Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36581 - 36600 Napsat příspěvek

Axis

imo na Spartaca jsem zapoměl to je fakt :-) tam ty bitvy v poslední serii byly fakt hodně epic.
:+
ale GoT má pro mě svojí nepopsatelnou atmosféru. Těžko se to vysvětluje8)
631403
imo na Spartaca jsem zapoměl to je fakt :-) tam ty bitvy v poslední serii byly fakt hodně epic. *:+* ale GoT má pro mě svojí nepopsatelnou atmosféru. Těžko se to vysvětluje*8)*
Axis
0 0
reagovat

Gonzi

Přesně :+
U RainMakeRa jsem se z diskuzí s ostatními členy MZ naučil, že mu můžeš odpovídat jen na to viděl, tzn viděl Vikingy má s čím srovnat...Spartaka nevím zda viděl a pak by mi to omlátil o hlavu..aneb MZ rule numero Tres.
631402
Přesně *:+* U RainMakeRa jsem se z diskuzí s ostatními členy MZ naučil, že mu můžeš odpovídat jen na to viděl, tzn viděl Vikingy má s čím srovnat...Spartaka nevím zda viděl a pak by mi to omlátil o hlavu..aneb MZ rule numero Tres.
Gonzi
0 0
reagovat

Axis

Nemluvě o posl. sérii Spartaca
631401
Nemluvě o posl. sérii Spartaca
Axis
0 0
reagovat

RainMakeR

Blackwater z GoT - to myslíš těch patnáct komparzistů a CGI lodě ve tmě...v knížcě je to přez 300 lodí, k tomu tisíce obléhatelů...seriál z toho vybrusil jak nejhůře mohl.
Battle of Castle Black - ta už je lepší, ale stále nic moc
I ty nejmenší bitvy, šarvátky z Vikingů dávají GoT neuvěřitelně na prdel...
631400
Blackwater z GoT - to myslíš těch patnáct komparzistů a CGI lodě ve tmě...v knížcě je to přez 300 lodí, k tomu tisíce obléhatelů...seriál z toho vybrusil jak nejhůře mohl. Battle of Castle Black - ta už je lepší, ale stále nic moc I ty nejmenší bitvy, šarvátky z Vikingů dávají GoT neuvěřitelně na prdel...
RainMakeR
0 0
reagovat

Olympus 1x1

Heeh ?! Co to jako má bejt, jak vůbec někdo v roce 2015 může vypustit do světa takový hovno.. kdejakej jouda s fanfilmem na YT má 100x lepší vizuál, něco tak směšnýho se nevidí ani v 10 let starejch dokumentech, kde se pokoušeli o dobové trikové scénky.
Once Upon a Time má taky šílený triky ale pořád je úplně jinde než tahle prasárna a ti "herci" wtf? to se někdo posral ne.. I péčko laděné do téhlé doby je výpravnější a má lepší herce (žádná nadsázka)
631399
Heeh ?! Co to jako má bejt, jak vůbec někdo v roce 2015 může vypustit do světa takový hovno.. kdejakej jouda s fanfilmem na YT má 100x lepší vizuál, něco tak směšnýho se nevidí ani v 10 let starejch dokumentech, kde se pokoušeli o dobové trikové scénky. Once Upon a Time má taky šílený triky ale pořád je úplně jinde než tahle prasárna a ti "herci" wtf? to se někdo posral ne.. I péčko laděné do téhlé doby je výpravnější a má lepší herce (žádná nadsázka)
Olympus 1x1
0 0
reagovat

Karel

Nesleduje ;)

Mě osobně i první tři díly přišly fajn, ale čtvrtej už byl návrat někam do druhý sezony. Líbí se mi, jak snadno do kolektivu zapadly nový postavy, jak zase roste koncentrace meta humoru a co tvůrci prováděj zejména s Changem. Já mám z nový sezony prostě nefalšovanou radost.
631396
[link="http://www.tvzone.cz/clanek/28634-community-uvod-6-rady/diskuze/"]Nesleduje[/link] *;)* Mě osobně i první tři díly přišly fajn, ale čtvrtej už byl návrat někam do druhý sezony. Líbí se mi, jak snadno do kolektivu zapadly nový postavy, jak zase roste koncentrace meta humoru a co tvůrci prováděj zejména s Changem. Já mám z nový sezony prostě nefalšovanou radost.
Karel
0 0
reagovat

