Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36941 - 36960 Napsat příspěvek

Spooner

Sakra, to jsem dokonce i četl. :-:D Shame on me.
630167
Sakra, to jsem dokonce i četl. *:-**:D* Shame on me.
Spooner
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

až někdo bude tvrdit že je Mortal Combat Web shit bez hercu, rozpoctu a s mizernejma efektama, tak mu poslu tvuj link. Chudak Charlito je tam asi omylem.
630165
až někdo bude tvrdit že je Mortal Combat Web shit bez hercu, rozpoctu a s mizernejma efektama, tak mu poslu tvuj link. Chudak Charlito je tam asi omylem.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Tak ony ty "novinky" o Lutherovi už jsou známý nějakou dobu, že ano ;)
630163
Tak ony ty "novinky" o Lutherovi už jsou [link="http://www.tvzone.cz/clanek/27812-luther-se-docka-remaku/"]známý[/link] nějakou dobu, že ano *;)*
0 0
reagovat

Gonzi, RainMakeR

To už i Draci v Malazu dělají větší bordel a přitom to vlastně nejsou Draci ;). Já bych byl pro, přesunout GoT do stejnýho ranku jako Živý Mrtvý, tam se taky furt slibovalo a skutek utek. Alespoň mají zombíci supr čupr předlohu....Kirkman není žádnej Wiener :D
630164
To už i Draci v Malazu dělají větší bordel a přitom to vlastně nejsou Draci *;)*. Já bych byl pro, přesunout GoT do stejnýho ranku jako Živý Mrtvý, tam se taky furt slibovalo a skutek utek. Alespoň mají zombíci supr čupr předlohu....Kirkman není žádnej Wiener *:D*
Gonzi, RainMakeR
0 0
reagovat
Pokud máte na PlayStation předplacené PS+, tak si můžete pustit první tři díly Powers, pro ostatní je na youtube první epizoda s Sharltem Copleym.
630161
Pokud máte na PlayStation předplacené PS+, tak si můžete pustit první tři díly Powers, pro ostatní je na youtube první [link="https://www.youtube.com/watch?v=gt2znyyXt3g"]epizoda[/link] s Sharltem Copleym.
0 0
reagovat

Luther

Pro mne je spíš překvapivá informace, že Foxové připravují US remake. Teď to sice přepisují, ale měl by se vyprodukovat minimálně pilot. Elba to přímo produkuje a jednu dobu snad měl být zvažovaný i do staronové role. Studio chtělo Marlona Wayanse, nedělám si srandu :D

Nevím, tohle už je demence. Ať mi nikdo neříká, že tohle pro Amíky není uchopitelné a musí se to předělávat a ještě víc nechápu, jak tam může tolik bodovat Downton Abbey a mraky současně daleko uchopitelnějších látek se musí remakeovat. :-
630160
Pro mne je spíš překvapivá informace, že Foxové připravují US remake. Teď to sice přepisují, ale měl by se vyprodukovat minimálně pilot. Elba to přímo produkuje a jednu dobu snad měl být zvažovaný i do staronové role. Studio chtělo Marlona Wayanse, nedělám si srandu *:D* Nevím, tohle už je demence. Ať mi nikdo neříká, že tohle pro Amíky není uchopitelné a musí se to předělávat a ještě víc nechápu, jak tam může tolik bodovat Downton Abbey a mraky současně daleko uchopitelnějších látek se musí remakeovat. *:-*
Luther
0 0
reagovat

kubqo

souhlas
Axis
To mě taky irituje - ten trailer vypadá akčně, zatímco seriál je 95% stopáže kecání + akce tam je často na pěst (tímto zdravím horu a zmiji)... Vikingové si to podle mě dávají k večeři, nebo spíš, GoT rozpočet bych jim přál mnohem, mnohem víc.
630155
souhlas Axis To mě taky irituje - ten trailer vypadá akčně, zatímco seriál je 95% stopáže kecání + akce tam je často na pěst (tímto zdravím horu a zmiji)... Vikingové si to podle mě dávají k večeři, nebo spíš, GoT rozpočet bych jim přál mnohem, mnohem víc.
kubqo
0 0
reagovat

