ale i tak bych tomu nějakých 7-8/10 šoupnul. Jako odpočinková záležitost naprosto ok.
630077
Souhlasím, že ty díly před pauzou jsou podstatně povedenější. Ale i tak bych tomu nějakých 7-8/10 šoupnul. Jako odpočinková záležitost naprosto ok.
How to get Away with Murder
0 0
reagovat
Tak jsem ve čtvrtek dorazil How to get Away with Murder a slabý jako prase. Po tý pauze jako by to šlo úplně do kopru, ale směřovalo to tam už tak dva díly předtím. Škoda, že to takhle dopadlo, ale na druhou sérku už se nevrátím.
5/10
630076
Tak jsem ve čtvrtek dorazil [b]How to get Away with Murder[/b] a slabý jako prase. Po tý pauze jako by to šlo úplně do kopru, ale směřovalo to tam už tak dva díly předtím. Škoda, že to takhle dopadlo, ale na druhou sérku už se nevrátím. 5/10
0 0
reagovat
man seeking woman s01e01 + e02
kdyby to aspon byla sracka, ale tohle je jeste horsi. proste prumer, kterej ale nemuze bejt nevtipnejsi. uplne mi bylo baruchela lito, ze v tom hraje.

the last man on earth s01e01 + e02
prvni dil byl fajn, ale zasmal sem se jen jednou. druhej uz byl super. mam sice obavy, ze to bude dost nevyrovnany, ale rozhodne jedu dal. will forte se teda umi ksichtit a proti kristen schaal nic nemam.

630075
man seeking woman s01e01 + e02 kdyby to aspon byla sracka, ale tohle je jeste horsi. proste prumer, kterej ale nemuze bejt nevtipnejsi. uplne mi bylo baruchela lito, ze v tom hraje. the last man on earth s01e01 + e02 prvni dil byl fajn, ale zasmal sem se jen jednou. druhej uz byl super. mam sice obavy, ze to bude dost nevyrovnany, ale rozhodne jedu dal. will forte se teda umi ksichtit a proti kristen schaal nic nemam.
0 0
reagovat

Vikingové

to farmaření mě nebaví, a je škoda že to nemá vyšší rating, protože příští díl slibuje opravdu velký sexuální orgie jak ve Spartacovi :-)
630069
to farmaření mě nebaví, a je škoda že to nemá vyšší rating, protože příští díl slibuje opravdu velký sexuální orgie jak ve Spartacovi :-)
Vikingové
0 0
reagovat

Unbreakable Kimmy Schmidt e01-03

Další hitovka ze stáje Netflixu? No slušelo by se, pokud je z pera Tiny Fey a tematicky to evokuje můj oblíbený film Dožeň, co se dá. Její 30 rock považuju za vůbec nejvtipnější věc z televizní produkce a se slzou v oku na to pravidělně vzpomínám. Tohle je tomu poetikou hodně podobné, ale spíš to tíhne k takovým těm šílenějším věcem, co Liz Lemon prováděla. Tracy Jordan by tu působil jako jeden z normálnějších elementů. Stejně jako 30 rock to není nic co musíte nutně vidět dalším dílem kvůli ději, ne tady koukáte na další a další další díl, protože je to neskutečně vtipný. A tomhle případě i svěží, hlavně když to srovnám s většinou po himymovsko bigbangovských sitcomů. Narozdíl od nich jsem tu ani přes trhlost námětu i provedení necítil tu pachuť trapnosti. I když se nemohu zbavit dojmu, že bych si to užil více před 12 lety a to ještě kdybych měl pohlavní ústrojí uvnitř těla. Pořád to má neskutečnou lizlemonovskou kadenci vtipů, ve které se našinec snadno ztratí, ale i tak by to podle mne byla chyba minout minimálně bez zkoušky. 8/10
630067
Další hitovka ze stáje Netflixu? No slušelo by se, pokud je z pera Tiny Fey a tematicky to evokuje můj oblíbený film [link="http://www.csfd.cz/film/16539-dozen-co-se-da/"]Dožeň, co se dá[/link]. Její 30 rock považuju za vůbec nejvtipnější věc z televizní produkce a se slzou v oku na to pravidělně vzpomínám. Tohle je tomu poetikou hodně podobné, ale spíš to tíhne k takovým těm šílenějším věcem, co Liz Lemon prováděla. Tracy Jordan by tu působil jako jeden z normálnějších elementů. Stejně jako 30 rock to není nic co musíte nutně vidět dalším dílem kvůli ději, ne tady koukáte na další a další další díl, protože je to neskutečně vtipný. A tomhle případě i svěží, hlavně když to srovnám s většinou po himymovsko bigbangovských sitcomů. Narozdíl od nich jsem tu ani přes trhlost námětu i provedení necítil tu pachuť trapnosti. I když se nemohu zbavit dojmu, že bych si to užil více před 12 lety a to ještě kdybych měl pohlavní ústrojí uvnitř těla. Pořád to má neskutečnou lizlemonovskou kadenci vtipů, ve které se našinec snadno ztratí, ale i tak by to podle mne byla chyba minout minimálně bez zkoušky. 8/10
Unbreakable Kimmy Schmidt e01-03
0 0
reagovat

verbst

Lidé neradi kvokají.
630065
Lidé neradi kvokají.
verbst
0 0
reagovat

kubqo

I FEEL YOUR PAIN!

Lidi, je to kubQo!!!

On topic: Man Seeking Woman bylo zoufale nevtipný už z traileru a nedokoukal jsem ani první díl. Takže asi tak.
630062
I FEEL YOUR PAIN! Lidi, je to kub[b]Q[/b]o!!! On topic: Man Seeking Woman bylo zoufale nevtipný už z traileru a nedokoukal jsem ani první díl. Takže asi tak.
kubqo
0 0
reagovat

Tony

Odpovedel jsem na to na TZ v podstate podobnym komentarem. Jako jeste 4. a 5. epizodu budes mozna jeste malicko prokousavat, ale s 6. to nabralo zajimavy smer. Jeste bych tomu dal sanci.
630059
Odpovedel jsem na to na TZ v podstate podobnym komentarem. Jako jeste 4. a 5. epizodu budes mozna jeste malicko prokousavat, ale s 6. to nabralo zajimavy smer. Jeste bych tomu dal sanci.
Tony
0 0
reagovat

okkac

Zvedlo se to nějak po třetí epizodě nebo to bylo takový nijaký pořád?
630058
Zvedlo se to nějak po třetí epizodě nebo to bylo takový nijaký pořád?
okkac
0 0
reagovat

Fortitude s01e06e07

No tak, ze vlastne prijdou na vraha tak rychle jsem vubec necekal. Otazkou ale zustava proc? Ted mysteriozni nabeh neco zahadneho "ve vzduchu ci vode" mne dost zajima. Navic posledni scena 7. epizody bylo neco nechutneho, ze se mi malem z toho chtelo zvracet.
630057
No tak, ze vlastne prijdou na vraha tak rychle jsem vubec necekal. Otazkou ale zustava proc? Ted mysteriozni nabeh neco zahadneho "ve vzduchu ci vode" mne dost zajima. Navic posledni scena 7. epizody bylo neco nechutneho, ze se mi malem z toho chtelo zvracet.
Fortitude s01e06e07
0 0
reagovat
doriti ľudia! :D
630044
doriti ľudia! *:D*
0 0
reagovat

kubgo

Spíš to vidím jen na "spešl" díl, ale bral bych to i jako samostatnej seroš.
630043
Spíš to vidím jen na "spešl" díl, ale bral bych to i jako samostatnej seroš.
kubgo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se