VikingsS03e07

mě začla víc bavit ta linie ve Wesexu. Paradoxně. Těším se jakou to bude mít v Anglii dohru a kdo tam pak ve finále zařve nejhorším stylem (trochu doufám že ta královna bude rozčtvrcena). Bitva o Paříž bude určitě epická, možná to překoná i Blackwater nebo Battle of Castle Black z GoT (hmm :)) )

btw už jen 7 resp. 8 dní do začátku 5 serie GoT
kurevský natešení 8)
631395
mě začla víc bavit ta linie ve Wesexu. Paradoxně. Těším se jakou to bude mít v Anglii dohru a kdo tam pak ve finále zařve nejhorším stylem[spoiler] (trochu doufám že ta královna bude rozčtvrcena)[/spoiler]. Bitva o Paříž bude určitě epická, možná to překoná i Blackwater nebo Battle of Castle Black z GoT (hmm *:))* ) btw už jen 7 resp. 8 dní do začátku 5 serie GoT kurevský natešení *8)*
VikingsS03e07
0 0
reagovat
Sleduje ještě někdo Community? Tři díly šestý série docela bolely, ale čtyřka výborná :)
631394
Sleduje ještě někdo Community? Tři díly šestý série docela bolely, ale čtyřka výborná :)
0 0
reagovat

Davies182

TonyClifton
04.04.2015 10:40:47
on-line

Vikings S03e07
Mně se tenhle díl teda hrozně líbil, možná nejlepší z nové řady. Ty náznaky toho co přijde a některé záběry prostě boží. A překvapivě mne dost bavila i linka z Wessexu, ta je rozjetá skvěle.

:)
631392
TonyClifton 04.04.2015 10:40:47 on-line Vikings S03e07 Mně se tenhle díl teda hrozně líbil, možná nejlepší z nové řady. Ty náznaky toho co přijde a některé záběry prostě boží. A překvapivě mne dost bavila i linka z Wessexu, ta je rozjetá skvěle. *:)*
Davies182
0 0
reagovat
V seriálech mám strašně moc kvalitních restů top legendárních seriálů - Twin Peaks, Sopranos, OZ, Shield, Sons of Anarchy, Wire, Doctor Who. Ale popravdě z nich mám pocit jako ze seznamu povinné četby před na gymplu, proto tomu seznamu říkám Povinná četba Vím, že to jsou kvalitní věci, vím že budou super věci, ale nějak se mi nechce začít. :D Taky to nejsou asi až na Doktora uplně nenáročný věci na koukání.
Pak mám druhej seznam s názvem Na žehlení a usnutí To nejsou náročný ani moc kvalitní seriály, ale člověk u nich může dělat spoustu hovadin jako třeba číst diskuze na Moviezone. Nejnovější kousek do téhle kategorie je 11 let starý dvousezonový
Huff
Na tenhle seroš jsem narazil v nekonečné honbě za kvalitní dramedy, kterou jsem ještě neviděl. Tohle se mezi špičky žánru fakt nezařadí a vedle Californication, Entourage, Shameless, Skins, Zoufalek, House, The Big C, Louie, Devious Maids to vypadá vyloženě trapně a neexceluje to prakticky v žádném ohledu výjimkou toho se jménem Oliver Platt, ten je tam prostě boží a všechny tam přehrává rozdílem dvou tříd zábavností i dramatičností, ostatně on byl boží i v Big C a jeden z mála důvodů, proč dám šanci bratránkovi vyčichajících Chicago Fire Chicago Med, kde má být jeden z hlavních. Kdo to naopak dost nedává jak charismatem, tak herectvím je Hank Azaria. Jeho psychiatr působí ve srovnání s Rodenem nebo Byrnem vyloženě vtipně a vedle titulních Duchovneho a spol. je to vyloženě tragédie. Ale přesto že to celý plyne odnikud nikam to plyne vcelku fajnově a neuráží to a v druhý řadě to dostane solidní hereckou injekci v podobě Sharon Stone, která se chytne s Plattem v přehrávání všech o dvě třídy. 7/10
631391
V seriálech mám strašně moc kvalitních restů top legendárních seriálů - Twin Peaks, Sopranos, OZ, Shield, Sons of Anarchy, Wire, Doctor Who. Ale popravdě z nich mám pocit jako ze seznamu povinné četby před na gymplu, proto tomu seznamu říkám [b]Povinná četba [/b]Vím, že to jsou kvalitní věci, vím že budou super věci, ale nějak se mi nechce začít. *:D* Taky to nejsou asi až na Doktora uplně nenáročný věci na koukání. Pak mám druhej seznam s názvem [b]Na žehlení a usnutí[/b] To nejsou náročný ani moc kvalitní seriály, ale člověk u nich může dělat spoustu hovadin jako třeba číst diskuze na Moviezone. Nejnovější kousek do téhle kategorie je 11 let starý dvousezonový [b]Huff[/b] Na tenhle seroš jsem narazil v nekonečné honbě za kvalitní dramedy, kterou jsem ještě neviděl. Tohle se mezi špičky žánru fakt nezařadí a vedle Californication, Entourage, Shameless, Skins, Zoufalek, House, The Big C, Louie, Devious Maids to vypadá vyloženě trapně a neexceluje to prakticky v žádném ohledu výjimkou toho se jménem Oliver Platt, ten je tam prostě boží a všechny tam přehrává rozdílem dvou tříd zábavností i dramatičností, ostatně on byl boží i v Big C a jeden z mála důvodů, proč dám šanci bratránkovi vyčichajících Chicago Fire Chicago Med, kde má být jeden z hlavních. Kdo to naopak dost nedává jak charismatem, tak herectvím je Hank Azaria. Jeho psychiatr působí ve srovnání s Rodenem nebo Byrnem vyloženě vtipně a vedle titulních Duchovneho a spol. je to vyloženě tragédie. Ale přesto že to celý plyne odnikud nikam to plyne vcelku fajnově a neuráží to a v druhý řadě to dostane solidní hereckou injekci v podobě Sharon Stone, která se chytne s Plattem v přehrávání všech o dvě třídy. 7/10
0 0
reagovat