RainMakeR

Aneb věř tomu....já už GoT nevěřím ani to že tam nějací draci jsou ;)
630154
Aneb věř tomu....já už GoT nevěřím ani to že tam nějací draci jsou *;)*
RainMakeR
0 0
reagovat

Ex-Soldier

Priznám sa, že to je prvý krát čo ma fakt bavilo pozerať sa na GoT trailer. Doteraz to bol len tvrdý fan service, ale toto má skvelú hudbu strih aj tempo.
630153
Priznám sa, že to je prvý krát čo ma fakt bavilo pozerať sa na GoT trailer. Doteraz to bol len tvrdý fan service, ale toto má skvelú hudbu strih aj tempo.
Ex-Soldier
0 0
reagovat

GoT 5 trailer

dráčci rostou :) a to je dobře :) bude hodně mrtvých a to je ještě lepší :)
těším se moc moc moc
630149
dráčci rostou :) a to je dobře :) bude hodně mrtvých a to je ještě lepší :) těším se moc moc moc
GoT 5 trailer
0 0
reagovat
Lepší nejaký Luther ako žiadny Luther. :)
630148
Lepší nejaký Luther ako žiadny Luther. :)
0 0
reagovat
Já jsem na to teď narazil v podstatě náhodou a dost mě to překvapilo, protože natáčení začalo před týdnem a zpráva o sequelu (místo prequelu) je už z listopadu, a já nevěděl ani o jednom.

Taky bych dal přednost prequelu, ale rozhodně nepohrdnu ani pokračováním :+
630147
Já jsem na to teď narazil v podstatě náhodou a dost mě to překvapilo, protože natáčení začalo před týdnem a zpráva o sequelu (místo prequelu) je už z listopadu, a já nevěděl ani o jednom. Taky bych dal přednost prequelu, ale rozhodně nepohrdnu ani pokračováním *:+*
0 0
reagovat

Luther

Veď tá správa je vonku už asi týždeň :D
630145
Veď tá správa je vonku už asi týždeň *:D*
Luther
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Zpráva týdne a to je teprve pondělí! :+
630144
Zpráva týdne a to je teprve pondělí! *:+*
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Takže nebude prequel film k prvej sérii, ale pokračovanie? To sa mi moc nepáči, nakoľko to bolo krásne ukončené a Alice sa určite nevráti. Pre mňa dosť zbytočné pokračovanie a naťahovanie trademarku :(
630143
Takže nebude prequel film k prvej sérii, ale pokračovanie? To sa mi moc nepáči, nakoľko to bolo krásne ukončené a Alice sa určite nevráti. Pre mňa dosť zbytočné pokračovanie a naťahovanie trademarku *:(*
Sam.Vimes
0 0
reagovat
ok, ai padesaty trailer koncici drakem, to uz nikoho nemuze zaujmout :D
630141
ok, ai padesaty trailer koncici drakem, to uz nikoho nemuze zaujmout *:D*
0 0
reagovat
GoT trailer 2

Příště víc Domu černé a bílé prosím.

630140
[link="https://twitter.com/iTunesTV/status/574981199099076608"]GoT trailer 2[/link] Příště víc Domu černé a bílé prosím.
0 0
reagovat
630139
[link="http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/11447601/Idris-Elba-returns-to-role-as-Luther-for-two-part-special.html"]Idris Elba has begun filming a new two-part special of the hit BBC detective series Luther[/link]
0 0
reagovat
togetherness koniec veľmi dobrý, shameless 08 výborne! dnes začína bates motel, dúfam že nesklame...
630129
togetherness koniec veľmi dobrý, shameless 08 výborne! dnes začína bates motel, dúfam že nesklame...
0 0
reagovat

Shameless US s05e08

To byl díl ! :+ Jeden z top vůbec a rázná připomínka, že je to nej dramedy současnosti v obou aspektech. :)
630128
To byl díl ! *:+* Jeden z top vůbec a rázná připomínka, že je to nej dramedy současnosti v obou aspektech. *:)*
Shameless US s05e08
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se