Vikings S03E07

WTF, to tady od pátku ještě vážně nikdo nekomentuje jeden z největších chystanejch seriálovejch crossoverů v dějinách televize? V dalším díle Vikings vs. Hogwarts, to bude žrádlo jako prase!!
631390
WTF, to tady od pátku ještě vážně nikdo nekomentuje jeden z největších chystanejch seriálovejch crossoverů v dějinách televize? V dalším díle [link="http://www.imagehosting.cz/images/vikihog.jpg"]Vikings vs. Hogwarts[/link], to bude žrádlo jako prase!!
Vikings S03E07
0 0
reagovat
Pozdeji je to vysvetlene, je to jeden z tech vetsich a zajimavejsich twistu. Moc si to uz nepamatuju, priznam se, ze jsem to nikdy kdovijak pozorne nesledoval, ale souviselo to nejak s hledanim leku na ten virus a vzhledem k nestabilite te latky mu pak stejne zase uhnila a bylo z toho mnohem vic problemu...
631389
[spoiler]Pozdeji je to vysvetlene, je to jeden z tech vetsich a zajimavejsich twistu. Moc si to uz nepamatuju, priznam se, ze jsem to nikdy kdovijak pozorne nesledoval, ale souviselo to nejak s hledanim leku na ten virus a vzhledem k nestabilite te latky mu pak stejne zase uhnila a bylo z toho mnohem vic problemu...[/spoiler]
0 0
reagovat
Ne-e, noha mu narostla zpatky.
631378
[spoiler]Ne-e, noha mu narostla zpatky. [/spoiler]
0 0
reagovat

xxendxx

V kecarne pred 2 hodinami, ale za vela to nestalo.:)

Vikings
Po prvom dieli tretej serky som to vzdal a vobec nemam chut to dopozerat. Zdalo sa mi to v kuse o tom istom. Aj ta bitka na konci ma svojou sterilitou zacala nudit uz v jej polovici. Pockam si na zhodnotenie celej serie.
631372
V kecarne pred 2 hodinami, ale za vela to nestalo.:) [b]Vikings[/b] Po prvom dieli tretej serky som to vzdal a vobec nemam chut to dopozerat. Zdalo sa mi to v kuse o tom istom. Aj ta bitka na konci ma svojou sterilitou zacala nudit uz v jej polovici. Pockam si na zhodnotenie celej serie.
xxendxx
0 0
reagovat
:D
631369
*:D*
0 0
reagovat
:D:D:D
631368
*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
napsal jsi tu uz nekdy vetu oznamovaci, nebo se porad jen na neco ptas? :))
631367
napsal jsi tu uz nekdy vetu oznamovaci, nebo se porad jen na neco ptas? *:))*
0 0
reagovat
... a pak ses probudis spocenej a v naruci drzici plysaka Fimela :D
631355
... a pak ses probudis spocenej a v naruci drzici plysaka Fimela :D
0 0
reagovat
@TonyClifton: Kam se hrabe Game of Bores...Vikings maji lepsi scenar, lepsi akci a lepsi vypravu, it's just a far better series 8)
631344
@TonyClifton: Kam se hrabe Game of Bores...Vikings maji lepsi scenar, lepsi akci a lepsi vypravu, it's just a far better series *8)*
0 0
reagovat

Vikings S03e07

Mně se tenhle díl teda hrozně líbil, možná nejlepší z nové řady. Ty náznaky toho co přijde a některé záběry prostě boží. :+ A překvapivě mne dost bavila i linka z Wessexu, ta je rozjetá skvěle.
631343
Mně se tenhle díl teda hrozně líbil, možná nejlepší z nové řady. Ty náznaky toho co přijde a některé záběry prostě boží. *:+* A překvapivě mne dost bavila i linka z Wessexu, ta je rozjetá skvěle.
Vikings S03e07
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se